Homepagina » Mens en Dier » Humanoïde uit woestijn blijft een mysterie (video)
Humanoïde uit woestijn blijft een mysterie

Humanoïde uit woestijn blijft een mysterie (video)

Na zes maanden onderzoek door wetenschappers van de Stanford-universiteit blijft de humanoïde uit de Atacama nog altijd een mysterie.

Het wezen werd in 2003 in de Atacama in Chili ontdekt, maar pas later voor het eerst onderzocht. Afgelopen jaar zijn verschillende CAT-scans gemaakt en genetische monsters genomen.

Ata, zoals het wezen wordt genoemd, heeft slechts 10 ribben en een zeer ongewone schedel. Volgens dr. Steven Greer van The Disclosure Project behoren de botten niet toe aan een foetus.

Dr. Ralph Lachman van Stanford concludeerde dat de vorm van het skelet niet het resultaat is van een misvorming, genetisch defect of skeletale dysplasie. Hij voegde toe dat de humanoïde 6 tot 8 jaar in leven is gebleven.

Het DNA-onderzoek is nog steeds in volle gang. In onderstaande video worden de diverse afbeeldingen, röntgenfoto’s en CAT-scans getoond.

Bron: Siriusdisclosure.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Laurens
Laurens
7 jaren geleden

dr. Steven Greer is een scam, zit zelf ook bij het schuitje geheime genootschappen. En is waarschijnlijk zelf ook een buitenaardse.

Linda
Linda
7 jaren geleden

Ik vind Ata zo ontroerend. Kan niet zeggen waarom. Ik denk dat ons net als Hans en Grietje via broodkruimels de weg naar een andere realiteit gewezen wordt.

Knn
Knn
7 jaren geleden

[quote name=”Laurens”]dr. Steven Greer is een scam, zit zelf ook bij het schuitje geheime genootschappen. En is waarschijnlijk zelf ook een buitenaardse.[/quote]

[quote name=”Linda”]Ik vind Ata zo ontroerend. Kan niet zeggen waarom. Ik denk dat ons net als Hans en Grietje via broodkruimels de weg naar een andere realiteit gewezen wordt.[/quote]

Je postbode is ook lid van een geheim genootschap want ja soms ontvang je de post niet en waar blijft dat dan? En is de glazenwasser ook een buitenaardse die stiekem bij je naar binnen gluurt om jou onder controle te houden door middel van telepathie. EN niet te vergeten de vuilnisman die door je vuilnis spit om persoonlijke gegevens van je te stelen.

adriaan
adriaan
7 jaren geleden

[quote name=”Linda”]Ik vind Ata zo ontroerend. Kan niet zeggen waarom. Ik denk dat ons net als Hans en Grietje via broodkruimels de weg naar een andere realiteit gewezen wordt.[/quote]
En toen de vogeltjes de broodkruimeltjes opaten, waren hans en grietje helemaal in de war.

Adrie
Adrie
7 jaren geleden

Wat een klets reactie’s hiero, reageer normaal of reageer niet!!!

Peter
Peter
7 jaren geleden

Mijn indruk hierbij is dat het nep is.
Ik heb het eerst nog geloofd, maar het ruikt. Heb je ooit een skeletje gezien wat zo keurig aan elkaar blijft zitten, zelfs als er aan gedraaid wordt?
Het hele ding komt op mij over als zo’n popje wat je op de kermis bij de schiettent krijgt. Het lijkt erg op plastic. Toen ik in de film ook nog zag, dat er een wit,3D-geprint model van dit mannetje is dacht ik, nee hier houdt het op. Het “origineel” komt waarschijnlijk ook uit dezelfde 3D printer, maar dan met een kleurtje erop. Wat me het meeste stoort, is dat shot waar een klein velletje uit de oogkas wordt gehaald met een pincet. Dat heb ik ooit eerder gezien, namelijk in die andere nepfilm van een zogenaamde autopsie. Greer komt verder ook helemaal NIET met iets vernieuwends, dat is het algehele beeld.

Dapale
Dapale
7 jaren geleden

@Laurens:
Wat wil je nou precies zeggen dan? Dat Buitenaardsen wel of niet bestaan? Je opmerking doet wat leeg aan?

Wel interessant dat er “menselijk” DNA is gevonden. Hoe “menselijk” is menselijk DNA eigenlijk? Lopen er op andere planeten andere schepsel met een groot deel van ons DNA, of wat met dat van hen?

stefko
stefko
7 jaren geleden

@6
Menselijk DNA isniet iets heel bijzonders…
99% van het menselijk dna is gelijk aan een chimpansee!
90% van het menselijk dna is gelijk aan een Kangeroe!
70% van het menselijk dna is gelijk aan een rat!!
Dus die ene procent maakt het verschil tussen een mens en een aap.. En kijk eens om je heen hoeveel mensen van elkaar verschillen (blank/zwart/chinees/native American, daarna haarkleur/kleur ogen/type haar/lengte/huid type/bot structuur/et cetera, die buitenaardse zullen vast ook zeker in die ene procent verschil zitten.
En ja volgens de bijbel heeft god (niet de echte maar aliens/buitenaardse) de mens geschapen in zijn vorm.

Het dna is enorm complex, waar wij op dit moment nog zo weinig van af weten…

BdeD
BdeD
7 jaren geleden

“a DNA sample from bone marrow extracted from the specimen, was analyzed by scientists at a prestigious American university.

They concluded that it was an ‘interesting mutation’ of a male human that had survived post-birth for between six and eight years”

DNA test is dus al gedaan..

Theo
Theo
7 jaren geleden

Marvin the Martian zit ook in het verhaal zag ik. 1.37 😉
Díe is sowieso echt!!

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

omt

Huisarts: ‘Ik hoop dat we OMT en regering ter verantwoording gaan roepen. Dit mag nooit meer gebeuren’

Eerder dit jaar bleek dat het Duitse ...

prik

Anesthesieassistent maakt zich zorgen: ‘Deze prik is recept voor auto-immuunellende, meiden doe het niet!’

Enkele weken geleden plaatste anesthesieassistent Lynn Casotti, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x