Binnenland

Verslaggever van Ongehoord Nederland in Zwolle belaagd door politieshovel: ‘Niet te geloven’

Help ons door dit artikel met anderen op je social media te delen!

De politie heeft ingegrepen bij een boerenprotest bij het provinciehuis in Zwolle. Met een shovel werd een trekker opzij geduwd. Ook zijn er meerdere aanhoudingen verricht. De ME was aanwezig en ambtenaren hadden uit voorzorg het provinciehuis verlaten.

Boeren hadden de provincie Overijssel een ultimatum gesteld. Uiterlijk vandaag zou de provincie moeten stoppen met het opleggen van dwangsommen aan zogeheten PAS-melders, boeren die geen vergunning  hebben voor stikstofneerslag. Daardoor zijn ze ‘illegaal bezig’.

Tijdens het protest gebeurde er iets opmerkelijks. Verslaggever van Ongehoord Nederland Jonathan Krispijn werd belaagd door de politieshovel. “Politietrekker rijdt zojuist op mijn cameraman Elja en mij in,” schrijft hij op Twitter.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Straks zelf aan de beurt

“De Nederlandse boeren protesteren vandaag weer en werden meteen opgejaagd en uit elkaar gedreven door de politie en mobiele eenheid,” constateert commentator Eva Vlaardingerbroek. “Zo ziet ‘liberale democratie’ eruit onder premier Mark Rutte.”

Huisarts Els van Veen zegt: “Als we nu niet onze boeren steunen, zijn we straks zelf aan de beurt. Want reken maar niet dat deze overheid/regering stopt na onteigening van boeren.”

Verkeerde mening

“Ongelofelijk hoe wordt omgegaan met vreedzaam demonstrerende boeren. In het land van Rutte cum suis is het recht op demonstreren ‘een groot goed’ behalve als je de verkeerde mening hebt,” reageert Raisa Blommestijn, presentatrice van Ongehoord Nieuws.

Mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix zegt: “Niet te geloven. De politie rijdt met een monstertruck in op onze mensen.”

4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
207 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
2 maanden geleden

Indertijd tijdens de krakersrellen vlogen die shofels weleens in de fik

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
2 maanden geleden

Zeg meneer van de NCTV?
Houd je de politie in de gaten?
Of ben je juist van de terreurbevodering?

Mart
Mart
2 maanden geleden

Burgers moeten harder worden, wij Burgers zijn de baas, niet in den haag.

Daan
Daan
2 maanden geleden

Wat kan je trots zijn als je bij de politie werkt🤨🤨al kreeg ik een wereld salaris dan nog niet! Jezelf verloochenen, gewoon rustige boeren en walgelijke politie 👮‍♀️ schaam jullie ik kots hier echt op, leugens van de regering zijn belangrijker voor de politie dan de waarheid van de gewone burger, ik zou mij een judas voelen als ik voor de politie moest werken 🤮🤮🤮

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

207
0
We lezen graag je reactie!x