Homepagina » Buitenland » Is dit de volgende stap in het grote coronaplan? Mogelijke routekaart gelekt
routekaart
Foto: World Economic Forum swiss-image.ch/Photo by Remy Steinegger CC BY-SA 2.0

Is dit de volgende stap in het grote coronaplan? Mogelijke routekaart gelekt

De Ierse YouTuber Dave Cullen, bekend onder de naam Computing Forever, heeft een video gemaakt over een mogelijke routekaart voor de coronacrisis die gelekt is. De informatie, die betrekking heeft op Canada, is verschenen op de website The Canadian Report, die vraagt: “Is dit echt Trudeaus gestoorde coronaplan voor 2021? Oordeel zelf.”

De informatie is verstrekt door iemand die beweert een commissielid te zijn binnen de Liberale Partij van Canada. De persoon beweert dat hij de informatie heeft verkregen via de Strategische Planningscommissie, die wordt aangestuurd door het kantoor van de Canadese premier.

De persoon heeft de informatie naar eigen zeggen gelekt omdat hij niet blij is met de huidige situatie, en omdat hij een ouder is en een betere toekomst wil voor onze kinderen.

Volgens de routekaart kunnen we de komende tijd het volgende verwachten in Canada: nieuwe lockdownmaatregelen in november, de bouw van isolatiefaciliteiten in iedere provincie in december, een totale lockdown rond eind december of begin januari 2021, een basisinkomenprogramma in het eerste kwartaal van 2021, economische instabiliteit en de inzet van soldaten in grote steden.

Covid-21

Er wordt volgens de persoon al gesproken van een tweede virus, Covid-21 genaamd, en een derde lockdown ergens in 2021. Terwijl de schulden en werkloosheid in rap tempo oplopen, zal de regering Canadezen op een gegeven moment een aanbod doen: alle schulden worden kwijtgescholden – World Debt Reset – in ruil voor deelname aan een vaccinatieprogramma en afstand doen van bezit. Dit komt overeen met de 2030 Agenda van het World Economic Forum.

Mensen die weigeren, zullen voor altijd te maken hebben met lockdownmaatregelen of mogelijk zelfs worden overgebracht naar een isolatiefaciliteit, kreeg de persoon te horen. Andere landen zouden een soortgelijke routekaart hebben. “Ik verwacht een donkere toekomst voor Canadezen.”

In de video gaat Dave ook dieper in op de Great Reset:

4.7 25 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
4 maanden geleden

Wat een volk he, dupers delight.
https://youtu.be/lKCTkLJbtT4?t=259

Henk
Henk
4 maanden geleden

Had de video al op YouTube gezien. Zorgwekkend en niet alleen maar voor canada. Beter is het om geen schulden te hebben en dit is volgens mij alleen maar mogelijk voor wat renteniers. Ook lijkt het me verstandig om je co2 footprint kleiner te maken ,komt in deze video, niet aan de orde maar hoe onafhankelijker, hoe beter ( zonnepanelen in een off-grid opstelling ,niet voordelig trouwens ) Ja ,als ze hier gelijk in gaan krijgen dan kunt u , uw eigen bestek terug huren met een aantrekkelijke abonnement. Wel even vaccineren dan. Wilt u dat niet dan zou u wel eens als phychiatisch patiënt aangemerkt kunnen worden ,met de gevolgen van dien.

Alex
Alex
4 maanden geleden

Turdeau, excuse me, I meant Trudeau is a pansy whining cry baby. No one should take that Turd seriously!

If you are interested in what’s going on in Canada, visit Rebel News!

https://www.youtube.com/c/RebelMediaTV

Anna
Anna
Reactie op  Alex
4 maanden geleden

Thanks, will check out the link!
How much credence, if any, do you give to this “leaked document” ?

Anna
Anna
Reactie op  Alex
4 maanden geleden

@Alex, thanks for the link, will check it out.
What credence, if any, do you give this ” leaked document”?

