Homepagina » Paranormaal » “Er is meer tussen hemel en aarde”: Sylvana Simons legt in ParaVisie contact met overleden dierbaren
Sylvana Simons gaat in ParaVisie terug naar vorig leven en legt contact met overleden dierbaren

“Er is meer tussen hemel en aarde”: Sylvana Simons legt in ParaVisie contact met overleden dierbaren

Uitgerekend in de week dat presentatrice Sylvana Simons veel negatieve en dubieuze reacties krijgt op haar politieke ambities, presenteerde ze vrijdag het juninummer van ParaVisie waar ze als gasthoofdredacteur nauw bij betrokken was.

“ParaVisie is een blad waar ik al jaren een hele fijne relatie mee heb,” zei Sylvana voor de camera van ANP Video. “Ik heb al eerder in het blad mogen staan en ook dankzij ParaVisie al een aantal mooie ervaringen mogen beleven.”

Sylvana merkt dat Nederland steeds meer openstaat voor spiritualiteit. “Er is meer tussen hemel en aarde. Tegelijkertijd blijft het toch altijd een beetje een onderwerp waar mensen lacherig over doen. Anderen zijn voorzichtig om daarover te delen, omdat de maatschappij af en toe reageert alsof je niet helemaal in orde bent.”

Vereerd
Sylvana Simons gaat in ParaVisie terug naar vorig leven en legt contact met overleden dierbaren

Sylvana Simons (ParaVisie)

In ParaVisie vertelt ze over haar eigen spirituele vermogen. Ook zocht ze voor het tijdschrift contact met overleden dierbaren van haar. Ze staat naar eigen zeggen zeer spiritueel in het leven. Toen ze werd gevraagd, twijfelde ze geen moment. “Ik voelde me direct zeer vereerd om dit te mogen doen,” zei ze.

Enkele jaren geleden ging Sylvana voor ParaVisie via een reïncarnatiesessie bij paragnost Jan C. van der Heide terug naar een vorig leven. Ze belandde in de 18e eeuw. “Ik wilde graag ergens anders naartoe, bijvoorbeeld naar de 14e eeuw in Mongolië. Maar ik bleek dat niet te kunnen sturen.”

Sylvana vertelde met enige regelmaat het medium Bernadette Maas te bezoeken. “Alles wat zij mij heeft verteld, is uitgekomen,” zei ze.

Waanzin

De voormalige TMF-vj vindt het moeilijk voor te stellen dat er oorlog wordt gevoerd vanwege een geloof. “Ik vind dat echt waanzin, want uiteindelijk is liefde de kern waar het bij alle geloven om draait.”

De bevalling van haar oudste kind Salvatore vindt ze haar meest spirituele ervaring ooit. “Dat moment beschrijf ik als kennismaking met het goddelijke in mijzelf.”

Kleine rituelen

Ze hecht in het dagelijks leven waarde aan kleine rituelen. “Zoals uitgebreid reinigen en verzorgen van lichaam en geest. Elke dag neem ik ruim de tijd voor mijn ochtendroutine. Na het douchen masseer ik mezelf met een heerlijk geurende etherische olie en heb ik een goed gesprek met mezelf in de spiegel.”

Sylvana is trots dat ze eenmalig gasthoofdredacteur bij ParaVisie mocht zijn. In onderstaande video vertelt ze kort hoe ze het ervaren heeft.

[ParaVisie]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Dit kan ze beter doen dan zich aan te sluiten bij een politieke partij zoals Denk.

josie
josie
Reactie op  Kalki
4 jaren geleden

ze kan beter beide laten want ze heeft geen zuivere contacten met hier boven.
anders had men hier boven wel gesprokn over hoofdstuk 4 de an nisa van de koran en had ze deze kolder niet uitgekraamt.

