Homepagina » Buitenland » Onthuld: ziekenhuizen telden hartaanvallen als coronadoden
ziekenhuizen

Onthuld: ziekenhuizen telden hartaanvallen als coronadoden

Uit de jongste cijfers van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC blijkt dat ziekenhuizen patiënten die zijn gestorven door een hartaanval hebben geteld als coronadoden.

De cijfers onthullen opnieuw dat Covid-19 zelden de doodsoorzaak is bij coronapatiënten, aldus One America News (OAN). Van de 220.000 sterfgevallen die veroorzaakt zouden zijn door corona, zijn liefst 88.000 te wijten aan griep en longontsteking. 17.000 stierven door chronische longaandoeningen en nog eens 26.000 door ARDS (acute respitory distress syndrome). En de lijst gaat maar door.

Artsen zeiden tegen OAN dat 131.000 patiënten die officieel zijn gestorven aan corona, al leden aan levensbedreigende aandoeningen waaronder kanker, dementie en zelfs nierfalen. De artsen voegden toe dat al deze mensen ernstig ziek waren en ook zonder corona zouden zijn overleden als gevolg van hun aandoeningen.

De medici legden uit dat ziekenhuizen als gevolg van een wet die in maart in de VS is aangenomen extra geld krijgen voor iedere coronadode. Artsen worden er dus eigenlijk voor betaald om corona te vermelden als doodsoorzaak.

Spaanse griep

Corona is al vaak vergeleken met de Spaanse griep van 1918, maar zelfs de Amerikaanse Jaap van Dissel, Anthony Fauci, schreef in 2008 in een paper dat veruit de meeste sterfgevallen indertijd zijn veroorzaakt door een bacteriële longontsteking.

De mainstream media negeren de cijfers van de CDC volledig.

In onderstaand filmpje zegt president Trump dat artsen en ziekenhuizen meer geld krijgen als ze zeggen dat mensen zijn gestorven aan corona. Volgens links een ‘ongefundeerde samenzweringstheorie’.

4.8 23 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Akex
Akex
1 maand geleden

The corruption is immense!

Thanks to COVID-19, the sleazy, corrupt inner workings of the U.S. CDC are being exposed.
https://www.corruption.news/2020-09-01-corrupt-inner-workings-of-us-cdc-being-exposed.html

Anna
Anna
Reactie op  Akex
1 maand geleden

The statistics on the CDC’s website itself had to admit that the number of deaths BY covid are a fraction compared to the inflated numbers of those who died WITH covid. This is part of the many tactics used to inflate numbers, in order to maintain a false state of emergency.
And the widely used PCR tests which are NOT a diagnostic tool, (the inventor said this too) result in false positives due to 35 -45 times virus magnification cycles, add to the false and inflated numbers.

Anna
Anna
Reactie op  Akex
1 maand geleden

The data shows that the number of “cases” (positive tests/false positives) have little correlation to the number of deaths. See below video & graphs.
https://twitter.com/FatEmperor/status/1321784188903788545?s=20

jenne aakster
jenne aakster
1 maand geleden

Heel oud nieuws, maar daarom niet minder waar, en vreselijk minderwarig, wat gaan die mensen zich schamen, als ze dit to moeten geven !

rrr
rrr
1 maand geleden

Jaja, de griep was toch nagenoeg verdwenen ? Of toch niet ? Waanzin ten top ….

rop
rop
1 maand geleden

Ja, zo zie je maar, ook de ziekenhuis doen mee aan leugens, dit is dan er een van, van doden te tellen onder de noemer van corona en reken maar dat er al vele leugens zijn gebruikt als een bedekking van foute en verkeerden diagnoses waar ook mensen door kunnen sterven, in ziekenhuizen sterven de meeste mensen, en dat alleen kan je als verdacht zien, er worden daar heel veel fouten gemaakt maar ze kunnen er ook heel veel bedekken met argumenten, zoals nu ze ook de argument gebruiken dat er vele doden vallen onder de naam corona ,en dat het in zijn geheel niet waar is, kunnen we de ziekenhuizen nog wel vertrouwen?
Natuurlijk redden ze mensenlevens, en natuurlijk sterven er mensen, maar dat ze nu ook al mensen met andere kwalen of ziekte onder de naam corona plaatsen is onacceptabel, en elke arts die dat daar onder plaats ,mag je wel een vraagteken bij neerzetten?