Alex
Alex
Reactie op  Anna
4 maanden geleden

It’s not authentic. For one thing, that alleged committee doesn’t even exist. Second of all, public health decisions are taken by the Government of Canada and health officials only.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Alex
4 maanden geleden

But the scenario still exists! This hasn’t anything to do with health decisions. This is communism, first degree.

Alex
Alex
Reactie op  serieuze aangelegenheid
4 maanden geleden

I agree completely.

Hoge Noorden
Hoge Noorden
4 maanden geleden

Hoogste tijd voor de Indianen om Canada te herveroveren en te zuiveren van de coronamaffia!

rop
rop
4 maanden geleden

Dat is nou een prachtig plan, als dat de bedoeling is wat erachter zit ,is het welkom, alle schulden weg, een basis inkomen, economische stabiliteit, was toch een zooitje, en [IK EGO] bezit ,[bijna]niets meer. en omdat het bezit, het materiële altijd toch een wedijver bracht is dat allemaal weg [uiteindelijk moet men het toch een keer achter laten bij de dood waarom dan niet in het leven?]geen jaloersheid meer, geen hebzucht meer, enzv, ieder heeft gewoon wat het nodig heeft, en een ieder is, dan daar gelijk in. ja dat lijkt me wel wat, dus zo donker hoeft het niet te wezen, ja misschien voor de mensen die verslaaft zijn aan hun bezit, zal het zeker een donkeren tijd worden

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Ja mijn vader was er ook zo, wat een ilussies had die man, hij geloofde echt aan de goedheid van de mensen, nou ik niet, bezit is weer iets anders, maar dat het systeem werkt geloof ik niet, we zijn met teveel mensen, teweinig verstand, absoluut geen créatief vermogen, ik ben nog al een liefhebber van onder andere de Etrusken, wat een verfijne kunst, wat een prachtige samenleving, als ik zie wat er van mijn oude stad Amsterdam verworden is, stel je voor dit systeem moord en doodslag, plus de religies zijn de spaak in het wiel, nee niet voor mij !

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  jenne aakster
4 maanden geleden

Over Amsterdam gesproken. De stad waar je niet veilig over straat kunt lopen (taxi’s en andere idioten) en waar vele rijke mensen, inclusief Bono, een pand bezitten die veel te duur is en op instorten staat. De realiteit is ver te zoeken. Money rules the world.

Kenny
Kenny
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Niemand heeft gezegd dat je er niets voor hoeft te doen hè..werken met behoud van?geen vrijheid meer? Vaccinatie in je reet? Wat zit erin? Kijk er al helemaal naar uit idd (not!!) Niet op die manier.

MenM
MenM
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Als dit echt zo zal gaan een tip… Droom lekker verder… er zijn echt een paar die dan geen afstand doen van hun vermogen… 3x raden wie

Henk
Henk
Reactie op  MenM
4 maanden geleden

Nou ik, ik heb geen schulden. Heb wat woningen en winkels in de verhuur. Ik leef daar nu van ,en ben onafhankelijk van het staatsinfus en gaat de prijzen van het vastgoed omlaag koop ik bij.ik ben benieuwd wat voor plannen ze met me voor hebben. Ben ondertussen ook al aardig op leeftijd maar nog best strijdlustig. Ook heb ik al dan wat kapitaal maar ben het niet eens met deze plannen ,ook al zou ik er 10x zo rijk van worden. Echt een verderfelijk plan dit. Ik hoop dan dat er mensen zijn die er met me mee strijden ook ,als er de dood op volgt( wat mij dan beter lijkt dan dit) Ik stem dit jaar ,p.a luty ,een boek ,ja verboden maar nog wel te down loaden. Maar dan wel politiek, Luty stelde, voor 1 op de 10 mensen op deze planeet is een vuurwapen voorhanden en voor die andere 9 p.a luty.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  rop
4 maanden geleden

ja, je hebt vast en zeker gelijk, het is ook een fantastisch succes geweest in Rusland, Cuba, en nu ook al in Venezuela, daar staan ze ook te juichen nu…en, zelfs in de maatschappijen waar het ingevoerd is (of geweest ) waren er altijd groepjes mensen die meer hadden dan het overgrote deel..het is mensen eigen om te streven naar meer en beter bezit. alleen zwakkelingen die niks voor elkaar krijgen die juichen om communisme/marxisme