René van Zalk
René van Zalk
Reactie op  josie
4 jaren geleden
josie
josie
Reactie op  René van Zalk
4 jaren geleden

@ rene bv dit staat er geschreven in de koren hoofdstuk 4

34. Mannen zijn voogden over de vrouwen omdat Allah de enen boven de anderen heeft doen uitmunten en omdat zij van hun rijkdommen besteden. Deugdzame vrouwen zijn dus zij, die gehoorzaam zijn en heimelijk bewaren, hetgeen Allah onder haar hoede heeft gesteld. En degenen, van wie gij ongehoorzaamheid vreest, wijst haar terecht en laat haar in haar bedden alleen en tuchtigt haar. Als zij u dan daarna gehoorzamen, zoekt geen weg tegen haar. Waarlijk, Allah is Verheven, Groot.

josie
josie
Reactie op  josie
4 jaren geleden

Ook dit vind ik vrouw vernederend wat erin staat en vind ik niet kunnen.

43. O, gij die gelooft, komt niet tot het gebed als gij bedwelmd zijt; totdat gij weet wat gij zegt, noch, wanneer gii onrein zijt tot gij u hebt gebaad, tenzij gij onderweg zijt. En indien gij ziek zijt, of op reis, of een uwer van de afzondering komt, of gij hebt vrouwen aangeraakt en gij vindt geen water, neemt dan uw toevlucht tot zuivere aarde en veegt er uw gezicht en handen mee af. Waarlijk, Allah is Inschikkelijk, Vergevensgezind.

josie
josie
Reactie op  René van Zalk
4 jaren geleden

@Rene ook dit staat in de hoofdstuk 4 de an nisa
Wat ik niet vind kunnen voor een goede sameleving.
Daarom is Sylvieke geen medium of dergelijke anders was ze wel gewaarschuwd voor de islam.

Voor deze teksten bv.

74. Laten derhalve zij, die hun tegenwoordig leven voor het leven in het Hiernamaals willen offeren, voor de zaak van Allah strijden. En wie voor de zaak van Allah strijdt, hetzij hij gedood wordt of overwint, weldra zullen Wij hem een grote beloning geven.

75. En waarom strijdt gij niet voor de zaak van Allah en voor de zwakken — mannen, vrouwen en kinderen – die zeggen: “Onze Heer, neem ons uit deze stad waarvan de bewoners onderdrukkers zijn en schenk ons een vriend en een helper uwerzijds.

76. Zij die geloven, strijden voor de zaak van Allah, maar de ongelovigen strijden voor de zaak van de boze. Strijdt daarom tegen de vrienden van Satan; voorzeker, Satan’s plan is zwak.

139. Zij, die ongelovigen tot vrienden nemen liever dan gelovigen, – zoeken zij eer bij hen, hoewel alle eer aan Allah behoort

josie
josie
Reactie op  josie
4 jaren geleden

144. O, gij die gelooft, neemt geen ongelovigen tot vrienden boven de gelovigen. Wilt gij Allah een duidelijk bewijs tegen uzelf geven?

150. Waarlijk, degenen die Allah en Zijn boodschappers verwerpen en onderscheid wensen te maken tussen Allah en Zijn boodschappers, zeggende: “Wij geloven in sommige en niet in andere,” zij willen een tussenweg volgen.

151. Dezen zijn inderdaad de ongelovigen en Wij hebben voor de ongelovigen een vernederende straf bereid.

47. O, mensen van het Boek, gelooft in hetgeen Wij hebben nedergezonden, vervullende hetgeen bij u is voordat Wij uw leiders vernietigen en neerwerpen of hen vervloeken, zoals Wij het volk van de Sabbath vervloekten. Allah’s gebod zal volbracht worden.

J@n
Reactie op  josie
4 jaren geleden

Het geloof heeft meer doden op z’n geweten dan alle oorlogen, dus bedenk goed wat je als passage aanhaalt.

rocinante
rocinante
Reactie op  josie
4 jaren geleden

Gaat heen met je koranverzen. Dit is Nederland, en hier leven we niet volgens de koran. Wij hangen Thor en Wodan aan. Injecteer mij niet met woestijngodstienstige geschriften of vertellingen. Ook Noord West Europeanen hebben hun eigen verhalen. Lees eens over de Noordse of Germaanse mythologie.

