Buitenland

Jullie hebben dit zélf veroorzaakt! Zie hoe Baudet de Tweede Kamer confronteert met de ongemakkelijke waarheid over Syrië

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Turkse aanval op Syrische Koerden is het logische en volstrekt voorzienbare gevolg van de destabilisatie van het Midden-Oosten door westerse machten, inclusief Nederland. Dat stelt de FvD.

Kartelpolitici huilen krokodillentranen over een conflict dat ze zélf hebben veroorzaakt, aldus de partij.

“Jullie hebben die absurde Arabische Lente gesteund,” zei FvD-leider Thierry Baudet in de Tweede Kamer tegen zijn collega’s.

Poldermodel aan de Eufraat

“Jullie hebben in naam van dagdromerij over democratie al die opstandelingen gesteund en de totale chaos veroorzaakt waarvan we nu weer het zoveelste hoofdstuk beleven,” voegde hij toe.

Hij herinnerde de Tweede Kamerleden aan de oorlog in Irak, een land dat we om wilden toveren tot een poldermodel aan de Eufraat.

Het gevolg: minstens 500.000 doden, totale destabilisatie van de regio en een machtsvacuüm waarin uiteindelijk ISIS ontstond.

Jullie leren niet

“Afghanistan, Libië; precies hetzelfde verhaal,” sprak Baudet. “Jullie leren niet.”

Hij merkte op dat uit onderzoeken is gebleken dat Nederland al sinds 2011 jihadistische groepen in Syrië steunt.

Eén conclusie

De FvD wil per direct herstel van het gezag van Assad en terugkeer van Syrische asielzoekers.

“Op langere termijn kunnen we maar één conclusie trekken: het gezag van Assad moet worden hersteld,” besloot Baudet.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Forum voor Democratie]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 jaren geleden

Ja natuurlijk staat het politieke-kartel voor lul. Voor lul in hoofdletters. De AL was de aanstichter van het geheel en de degene die de AL was beginnen is de Nato. Willens en wetens oorlog voerwn om volksverhuizingen op gang te brwngen. We qorden door de EU en het kartel in de maling genomen van A tm Z. Ze weten van gekkeigjeid niet meer wat ze het colk voor moeten liegen. Binnen drie weken was het leger van Libië opgeruimd en zogenaamd geen grenzen handhaven. Bij binnenkomst in de EU krijgen ze allemaal en IPhone met onbeperkt beltegoed en een ingericht huis van Mark.
Schandalig deze neoliberale maffia en we doen er niets tegen.

.

IIS
IIS
2 jaren geleden

Rutte en vele politici moeten om al deze waarheden niet aftreden.

…….Ze moeten om het steunen en financieren van huurmoordenaars worden OPGEPAKT en OPGESLOTEN!!

Van mij mag het satanisch politieke tuig worden afgevoerd in Toyota’s Hilux. Toyota is een smerig merk en gifgasaanvallen zijn, zoals de politieke satanisten weten van onze centen gefinancierd en door -HUN- huurmoordenaars uitgevoerd.

En dan ook nog even in de Tweede Kamer doen alsof dit alles het werk was van Assad en Syrië?? Waar haalt men daar deze arrogantie vandaan met daarbij de handen wassen in onschuld? Er zijn in Nederland huurmoordenaars opgeleid en naar het Midden-Oosten gestuurd met medewerking van de politiek die nu doet alsof de neus bloedt? Ongelooflijk, deze lui stinken erger dan de duizenden rottende lijken die ze hebben gemaakt.

Mocht er na dit leven werkelijk nog iets komen, dan hoop ik dat ze vooral in den beginne een pijnlijke en langzame dood sterven, maar daarna vooral voor altijd mogen wegrotten in de hel. Dit soort wist van de hoed en de rand en hebben meegewerkt aan moord, verkrachting en de exodus in het MO en verdient geen begrip of genade!

Matt
Matt
2 jaren geleden

En dit zal uiteindelijk ook wel overwaaien en gaat men over tot de orde van de dag. En als er weer eens iets gebeurd dan grijpt men weer naar de fabeltjes van voor dat ze betrapt werden want die zitten dieper in het geheugen dat de echte waarheid. Vandaar dat de regering het zo lang volhoud. In een echt democratisch land was die al lang gevallen en zaten de machtsmisbruikers in hun cellen op water en brood.
En als in sommige gevallen de waarheid hardnekkig de leugens blijft verdringen moet de leugen nog maar eens herhaald worden.
Een mooi voorbeeld is deze kijkerstip:

CANVAS | Documentaire van Hans Pool over het internationale informatienetwerk Bellingcat | donderdag 17 okt, 21u20 – 22u20.

Bellingcat is de naam van een platform voor burger-onderzoeksjournalistiek, opgericht door Eliot Higgins. Het collectief computernerds onderzoekt, meestal vanuit de huiskamer, via internet, sociale media en andere online kanalen complexe aanvallen en controversiële incidenten wereldwijd. Voor hun onderzoek naar het neerhalen van de MH17 boven Oekraïne kregen ze de hoon van Rusland over zich, maar het Officieel Internationaal Onderzoeksteam bevestigt wel hun bevindingen. Ook bij de vergiftiging van de voormalige Russische spion Skripal doorprikten ze verschillende verhalen die als de waarheid verkocht werden. In ‘Bellingcat – Truth in a Post-Truth World’ kijken we binnen in de huiskamer van het collectief en ontdekken we hoe ze te werk gaan. Is het collectief een alternatief voor de traditionele journalistiek of een broodnodige aanvulling ervan in tijden van nepnieuws en desinformatie?

Allemaal kijken dus!

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 jaren geleden

Rutte is opeens oorverdovend stil.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x