CoronaBinnenland

Kabinet past wet aan om coronatest onder dwang mogelijk te maken: ‘Dit is echt verschrikkelijk’

Help mee door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Het kabinet gaat de wet zodanig aanpassen dat een coronatest onder dwang kan worden afgenomen, bijvoorbeeld bij mensen die weigeren zich vrijwillig te laten testen of de testuitslag te delen.

Het wetsvoorstel om dit te regelen, wordt zo spoedig mogelijk behandeld. De regel gaat in eerste instantie gelden voor asielzoekers die Nederland uit moeten.

Precedent voor gedwongen vaccinatie

De verplichte coronatest komt er op aandringen van VVD-Kamerlid Peter Valstar. “Juist nu er een oorlog is in onze regio, moet ieder asielbed beschikbaar zijn voor échte vluchtelingen. Vreemdelingen zonder recht op asiel moeten daarom snel terugkeren. Goed dat een verplichte coronatest mogelijk wordt!” stelt Tweede Kamerlid Ruben Brekelmans (VVD).

Veel mensen volgen de ontwikkelingen met argusogen. Peter Vlemmix, mediadirecteur van Ongehoord Nederland TV, zegt: ‘Kabinet gaat gedwongen coronatest mogelijk maken’ moet zijn ‘Kabinet heft lichamelijke integriteit burgers op door middel van gedwongen testen en schept precedent voor gedwongen vaccinatie’.

Is dit hoe de VVD met mensen omgaat?

“Letten we even op: kabinet gaat het mogelijk maken om gedwongen PCR-testen af te nemen bij burgers. Stop de waanzin, stem FVD,” zegt het Zoetermeerse kandidaat-gemeenteraadslid Jeffrey Zanoni.

Het Amsterdamse kandidaat-raadslid Tanay Bilgin (FVD) voegt toe: “Dit is echt verschrikkelijk. Is dit hoe de VVD met mensen omgaat? Ik zie het al voor me: een tiener (of misschien zelfs een kind?!) die bij de armen wordt vastgepakt, in een stoel wordt vastgezet en gedwongen een stok door de neus krijgt.”

4.7 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
226 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Bwahahaha….ik wens bij deze al die Professionele PCR-Testafnemers HÉÉL ERG VÉÉL succes met hun Dappere & zéér Moedige voornemen om in de nabije toekomst zo’n Wattenstokkie bij mij in m’n neus te willen proppen….

Roos
Roos
1 jaar geleden

SCHANDE!!!! Wat een ellende! Nooit dat ik een test ga doen om over vaccinaZi maar niet eens te praten. Wat een wereld!

sam
sam
1 jaar geleden

Als je hier niet aan mee wil doen krijg je dan een verhuispremie?

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

We worden geregeerd door aliens, I iets anders kan Ik echt niet verzinnen voor deze waanzin.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

226
0
We lezen graag je reactie!x