BuitenlandCorona

Is dit de volgende stap in het grote coronaplan? Mogelijke routekaart gelekt

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Ierse YouTuber Dave Cullen, bekend onder de naam Computing Forever, heeft een video gemaakt over een mogelijke routekaart voor de coronacrisis die gelekt is. De informatie, die betrekking heeft op Canada, is verschenen op de website The Canadian Report, die vraagt: “Is dit echt Trudeaus gestoorde coronaplan voor 2021? Oordeel zelf.”

De informatie is verstrekt door iemand die beweert een commissielid te zijn binnen de Liberale Partij van Canada. De persoon beweert dat hij de informatie heeft verkregen via de Strategische Planningscommissie, die wordt aangestuurd door het kantoor van de Canadese premier.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De persoon heeft de informatie naar eigen zeggen gelekt omdat hij niet blij is met de huidige situatie, en omdat hij een ouder is en een betere toekomst wil voor onze kinderen.

Volgens de routekaart kunnen we de komende tijd het volgende verwachten in Canada: nieuwe lockdownmaatregelen in november, de bouw van isolatiefaciliteiten in iedere provincie in december, een totale lockdown rond eind december of begin januari 2021, een basisinkomenprogramma in het eerste kwartaal van 2021, economische instabiliteit en de inzet van soldaten in grote steden.

Covid-21

Er wordt volgens de persoon al gesproken van een tweede virus, Covid-21 genaamd, en een derde lockdown ergens in 2021. Terwijl de schulden en werkloosheid in rap tempo oplopen, zal de regering Canadezen op een gegeven moment een aanbod doen: alle schulden worden kwijtgescholden – World Debt Reset – in ruil voor deelname aan een vaccinatieprogramma en afstand doen van bezit. Dit komt overeen met de 2030 Agenda van het World Economic Forum.

Mensen die weigeren, zullen voor altijd te maken hebben met lockdownmaatregelen of mogelijk zelfs worden overgebracht naar een isolatiefaciliteit, kreeg de persoon te horen. Andere landen zouden een soortgelijke routekaart hebben. “Ik verwacht een donkere toekomst voor Canadezen.”

In de video gaat Dave ook dieper in op de Great Reset:

4.7 25 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
3 jaren geleden

Wat een volk he, dupers delight.
https://youtu.be/lKCTkLJbtT4?t=259

Henk
Henk
3 jaren geleden

Had de video al op YouTube gezien. Zorgwekkend en niet alleen maar voor canada. Beter is het om geen schulden te hebben en dit is volgens mij alleen maar mogelijk voor wat renteniers. Ook lijkt het me verstandig om je co2 footprint kleiner te maken ,komt in deze video, niet aan de orde maar hoe onafhankelijker, hoe beter ( zonnepanelen in een off-grid opstelling ,niet voordelig trouwens ) Ja ,als ze hier gelijk in gaan krijgen dan kunt u , uw eigen bestek terug huren met een aantrekkelijke abonnement. Wel even vaccineren dan. Wilt u dat niet dan zou u wel eens als phychiatisch patiënt aangemerkt kunnen worden ,met de gevolgen van dien.

Alex
Alex
3 jaren geleden

Turdeau, excuse me, I meant Trudeau is a pansy whining cry baby. No one should take that Turd seriously!

If you are interested in what’s going on in Canada, visit Rebel News!

https://www.youtube.com/c/RebelMediaTV

Hoge Noorden
Hoge Noorden
3 jaren geleden

Hoogste tijd voor de Indianen om Canada te herveroveren en te zuiveren van de coronamaffia!

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x