Homepagina » UFO » Deze man hackte de geheimen van de NASA. Wat hij aantrof is bijna niet te bevatten
Deze man hackte de geheimen van de NASA. Wat hij aantrof is bijna niet te bevatten

Deze man hackte de geheimen van de NASA. Wat hij aantrof is bijna niet te bevatten

Op 19 maart 2002 stond de Britse National Hi-Tech Crime Unit op de stoep bij de Schotse systeembeheerder Gary McKinnon.

Hij werd gearresteerd op bevel van het Amerikaanse ministerie van Justitie en de NASA.

Een jaar lang hackte McKinnon topgeheime computers van het Pentagon en het ruimteagentschap.

Niet-aardse officieren

Wat hij ontdekte kan worden gezien als onweerlegbaar bewijs voor Majestic 12, een verondersteld geheim genootschap, en het geheime ruimtevaartprogramma dat hieruit is voortgekomen.

“Ik stuitte onder meer op een Excelbestand getiteld ‘niet-aardse officieren’,” zegt McKinnon in het nieuwe seizoen van de tv-serie Ancient Aliens.

“Ik maakte hieruit op dat het ging om een ruimtevloot met een menselijke bemanning,” vervolgt hij.

Meest schokkende

De schepen die onderdeel uitmaakten van de vloot waren voorzien van namen, maar op internet kon de hacker daar niets over vinden.

Enkele namen van de schepen hadden betrekking op leden van Majestic 12, merkt Nick Pope op, die jarenlang voor het Britse ministerie van Defensie werkte.

Het meest schokkende bestand dat McKinnon naar eigen zeggen tegenkwam, bevond zich op een computer van het Johnson Space Center van de NASA.

Sigaarvormige UFO

In een map genaamd ‘ongefilterd’ vond hij een foto in hoge resolutie die was gemaakt door een NASA-sonde.

Op de foto was een nogal ongewoon ruimteschip te zien.

“Ik dubbelklikte op de afbeelding, waarna langzaam maar zeker een buis- of sigaarvormige UFO tevoorschijn kwam,” vertelt McKinnon.

Hard bewijs

“Ik was erg verbaasd omdat ik hard bewijs had gevonden van wat in mijn ogen een UFO was, hoewel het ook een geheim ruimteschip kan zijn geweest,” vervolgt hij.

“Plotseling zag ik de muiscursor bewegen en werd de verbinding verbroken,” klinkt het.

Bekijk het fragment hieronder:

[History]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • mike schreef:

  Schijnt dat hij NASA nooit echt “gehackt” heeft. De computer waar hij verbinding mee kreeg had ‘administrator’ toegang tot het netwerk met nota bene een blanco password. Dat is geen hacken. Hij kon zonder ingewikkelde handelingen toegang krijgen tot de bestanden. Het was slordigheid van NASA zelf. Er hing hem daardoor wel een gevangenisstraf boven het hoofd van 60-70 jaar.

  PROJECT CAMELOT: GARY MCKINNON RE-RELEASE – HIGH REZ BETTER SOUND
  https://www.youtube.com/watch?v=aiqQv-RBEgA

  • Marduk's Revenge schreef:

   Misschien sloot die FBI die zon observatoriums hierom, als 5G er is kunnen ze hologram(men) maken van die alien schepen, lees dit:

   Op 13 maart 1997 werd een driehoekig gevormde UFO van ruim1600 meterlengte waargenomen boven Phoenix, Arizona.

