Mens en Dier

Arts waarschuwt voor gevaren nieuwe vaccintechnologie: ‘Schokkend en alarmerend’

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het hoge tempo waarin het coronavaccin wordt ontwikkeld, leidt tot grote zorgen. Arts Carrie Madej besloot zich te verdiepen in de technologieën achter dit vaccin en sprak hierover met het Duitse Klagemauer.tv. Wat ze onthult in dit interview is schokkend en alarmerend, aldus de onlinezender.

Madej leidde 19 jaar lang twee klinieken in de Verenigde Staten. Ze raakte erg gefascineerd door vaccins, met name het tetanusvaccin. Ze was verbaasd dat geen enkele collega ooit een geval van tetanus had gezien en besloot op onderzoek uit te gaan. Tot haar grote verbazing ontdekte ze in het vaccin een stof die vrouwen onvruchtbaar maakte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Mensen moeten weten dat dit geen veilig vaccin is

Ook het coronavaccin is volgens haar niet zonder gevaar omdat de ontwikkelaars gebruikmaken van nieuwe technologieën waar nog maar heel weinig over bekend is. Ze luidde de alarmklok. En werd gecensureerd door YouTube.

“Mensen moeten weten dat dit geen veilig vaccin is,” zegt ze. Madej verwacht meer sterfte en meer aandoeningen als gevolg van het vaccin. “Ze knoeien met het RNA en het DNA, het genoom, de genen. Dat kan op termijn resulteren in kankers, mutagenen en auto-immuunziektes.”

“Mensen moeten ook weten dat we ons midden in een experiment bevinden. We weten niet wat er gaat gebeuren. Dit vaccin maakt gebruik van een technologie die transfectie heet. Dat is dezelfde technologie die ze gebruiken voor genetisch gemodificeerde organismen. Genetisch aangepaste groentes en fruitsoorten zijn niet gezond.”

Deze man wil niet dat wij allemaal in leven blijven

Om er zeker van te zijn dat je gevaccineerd bent, word je gemerkt, net als een koe, aldus de arts. “Je krijgt een onzichtbare tatoeage onder je huid die je met een app op je telefoon of ander apparaat kunt aflezen. Je krijgt als het ware een nummer. Deze app bevat al je vaccinatiegegevens en andere informatie over je gezondheid. Om ervoor te zorgen dat je lichaam het niet afstoot, gebruiken ze hydrogel en nanotechnologie die gepatenteerd is door Microsoft, het bedrijf van Bill Gates. Je ziet steeds dezelfde namen terugkomen. Hij kan geld verdienen aan dit patent, dat het nummer 060606 draagt.”

De mensen die hierachter zitten, zijn volgens de arts duivelaanbidders. “Ze geloven in satan.”

“Gates vindt dat er te veel mensen zijn, hij wil de wereldbevolking uitdunnen. Mensen word wakker! Deze man wil niet dat wij allemaal in leven blijven. Hij heeft het al zo vaak op zo veel verschillende manieren gezegd. Hij is geen wetenschapper, geen dokter, geen epidemioloog. Waarom geven we hem deze macht?”

Op de vraag of zij het coronavaccin gaat halen als het beschikbaar komt, antwoordt dr. Madej dan ook: “Absoluut niet. Ik zou geen enkel vaccin halen. Ik heb er geen vertrouwen in.”

4.8 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
3 jaren geleden

Vertel het de schapen het maar eens, dat ze geen vaccin moeten halen, de meesten worden toch geleid door de angst voor corona, en ze nemen graag dat prikje, zodat ze denken dat ze beschermt zijn, dat helpt natuurlijk wel een beetje de angst te verminderen, angstige schapen zijn dan ook makkelijke prooien ervoor, om zo,n spuitje te halen.

Catharina
Catharina
3 jaren geleden

Ik was zowiezo al niet van plan om me te laten vaccineren….al gaan ze op hun rotkop staan…dan ben ik maar nergens meer welkom , zal me een vette biet wezen

Henk
Henk
3 jaren geleden

Die chip geloof ik niet, maar toch baard deze vaccins mij zorgen. Er wordt gebruik gemaakt van een gemodificeerd ardeno virus uit een chimpansee ( bron nrc handelsblad ) en alleen tegen dit killer virus ,is dat toegestaan. Herman die een genetisch gemodificeerde gen heeft is naar einde experiment vernietigd ,hier kon je geen stukje vlees van halen bij de slager om de doodleuke reden ,het is niet toegestaan in Europa. Ook geld dit voor de landbouw, geen gen modificatie. Heb je een fantastisch medicijn tegen kanker maar je maakt gebruik van gen modificatie ,niet toegestaan in Europa maar wel bij covid 19 . Zet mij aan het denken. Van die chip ben ik zeker , ik hou me erg bezig met elektronica. Bestaan er nano bots ,het antwoord is ja . Maar ze zijn echt nog zo groot dat je ze kunt zien. Hierbij is de naald zo groot die niet bij vaccineren wordt gebruikt. Ook zijn de functies beperkt, men kan met een boor bijvoorbeeld in een specifieke cel boren om daar een medicijn in te injecteren. Eigenlijk een hele mooie ontwikkeling. Voor de energie levering zit je hier aan speciale apperatuur aangesloten. Echt 5g zal dit niet zijn. Echter 5g, maar vooral bij hoge frequentie baard me toch weer zorgen, maar op een ander vlak, een stuk van kla televisie uit Duitsland” kan zeer hoge frequenties het zuurstof monecuul veranderen” dat het hemoglobine in het bloed het niet meer ziet ,een interessante discussie. Een electronisch wapen ?

Geert Dijkstra
Geert Dijkstra
3 jaren geleden

Ja absurd dat onze regering blindelings dat vaccin wil in voeren, ik hoop dat velen wakker worden.

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x