Homepagina » Buitenland » Pro-EU-filmpje Frans Timmermans leidt tot grote ergernis. Kijk wat deze journalist over hem te zeggen heeft
Pro-EU-filmpje Frans Timmermans leidt tot grote ergernis. Kijk wat deze journalist over hem te zeggen heeft

Pro-EU-filmpje Frans Timmermans leidt tot grote ergernis. Kijk wat deze journalist over hem te zeggen heeft

In een pro-EU-filmpje waarschuwt Frans Timmermans voor nationalisme, dat hij vergelijkt met alcoholisme.

In het filmpje zijn onder andere massagraven te zien, als verwijzing naar de periode waarin in Europa oorlogen werden gevoerd.

AD-journalist Wierd Duk stelde op NPO Radio 1 dat Frans Timmermans zelf een veel groter gevaar is.

Ergernis

“Ik krijg hier helemaal kippenvel van ergernis van, als ik dit zo moet aanhoren,” zei hij. “Helemaal in deze tijd.”

“Hoe haalt hij het in zijn hoofd, in een tijd waarin er binnen de EU zoveel grote problemen zijn met immigratie, de islam en de strijd van Oost-Europa dat zich keert tegen Brussel en hem?”

Eerder stelde Duk dat Rusland geen dictatuur is en dat je er prima kunt leven. De Nederlandse media zijn in zijn ogen bevooroordeeld en lijden aan kuddegedrag.

Niet voor niets

“Zij gaan voor de makkelijke mening,” zei hij. Duk ziet dat ook in de negatieve houding naar Poetin en Rusland, waar hij lange tijd correspondent was.

“Poetin stelde orde op zaken na de desastreuze jaren negentig,” zei hij. “Toen was het complete chaos onder Jeltsin. De Russen hebben het nu beter dan ooit.”

Journalisten zijn volgens hem veel te subjectief. “Het is niet voor niets dat kranten niet meer worden verkocht, dat mensen niet meer naar de NPO kijken,” zei hij.

“Ze zien nauwelijks nog iets van hun eigen wereldbeeld terug.”

Heilig

Duitsland-deskundige René Cuperus reageerde ook kritisch op het filmpje:

“Hij [Timmermans] maakt alles wat in Europa of Brussel gebeurt heilig. En iedereen die zich daartegen verzet, wil eigenlijk terug naar de Tweede Wereldoorlog of wil eigenlijk Auschwitz.”

Volgens Cuperus is dat een ‘hele valse en fatale manier van redeneren, zoals ze dat in Brussel doen’.

Bekijk het filmpje hieronder:

[WNL]


Vond je deze informatie interessant? Deel het dan met iedereen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Timmerfrans heeft een narcistische persoonlijkheidsstoornis.
  Narcisten zijn gewetenloos doordat ze geen empathie hebben, gaan over lijken, kunnen geen kritiek verdragen en hebben geen zelfkritiek, hebben een plaat voor hun kop, weten altijd de situatie om te draaien in hun eigen belang, wijzen naar anderen als ze schuldig zijn, zijn meesters in het aanpraten van schuldgevoel en breken je af tot nog maar een greintje leven in je zit. Dit zijn zo een beetje de hoofdzaken van een enorm veel langere lijst nare eigenschappen. Zijn daardoor onverbeterlijk. En zijn meesters in het verschuilen van hun persoonlijkheidsstoornis. Ze komen joviaal en charmant over(of lachen alles weg). Het zijn feitelijk angstige onzekere verslavingsgevoelige zielloze hulzen met een bodemloze put. Daarom willen ze controle of een leidende rol. Naar hun “meerderen” zijn het likkers.
  Aangenomen werd dat 1 % lijdt aan deze stoornis. Nieuwere studies spreken van percentages tot richting 20% een heuse epidemie.
  Uiteindelijk vallen ze allemaal door de mand want ze weten van gekkigheid niet meer hoe ze hun honger naar aandacht kunnen stillen.
  Omdat ze onverbeterlijk zijn, omdat het een persoonlijkheidsstoornis is, horen deze mensen thuis in een gekkenhuis en niet aan het roer van de eu of andere organisatie of een groot bedrijf. Het interesseert ze niet of er iemand lijdt of sterft door hun handelen.
  Voor deze (bijna) psychopaten mensen….staan wij dagelijks in de file, wordt zo een 45 % van uw inkomen ingehouden en rechtstreeks in een bodemloze put gestort…van dat beetje inkomen dat je overhoudt betaal je de rente van hun banken, accijnzen, bpm, btw etc etc…zij voeren er oorlogen mee, schaffen camera’s aan om ons te bespieden, flitsen ons als we uit ons werk naar huis rijden, zetten overal hekken en paaltjes neer waardoor sommigen hun beroep nog amper uit kunnen voeren in de steden, of een dure vergunning aan moeten schaffen eerst etc etc etc