Anna
Anna
Reactie op  BertRoermond
4 maanden geleden

Top!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  BertRoermond
4 maanden geleden

Je vergeet de elite die van domheid, luiheid, gemakzucht en desinteresse van mensen, gebruik maakt. Dat zijn de grootste profiteurs! Dat is dan ook de inzet van dit Coronaplan.

En aangezien er genoeg schapen zijn, die mondkapjes dragen, zelfs wanneer zij op straat lopen of alleen in de auto zitten, is daar op ingezet. Angst overheerst, voor een niet bestaand virus. Bloody Fools.

Wat dacht je van al die overheidsambtenaren die de weg van de minste weerstand hebben gekozen! Zij hebben 2 linker handen en het denkvermogen, dat prima aansluit bij het door te voeren programma. Zij mogen als 1e ingeënt worden.

Zij zullen prima in het communistisch systeem passen, maar zijn waarschijnlijk al afgeschreven op hetzelfde moment dat zij de inenting krijgen toegediend.

Dan heb je ook nog de schapen die alles van de commerciële radio en TV voor zoete koek aannemen. Nou, die presentatoren zijn ook omgekocht! 30.000 Euro bonus?

Anna
Anna
Reactie op  serieuze aangelegenheid
4 maanden geleden
Philip
Philip
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Jij mag dan op een kamertje van een paar vierkante meters gaan wonen.
Jij krijgt dan amper 1 maal per dag een maaltijd (een slaatje)
Jij mag dan 1 keer per dag een uurtje je kamer uit.

Lijk mij eerder een gevangenis, terwijl dat het gespuis zal leven in weelde en overvloed.

Soms is het beter om eens goed na te denken dan zomaar je mond open te doen.
Alle rechten die we heden vandaag hadden (nu niet meer dank zij mensen zoals jij) daar hebben onze groot-overgrootouders voor gevochten en hun leven voor gegeven.

Anna
Anna
Reactie op  Philip
4 maanden geleden

Philip,
Goed gezegd!
Bedankt voor je reactie,
In trannen!!!

Anna
Anna
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Dat is jou opinie en natuurlijk heb jij alle recht daarop.
Maar ik denk dat voor anderen is het niet zo simpel. Voral als ze de vaccines niet willen nemen.
En als dat verplicht is om in aanmerking te komen voor hun communistische agenda, en een utopiaanse wereld zonder schuld, dan zullen velen voor hun principes kiezen.
Wat betreft bezit, prive eigenshap en de recht daarop, dit betekent vrijheid, en is daarom gewaarborgd in de wet.
Wij kunnen naar andere landen kijken waar die communistische experimenten zijn mislukt met desastraeuse consequenties.
Ik hoop dat wij dit keuze nooit hoeven te maken.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Anna
4 maanden geleden

Nog even en dan is ook communisme in Nederland een feit. Vraag het maar aan het RIVM en het OMT, maar ook aan HUGO.

salvar
salvar
Reactie op  rop
4 maanden geleden

geen bezit
bek houden
opgesloten
misschien in elkaar geslagen.
is dit wat je bedoeld?

Ruud Steunassen
Ruud Steunassen
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Wel wat naïef van u. Zeker nooit geschiedenisboeken gelezen of documentaires gezien over al die misdadigers, die wisten wat goed voor een ander was en dat vervolgens met dwang oplegden met als gevolg honderden miljoenen doden. U gaat wel mee met de overheid, maar zij die niet willen en nooit schulden hebben gemaakt, krijgen niet zo´n VIP-behandeling als u.

Anna
Anna
Reactie op  Ruud Steunassen
4 maanden geleden

Precies!