josie
josie
Reactie op  rocinante
4 jaren geleden

Deze koran versen zeyye ik neer zodat de mensen kunne zien hoe gevaatlijk de islam is. Maar dat mag dus niet getoont worden volgens jouw? Jij wilt dus liever dat iedereen zijn oogkleppen ophoud en de moslims over hun bolletje aait en zeggen dat ze goed bezig zijn. Nee ze zijn niet goed bezig en als iedereen weet wat er in staat kan men hen erop aanspreken. De islam is niet een vredelievend geloof. Wat ik neerzetten komt uit 1 hoofdstuk dat zegt denk ik al genoeg.

rocinante
rocinante
Reactie op  josie
4 jaren geleden

OK, maar ik denk dat algemeen bekend is hoe gevaarlijk de islam is voor onze westerse beschaving. Daarvoor hoef ik geen koran in te zien.

josie
josie
Reactie op  josie
4 jaren geleden

@rocinante jij misschien niet, maar er komen ook mensen langs hier die de islam goed praten en dit is bestemd voor de hen. Je kent ze wel de silvie typjes die alles gladstrijken wat die moslims uitspoken tot het goed praten toe wat zich heeft afgespeelt in Keulen. Dit soort mensen horen dit gewoon te lezen. Ook als je de koran tegen komt kan men lezen dat zweepslagen/stokslagen ook thuis horen in de islam. Ook handen en voeten afhakken is als straf in de islam gewoon. Willen we dat ook hier? Denk het niet. Daarom is dit laten lezen aan de goed praters heel belangrijk.

rocinante
rocinante
Reactie op  josie
4 jaren geleden

reactie op:josie

30 mei 2016 16:27 op 16:27

De islamiet ga jij echt niet bekeren, of naar de verlichting leiden. Ik, en vele anderen gaan gewoon nimmer in de koran lezen, omdat het hetzelfde gezever is als in het Eerste Testament in de bijbel. Wij strijden allebij de goede strijd.

flardinga
flardinga
Reactie op  josie
4 jaren geleden

Ik denk dat het bericht over Sylvana Simons gaat en niet over de Islam waar ik zeker een mening heb net als over diverse andere religies maar daar gaat het nu niet om heb ik zo het vermoeden maar natuurlijk kunt u uw ei even kwijt hierop de site, is ook prima hoor, want het woord en de mening zijn gelukkig vrij, net als die van mij.

Peter
Peter
Reactie op  Kalki
4 jaren geleden

Inderdaad,onbegrijpelijk wat deze vrouw mankeert door zich in te laten met een paar fascistiche Erdogan aanhangende Nederturken.

J. Hofmans
J. Hofmans
Reactie op  Peter
4 jaren geleden

Kan kloppen wat je zegt Peter, maar zo denk ik ook over Wilders. Of mag hij alleen als ‘politicus’ (racist) zijn ding doen?

Kortom: ik heb niets met deze vrouw (en Denk), maar ook niets met Wilders.

Remco
Remco
Reactie op  J. Hofmans
4 jaren geleden

Interessant joh! Jouw mening doet er gelukkig lekker veel toe…

Peter heeft gewoon gelijk. En het mooiste zou zijn dat niemand ooit nog aandacht zou schenken aan dat irritante wijf!

J. Hofmans
J. Hofmans
Reactie op  Remco
4 jaren geleden

Jouw mening telt ook, maar is niet boeiend zoals je al had verwacht. Kan je er niet tegen Remco, dat Wilders erbij wordt gehaald? Haha weer zo’n mafkees

Remco
Remco
Reactie op  Remco
4 jaren geleden

Wat kan mij het nou schelen dat je over Wilders begint……

Prachtig, mensen die denken dat je geen Wilders meer mag roepen omdat ze daarmee anderen denken te raken, terwijl dat gewoon onzin is…

Dat soort mafkezen zie je ook steeds meer helaas!

Ik maakte de opmerking alleen maar omdat jij zo ongelooflijk veel onzin uitkraamt. Wie is er nou de mafkees hier hahaha!

Ikke
Ikke
Reactie op  Remco
4 jaren geleden

Haha weer zo een linkse rakker die er gelijk weer Wilders bijhaalt. Heeft blijkbaar geen goed argumenten.