   Het forse ruimteschip had een hele rij lichten aan de achterzijde en een enorm licht aan de voorkant. Hoewel veel getuigen, die uit de omgeving van Phoenix naar het radioprogramma belden bevestigden dat wat zij gezien hadden een enorm vliegend platform was, waren er ook anderen die geloofden dat het een holografische afbeelding van een groot ruimtevaartuig was.
   Dit zou dus betekenen dat in die nacht vele duizenden mensen deel uitmaakten van een massale Psy-Op (Psychological Operation – psychologische operatie). Er is indirect bewijs dat suggereert dat wat werd gezien onderdeel was van een experiment met de naam Project Blue Beam. Dit Project is naar verluidt gecreëerd door de NASA en de Amerikaanse Psy-ops Divisie om een emotionele reactie te ontlokken door middel van door de computer gegenereerde verschijningen, gemoduleerde microgolfbeelden en geluiden en stemmen die in je hersenen opgenomen worden.

   https://sites.google.com/site/alarmuwordtvergiftigduf/project-bluebeam

   • mike schreef:

    @MR
    Zit al een paar uur te typen om je een goede reactie te geven, maar ik kom er niet uit. Niet in een tegeltje. Het is zo’n ongelooflijke brei aan informatie geworden dat ik het niet meer overzichtelijk kan samenvatten.

    Ik probeer mezelf wat dat betreft toch maar even te beschermen en er niet dieper op in te gaan. Het is een beetje te veel.

    Over ufo’s is het wellicht interessant om eens te kijken naar het boek “Wonders in the Sky” van van Jacques Vallee en Chris Aubeck. Hierin hebben zij 500 ufo-meldingen sinds 1.470 BC verzameld en beschreven.

    Zij hebben allerlei getuigenissen bestudeerd en onderverdeeld in

    – ongeidentificeerde vliegende lichten
    – ongeidentificeerde vliegende objecten
    – ontvoeringen
    – fenomenen met fysieke bewijzen
    – entiteiten
    – entiteiten in combinatie met vliegende objecten
    – daadwerkelijke communicatie

    Misschien kan ik je hier toch een beetje mee van dienst zijn.

 • René van Zalk schreef:

  Wat NASA ons niet verteld is dus belangrijker dan wat ze ons wel vertellen maak ik er uit op. Sneaky.

 • Marduk's Revenge schreef:

  Die “rapture” van Revelation voorziet die alien attack op de mens, alleen is het fake, elite illuminatie plannen dit al lang.
  Het is niet voor niets dat die oude geschriften waarschuwen voor de synagoge of satan hierover.

  https://www.disclose.tv/the-illuminati-plan-to-fake-the-return-of-jesus-310308

  http://www.illuminati-news.com/articles2/00251.html

  http://www.illuminati-news.com/nwo2.htm#nwo49

 • johan schreef:

  bekijk de Cosmic disclosure van David wilcock op http://www.gaia.com

  mind blowing en tegelijkertijd komt de waarheid naar buiten wat we allemaal al diep van binnen eigenlijk al wisten

 • Louise schreef:

  @Marduk….
  De mens is grenzeloos krankzinnig , zeker als je het belasting geld van je onderdanen gebruikt voor deze psychologische spelletjes….Het is een gevecht tussen het positieve en negatieve….Het is niet voor niks dat ik er elke keer op hamer om spiritueel te groeien, jezelf te ontwikkelen . Dan voel je een weten en vertrouwen en weet je ook dat mochten er Aliens naar de aarde komen zij dat pas doen als de mens er klaar voor is, een mens krijgt niks te zien voor dat hij de energetische energie kan voelen of waarnemen… Alles wat er uit Amerika komt is fake en ze zetten het bewust op YouTube als een ander soort oorlogs spelletje ,het haalt je positieve energie onderuit als je teveel met deze idioterie bezig houd, het is een soort mindcontrole….Er is maar een bron van licht, al wat een mens hoeft te doen tijdens z’n leven, is contact houden en de weg terugvinden …..En Viola kijk waar de mens zich allemaal mee bezig houdt…… En toch, weet ik dat het ooit anders kan en zal worden…..hoe meer licht hoe kleiner het donkere, Zo zal het gebeuren…..we hebben nog een lange weg te gaan als mensheid …

  • Marduk's Revenge schreef:

   mijn muren (cognitieve dissonantie ivm aliens die ons rulen) zijn aan het ineen storten.
   Begin het langzaam te geloven dat die illuminati aliens zijn en geen mensen.
   Wij als mens Louise wij zitten niet te plannen hoe een ander uit te roeien.