Jeff
Jeff
Reactie op  rop
1 maand geleden

What else is new? ‘t gaat over niks meer en niks minder dan cijfers. Dat doen ze al inzake het milieubeleid; CO2 uitstoot verlagen, die wij mogen betalen en intussen de Maas volstorten met Granuliet, want die staat niet op het lijstje. Dus, meneer Baudet, wanneer gaat u nou is dat zooitje rechtstreeks confronteren met hun bedrog? Want ik vind u nogal tam, voor een oppositie partij.

Jan V
Jan V
1 maand geleden

De meeste mensen zijn omkoopbaar, voor (veel) geld doen ze (bijna) alles. Ik heb die witjassen (medici) al nooit vertrouwd en blijf er zoveel mogelijk weg. Dit artikel laat zien waarom.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Jan V
1 maand geleden

Ziekenhuizen zijn goed voor gebroken ledematen, voor de rest moet je er niet zijn. Veel ziektes zijn terug te voeren op gebrek aan vitamines en mineralen.

annemarie
annemarie
1 maand geleden

zo kan-ie wel weer! wat een zooitje. bedankt voor het nieuws.

koddebeier
koddebeier
1 maand geleden

In Nederland zal ook de boel wel belazerd worden !

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  koddebeier
1 maand geleden

Dat is wereldwijd geregeld. Een premie van tienduizenden dollars/euro’s voor elke gemelde corona patiënt of coronadode.

DuhBol
DuhBol
1 maand geleden

Beetje Belegen Verhaal Niet?
Behalve dit:

Er wordt ruim met dollars gesmeten bij een hospital opname Dus moeten we niet opkijken van valse prikkels,
Dat Griep verdwenen is is mischien wel meer waar als dat je zou vermoeden, Er wordt serieus gekeken naar Verdringing van de griep en hoe dat werkt weet ik ook niet. Griep is er gewoon even minder.

>Dat brengt ons wel bij een nieuw raadsel:
Waar baseren ze die zgn verse griep vacins op die zonnodig door je strot geperst wordt om je te behoeden tegen griep nu en corona later?
1. Mocht je aan de griep vaccin beginnen dan heb je maar 12% kans op extra weerstand, maar je krijgt er gratis kwik, formaldehyde en aluminium bijgespoten.
2. het daarop volgende griep vaccin heeft nauwelijks nog effect. Vitamine D werkt dan veel beter (25uGr)
3. Het Griep vaccin stoort ACE2 inhibitors die later gebruikt worden door Corona waardoor je kwetsbaarder wordt.

Alles in het kader om de kleine farmaceut op de hoek = zoals Astra=Zenica of een GSK een centje aan ons te laten verdienen.
Risico lopen doen ze niet want ze ijn vrijgesteld van vervolging als er een trosje proefkonijnen het loodje legt.
De BV Nederland is blut as het om vergoedingen gaat,

TBC
DuhBol
Oct 2020-060606

Petrus
Petrus
Reactie op  DuhBol
1 maand geleden

De griep is niet weg, maar wordt nu Corona besmetting genoemd.

Petrus
Petrus
Reactie op  DuhBol
1 maand geleden

En als er geen griep meer is , dan heeft een griepprik ook geen zin, want het is dan niet bekend tegen welke variant.

Dokter Covits
Dokter Covits
1 maand geleden

De CDC weigerde toch ook ieder commentaar toen Trump had gezegd dat het Corona virus niet anders is dan een gewone griep. In Nederland zal de corrupte pers dit niet doen maar in de V.S. vroegen tal van talkshow hosts aan de CDC om een tegenreactie. Maar die kwam niet. Ik weet uit mijn eigen circuit dat veel IC bedden tot nu toe onbezet waren. Een collega bij het Meander zei zelfs dat ze van Corona niet veel hebben meegekregen. Kuipers knijpt hem intussen als een oude dief. De cijfers dalen nu opeens. Gelooft u ze nog?

Wim
Wim
1 maand geleden

Het is eengrote smerige aanval op de vrijheid van ons Nederland

x

Check Also

osterhaus

Ab Osterhaus waarschuwt dat er andere virussen in aantocht zijn: ‘Dit houdt nooit meer op, want Ab zegt het’

Viroloog Ab Osterhaus heeft samen met biochemicus ...

coronatest

22 experts ontdekken 10 dodelijke fouten in de coronatest

Peter Borger heeft samen met nog 21 ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x