Ik stel voor om Sylvana 24uurtjes los te laten lopen in Caïro , is kijken hoe ze dan over die fijne moslims denkt. Tenminste als ze het heeft overleeft haha

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  J. Hofmans
4 jaren geleden

Hofman, kan jij 1 racistische uitspraak van wilders noemen? Ben ik nu wel benieuwd naar. Ik heb hem namelijk nog nooit iets racistisch horen zeggen.

Remco
Remco
Reactie op  ferrimassi
4 jaren geleden

Het enige wat Hofsmans heel goed kan is:

– doemdenken,
– complottheorieën bedenken,
– woorden bij mensen in de mond leggen,
– onzin uitkramen…

Dus ik vrees ervoor 😉

Sandra
Sandra
Reactie op  ferrimassi
4 jaren geleden

Tut tut mag het een beetje MINDER?

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  ferrimassi
4 jaren geleden

Minder minder minder? Welk ras is marrokaan dan? precies ja… Gebakken lucht.

J. Hofmans
J. Hofmans
Reactie op  Peter
4 jaren geleden

Flapdrol, wat is je punt nou? Ik heb het over de vrijheid die iemand heeft om zich uit te spreken en zich bij een bepaalde partij te voegen. Daarin mag ik de naam Wilders zeker noemen. Waarom? Zijn denkwijze gaat verder dan deze mevrouw, of is dat een complottheorie?

Links? Ik stem allang niet en voorheen was het VVD.

Wat zijn jullie bang voor deze mevrouw zeg. Dat zegt genoeg.

Remco
Remco
Reactie op  J. Hofmans
4 jaren geleden

Er is je nu al meerdere keren gevraagd om een verklaring, en dan kom je met zoiets zwaks als dit? Omdat zij de vrijheid heeft om bij een politieke partij te gaan (waar we allemaal al onze meningen over hebben), haal jij Wilders erbij??? Mij ontgaat de logica, het spijt me wel!

En Hofmans gaat gewoon weer door hoor met het verzinnen van dingen; nu zijn we allemaal weer bang van deze mevrouw…

Kan het misschien ook zo zijn dat we allemaal totaal niet bang zijn van die ‘mevrouw’, maar ons gewoon kapot ergeren aan haar gedrag?? Of is dat nog niet in jouw ‘oh zo intelligente breintje’ opgekomen, waarde heer Hofmans?

J. Hofmans
J. Hofmans
Reactie op  Remco
4 jaren geleden

Ach man, je zit hier gewoon je hart te luchten met je ‘we’ dit en ‘we’ dat. Arme stakker. Het moet jou ook inderdaad spijten, want het gaat om de vrijheid van meningsuiting (en je kunnen aansluiten bij een politieke partij) van twee personen (politici), de een links en de ander rechts. Snap je het nog? En beiden hebben daar recht op.

Wat voor verklaring wil je nog meer??? Ik volg je niet, Remco. Geef je nou wel om de vrijheid van meningsuiting of niet? Kom op, draai er niet zo omheen.

Waar komt jouw angst vandaan Remco? Vertel. Of is dat ook een complottheorie van mij, dat je angstig reageert? Of verveel je je gewoon? M.a.w. waarom reageer je hier? Waarom ben je op deze website?

Remco
Remco
Reactie op  Remco
4 jaren geleden

Waarom ben ik een arme stakker? Omdat mensen het met mij eens zijn, en mensen jou maar een vreemde snuiter vinden met je vage opmerkingen?

Volgens mij is er nu al 5 keer gevraagd of je een racistische opmerking van Wilders kunt noemen, maar je probeert nu de zaken te verdraaien, alsof jij hem niet racistisch vindt en het totaal anders bedoelde…. Zwak hoor, heel zwak!

Jij bent de uitvinder van de complottheorie, dus ik geef je maar gelijk! Ik zou overigens niet weten waarom ik zo’n eng kereltje als jou antwoord zou moeten geven, kun jij het wel bedenken?

blanke
blanke
Reactie op  J. Hofmans
4 jaren geleden

Ik vind Wilders veel te soft!

J. Hofmans
J. Hofmans
Reactie op  blanke
4 jaren geleden

Remco, lieve jongen. Je verandert steeds van koers. Kan je het allemaal niet handelen?