Anna
Anna
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Dat is jou opinie en natuurlijk heb jij alle recht daarop.
Maar ik denk dat voor anderen is het niet zo simpel. Voral als ze de vaccines niet willen nemen.
En als dat verplicht is om in aanmerking te komen voor hun communistische agenda, en een utopiaanse wereld zonder schuld, dan zullen velen voor hun principes kiezen.
Wat betreft bezit, prive eigenshap en de recht daarop, dit betekent vrijheid, en is daarom gewaarborgd in de wet.
Wij kunnen naar andere landen kijken waar die communistische experimenten zijn mislukt met desastraeuse consequenties.
Ik hoop dat wij dit keuze nooit hoeven te maken.

Rob
Rob
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Je bent dan alleen geen mens meer maar slechts een onderdeel van een volledig technologisch systeem. Het doorlopende vaccinatie programma zorgt ervoor dat je geen menselijke expressie meer hebt, geen eigen gedachten, gevoel, emotie etc. Je wordt van binne kort geegd dood gevaccineerd. Je krijgt daar bij technologie in je lijf geïmplanteerd waardoor je aan het technologische systeem gekoppeld wordt. Je hebt dan helemaal niets meer wat menselijk is. Er is o.a. ook eenpatent uitgegeven om crypto valuta te generen door het menselijke lichaam. Tegen die tijd is het huidige financiële en economische systeem al volledig verdwenen want dat staat nu al schever dan de toren van Pisa. Het hele banken systeem staat op het punt van instorten door de eigen corruptie. Het is alleen maar gebaseerd op schulden die nooit meer terug betaald kunnen worden, ook niet door de banken zelf. The V.S. ligt wat dat al plat. Als je eenmaal aan het technologische systeem gekoppeld bent, heb je helemaal niets meer te zeggen of te bepalen. Alles wordt door het systeem bepaald. Je bepaalt zelf niet met wie je een relatie begint, het systeem bepaalt dat aan de hand van profielen die nu al bestaan. Kinderen krijgen is ook niet meer je eigen keus. Ben je te min dan mag je geen kinderen krijgen. En al zul je dan nog een kind krijgen, dan ben je niet meer de ouders want dan wordt het kind ook een individueel onderdeel van het systeem waar jij niets meer over te zeggen hebt. Denk je dat dat niet kan? Bekijk dan maar eens de film ‘The Social Dilemma’. De technologie is er al voor.

Het kan wel degelijk ook op een andere manier. Dan moet je alleen zelfbewust worden en je eigen leven op orde brengen als mens. De wereld is altijd op macht gebaseerd geweest en het toekomstige beeld van wat er veel besproken wordt is het beeld van de heersende macht. Maar de mens heeft mogelijkheid om daar uit te komen, zijn eigen leven op orde te krijgen en bewust te worden. Dat lijkt bij anderssoortige types op de planeet niet mogelijk te zijn. Sommige van die types beschouwen de mens als een beest. Het zijn natuurlijk wel beesten die een beestachtige perceptie over anderen hebben. Volgens velen is de mens niet de enige die hier op de planeet is maar is de mens onderdrukt en tot slaaf gehouden van niet-menselijke types. De indruk is dan dat zij niet, net als de mens, de mogelijkheid hebben om zelfbewust te worden. De mens heeft een ego, het Zelf en een ziel. Als alles vrij is kan de mens ook vrij zijn. Het lijkt dan soms wel alsof die ‘andere types’ dat niet hebben en slechts een instinct hebben, net als wilde dieren. Maar die zijn zo gigantisch machtsbelust dat ze alles vernietigen wat met het leven en bewustzijn te maken heeft. Daar kunnen wij op menselijke manier van los komen als de mens zijn eigen leven en bewustzijn op orde brengt. Huisdieren zijn nog in interactie / contact met mensen. Dat soort macht types zijn compleet van god los. Als je duidelijk krijgt wat dat in wezen inhoudt dat is dat letterlijk. De enige reden dat de mens aan de materie gehecht is geraakt is door wat zij van de wereld gemaakt hebben. Maar veel mensen zijn zich ook allang bewust hoe de wereld in elkaar steekt dus verandering is al mogelijk.Wij hebben hen niet nodig, zij ons wel en dat is de enige reden waarom het nog steeds gaat zoals het gaat: omdat ze parasiteren op de (energie van de) mens. Als mens moeten we alleen één gemeenschap worden in plaats van een verdeelde en gecontroleerde bevolking. Hetgeen zij nodig hebben wordt door de mens gebouwd. Zij gebruiken het tegen de mens maar technologie kan ook VOOR de mens gebruikt worden om zaken gemakkelijker te maken waarbij de mens zelf GEEN onderdeel van die technologie is. Een bewuste mensheid maakt meer mogelijk dan je je nu kunt voorstellen. Tenzij je liever een computer onderdeel wil worden. Dan ben je straks letterlijk alleen maar een door technologie op afstand bestuurd lichaam.

