BuitenlandCorona

Onthuld: ziekenhuizen telden hartaanvallen als coronadoden

Help ons door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit de jongste cijfers van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC blijkt dat ziekenhuizen patiënten die zijn gestorven door een hartaanval hebben geteld als coronadoden.

De cijfers onthullen opnieuw dat Covid-19 zelden de doodsoorzaak is bij coronapatiënten, aldus One America News (OAN). Van de 220.000 sterfgevallen die veroorzaakt zouden zijn door corona, zijn liefst 88.000 te wijten aan griep en longontsteking. 17.000 stierven door chronische longaandoeningen en nog eens 26.000 door ARDS (acute respitory distress syndrome). En de lijst gaat maar door.

Artsen zeiden tegen OAN dat 131.000 patiënten die officieel zijn gestorven aan corona, al leden aan levensbedreigende aandoeningen waaronder kanker, dementie en zelfs nierfalen. De artsen voegden toe dat al deze mensen ernstig ziek waren en ook zonder corona zouden zijn overleden als gevolg van hun aandoeningen.

De medici legden uit dat ziekenhuizen als gevolg van een wet die in maart in de VS is aangenomen extra geld krijgen voor iedere coronadode. Artsen worden er dus eigenlijk voor betaald om corona te vermelden als doodsoorzaak.

Spaanse griep

Corona is al vaak vergeleken met de Spaanse griep van 1918, maar zelfs de Amerikaanse Jaap van Dissel, Anthony Fauci, schreef in 2008 in een paper dat veruit de meeste sterfgevallen indertijd zijn veroorzaakt door een bacteriële longontsteking.

De mainstream media negeren de cijfers van de CDC volledig.

In onderstaand filmpje zegt president Trump dat artsen en ziekenhuizen meer geld krijgen als ze zeggen dat mensen zijn gestorven aan corona. Volgens links een ‘ongefundeerde samenzweringstheorie’.

4.7 25 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Akex
Akex
2 jaren geleden

The corruption is immense!

Thanks to COVID-19, the sleazy, corrupt inner workings of the U.S. CDC are being exposed.
https://www.corruption.news/2020-09-01-corrupt-inner-workings-of-us-cdc-being-exposed.html

jenne aakster
jenne aakster
2 jaren geleden

Heel oud nieuws, maar daarom niet minder waar, en vreselijk minderwarig, wat gaan die mensen zich schamen, als ze dit to moeten geven !

rrr
rrr
2 jaren geleden

Jaja, de griep was toch nagenoeg verdwenen ? Of toch niet ? Waanzin ten top ….

rop
rop
2 jaren geleden

Ja, zo zie je maar, ook de ziekenhuis doen mee aan leugens, dit is dan er een van, van doden te tellen onder de noemer van corona en reken maar dat er al vele leugens zijn gebruikt als een bedekking van foute en verkeerden diagnoses waar ook mensen door kunnen sterven, in ziekenhuizen sterven de meeste mensen, en dat alleen kan je als verdacht zien, er worden daar heel veel fouten gemaakt maar ze kunnen er ook heel veel bedekken met argumenten, zoals nu ze ook de argument gebruiken dat er vele doden vallen onder de naam corona ,en dat het in zijn geheel niet waar is, kunnen we de ziekenhuizen nog wel vertrouwen?
Natuurlijk redden ze mensenlevens, en natuurlijk sterven er mensen, maar dat ze nu ook al mensen met andere kwalen of ziekte onder de naam corona plaatsen is onacceptabel, en elke arts die dat daar onder plaats ,mag je wel een vraagteken bij neerzetten?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x