Trouwens, wat versta je onder complottheorie? Nu.nl? Telegraaf? Oh nee, dat is de waarheid. Of toch niet?

Ik heb 11 vragen gesteld en geen één antwoord dus lieve Remco, ik ga niet meer typen. Aan jou de ‘eer’. Je bent gewoon tegen deze mevrouw en ik ken de reden al; je bent te laf om het te noemen 😉

Remco
Remco
Reactie op  blanke
4 jaren geleden

Ik verander van koers? Ik kan het niet handelen?

Wat ik versta onder complottheorieën? Volgens mij is alles wat jij uitkraamt een complottheorie..

Maar volgens mij wachten wij, met z’n allen, nog altijd op jouw antwoord. Daarna krijg jij je antwoorden!

Het feit dat je nu niet meer wilt reageren zegt wel genoeg, je vindt ook geen medestanders hier he.. Arm kereltje toch…

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  J. Hofmans
4 jaren geleden

Vrijheid van meningsuiting is een groot goed en ben het wat dat betreft met je eens. Maar je noemt wilders een racist. Racisme is strafbaar in nederland. Valse beschuldigingen vallen onder laster en smaad. Dus nogmaals wat heeft wilders gezegd dat jij als racisme uitlegt? Kan je het ook onderbouwen?

J. Hofmans
J. Hofmans
Reactie op  ferrimassi
4 jaren geleden

@ ferrimassi
Ja zeker, als je onderscheid maakt tussen mensen dan is dat een zeer goede definitie van RACISME. Of doet hij dat helemaal niet? En kom niet zeggen dat hij onschendbaar is omdat hij een politicus is. En zeg ook niet dat hij het net niet zegt (dat hij de grenzen opzoekt) en dat dat mag. En zeg ook niet dat hij zegt wat anderen denken. Dat kan allemaal zo zijn, maar de vraag is of het zomaar KAN en MAG.??

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  ferrimassi
4 jaren geleden

Racisme is discriminatie op basis van ras.. Het idee van een definitie is dat het woord een vaste betekenis heeft. Ik snap dat je die graag wil aanpassen naar eigen wens, maar zo werkt het niet.

http://www.vandale.nl/opzoeken?pattern=racisme&lang=nn#.V018RuS8qRc

Onderscheid maken tussen mensen is niet illegaal, ik weer ook bepaalde mensen uit mijn leven. Laat bijvoorbeeld geen criminelen in mijn huis. Ben ik nu een racist? nee.
Het aanpassen van definities en monddood maken van mensen is iets wat een grot deel van de ploitiek graag wil. In een open samenleving kan je gekwetst en beledigd worden. Wen er maar aan.

StefanZ
StefanZ
Reactie op  ferrimassi
4 jaren geleden

Hr. Hofmans,
Racisme is op grond van vooroordelen of huidskleur. Jij doelt op de uitspraak minder minder (criminele) Marokkanen van Wilders, maar dat is geen racistische uitspraak. De politiek heeft het over minder vluchtelingen, is dat dan ook racistisch? Haal je kop een uit je hol en kijk om je heen. Marokkanen zijn OVER vertegenwoordigd in de criminaliteit. Tot wel 8x(!) t.o.v. autochtonen (cijfers CBS), terwijl de groep Marokkanen veel kleiner is. Wat Simons betreft… zij mag natuurlijk doen en laten wat zij wil, maar achterlijke acties lokken reacties uit. Ben jij ervan overtuigd, dat Simons in staat is, politiek ook maar iets nuttigs bij te dragen en dat zij wat kan betekenen voor de samenleving? Een paar keer discriminatie gillen en ban Zwarte Piet, is nou niet iets, dat een salaris van ruim een ton (belasting geld) rechtvaardigt. Dit is gedoemd om te mislukken en zal mevr. Simons 3 jaar lang, een slordige 7000 euro per maand wachtgeld opleveren. Zij is publiciteitsgeil en zonder scrupules. Misschien goede eigenschappen voor een politicus, maar dat stuit een heleboel mensen tegen de borst…

J. Hofmans
J. Hofmans
Reactie op  ferrimassi
4 jaren geleden

Toch dit maar even delen. Wat toevallig allemaal, niet?
http://www.volkskrant.nl/politiek/cafe-weigert-interview-pvv-er-bosma-met-omstreden-zuid-afrikaanse-zanger~a4310909/

Zegt ook alweer genoeg.

