Homepagina » Buitenland » Pro-EU-filmpje Frans Timmermans leidt tot grote ergernis. Kijk wat deze journalist over hem te zeggen heeft
Pro-EU-filmpje Frans Timmermans leidt tot grote ergernis. Kijk wat deze journalist over hem te zeggen heeft

Pro-EU-filmpje Frans Timmermans leidt tot grote ergernis. Kijk wat deze journalist over hem te zeggen heeft

In een pro-EU-filmpje waarschuwt Frans Timmermans voor nationalisme, dat hij vergelijkt met alcoholisme.

In het filmpje zijn onder andere massagraven te zien, als verwijzing naar de periode waarin in Europa oorlogen werden gevoerd.

AD-journalist Wierd Duk stelde op NPO Radio 1 dat Frans Timmermans zelf een veel groter gevaar is.

Ergernis

“Ik krijg hier helemaal kippenvel van ergernis van, als ik dit zo moet aanhoren,” zei hij. “Helemaal in deze tijd.”

“Hoe haalt hij het in zijn hoofd, in een tijd waarin er binnen de EU zoveel grote problemen zijn met immigratie, de islam en de strijd van Oost-Europa dat zich keert tegen Brussel en hem?”

Eerder stelde Duk dat Rusland geen dictatuur is en dat je er prima kunt leven. De Nederlandse media zijn in zijn ogen bevooroordeeld en lijden aan kuddegedrag.

Niet voor niets

“Zij gaan voor de makkelijke mening,” zei hij. Duk ziet dat ook in de negatieve houding naar Poetin en Rusland, waar hij lange tijd correspondent was.

“Poetin stelde orde op zaken na de desastreuze jaren negentig,” zei hij. “Toen was het complete chaos onder Jeltsin. De Russen hebben het nu beter dan ooit.”

Journalisten zijn volgens hem veel te subjectief. “Het is niet voor niets dat kranten niet meer worden verkocht, dat mensen niet meer naar de NPO kijken,” zei hij.

“Ze zien nauwelijks nog iets van hun eigen wereldbeeld terug.”

Heilig

Duitsland-deskundige René Cuperus reageerde ook kritisch op het filmpje:

“Hij [Timmermans] maakt alles wat in Europa of Brussel gebeurt heilig. En iedereen die zich daartegen verzet, wil eigenlijk terug naar de Tweede Wereldoorlog of wil eigenlijk Auschwitz.”

Volgens Cuperus is dat een ‘hele valse en fatale manier van redeneren, zoals ze dat in Brussel doen’.

Bekijk het filmpje hieronder:

[WNL]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
3 jaren geleden

Laat Duk maar snel in Rusland gaan wonen dan !

Loki
Loki
Reactie op  Rikk
3 jaren geleden

Je weet niet wat je zegt Rikk!!! Duk is 1 van de weinige die zijn mond open trekt tegen/over dit soort idioten.
Je opmerking raakt kant noch wal.

Sergio
Sergio
Reactie op  Rikk
3 jaren geleden

Waarom?? We hebben juist meer journalisten zoals Duk nodig, i.p.v. die NPO wegkijkers.

Dennis
Dennis
3 jaren geleden

Timmerfrans heeft een narcistische persoonlijkheidsstoornis.
Narcisten zijn gewetenloos doordat ze geen empathie hebben, gaan over lijken, kunnen geen kritiek verdragen en hebben geen zelfkritiek, hebben een plaat voor hun kop, weten altijd de situatie om te draaien in hun eigen belang, wijzen naar anderen als ze schuldig zijn, zijn meesters in het aanpraten van schuldgevoel en breken je af tot nog maar een greintje leven in je zit. Dit zijn zo een beetje de hoofdzaken van een enorm veel langere lijst nare eigenschappen. Zijn daardoor onverbeterlijk. En zijn meesters in het verschuilen van hun persoonlijkheidsstoornis. Ze komen joviaal en charmant over(of lachen alles weg). Het zijn feitelijk angstige onzekere verslavingsgevoelige zielloze hulzen met een bodemloze put. Daarom willen ze controle of een leidende rol. Naar hun “meerderen” zijn het likkers.
Aangenomen werd dat 1 % lijdt aan deze stoornis. Nieuwere studies spreken van percentages tot richting 20% een heuse epidemie.
Uiteindelijk vallen ze allemaal door de mand want ze weten van gekkigheid niet meer hoe ze hun honger naar aandacht kunnen stillen.
Omdat ze onverbeterlijk zijn, omdat het een persoonlijkheidsstoornis is, horen deze mensen thuis in een gekkenhuis en niet aan het roer van de eu of andere organisatie of een groot bedrijf. Het interesseert ze niet of er iemand lijdt of sterft door hun handelen.
Voor deze (bijna) psychopaten mensen….staan wij dagelijks in de file, wordt zo een 45 % van uw inkomen ingehouden en rechtstreeks in een bodemloze put gestort…van dat beetje inkomen dat je overhoudt betaal je de rente van hun banken, accijnzen, bpm, btw etc etc…zij voeren er oorlogen mee, schaffen camera’s aan om ons te bespieden, flitsen ons als we uit ons werk naar huis rijden, zetten overal hekken en paaltjes neer waardoor sommigen hun beroep nog amper uit kunnen voeren in de steden, of een dure vergunning aan moeten schaffen eerst etc etc etc

Alle lof voor Wierd Duk die al lange tijd het lef heeft zijn gedachten en mening weer te geven!
Zelf heb ik al een beetje moeite met reageren op een forum als dit, hij staat landelijk in de aandacht.