Dolfijn
Dolfijn
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Een centraal gezag die alles bezit en daardoor totale macht heeft klinkt jou lekker in de oren ?

Sjazon
Sjazon
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Hahaha, de mensen die iets hebben slaan gelijk op tilt, gezien de reacties.
Maar serieus, geloof me, niemand gunt een ander een relaxed leventje met een minimuminkomen.
Het gros van de mensen denkt nog steeds, waarom moet ik voor hem werken terwijl hij op zijn luie r..t de hele dag niks zit te doen?
Nederland is een jaloers land, vandaar het grote aantal verklikkers, dus hier zal zo’n systeem geen ingang vinden.
De werkelijkheid had dit moeten zijn:
Ieder mens die geboren wordt, krijgt x% van de aaarde als bezit, in de vorm van een certificaat. Nou is het aan jou wat te doen met die certificaat. Je kunt het verkopen aan de staat in ruil voor een minimuminkomen tot aan je dood of je kunt er mee speculeren of aan een ander verkopen of er een vaste baan met opleiding mee kopen. Dit lijkt mij een redelijk systeem. Waarin er geen ruimte is voor jaloersheid.
Sterft iemand, dan vervalt de certificaat.

rop
rop
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Ik zie veel reactie van mensen heb ik toch wel wat los gemaakt op mijn actie, van een goed plan, en dat was nou net mijn bedoeling ervan om tongen los te maken. zodat de schrijver[ster] zijn frustraties kan vertellen en via mijn actie. zodat er juist meer los komt. als deze actie niet was geplaatst, was er ook niks los gekomen, zelfs iets van hun verleden riep ik op bij sommige, dat was nou net van mij de bedoeling, zodat ze zich kunnen uitten en wat van het vuil die ze verzameld hebben kwijt raken. en zoals men weet zich uitten werkt genezend, en ook gelijktijdig frustrerend in ieder geval had ik effe de aandacht opgewekt, en afgeleid van het verhaal zelf [corona plan] dit plan zelf geloof ik ook niet echt dat ze met tien jaar het kunnen realiseren, dat zal zeker niet zonder slag of stoot gaan, maar wil niet iedereen eigenlijk een maatschappij waarin eigenlijk helemaal geen dualiteit meer in voor komt, en waar we in vrede met elkander mee kunnen leven? omdat te realiseren begint het bij U ZELF.

Philip
Philip
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Dat is een utopia!!

Het probleem is het geld systeem, de macht dat het met zich mee brengt.
Iedere crisis, maakt niet uit of het nu olie, financieel, of zoals nu een virus is, het zijn alleen (altijd) die zelfde machthebbers die steeds maar rijker worden en zich steeds meer macht toe-eigenen.
Wij het gewone folk (de pleps) worden er keer op keer slechter van.
Financieel moeten we keer op keer inleveren (nieuwe belastingen-taksen) keer op keer worden er steeds meer rechten afgenomen en in ruil krijgen we meer verplichtingen, op straffe van geld boetes en zelfs gevangenisstraffen.