Ook hoor ik dat een zwarte persoon (artiest) is aangehouden, omdat hij niet in een bepaalde auto zou kunnen/mogen rijden.

Nee, racisme bestaat gewoon niet in Nederland. En als iemand daartegen opkomt, dan mag het niet want de vrijheid van meningsuiting is alleen weggelegd voor een groep mensen.

Of mw. Simons media(geil) is of niet, zij heeft het recht om te doen wat ze nu doet. Daar hoef ik niet eens achter te staan.

StefanZ
StefanZ
Reactie op  ferrimassi
4 jaren geleden

De aanhouding van een neger in een pooierbak, is een incident. Het feit dat Marokkanen (en andere allochtonen) oververtegenwoordigd zijn, is dat niet. Ik begrijp de vergelijking niet helemaal. Natuurlijk is er racisme onder de bevolking, maar vlak het racisme onder allochtonen niet uit. Vele niet blanke Nederlanders, discrimineren NET zo erg. Hoeveel allochtonen kijken neer op de Nederlandse samenleving en de manier van leven, maar houden WEL elke maand hun handje op bij de sociale dienst. Als je de cijfers kent, merk je, dat meer “allochtonen”, dan “autochtonen” in de uitkeringssfeer zitten. Dus kom niet aanzetten, met de “zielige” gediscrimineerde allochtoontjes, want andersom is dat net zo erg…

StefanZ
StefanZ
Reactie op  ferrimassi
4 jaren geleden

Ook begrijp ik het aanhalen van dat artikel niet helemaal. Wat zegt dat over de PVV? Het zegt alleen maar wat over dat café of over de zanger, die beschuldigd wordt van discriminatie, maar (nog) niet is veroordeeld. Je slaat de plank dus volledig mis. Blijkt dat je te dom bent voor een (deze) discussie….helaas

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  ferrimassi
4 jaren geleden

Dat is anekdotisch op zijn best, losse incidenten die opgeklopt worden door de media. En dat alleen om een bepaalde politieke partij in een kwaad daglicht te zetten. Bij de pvda zijn er nog veel ergere uitspraken gedaan maar daar doet justitie vervolgens niks mee. Er is duidelijk sprake van een dubbele standaard. Het hele racisme argument gaat vooral over het bashen van blanke nederlanders. Er is gen structureel racisme tegen minderheden, hier en daar wat marginale individuen.
Maar de nederlandse homogeniteit moet zogenaamd ondermijnd worden… Ook zijn we verantwoordelijk voor iedere misdaad die in het verleden gepleegd is. Dat is pas racisme.

flardinga
flardinga
Reactie op  ferrimassi
4 jaren geleden

Jullie gaan allemaal van het onderwerp af, het gaat om Sylvana Simons en paravisie en niet om de Islam of Wilders!!

Remco
Remco
Reactie op  ferrimassi
4 jaren geleden

@flardinga

We waren het er toch al over eens dat Simons geen enkele gave heeft, dus zeker geen paranormale? 😉

Of is dit ook al racistisch of discriminerend wat ik nu zeg…..? 😉

frans
frans
4 jaren geleden

Laten alle volgend reacties netjes , sociaal, en vrij van haat blijven!
Want wat gaat het je aan?!
Want zijn we zelf niet steeds maar weer opnieuw gehersenspoeld om steeds maar weer te oordelen.?

René van Zalk
René van Zalk
Reactie op  frans
4 jaren geleden

Sylvana sluit zich aan bij een NLse politieke partij, dus het gaat alle NLers wat aan.

flardinga
flardinga
Reactie op  René van Zalk
4 jaren geleden

Het onderwerp is Sylvana Simons en paravisie, niet de Islam, Zwarte Piet of Geert Wilders, ben ik nou zo dom of zijn jullie zo slim?

josie
josie
Reactie op  frans
4 jaren geleden

Nee ik niet, jij wel dan? Minder met zeurpieten optrekken doet wonderen.

rocinante
rocinante
4 jaren geleden

Zure, racistische golddigger, deze vrouw. Gelukkig is er op zes december een uitzwaaidag voor haar georganiseerd.

