Homepagina » Buitenland » Jullie hebben dit zélf veroorzaakt! Zie hoe Baudet de Tweede Kamer confronteert met de ongemakkelijke waarheid over Syrië
Jullie hebben dit zélf veroorzaakt! Zie hoe Baudet de Tweede Kamer confronteert met de ongemakkelijke waarheid over Syrië
Foto: YouTube/Forum voor Democratie

Jullie hebben dit zélf veroorzaakt! Zie hoe Baudet de Tweede Kamer confronteert met de ongemakkelijke waarheid over Syrië

De Turkse aanval op Syrische Koerden is het logische en volstrekt voorzienbare gevolg van de destabilisatie van het Midden-Oosten door westerse machten, inclusief Nederland. Dat stelt de FvD.

Kartelpolitici huilen krokodillentranen over een conflict dat ze zélf hebben veroorzaakt, aldus de partij.

“Jullie hebben die absurde Arabische Lente gesteund,” zei FvD-leider Thierry Baudet in de Tweede Kamer tegen zijn collega’s.

Poldermodel aan de Eufraat

“Jullie hebben in naam van dagdromerij over democratie al die opstandelingen gesteund en de totale chaos veroorzaakt waarvan we nu weer het zoveelste hoofdstuk beleven,” voegde hij toe.

Hij herinnerde de Tweede Kamerleden aan de oorlog in Irak, een land dat we om wilden toveren tot een poldermodel aan de Eufraat.

Het gevolg: minstens 500.000 doden, totale destabilisatie van de regio en een machtsvacuüm waarin uiteindelijk ISIS ontstond.

Jullie leren niet

“Afghanistan, Libië; precies hetzelfde verhaal,” sprak Baudet. “Jullie leren niet.”

Hij merkte op dat uit onderzoeken is gebleken dat Nederland al sinds 2011 jihadistische groepen in Syrië steunt.

Eén conclusie

De FvD wil per direct herstel van het gezag van Assad en terugkeer van Syrische asielzoekers.

“Op langere termijn kunnen we maar één conclusie trekken: het gezag van Assad moet worden hersteld,” besloot Baudet.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Forum voor Democratie]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Ja natuurlijk staat het politieke-kartel voor lul. Voor lul in hoofdletters. De AL was de aanstichter van het geheel en de degene die de AL was beginnen is de Nato. Willens en wetens oorlog voerwn om volksverhuizingen op gang te brwngen. We qorden door de EU en het kartel in de maling genomen van A tm Z. Ze weten van gekkeigjeid niet meer wat ze het colk voor moeten liegen. Binnen drie weken was het leger van Libië opgeruimd en zogenaamd geen grenzen handhaven. Bij binnenkomst in de EU krijgen ze allemaal en IPhone met onbeperkt beltegoed en een ingericht huis van Mark.
Schandalig deze neoliberale maffia en we doen er niets tegen.

.

IIS
IIS
1 jaar geleden

Rutte en vele politici moeten om al deze waarheden niet aftreden.

…….Ze moeten om het steunen en financieren van huurmoordenaars worden OPGEPAKT en OPGESLOTEN!!

Van mij mag het satanisch politieke tuig worden afgevoerd in Toyota’s Hilux. Toyota is een smerig merk en gifgasaanvallen zijn, zoals de politieke satanisten weten van onze centen gefinancierd en door -HUN- huurmoordenaars uitgevoerd.

En dan ook nog even in de Tweede Kamer doen alsof dit alles het werk was van Assad en Syrië?? Waar haalt men daar deze arrogantie vandaan met daarbij de handen wassen in onschuld? Er zijn in Nederland huurmoordenaars opgeleid en naar het Midden-Oosten gestuurd met medewerking van de politiek die nu doet alsof de neus bloedt? Ongelooflijk, deze lui stinken erger dan de duizenden rottende lijken die ze hebben gemaakt.

Mocht er na dit leven werkelijk nog iets komen, dan hoop ik dat ze vooral in den beginne een pijnlijke en langzame dood sterven, maar daarna vooral voor altijd mogen wegrotten in de hel. Dit soort wist van de hoed en de rand en hebben meegewerkt aan moord, verkrachting en de exodus in het MO en verdient geen begrip of genade!

vladi
vladi
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

als ik me niet vergis leverd ‘nederland’ de grondstoffen voor dat gifgas.

hangen aan de hoogste palen met ze,dat satanisch krapuul.

fff

Matt
Matt
1 jaar geleden

En dit zal uiteindelijk ook wel overwaaien en gaat men over tot de orde van de dag. En als er weer eens iets gebeurd dan grijpt men weer naar de fabeltjes van voor dat ze betrapt werden want die zitten dieper in het geheugen dat de echte waarheid. Vandaar dat de regering het zo lang volhoud. In een echt democratisch land was die al lang gevallen en zaten de machtsmisbruikers in hun cellen op water en brood.
En als in sommige gevallen de waarheid hardnekkig de leugens blijft verdringen moet de leugen nog maar eens herhaald worden.
Een mooi voorbeeld is deze kijkerstip:

CANVAS | Documentaire van Hans Pool over het internationale informatienetwerk Bellingcat | donderdag 17 okt, 21u20 – 22u20.

