Chemtrails

Congreslid belooft hoorzitting te houden over chemtrails

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Amerikaanse congreslid Kerry Bentivolio beloofde onlangs een hoorzitting te houden over chemtrails, een chemische soep van zware metalen en andere gifstoffen die boven onze hoofden zou worden uitgesproeid.

Hoewel gewone contrails van vliegtuigen meestal korte tijd blijven hangen, waaieren chemtrails uit en blijven ze vaak nog uren zichtbaar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Bentivolio, lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, wordt door andere Republikeinen ook wel ‘Krazy Kerry’ genoemd omdat hij vaker controversiële onderwerpen aansnijdt.

“We halen wat mensen van de luchtmacht naar ons district. We kunnen dan gelijk een hoorzitting houden en onderzoek doen,” zei hij afgelopen maand tijdens een bijeenkomst op het gemeentehuis van de plaats Birmingham in de staat Michigan.

Hoewel de meeste wetenschappers stellen dat chemtrails een verzinsel zijn, bevestigde de Amerikaanse zender KSLA News in 2007 de aanwezigheid van zware metalen in chemtrails, waaronder lood, barium en arseen.

Monsters die waren genomen bleken na laboratoriumonderzoek meer dan zes keer de giftige hoeveelheid barium te bevatten. Het inzetten van vliegtuigen om zware metalen en chemicaliën in de lucht te sproeien is dus geen samenzweringstheorie.

De zender stuitte verder op een handleiding van de Amerikaanse luchtmacht getiteld ‘Owning the Weather in 2025’, waarin dezelfde benadering wordt gebruikt. Hieraan gerelateerd is het patent ‘Stratospheric Welsbach Seeding for Reduction of Global Warming’ over het toevoegen van zware metalen als aluminium aan vliegtuigbrandstof om wolkvorming in de stratosfeer te stimuleren.

Bron: Detroitnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
huisheks
huisheks
10 jaren geleden

WANNEER KOMT ER EEN HOORZITTING IN NEDERLAND????????

Dondervogel
Dondervogel
10 jaren geleden

Duitsland heeft allang toegegeven met chemicaliën te sproeien.Zelfs tijdens de laatst gehouden Olympische spelen werd er met chemische troep gesproeit, om de regen sneller op te wekken, zodat het boven de olympische stadions droog bleef.Googel maar eens!

Helios
Helios
10 jaren geleden

Het mag ook gewoon, je mag het alleen niet als wapen inzetten, aldus:

http://en.wikipedia.org/wiki/Weather_modification

Wat is er tegenwoordig nog echt, en niet meer artificieel?

biko steve
biko steve
10 jaren geleden

Gaan we weer, contrails (zo heten die dingen) waaieren al sinds jaar en dag uit en blijven onder bepaalde omstandigheden lang(er) hangen.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x