Patrick.s
Patrick.s
Reactie op  Dennis
3 jaren geleden

Dennis

Frans Timmermans is het erger dan narcistische persoonlijkheidsstoornis,daarom zit hij ook daar.
Hij is erger dan Hitler, Hitler zat ook zijn leger verplaatsen die niet meer bestonden en zo Frans Timmermans
met zijn verkoop praatjes die hij niet kan verkopen.

Loki
Loki
Reactie op  Patrick.s
3 jaren geleden

Gemütlich mit Frau Fatima Merkel. We vergeten even dat zij als vrijmetselaar de grootste aanstichter is.

marcelleke
marcelleke
3 jaren geleden

Té stom om hier een mening te geven.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Ik heb op de site van Wierd Duk ook het interview gelezen met Timmermans, allemachtig wat is die man dom, geen inzicht, geen visie, geen bewustzijn , allemaal levens gevaarlijke idioten, net als de huidige politici, ze kunnen niks en vinden zichzelf geweldig, lummelen al een halfjaar ieder voor zich, de schaamte voorbij……….Hoe is het zover kunnen komen in Nederland en de EU…….. Zou het komen dat ze allemaal teveel geld verdienen ? Geen verantwoording hoeven af te leggen aan de burger omdat die toch alles pikt……………Echt nooit gedacht dat we zooooo zouden afzakken,………..

Loki
Loki
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

En ze nemen graag een borrel op kosten van de EU burger.

math
math
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

en een snuif.

Gezinusk
Gezinusk
3 jaren geleden

Het punt dat Timmermans in zijn ivoren toren in Brussel aanhaalt is een doelstelling van het Nieuwe Wereld Orde kabaal. In opdracht van de N.W.O. agenda heeft hij deze stelling naar buiten moeten brengen en is niet voor het eerst.

https://www.google.nl/search?hl=nl&biw=1536&bih=748&tbm=isch&sa=1&q=globalism+vs+nationalism&oq=globalism+vs+nationalisme&gs_l=psy-ab.1.0.0i19k1.5180.5180.0.6316.1.1.0.0.0.0.113.113.0j1.1.0….0…1.1.64.psy-ab..0.1.112.WO1bwIxi62w

Dat hij nationalisme gelijk stelt aan alcoholisme vind ik een bizarre gedachtegang. En al zou het zo zijn? Dan zitten de nationalisten zeker aan de goedkoopste biersoorten versus de globalisten die al tijden aan de sterke drank zijn geraakt. Timmermans zoek het maar eens dicht bij huis,

https://www.youtube.com/watch?v=1fASN9oYGdw

En waar het niet dat het N.W.O kabaal nauwelijks tot geen belasting betaald. De 1% rijken op aarde inmiddels en tezamen meer bezitten dan de rest van de wereld volgens de cijfers van Amnesty International.

Ze waren de arrogantie al langer voorbij. Hoe zou dat toch komen…

Loki
Loki
3 jaren geleden

Door dir filmpje komt Frans Timmermans zelf over als een extremistische fascist. Een volk mag dus geen eigen nationaliteit meer hebben, want dat wil Brussel.

Justin
Justin
3 jaren geleden

Ze weten het leuk te brengen , de dikke adder onder het gras is nog steeds een New World Order/ controle ,hoe meer alles onder één hoed zit des te beter er controle en sturing uitgeoefend kan worden en iedereen evenveel geplukt kan worden om hun stiekeme projecten te bekostigen .Het nieuwe patriottisme is Europiaan zijn.. ja, ja …whoeahahah.

Minute Repeater
Minute Repeater
Reactie op  Justin
3 jaren geleden

Helaas zit die dikke adder allang al niet meer onder het gras, de val is zo goed als al dicht geklapt.

jenkem rules
jenkem rules
3 jaren geleden

Hey rikk wat praat je nou onzin mag deze meneer niet zeggen dat het nos je voorliegt over hoe verschrikkelijk rusland wel niet is kijk dat jij alles gelooft wat er allemaal op tv komt is niet ons probleem en laat zien hoe verschrikkelijk dom je bent dus je hoeft niet ook nog achterlijke comments te typen kansloos figuur

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
3 jaren geleden

Timmermans is God!

exegese
exegese
3 jaren geleden

Braakneigingen krijg ik als die man zijn leugenachtige mond open doet. Onvoorstelbaar dat er nog mensen zijn die hier in trappen.

Jer
Jer
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

Ik zat er zelf ook van te kotsen. Echt walgelijk.

x

Check Also

van wolferen

Karel van Wolferen legt in 6 minuten uit waarom Trump weg moest

Ook YouTube heeft de Amerikaanse president Trump ...

van ark

Minister Van Ark ‘liegt het hele volk voor en moet onmiddellijk opstappen’

Door de toenemende drukte in ziekenhuizen zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x