   De mens zijn aard is lief, compassie zorg dragen voor je geliefden. Bewijs hiervan zijn de kinderen zij zijn zo puur… Tot ze naar het geïndoctrineerde systeem “scholing” gaan.
   De mens zelf wordt volledig geestelijk en lichamelijk geslaafd aan een systeem wat ons oerdom gebrainwasht en kapot maakt, letterlijk en figuurlijk. Spiritueel ontwikkelen bestaat niet meer. Op dit vlak heb ik het moeilijk en loop verloren. Er zijn amper gelijken, amper mensen die naar binnen gaan om te zoeken…. Mensen zijn zombies

   Datzelfde systeem wat ons kapot maakt geeft 2% op aarde het Walhalla aan leven op deze planeet. Die 2% controleert alles, voeren alle oorlogen, hebben elite clubjes waar ze op onze kosten lekker dineren en bespreken hoe landen en volken te vernietigen.
   Daar boven op vergiftigen ze de planeet, ons via voeding en hebben een leuk arsenaal aan psychologische oorlogvoering nu om je in je hoofd stemmen te laten horen… Doet me denken aan al die moslims die zeggen “stem allah te horen” en dan de ongelovige aanvalt.

   Wij mensen Louise kunnen dit zelfs niet bedenken wat die “elite” allemaal met ons aanvangt. Zo satanisch slecht zijn de mensen niet.

   Alles is fake maar 1 ding niet, die elite die oorlogen voeren, ons Europa om zeep brachten . Ze hebben via Georgia guidstone aangekondigd wat ze willen.
   Project Blue Beam is echt is niet fake, ze kondigen altijd aan wat ze gaan doen; dat volg ik al meer dan 30j heeft niets met mindcontrole te maken maar met het willen weten.

   Hoe dat wij mens door die “elite” behandeld worden en uitgemoord…
   Geen 1 licht kan ons beschermen lieve Louise tegen die 2% psychopathische wezens.
   Ben zelf high sensitive, spiritueel van kinds af aan, mediteren alles, lig/voel in conflict want als spiritueel zijnde zie ik rond mij de ineen storting van “the soul” bij de mensheid…

   Weinigen redeneren als U zo mooi en oprecht aangaande het spirituele.

   Tegen die satanisten kan het licht niet winnen, dat is al ruim bewezen, ze zijn allemaal uitgemoord in de geschiedenis die spiritualen. Je moet vechten met hun wapens tegen hen om van evil te winnen.
   Kunst van oorlog voeren is de vijand met zijn eigen wapens te verslaan.

   • Louise schreef:

    Voedsel voor de ziel, kijk hier even naar voor je gaat slapen of als je even wilt rusten of weg dromen….
    De mooiste meditatie stem/ muziek. Jason Stephenson ( Australiër) you tube
    Kijk eens op you tube naar Ohm ,,Hindoeïsme , de Bhagavad gita , Het Boeddisme…
    Prachtige spirituele lessen Marduk, die culturen offeren bloemen voor hun goden , voor hun is de bloem en de mier ook levende wezens….
    Zij zijn niet bezig met ideeën om mensen uit te moorden….
    En God is voor hun het heelal, ook een verademing …….
    Als je van klassieke muziek houd, Satie mooie pianomuziek met beelden uit Parijs van voor de oorlog, prachtig….. nou ga je ziel maar verwennen ……lieve groet Louise 🙏

   • andy schreef:

    “Begin het langzaam te geloven dat die illuminati aliens zijn en geen mensen.”