Dit alles heeft niets met zgn complotten te maken, maar is de keiharde realiteit.

Zelf ben ik van het principe dat alles en iedereen gelijk is, ongeacht kleur, geslacht, cultuur, religie….
Zelf ben ik van mening dat deze Aarde van iedereen is, niet alleen maar van een paar multinationals die zich stinkend rijk maken.

Maar ik ben ondertussen ook op leeftijd, om te weten dat het een utopia is.
Levenswijsheid leer je niet op school, Tv, boekjes en kranten, maar dat leer je door te leven en kun je niet door anderen laten op dringen (iets wat ze wel proberen te doen)

Als je meer dan duizend wetten hebt om de bevolking onder controle te houden (want het draait om totale controle van heel ons doen en laten) dan heb je als systeem gefaald.
Er zijn genoeg wakkere mensen die weten dat het niet goed zit, maar zolang dat gespuis hun macht niet wil afgeven, zal er nooit iets gaan veranderen.
En dan maakt het niet uit hoeveel verkiezingen er passeren (het is allemaal een en het zelfde pot nat) en of je nu met duizenden of miljoenen mensen de straat op gaat…er veranderd niets!!!

Het word alleen maar erger, vandaar dat ik het jaren geleden heb opgegeven, het maakt toch niets uit!!

Stikken of slikken, volgen of vervolgd worden.

Pieternella
Pieternella
4 maanden geleden

Isolatiefaciliteiten, een verzachtende beeldspraak voor concentratiekampen. (Ben het woord kwijt, dat gebeurt wel vaker als ik me heel boos maak.)
Hier worden gewoon misdaden uitgerold! Had die video trouwens al gezien.

Anna
Anna
Reactie op  Pieternella
4 maanden geleden

Ja,
Lijkt wel concentratiekampen. De vreselijke gebeurtenissen van nazis in duitsland tijdens wereldoorlog, mensen hebben niets van de geschiedenis geleerd.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
4 maanden geleden

Stuur even een linkje naar alle omroepen en krantenredacties.
Zodat ze weten waaraan ze meewerken, en wat niet alleen hunzelf, maar ook hun ouders, kinderen, broers/zussen, familie en vrienden te wachten staat.

King of light
King of light
Reactie op  Veterans_Resistance
4 maanden geleden

Als je zoiets doet, moet je het massaal doen richting de kranten en omroepen en niet een enkeling, anders werkt het niet. Dus bij deze ga allemaal aan de gang.

Stavast21
Stavast21
4 maanden geleden

Ze liegen alles aan elkaar. Nu mekkeren ze weer over een zorginfarct. Met de mattenklopper moeten ze hebben. Ook voor Corona reden ambulances rondjes met Tante Truus omdat nergens plek was. Stop de zorgmaffia.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Stavast21
4 maanden geleden

Mattenkloppper: Koot en de Bie.

Stavast21
Stavast21
4 maanden geleden

Ook voor Corona vond ik die Trudeau al een onaangename totalitaire uitstraling hebben. Hoe lang is deze familie Canada al aan het verzieken.

duinsnip
duinsnip
4 maanden geleden

Natuurlijk is er een agenda. Lang nagedacht en nu in werking getreden.
Een door een NWO elite bedachte reset met medewerking van vrijwel
alle westerse en zelfs niet westerse naties, door opgeleide marionetten.
En de massa stinkt er nog steeds in en werkt mee aan het demoniseren
van mensen die gezond verstand gebruiken en kritiek hebben op het
uitvoeren van belachelijke maatregelen. En zo wordt de vrijheid stap
voor stap afgebroken, en krijgen de criminele leugenaars carte blanche.

x

Check Also

world economic forum

World Economic Forum van Klaus Schwab komt met dystopisch filmpje: een kunstmatige zon

Het World Economic Forum van Klaus Schwab ...

corona

Waarom het aantal ‘nieuwe coronagevallen’ plotseling keldert

Open een willekeurige website waar coronadata worden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

62
0
We lezen graag je reactie!x