Great ResetBinnenland

Kamer verhindert dat contacten met het WEF openbaar worden, ook Omtzigt en BBB stemmen tegen

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Forum voor Democratie presenteerde deze maand haar partijprogramma. De partij wil Nederland weer soeverein maken.

We sturen aan op intelligente uittreding uit de Europese Unie zodat we weer baas worden in eigen land. In hetzelfde licht moet de betrokkenheid van Nederland bij andere internationale organisaties als het EVRM, het World Economic Forum, de Wereldgezondheidsorganisatie en de NAVO worden herzien. Een Nederlandse wet dient altijd boven internationale verdragen en afspraken te worden gesteld, aldus de partij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
In strijd met de geest van onze democratie

“Zolang onze betrokkenheid bij dergelijke organisaties voortduurt, eisen we volledige openheid en transparantie door het schrappen van de uitzonderingsgrond van artikel 5.1 van de Wet open overheid.”

Deze uitzonderingsgrond is volgens FVD in strijd met de geest van onze democratie en de partij roept de regering dan ook op met een voorstel te komen om de uitzonderingsgrond van de Wet open overheid te schrappen.

Motie

FVD-voorman Thierry Baudet diende hiertoe een motie in, maar die werd verworpen. Alleen Denk, JA21, Van Haga, SGP, FVD en PVV stemden voor de motie. De overige partijen stemden tegen, ook Omtzigt en BBB.

“Kamer verhindert dat cont(r)acten met (onder andere) het WEF openbaar worden,” merkt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) op.

4.8 260 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

208 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk Azie
Henk Azie
7 maanden geleden

Hoe duidelijk wil men het nog hebben? En ik waarschuw U allen dat deze schoften nog gaan winnen ook met de (gefixte) verkiezingingen

Rik B
Rik B
7 maanden geleden

Het was al duidelijk maar het wordt alsmaar nog duidelijker stem FvD voor nog meer duidelkheid en transparantie dus geef FvD zoveel mogelijk stemmen pas dan gaan we weten wat ons allemaal onthouden is in die beerput “den haag” !!!!!!

Annette
Annette
7 maanden geleden

ALS er NU nog stemgerechtigde burgers ANDERS stemmen dan op partijen DENK, JA21, Van Haga, PVV EN natuurlijk Forum voor Democratie….. dan hebben deze sukkels er WERKELIJK zelf om gevraagd.

NATUURLIJK was het te verwachten, dat de demissionaire regeringspartijen PLUS de zogenaamde oppositie de motie van Thierry zouden wegstemmen.

Ze kunnen natuurlijk ook niet anders, want zij hebben hun ziel en zaligheid (voor zover zij die OOIT gehad hebben) allang aan de duivel (WEF, WHO, VN, NAVO, EU) verkocht EN daarmee het gehele Nederlandse volk.

Voor wie op dit moment, 28 september 2023, nog de illusie had om in een democratie te leven EN daarnaast in vrijheid, hoop ik dat dit de WAKE UP CALL is.

Maar…. eigenlijk maak ik mij niet zoveel illusies meer over het grootste deel van de Nederlandse bevolking.

Het lijkt er werkelijk op, alsof het gros zonder enige vorm van verzet accepteert, dat zij het meest belangrijke in een mensenleven, namelijk VRIJHEID, gaan verliezen.

De enige mogelijkheid om het tij te kunnen keren zou zijn, als straks op 22 november Forum voor Democratie als GROOTSTE uit de stembus zou komen.

Maar, natuurlijk weet ik dat wel, is dat een absolute utopie. Zelfs als dat zou gebeuren, dan zou dat met harde hand worden tegengehouden.

Jullie weten allemaal wel het gezegde: Het gaat er niet om op welke partijen je stemt, maar om diegenen die de stemmen tellen.

Toch fantastisch dat Thierry Baudet deze motie heeft ingediend. Daarmee zou het toch mogelijk moeten zijn om mensen anders naar deze partij te laten kijken.

NOG beter vond ik de motie tegen de kindermishandeling wat betreft de operaties om je geslacht te veranderen.

Dat vind ik absoluut om te janken! Artsen en verpleegkundigen die hieraan meewerken, verdienen, wat mij betreft, het licht in de ogen niet.

En dan die Fleur Agema: ik stemde al jaren niet meer op de PVV, maar ik vond haar toch vaak wel een heldin. Zij is in ieder geval definitief van haar voetstuk gevallen.

aura kenner
aura kenner
7 maanden geleden

Welke dames staan daar met glimlach te genieten en zichzelf vruchtbaar te uiten naast deze ongekozen Klaus? De voldoening en verheerlinking van afgod Klaus straalt van d egezichten af..

Back to top button
208
0
We lezen graag je reactie!x