  Alle lof voor Wierd Duk die al lange tijd het lef heeft zijn gedachten en mening weer te geven!
  Zelf heb ik al een beetje moeite met reageren op een forum als dit, hij staat landelijk in de aandacht.

  72 likes
  • Dennis

   Frans Timmermans is het erger dan narcistische persoonlijkheidsstoornis,daarom zit hij ook daar.
   Hij is erger dan Hitler, Hitler zat ook zijn leger verplaatsen die niet meer bestonden en zo Frans Timmermans
   met zijn verkoop praatjes die hij niet kan verkopen.

   11 likes
 2. Ik heb op de site van Wierd Duk ook het interview gelezen met Timmermans, allemachtig wat is die man dom, geen inzicht, geen visie, geen bewustzijn , allemaal levens gevaarlijke idioten, net als de huidige politici, ze kunnen niks en vinden zichzelf geweldig, lummelen al een halfjaar ieder voor zich, de schaamte voorbij……….Hoe is het zover kunnen komen in Nederland en de EU…….. Zou het komen dat ze allemaal teveel geld verdienen ? Geen verantwoording hoeven af te leggen aan de burger omdat die toch alles pikt……………Echt nooit gedacht dat we zooooo zouden afzakken,………..

  50 likes
 3. Laat Duk maar snel in Rusland gaan wonen dan !

  12 likes
 4. Door dir filmpje komt Frans Timmermans zelf over als een extremistische fascist. Een volk mag dus geen eigen nationaliteit meer hebben, want dat wil Brussel.

  45 likes
 5. Braakneigingen krijg ik als die man zijn leugenachtige mond open doet. Onvoorstelbaar dat er nog mensen zijn die hier in trappen.

  23 likes
 6. Het punt dat Timmermans in zijn ivoren toren in Brussel aanhaalt is een doelstelling van het Nieuwe Wereld Orde kabaal. In opdracht van de N.W.O. agenda heeft hij deze stelling naar buiten moeten brengen en is niet voor het eerst.

  https://www.google.nl/search?hl=nl&biw=1536&bih=748&tbm=isch&sa=1&q=globalism+vs+nationalism&oq=globalism+vs+nationalisme&gs_l=psy-ab.1.0.0i19k1.5180.5180.0.6316.1.1.0.0.0.0.113.113.0j1.1.0….0…1.1.64.psy-ab..0.1.112.WO1bwIxi62w

  Dat hij nationalisme gelijk stelt aan alcoholisme vind ik een bizarre gedachtegang. En al zou het zo zijn? Dan zitten de nationalisten zeker aan de goedkoopste biersoorten versus de globalisten die al tijden aan de sterke drank zijn geraakt. Timmermans zoek het maar eens dicht bij huis,

  https://www.youtube.com/watch?v=1fASN9oYGdw

  En waar het niet dat het N.W.O kabaal nauwelijks tot geen belasting betaald. De 1% rijken op aarde inmiddels en tezamen meer bezitten dan de rest van de wereld volgens de cijfers van Amnesty International.

  Ze waren de arrogantie al langer voorbij. Hoe zou dat toch komen…

  24 likes
 7. Té stom om hier een mening te geven.

  14 likes
 8. Ze weten het leuk te brengen , de dikke adder onder het gras is nog steeds een New World Order/ controle ,hoe meer alles onder één hoed zit des te beter er controle en sturing uitgeoefend kan worden en iedereen evenveel geplukt kan worden om hun stiekeme projecten te bekostigen .Het nieuwe patriottisme is Europiaan zijn.. ja, ja …whoeahahah.

  5 likes
 9. Al die jaren dat hij in de politiek zit heb ik hem een engerd gevonden.