René van Zalk
René van Zalk
Reactie op  rocinante
4 jaren geleden

@Rocinante, Een uitzwaaidag voor Sylvana op 06122016 is ook racistisch. Nu beschuldig je Sylvana van iets wat je zelf bent. Een dosis zelfreflectie zou op zijn plaats zijn.

VE
VE
Reactie op  René van Zalk
4 jaren geleden

@René van Zalk

Leg eens uit op welke manier de opmerking racistisch is… Ik zie het namelijk niet. Een opmerking gebaseerd op haar aktivische c.v., die zie ik wel. Geeft niks, René… Als je eenmaal de 18 gepasseerd bent dan snap je het waarschijnlijk wel.

Sandra
Sandra
Reactie op  VE
4 jaren geleden

En het niet begrijpen van wat er racistisch is aan jou reactie is nu precies wat Sylvana bedoeld. Je zit op nine for news. Beetje bewustzijn mag worden verwacht dacht ik

Remco
Remco
Reactie op  Sandra
4 jaren geleden

Vooralsnog zien wij nog altijd niet in wat er racistisch is aan die opmerking.. Dus misschien kun jij het uitleggen, aangezien je zo te zien groot fan bent van deze onruststoker? (of is dat ook al racistisch?)

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  Sandra
4 jaren geleden

Kritiek op bruine mensen is racisme Remco, kritiek op blanken is hip en progressief. Dit land is zo de weg kwijt..

josie
josie
Reactie op  rocinante
4 jaren geleden

jammer dat ik je maar 1 duimpje kan geven anders was ik nu uren aan het klikken gegaan.

Hans
Hans
Reactie op  josie
4 jaren geleden

Ik ben in mijn gedachte een racist en dat mag.
Je mag ook uitspreken dat je een racist ben maar niet discrimineren .
Nog ff en ze vervolgen je in dit land ook al voor je gedachtengoed.
In Zweden zijn ze nog veeeeel verder doorgeslagen .

loeky123
loeky123
4 jaren geleden

euh

René van Zalk
René van Zalk
4 jaren geleden

Zegt al genoeg. Sylvana heeft een verkeerde connectie.

Groetnnn uut Nunspeed.

J@n
4 jaren geleden

Hoop dat er dan een hoop spiritualiteit in Denk komt…glazen bol, waarzegsters, kaartleggers….tja….gaan we er flink op vooruit. Nu is het een ” lach weg” kabinet, daarna komt er een “Denk” kabinet…jemig, waar moet ik dan uit gaan kiezen. Laten we een nieuwe partij gaan oprichten: DOEN!

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  [email protected]
4 jaren geleden

Laten we 150 namen uit het telefoonboek loten, denk dat daar een beter resultaat uit komt.

josie
josie
4 jaren geleden

Ze heeft zeker de koran niet gelezen hoofdstuk 4 de an nisa die is gewoon te lezen op google in het nederlands.

onbekend
onbekend
4 jaren geleden

Sylvana hoeft van mij niet de vuilnisbak in te kruipen.

corbison
corbison
4 jaren geleden

weet niet wat ze nu blowt maar ik denk dat denk dat ook gaat doen en uiteraard onze Pinokio der lage landen Rutte na zijn laatste commentaar. Go de 2 de kamer als shisa lounge leuker kunnen we het niet voor u maken

koloth
koloth
4 jaren geleden

Ze zocht kontakt met overleden dierbaren………. dat is dus niet mogelijk.
Ze zocht kontakt met gevallen engelen bedoeld ze, maar ach daar komt ze nog wel achter.

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  koloth
4 jaren geleden

Ze kan beter contact zoeken met de GGZ..

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’

President Trump werd enkele dagen geleden weer ...

kaag

Kaag smijt midden in reces met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. ‘Intens slecht mens’

Afgelopen maand liet Egypte weten bereid te ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

80
0
We lezen graag je reactie!x