    ‘Toevallig’ kwam ik afgelopen week deze docu uit 2013 weeer s tegen:

    PROJECT CAMELOT: A ROTHSCHILD SPEAKS OUT
    https://www.youtube.com/watch?v=z4Vij4LsVO4

 • RayOfLight schreef:

  Volgens mij : (Onder voorbehoud na heel veel onderzoek en interviews)

  NASA Disneyland

  NASA is eigenlijk niet meer dan een soort disneyland.
  Doel is het om het publiek het idee te geven dat er nog een wetenschappelijke vooruitgang is. We zijn nooit op de maan of mars geweest. Er is een geheime spaceforce (niet die van Donald) waar heel veel geld in gestoken wordt.

  Samenwerkingsverband

  Deze spaceforce is een samenwerkingsverband met niet mensen. Dat is ergens in 45 begonnen. Trinity project heeft de niet-mensen er als het ware toe gedwongen om samen te werken. Radioactiviteit is namelijk een heel groot probleem.

  Armerika kreeg in de jaren 50 veel technologie van de niet-mensen, en de bedoeling was het om met kernenergie op te houden. Eisenhouwer weigerde omdat hij bang was dat het communisme amerika zou vernietigen. En dus is er gezamerlijk besloten een ander samenwerkingsverband te sluiten (1970-75).

  Er is een offworld civilizatie gecreeerd waar mensen heen gesluist worden. Jaarlijks verdwijnen er veel mensen op aarde en een klein deel hiervan gaat daar daadwerkelijk offworld leven nadat hun geheugen is gewist.

  Backup plan

  Dit is als het ware een backup plan voor het geval de aardse civilizatie zichzelf opblaast. Een ieder die offworld gaat komt nooit meer op aarde terug (zo is het afgesproken). Iedere wistleblower die zegt offworld geweest te zijn is volgens mij fake.

  Upgrade.

  Begin 90 werd er door niet-mensen met DNA geexperimenteert met als doel de offworld te upgraden. Als het in de toekomst veiliger op aarde wordt word een deel van de offworld civilizatie terug naar aarde gezonden. Langzaam aan zal er dan disclosure komen.

  Verre toekomst.

  Dit duurt waarschijnlijk nog honderden jaren. Van tijd tot tijd houden de niet-mensen een oogje in het zeil. Dit zijn de UFO’s.

 • pleiadian schreef:

  2002 is 16 (!) jaar geleden!

 • Pjoter schreef:

  @ Louise en Marduk’s Revenge en eventuele andere licht gevers,
  Zie even : https://www.ninefornews.nl/noorwegen-vrijwel-niets-libie-gort/
  Pjoter
  20 september 2018 21:42 at 21:42

  Had even iets van, zeker een te moeilijke vraag “ben ik nu aan het dementeren of zo”.
  Maar gelukkig,nu ik dit lees ben ik écht niet de enige, ik ga als de ‘wiede weerga’ alle info hierboven kopiëren en bestuderen.
  Als U meer info voor mij heeft graag, ondanks alles ‘wat mij tegen zit’, tracht ik positief te blijven.
  Jullie zijn mij alles waard!
  Pjoter & Zn

  • Marduk's Revenge schreef:

   Moest de mens kunnen verenigen en bv massaal allemaal om 20u s’avonds gezamenlijk mediteren (10min) op dat licht waar Louise over spreekt dan creëer je kosmische spirituele kracht.

   Moest een 10-15% van NL en B bevolking dit 1 week aan stuk doen dan verander je het bewustzijn positief en verhoog je de vibratie van je eigen wezen. Dan ontwaakt de resterende 85%…
   De sleutel ligt in verenigen

   Wat deed de elite? De mens vereenzamen daarom hebben ze macht over onze psyche.
   Als de mensheid kan verenigen overwin je de elite, zo simpel is het.

   Maar hoe box je op tegen die zombies verslaafd aan gsm en FB die krijg je niet aan het mediteren???
   Of hoe vind je 10-15% van NL EN B bevolking die op exact het zelfde moment hetzelfde mediteren? Slaap hier soms niet van omdat de oplossing er is alleen staat en doet die mens niets meer dan gsm’en en zichzelf via soc media aanbidden.

