Paranormaal

“Er is meer tussen hemel en aarde”: Sylvana Simons legt in ParaVisie contact met overleden dierbaren

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uitgerekend in de week dat presentatrice Sylvana Simons veel negatieve en dubieuze reacties krijgt op haar politieke ambities, presenteerde ze vrijdag het juninummer van ParaVisie waar ze als gasthoofdredacteur nauw bij betrokken was.

“ParaVisie is een blad waar ik al jaren een hele fijne relatie mee heb,” zei Sylvana voor de camera van ANP Video. “Ik heb al eerder in het blad mogen staan en ook dankzij ParaVisie al een aantal mooie ervaringen mogen beleven.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Sylvana merkt dat Nederland steeds meer openstaat voor spiritualiteit. “Er is meer tussen hemel en aarde. Tegelijkertijd blijft het toch altijd een beetje een onderwerp waar mensen lacherig over doen. Anderen zijn voorzichtig om daarover te delen, omdat de maatschappij af en toe reageert alsof je niet helemaal in orde bent.”

Vereerd
Sylvana Simons gaat in ParaVisie terug naar vorig leven en legt contact met overleden dierbaren
Sylvana Simons (ParaVisie)

In ParaVisie vertelt ze over haar eigen spirituele vermogen. Ook zocht ze voor het tijdschrift contact met overleden dierbaren van haar. Ze staat naar eigen zeggen zeer spiritueel in het leven. Toen ze werd gevraagd, twijfelde ze geen moment. “Ik voelde me direct zeer vereerd om dit te mogen doen,” zei ze.

Enkele jaren geleden ging Sylvana voor ParaVisie via een reïncarnatiesessie bij paragnost Jan C. van der Heide terug naar een vorig leven. Ze belandde in de 18e eeuw. “Ik wilde graag ergens anders naartoe, bijvoorbeeld naar de 14e eeuw in Mongolië. Maar ik bleek dat niet te kunnen sturen.”

Sylvana vertelde met enige regelmaat het medium Bernadette Maas te bezoeken. “Alles wat zij mij heeft verteld, is uitgekomen,” zei ze.

Waanzin

De voormalige TMF-vj vindt het moeilijk voor te stellen dat er oorlog wordt gevoerd vanwege een geloof. “Ik vind dat echt waanzin, want uiteindelijk is liefde de kern waar het bij alle geloven om draait.”

De bevalling van haar oudste kind Salvatore vindt ze haar meest spirituele ervaring ooit. “Dat moment beschrijf ik als kennismaking met het goddelijke in mijzelf.”

Kleine rituelen

Ze hecht in het dagelijks leven waarde aan kleine rituelen. “Zoals uitgebreid reinigen en verzorgen van lichaam en geest. Elke dag neem ik ruim de tijd voor mijn ochtendroutine. Na het douchen masseer ik mezelf met een heerlijk geurende etherische olie en heb ik een goed gesprek met mezelf in de spiegel.”

Sylvana is trots dat ze eenmalig gasthoofdredacteur bij ParaVisie mocht zijn. In onderstaande video vertelt ze kort hoe ze het ervaren heeft.

[ParaVisie]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Dit kan ze beter doen dan zich aan te sluiten bij een politieke partij zoals Denk.

frans
frans
7 jaren geleden

Laten alle volgend reacties netjes , sociaal, en vrij van haat blijven!
Want wat gaat het je aan?!
Want zijn we zelf niet steeds maar weer opnieuw gehersenspoeld om steeds maar weer te oordelen.?

rocinante
rocinante
7 jaren geleden

Zure, racistische golddigger, deze vrouw. Gelukkig is er op zes december een uitzwaaidag voor haar georganiseerd.

loeky123
loeky123
7 jaren geleden

euh

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x