Bellingcat is de naam van een platform voor burger-onderzoeksjournalistiek, opgericht door Eliot Higgins. Het collectief computernerds onderzoekt, meestal vanuit de huiskamer, via internet, sociale media en andere online kanalen complexe aanvallen en controversiële incidenten wereldwijd. Voor hun onderzoek naar het neerhalen van de MH17 boven Oekraïne kregen ze de hoon van Rusland over zich, maar het Officieel Internationaal Onderzoeksteam bevestigt wel hun bevindingen. Ook bij de vergiftiging van de voormalige Russische spion Skripal doorprikten ze verschillende verhalen die als de waarheid verkocht werden. In ‘Bellingcat – Truth in a Post-Truth World’ kijken we binnen in de huiskamer van het collectief en ontdekken we hoe ze te werk gaan. Is het collectief een alternatief voor de traditionele journalistiek of een broodnodige aanvulling ervan in tijden van nepnieuws en desinformatie?

Allemaal kijken dus!

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Rutte is opeens oorverdovend stil.

Pietka
Pietka
1 jaar geleden

Alleen al voor zo’n betoog zou je eigenlijk Thierry moeten stemmen ! de kamerleden die vragen stelden zijn nog erger dan fascisten (die hadden nog einigsinds een ideologie ) deze kamerleden zijn letterlijk zetbasjes van de macht en hebben absoluut geen ruggengraat ,weekdieren zijn het .

Janszn
Janszn
Reactie op  Pietka
11 maanden geleden

Geen speld tussen te krijgen, hr. Baudet. De Haagse onbenullen oogsten via het stemgedrag datgene, wat ongewild was. De grootste handicap van deze “elite”.

NW_awakening
NW_awakening
1 jaar geleden

De informatie is 100 % vals die de media ons geeft, hoge mate van empathie voor mensen die in het slachtveld wonen.
Betrapt op heterdaad !!

ABC News Caught Red Handed Faking Syria Footage
https://www.youtube.com/watch?v=W_pjv96GjOU

only you
only you
1 jaar geleden

Ieder nuchter nadenkend mens is al lang en breed tot deze conclusie gekomen?

Fred Lambrecht
Fred Lambrecht
1 jaar geleden

Waarom steunt Baudet altijd foute moordenaars als Assad. En Trump en Orban en Bolsonaro. Volgens mij is hij toe aan een volgende vakantie op Ibiza met zijn elitaire vrienden. Op de camping tussen het gewone volk zul je hem niet aantreffen

Karel Dienis
Karel Dienis
Reactie op  Fred Lambrecht
1 jaar geleden

Fred @ waarom Baudet Assad verdedigt is omdat hij in het verleden al heeft gezien dat een land werd beschuldigt van het hebben massa vernietigende wapens die er niet waren nadien. Dit was nadien list en bedrog om een reden re geven om het land aan te vallen.
Deze situatie is niet anders, het is simpel een ander land op de lijst om het midden oosten te controleren waar Generaal Wesley Clark het over had.
Heb je wel eens van de NWO gehoord Fred?

Willem
Willem
Reactie op  Fred Lambrecht
1 jaar geleden

Fred kijkt en luistert vast alleen naar het NOS journaal .

Gied
Gied
1 jaar geleden

Ik vind Baudet zwak, begint dan te stuntelen over de reden waarom Assad niet de ellende begon na Koopmans reaktie.
Baudet kent de feiten zelf niet eens, de achtergronden, en ik ondervond het als wat pijnlijke vertoning
na zijn “overweldigende” intro aan begin van deze video. Onderbouw dan je stelling met goede solide
bevindingen.
Deze jonge man heeft nog veel te leren, en beter zijn huiswerk te maken, want dat is nog steeds niet goed.

x

Check Also

de jonge

De Jonge: Rutte ‘heeft zeker niet bedoeld te zeggen’ dat testen zonder klachten geen zin heeft

Op vrijdag 5 februari zei demissionair premier ...

baudet

Baudet: ‘Corona is laatste stap naar wereldstaat’

Corona wordt gebruikt door wereldleiders om maatregelen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x