   Doet mij aan die 10 geboden denken…. geen 1 gebod eert men nog. het is allemaal: ik ik ik ik hier en nu 🙁

   • Louise schreef:

    Marduk u bent op de wereld gekomen met een bepaalde hoeveelheid levens energie….Die energie gaat omhoog bij mooie en liefdevolle bewegingen, b.v mooie muziek, kunst,de natuur een mooi boek lezen, liefdevol voor jezelf zijn, genieten van alles..
    Helaas loopt de energie eruit als je boos bent of verdrietig, bij negatieve mensen,teveel naar ellende kijken of negatieve berichten ….. Een mens heeft wel degelijk invloed op z’n leven… Dan heb ik het niet over de soms vreselijke ervaringen die we moeten ondergaan…..Die krijgt iedereen ….. Soms zijn er wel wereld meditatie’s,………. Maar op dit moment is het onrustig … En toch Marduk gaat t in jouw leven om jou, dat als je komt te overlijden de rust vind om afscheid te nemen van het aardse bestaan, jouw bestaan…al het andere is dan niet meer van belang…… Als we op de wolk zitten naar beneden te kijken, dan zie je een vreselijk scenario , dieren zijn zelfs gedisciplineerder…….. Zo zal de mens heel langzaam tot een hoger bewustzijn komen….

 • Louise schreef:

  Hee Pjoter die reaktie van jou had ik helemaal niet gezien, eerlijk gezegd kijk /lees ik niet alles hier, omdat het vaak hetzelfde onderwerp is…..
  Nou persoonlijk voel ik mij het meeste aangetrokken tot de wijzen uit t Oosten, en natuurlijk gaat t over heilige geschriften, maar ja de mens moet het een naam geven anders snapt hij het zelf ook niet…..
  Het grote probleem is dat in het westen en zeker in het christelijk calvinistisch Nederland de mens blijft hangen in dat christelijke geloof en de islam en t jodendom ….. Voor mij is daar ook de ellende ontstaan van onderdrukking , satanisme ,knechten,straffen enz……..Het hele midden oosten is erop gericht……..plus de meeste mythologieën …..Het is dus niet zo vreemd dat we nu nog in de problemen zitten..
  Als je wat meer spiritueel ontwikkeld bent , leer je meer op het zelf te vertrouwen., ga je meer naar binnen… en daar is het oosten meer op gericht, het is zachter, liefdevoller,begripvoller….Ga eens kijken opwww.Bhagavad Gita.nl
  http://www.theosofie.net. Het verschil van de Veda’s en de bijbel….www.ohmnet.nl……www.vedabase.com en vergeet confusius ( China ) niet, in die tijd duizenden jaren voor de bijbel, wisten de wijzen ook al hoe je spiritueel te ontwikkelen……..Kijk eens op www. spirituele wetten.nl …….. Weet je Pjoter het zijn allemaal handvatten , eigelijk zit alles al binnen in je……..in je ziel de harde schijf ligt alles wal je weten wil,het energie bolletje dat weer uit je lichaam gaat als je komt te overlijden … De hamvraag voor de meeste mensen is hoe kom ik in contact met m’n ziel…. allereerst vertrouwen hebben dat alles een reden heeft op je levenspad en dat een uitdaging is om daarmee om te gaan……Probeer eens te ontspannen met gesproken meditatie van Jason stephenson op you tube….hij heeft 1.5 miljoen volgers en kijk eens naar de reaktie’svan mensen van over de hele wereld… Nou ik denk dat je er voorlopig wel mee vooruit kunt, pas goed op jezelf. ..Hart groet Louise….

 • triggerman schreef:

  Geniaal…
  al die ‘ontdekte’ informatie onder de ogen gekregen door de nasa the hacken, maar niets gekopieerd, zelf geen screenshotje!?

  Ga toch bananen plukken man.

 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  >