Bewustzijn

De Draconiers en het afronden van de cyclus op aarde

Help mee door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Je ervaart momenteel niet alleen wat er met jezelf gebeurt, maar ook wat er op de planeet plaatsvindt. Je voelt symptomen van transformatie, wat kan voelen als een ziekte.

In feite voel je je moe en ziek in je te klein geworden aardse lichaam. De gewoonte van het fysiek zijn creëert een laatste slag tussen de realiteiten van de jij die je dacht te zijn en de jij die je altijd bent geweest.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De illusies die de matrix op haar plaats hebben gehouden buigen onder het gewicht van de toenemende onthullingen van de waarheid. De waarheid is dat je de baas bent over je eigen realiteit en dat de mensen genoeg licht hebben binnengehaald zodat de buitenaardsen kunnen interveniëren.

Wolf in schaapskleren

De Galactische Federatie is nu in staat iets te doen aan de kern van duisternis die zichzelf onterecht de ‘Illuminati’ heeft genoemd. Het is het verhaal van de wolf in schaapskleren. De buitenaardsen kunnen zich rechtstreeks bemoeien met deze oude garde omdat ze afstamt van het eerste genetische ras op aarde.

De Draconiërs bewoonden als één van de eerste beschavingen onze planeet. Dit ras legt eieren en wanneer ze uitkomen bepaalt survival of the fittest wie overleeft. Liefde is geen drijvende kracht in hun maatschappij. Het begrip is grotendeels onbekend. Ze voelen geen schuld wanneer ze anderen iets aandoen. Millennia lang hebben de Draconiërs met ijzeren vuist de Melkweg geregeerd. Macht was in hun ogen rechtvaardig en zwakheid werd niet getolereerd.

Veel Draconiërs zijn dat wereldbeeld echter ontstegen en sommigen zijn zelfs geascendeerd. De Draconiërs die keer op keer op aarde zijn geïncarneerd hebben zich niet ontwikkeld. Ze verschuilen zich in hun aardse lichaam en zien er heel menselijk uit. Van binnen hebben ze echter het bewustzijn en het genetische geheugen van een Draconiër.

Val van Lemurië en Atlantis

Zij zijn verantwoordelijk voor de val van Lemurië en Atlantis en hadden alle voorbereidingen getroffen om aan het einde van deze cyclus een gelijksoortig scenario te laten plaatsvinden. Omdat de Galactische Federatie er in is geslaagd het contact tussen de buitenaardse Draconiërs te verbreken zijn de Draconiërs in een menselijk lichaam verstoten van intergalactische hulp.

De geascendeerde Draconiërs zijn daarentegen extreem intelligent en hebben een goed gevoel voor humor. Het DNA van mensen bestaat voor een groot gedeelte uit Draconiër-DNA. De geascendeerde Draconiërs werken onvermoeibaar om hun fysieke broeders in de Illuminati te helpen het licht te omarmen zoals zij dat ook hebben gedaan.

Ze helpen hen herinneren dat veel bankiers opstappen zodat de Nieuwe Wereldorde van de Illuminati geen toegang meer heeft tot haar financiële hulpbronnen. Als ook de corrupte politici weg zijn verliest de NWO haar macht over de massa omdat oude wetten van dominantie worden vervangen door wetten die mensen daadwerkelijk behulpzaam zijn.

Ware resonantie

Het gaat er niet om dat ze gestraft worden, want dat is een aards concept. Duister en angst is niet per se ‘slecht’. Duisternis was van essentieel belang om een gepolariseerde realiteit te creëren. De onschuld van het licht dat nooit het duister had gekend kon zich de kracht van het verborgene niet voorstellen.

Wees dus niet boos en voel je geen slachtoffer. Je hebt er zelf voor gekozen om in deze tijd geboren te worden. Zonder de constante projectie van dominantie en angst op aarde door de Illuminati kunnen veel meer mensen ontwaken om hun innerlijke licht te vinden. Je hebt vele levens geleefd in voorbereiding op dit slotstuk op de driedimensionale aarde. Zij keert nu terug naar haar ware resonantie omdat steeds meer mensen het licht van Ascentie vinden.

Bron: Multidimensions.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x