Great ResetMens en Dier

Jurist geeft belangrijke waarschuwing af aan politici, hun reactie is heel verrassend

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Bij psycholoog en jurist André Rozendaal viel het kwartje definitief in april 2020. Bij het World Economic Forum weten ze dat bij steeds meer mensen die kwartjes ook zijn gevallen, zei hij dinsdag in de gemeenteraad van Horst aan de Maas.

Vandaar het thema dit jaar: rebuilding trust. Mark Rutte mocht uitleggen hoe je vertrouwen terugwint in governance. “Het is de wereld op z’n kop!”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

En wat wordt door het WEF als grootste bedreiging in de wereld genoemd? Des- en misinformatie. Een oplossing? Meer censuur om de vrijheid van meningsuiting te beschermen, dat begrijpt u wel. “Het lijkt mij ook de wereld op z’n kop.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Decennia geleden opgesteld

Corona was een try-out, benadrukte Rozendaal. “De trein dendert door. Met een versnelde uitrol van de duurzame ontwikkelingsdoelen van Agenda 2030 staan we aan de vooravond van grotere en langdurigere schendingen van universele mensenrechten.”

Die doelen zijn al decennia geleden opgesteld. Men probeert die doelen te bereiken via ontelbare wegen met medewerking van gewone, vertrouwende, vredelievende mensen en lokale politici.

Met alle gevolgen van dien

Het einddoel: controle over mens, dier, land, zee en lucht. Rozendaal richtte zich vervolgens tot de gemeenteraadsleden: “Er zijn oplossingen, het hoeft zo niet te gaan. Maar u kunt er ook voor kiezen om vol vertrouwen te blijven meewerken aan de uitrol ervan, met alle gevolgen van dien. U kunt zich alleen niet meer verschuilen achter het feit dat u de dingen niet wist of had kunnen weten.”

Behoefte om te reageren was er niet.

Rozendaal krijgt veel lovende reacties op zijn toespraak. “Beste speech ever in een gemeenteraadsvergadering,” schrijft fotograaf Guus Schooneville. Hoogleraar Bob de Wit voegt toe: “Mooi gesproken.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 243 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jessie nameles
jessie nameles
2 maanden geleden

langzaam maar zeker gaan mensen het zien dat we in een communistisch regime gerommeld worden . goede toespraak, maar zoals altijd als de waarheid tegen het zere been komt proberen de gevestigde hem de mond te snoeren van uw tijd is op !!! denk eerder dat HUN TIJD ER OP ZIT..!!!

Joe
Joe
2 maanden geleden

“Behoefte om te reageren was er niet.”

Dan waren ze het er misschien wel mee eens. Of ze wilden gewoon naar huis.

Peter van Oosterum
Peter van Oosterum
2 maanden geleden

Een opnieuw blijven in de ruimte van de volksvertegenwoordiging alle politieke lamlullen hun onnozele bekken dichthouden.

Verzet is niet zomaar
Verzet is niet zomaar
2 maanden geleden

Ik ben al lang geleden gestopt met SLAAF zijn voor de machthouders F THEM ❓

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x