Homepagina » UFO » Iconische UFO-foto’s van Billy Meier worden geveild. Volgens deze expert zijn ze authentiek
meier
Foto: Facebook/FIGU.org

Iconische UFO-foto’s van Billy Meier worden geveild. Volgens deze expert zijn ze authentiek

De Zwitser Billy Meier claimde in de jaren zeventig in contact te staan met aliens uit de sterrenhoop Plejaden en dat hij foto’s had om dat te bewijzen.

De foto’s werden in 1979 gepubliceerd in een boek geschreven door voormalig luchtmachtpiloot Wendelle C. Stevens en later gebruikt bij de promotie van de serie The X-Files.

Nu worden ze geveild, schrijft de BBC.

Eduard Albert ‘Billy’ Meier beweert dat hij op vijfjarige leeftijd, in 1942, voor het eerst werd benaderd door buitenaardse wezens.

Metalen bollen

Hij zei dat hij de rest van zijn leven contact met ze onderhield.

Veel van zijn UFO-foto’s maakte hij in de lente van 1976 in Zwitserland.

Eén van de foto’s werd gebruikt voor de ‘I want to believe’-poster die te zien is in het kantoor van FBI-agent Fox Mulder in The X-Files.

Op de foto’s zijn metalen bollen te zien die boven het Zwitserse platteland hangen en zweven.

Authentiek

Stevens zei dat er niet is geknoeid met de foto’s.

In 2017 werd het UFO-bewijs van Meier geanalyseerd door voormalig onderzoeker Joe Tysk van het Air Force Office of Special Investigations (AFOSI).

Hij kwam tot de conclusie dat de beelden authentiek zijn.

Avi Loeb

Anderen zijn sceptisch over de foto’s.

Documentatie over het contact van Billy Meier is onlangs overhandigd aan Harvard-professor Avi Loeb, die recentelijk suggereerde dat de interstellaire bezoeker Oumuamua een buitenaardse ruimtesonde is.

[BBC]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Willem schreef:

  Daar zitten heel bijzondere foto’s bij, ook foto’s van buiten de aarde en een vroege aarde, jammer dat ik het geld er niet voor zal hebben want die zullen wel wat opbrengen denk ik zo. Hoe komen jullie altijd aan dat nieuws, ongelooflijk.

  15 likes
 • Willem schreef:

  Dat zijn het zeker Predator, echte foto’s en ik heb er veel gezien en sommige zijn zo vreemd die moeten wel echt zijn, de objecten en wezens op de foto dan he, want de foto’s zijn uiteraard sowieso echt. Maar ja zoals altijd worden deze mensen verguisd en belachelijk gemaakt omdat weer anderen er met hun verstand niet bij kunnen en dan is het niet waar, die noemen ze sceptici.

  10 likes
 • Willem schreef:

  Zetareticulan, Ja met 1 arm bouwde hij die objecten en hing ze aan een boom en creëerde in zijn schuur allerlei andere figuren en vormen omdat hij niks anders te doen had. Heb je daar wel eens gewoond? Daar draai je de verwarming niet zomaar hoger en ga je niet even naar de supermarkt. Maar jij was er waarschijnlijk bij dat je het zo goed weet.

  9 likes
 • Mrs. No-one schreef:

  De 1-armige Billy Meier’s meest frequente Plejaden-contactpersoon was de vrouwelijke ‘alien’, Semjasse genaamd, en met wie Billy meerdere reisjes middels haar ufo door ‘t heelal heeft gemaakt.

  7 likes
 • PREDATOR schreef:

  @Willem
  Ja inderdaad.Wat ik intressant eraan vind is het bouwjaar van de foto’s.
  Vele foto’s van die tijd zijn ECHTE foto’s en niet die digitaal manipuleerbare nep foto’s..(Nep of niet?.Daar ziin we nog niet achter).
  Echt of niet,boeiender dan de “meeste” foto’s van van nu .

  7 likes
 • Zetareticulan schreef:

  Ja authentiek… omdat Billy Meier geen gebruik maakte van foto trucage. De objecten bouwde hij zelf, en daar maakte hij vervolgens foto’s van. Dus op die wijze authentiek. Maar niet echt.

  5 likes
  • A W Reijersen van Buuren schreef:

   Er zijn onderzoekers bij Billy Meier geweest en die hebben speelgoed vliegende schotels gemaakt om te zien hoe die speelgoed vliegende schotels op foto’s eruit zien. Daarna hebben ze die speelgoed vliegende schotels bij Billy Meier achter gelaten. Sceptici draaien de boel om en zeggen dat Billy Meier die speelgoed vliegende schotels heeft gemaakt. Die sceptici zijn knap vals en liegen dat ze barsten.

