Internet

Invoer Digital ID definitief, loskoppelen van Big Tech is noodzakelijk!

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De invoer van de Europese Digitale Identiteit (eID) lijkt dan toch echt werkelijkheid te gaan worden. In de uitzending van blckbx van afgelopen vrijdag bespraken we uitgebreid de risico’s van de digitalisering van je identiteitsgegevens.

Deze gegevens zijn niet alleen veel gemakkelijker te wijzigen, ze zijn ook nog eens vele malen makkelijker te koppelen aan andere diensten. Von der Leyen, president van de Europese commissie, gaf het in haar speech al aan: ‘it has to be interoperable’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Interoperabiliteit is een term die vaak gebruikt wordt in de technologie wereld. Het is de mate waarin een systeem op de achtergrond te koppelen is aan andere systemen, zonder dat de gebruiker daar iets van merkt. In onderstaande video leg ik uit waarom dit levensgevaarlijk is, zeker in het huidige klimaat waarin alle Big Tech bedrijven ineens gelijktijdig bovenmatige interesse tonen in de digitalisering van identiteitsgegevens.

En dus is het belangrijker dan ooit tevoren om je te weren tegen de macht van Big Tech! Als we van de diensten van Google, Amazon, Facebook, Apple en Microsoft afhankelijk blijven weten we zeker dat we niet ontkomen aan de Europese Digitale Identiteit. Goede alternatieven liggen klaar, wij dienen ze alleen nog te omarmen.

Dit is exact waar we onze klanten mee helpen bij proprivacy.io. Met de favoriete phone van Edward Snowden en de toegang tot het Pro Privacy Platform helpen we je je volledig los te koppelen van Big Tech. Het is tijd om digitale diensten te omarmen die mensen rechten als privacy, veiligheid en vrijheid van meningsuiting wel omarmen.

Je hebt geen technische kennis nodig om de telefoon te kunnen laten functioneren. Je gedrag op de telefoon heeft echter wel een grote invloed op de hoeveelheid privacy & veiligheid die je kunt bereiken. Om die reden krijg je bij aanschaf van de Pro Privacy Phone ook toegang tot ons Pro Privacy Platform.

Hier beantwoorden we vragen als: ‘Hoe kan je veilig je wachtwoorden beheren?’, ‘Hoe kan je YouTube kijken zonder Google?’, ‘Hoe kan je alle muziek luisteren zonder Spotify?’, ‘Hoe kan je veilig en privacy-vriendelijk mailen?’, ‘Waar moet een goede VPN aan voldoen?’, ‘Hoe gebruik je TOR op de telefoon?’… en nog veel meer.

Op ons Pro Privacy Platform vind je:
  • Toegang tot onze uitgebreide GrapheneOS handleiding: door GrapheneOS alleen al te gebruiken maak je een grote stap, maar we leggen je ook uit met welke instellingen en opties je je privacy nog beter kunt waarborgen.
  • Een applicatielijst met privacy-vriendelijke apps die door ons goedgekeurd zijn. Deze lijst wordt constant door ons onderhouden.
  • Bijbehorende applicatie-handleidingen: wij leggen je precies uit hoe je deze apps kunt gebruiken om je privacy op de Pro Privacy Phone tot een nog hoger niveau te kunnen tillen. Deze handleidingen worden constant door ons onderhouden en ge-update.
  • Een start-handleiding waarin we je de basiswerking van de telefoon uitgebreid uitleggen.
  • Een verhuishandleiding om de overstap vanaf je iPhone of je Android zo gemakkelijk mogelijk te maken.
  • Persoonlijke ondersteuning via mail en telefoon: kom je ergens niet uit? Dan kan je gerust even contact met ons opnemen! We helpen je graag verder.

Het terugwinnen van je privacy is een leerproces waarin je zelf kunt bepalen hoe ver je wilt gaan. Wij nemen je bij de hand en loodsen je er doorheen!

Het is deze week Black Friday week bij proprivacy.io. De Pro Privacy Phone (inclusief toegang tot het Pro Privacy Platform) is een week lang (t/m komende zondag) met een mooie korting te koop. Met de favoriete phone van Snowden en onze bijbehorende ondersteuning kun jij je optimaal beschermen tegen de opkomende digi-dictatuur!

Bekijk de verschillende Pro Privacy Phone modellen

4.8 60 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bella
Bella
5 maanden geleden

gewoon weg gooien, heb ik ook gedaan

Doe es effe normaal!
Doe es effe normaal!
5 maanden geleden

Heb al jaren smartphone maar dan zonder internet en prietpay dus geen abbo!

Johan Bosman
Johan Bosman
5 maanden geleden

Het op Chinese leest geschoeide “sociaal krediet-syteem” komt er dus aan. Met dank aan de vele handlangers van Klaus Schwab (= gewoon weer een nieuwe Hitler) waaronder zijn pin-up boy Mark Rutte alsmede het individu dat de kroon draagt en zijn pampa-bruid. Ikzelf word al vele jaren “ge-shadow-banned” door youtube dus ik neem aan dat ik straks in de kelder van dit systeem verder mag “leven”, Ook al die deugkneuzen die vooral niet op “die gekken van het FvD:” wilden stemmen hebben hun steentje bijgedragen aan het implementeren van deze uiterst mensvijandige en mensonterende misdaad. Maar ik denk niet dat ik de enige ben en misschien wordt het onder in die kelder toch nog een gezellige boel. We zien het wel.

Thoughtful
Thoughtful
5 maanden geleden

Dus als men met 1 druk op de knop mij een “non citizen” kunnen maken en dan zogezegd niet meer besta, dan betaal ik ook geen belasting meer, van iemand die niet bestaat kun je geen belasting eisen.

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x