Mens en Dier

Humanoïde uit woestijn blijft een mysterie (video)

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na zes maanden onderzoek door wetenschappers van de Stanford-universiteit blijft de humanoïde uit de Atacama nog altijd een mysterie.

Het wezen werd in 2003 in de Atacama in Chili ontdekt, maar pas later voor het eerst onderzocht. Afgelopen jaar zijn verschillende CAT-scans gemaakt en genetische monsters genomen.

Ata, zoals het wezen wordt genoemd, heeft slechts 10 ribben en een zeer ongewone schedel. Volgens dr. Steven Greer van The Disclosure Project behoren de botten niet toe aan een foetus.

Dr. Ralph Lachman van Stanford concludeerde dat de vorm van het skelet niet het resultaat is van een misvorming, genetisch defect of skeletale dysplasie. Hij voegde toe dat de humanoïde 6 tot 8 jaar in leven is gebleven.

Het DNA-onderzoek is nog steeds in volle gang. In onderstaande video worden de diverse afbeeldingen, röntgenfoto’s en CAT-scans getoond.

Bron: Siriusdisclosure.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Laurens
Laurens
8 jaren geleden

dr. Steven Greer is een scam, zit zelf ook bij het schuitje geheime genootschappen. En is waarschijnlijk zelf ook een buitenaardse.

Linda
Linda
8 jaren geleden

Ik vind Ata zo ontroerend. Kan niet zeggen waarom. Ik denk dat ons net als Hans en Grietje via broodkruimels de weg naar een andere realiteit gewezen wordt.

Knn
Knn
8 jaren geleden

[quote name=”Laurens”]dr. Steven Greer is een scam, zit zelf ook bij het schuitje geheime genootschappen. En is waarschijnlijk zelf ook een buitenaardse.[/quote]

[quote name=”Linda”]Ik vind Ata zo ontroerend. Kan niet zeggen waarom. Ik denk dat ons net als Hans en Grietje via broodkruimels de weg naar een andere realiteit gewezen wordt.[/quote]

Je postbode is ook lid van een geheim genootschap want ja soms ontvang je de post niet en waar blijft dat dan? En is de glazenwasser ook een buitenaardse die stiekem bij je naar binnen gluurt om jou onder controle te houden door middel van telepathie. EN niet te vergeten de vuilnisman die door je vuilnis spit om persoonlijke gegevens van je te stelen.

adriaan
adriaan
8 jaren geleden

[quote name=”Linda”]Ik vind Ata zo ontroerend. Kan niet zeggen waarom. Ik denk dat ons net als Hans en Grietje via broodkruimels de weg naar een andere realiteit gewezen wordt.[/quote]
En toen de vogeltjes de broodkruimeltjes opaten, waren hans en grietje helemaal in de war.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x