   2 likes
 • Matt schreef:

  De schrijver Gary Kinder heeft ook een boek geschreven over het fenomeen Meiers getiteld:
  “zij kwamen van 400 lichtjaren ver”
  en hij is verschillende keren bij Meiers op bezoek geweest wat in totaal 3 jaar intensief onderzoeken heeft opgeleverd met resultaat zijn boek.
  Maar hier zijn (door mij kort samengevatte ) conclusie:
  “En dan waren er ook nog de geluiden, het metaal, de landingssporen, de films, de uiteenzetting over het voortstuwingssysteem van het ruimtetuig die het verhaal geloofwaardig moesten maken.
  Daar staat tegenover dat Meiers door de aardbeving in San Francisco geïnspireerde foto’s en andere vergezochte beweringen afbreuk deden aan die geloofwaardigheid.
  Misschien is hij gewoon een van de beste illusionisten die de wereld gekend heeft en in staat om anderen dingen te laten zien die niet gebeuren en niet bestaan.
  Misschien bezit hij die gave niet en is hij inderdaad door wezens van een veel hoger niveau uitverkoren is en gebruiken ze hem voor doeleinden die ons begrip te boven gaan..
  Niemand kan ooit met zekerheid weten of Meiers inderdaad contact heeft gehad met buitenaardse bezoekers.”
  Geen hard bewijs dus.
  Mijn mening: De Plejaden zijn een sterrenhoop bestaande uit 7 sterren ( ook wel zevengesternte genoemd) en die vanaf de aarde inderdaad op een bij mekaar liggende groep lijken. Maar in werkelijkheid liggen die sterren lichtjaren van bij ons en van mekaar verwijderd en hebben helemaal geen samenhang. Enkel vanuit de aarde misschien maar dat kun je ook stellen van “de grote beer”, wij zien dat als een sterrenbeeld maar in werkelijkheid hebben die sterren totaal niets met elkaar te maken.
  Als ze vanuit de aarde dit soort fenomenen in een andere context gaan zien zoals samengaan van diverse planeten in een grote galactische organisatie denk ik dat ze zich beter bij het kijken naar o.a. Startrek kunnen houden.

  5 likes
 • IFF schreef:

  Samen met de foto’s van Paul Trent (de McMin­nville UFO- de beste UFO foto’s ooit.

  4 likes
 • Willem schreef:

  Zo zal het altijd blijven, je nebt hen die van de mogelijkheid uit gaan door interesse of eigen ervaringen en hen die alles in het belachelijke willen trekken omdat hun brein het niet aan kan. Mij advies, lees het dan niet en bemoei je er niet mee, het negatieve commentaar en betweter cliché’s brengt niemand dichter bij wat voor waarheid dan ook. Er is heel veel tijd verspeeld inzake het overtuigen van “sceptici” maar waarom zou men? Zij hebben absoluut de wijsheid niet in pacht en reageren alleen maar zo uit angst hun veilige kleine wereld te verliezen.

  4 likes
 • Zetareticulan schreef:

  @Willem,

  Ja ik heb daar inderdaad gewoond. En zelfs kennisgemaakt met Eduard. Zijn ex vrouw Kalliope heeft ook toegegeven dat de foto’s cq objecten zijn gefabriceerd. Hij heeft jaren lang in het leger gediend, waaronder het Franse legioen. Je moet niet onderschatten wat iemand met één arm allemaal nog kan. Eduard blijft voor mij een enigma, sommige dingen die hij heeft voorspeld zijn uitgekomen en andere dingen kloppen weer niet. Ik denk wel te begrijpen waar de waarheid ligt. Deze houd ik voor mijzelf. Het is jammer dat je zo pedant doet, de opmerking jij was er waarschijnlijk bij dat je het zo goed weet. Weerspiegelt dit. In Lak’ech Ala K’in

  3 likes
 • ...... schreef:

  Dat er een ufo te zien is wil nog niet zeggen dat er ook buitenaardse wezens in zitten.

  2 likes
 • Dolex schreef:

  “Meier claims to be the seventh reincarnation after six prophets common to Judaism, Christianity, and Islam: Enoch, Elijah, Isaiah, Jeremiah, Immanuel (Jesus), and Mohammed.” bron:wikipedia

  En dan ook nog al die UFO-foto’s. Wat een mazzel heeft die man.

  2 likes
 • Egetal schreef:

  deze man is meerdere malen overtuigend debunked.

  2 likes
 • Willem schreef:

  …… Het kunnen ook interdimensionale wezens zijn natuurlijk, maakt dat het dan minder interessant?

  1 likes
 • Eppo schreef:

  Profetieën en voorspellingen van Billy Meier zit toch wel veel waarheid in.

  1 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  studie

  Studie: Melkweg huisvest meer dan 30 actieve buitenaardse beschavingen

  Er kunnen meer dan 30 buitenaardse beschavingen ...

  >