  6 likes
 10. Hey rikk wat praat je nou onzin mag deze meneer niet zeggen dat het nos je voorliegt over hoe verschrikkelijk rusland wel niet is kijk dat jij alles gelooft wat er allemaal op tv komt is niet ons probleem en laat zien hoe verschrikkelijk dom je bent dus je hoeft niet ook nog achterlijke comments te typen kansloos figuur

  5 likes
 11. Al die jaren dat hij in de politiek zit ik hem een engerd gevonden.

  5 likes
 12. Stuk voor stuk idioten die maar een doel hebben zakken vullen en den brave borst uithangen door wie zijn ze eigenlijk benoemd of gekozen beter gezecht maar door nog grotere mafkezen denk ik die ergens in een regering alles hebben gedaan om het zaakje nog verder naar de verd te helpen en RUSLAND maar de schuld geven W.Duk heft gelijk , er is niks mis met RUSLAND je kan daar prima leven Puttin heft groot gelijk EU gewoon weg blijven daar je hebt daar niets te zoeken rusland gaat Jullie daar In Brussel gewoon zijn achterse laten zien

  5 likes
 13. Was Timmermans ook niet die man die in Oekraïne met grote borden voorop liep te demonstreren om Oekraïne los te weken van Rusland en toe te voegen aan Europa? Volgens mij hebben ze daarom ook dat vliegtuig neergeschoten, wel gek dat na het gebeuren al die demonstraties verstomden in Oekraïne, je hoort er helemaal niets meer over. Die paar Russen die dit geflikt hebben wilden volgens mij even een statement maken met deze actie, nl dat ze schijt hebben aan Timmermans, Nederland en Europa.

  4 likes
 14. Fashisme door onze Frans Timmermans …. mijn mond valt open

  3 likes
 15. Timmermans is God!

  2 likes
 16. Typisch, niet een ‘weldenkend’ mens hier die snapt dat Frans Timmermans ook maar door de CIA ofwel de Deep State aangestuurd wordt.
  Of dachten we hier dat Timmermans dit alles zelf verzon? Nee toch?
  Zo naief is toch niemand die alternatieve sites leest?
  Maar ik heb begrepen dat ze nu de machten achter de politici goed bij de kladden hebben, en dus liggen de oplossingen van al onze problemen nu in handbereik.
  ”Geen inzicht, geen visie en geen bewustzijn”……????? maar dat is de natuurlijke staat van zijn van de deep state members dus, wat hij als politicus uit moet dragen…..je snapt het systeem toch wel?
  En om hem dom te noemen is ook nogal kortzichtig, de man spreekt geloof ik 7 talen vloeiend, ga er maar aanstaan.
  En dan ook nog zoveel duimpjes voor reacties die zoveel onwetendheid laten zien, om te gieren!!!

  2 likes
 17. @Faya, dat politici met enige zeggenschap bijna zonder uitzondering aangestuurd worden door “the deep state” lijkt me overduidelijk. Het profijt van alle beslissingen landt immers altijd bij de elite ipv bij het volk, daar kan geen misverstand over bestaan.

  Je zegt echter dat ze diezelfde machten achter de politici goed bij de kladden. Voor mijn gevoel doen ze echter nog steeds uit volle macht wat ze al eeuwen lang doen : de gemoederen wereldwijd op scherp zetten, angst, haat en verdeeldheid zaaien en het volk leegzuigen. Het enige wat ze maar niet wil lukken is die ww 3 uit de grond stampen. Ook Trump hebben ze naar het schijnt behoorlijk onder druk kunnen zetten en laten hem dingen doen en zeggen die absoluut niet in lijn van verwachting lagen.

  1 likes
  • @exegese, hoe kan de deep state Trump nu echt serieus onder druk zetten als Trump de informatie over niet-Aardse Oficieren heeft, en er misschien zelfs wel mee samenwerkt.
   Ze doen al vanaf 20 januari hun best hem er onder te krijgen, echter het wil niet echt lukken en ja, hij zegt dingen die in de lijn der verwachting van de deep state lagen, maar zoals we bij de 300 billion $ deal met de Saoedies hebben kunnen zien, doet hij exact het tegenovergestelde.
   Precies zoals de deep state dat ook altijd doet.

   *loeky123, niet echt iets om wakker over te liggen, als de msm iemand zo door de sh*t trekt, weet je inmiddels dat diegene de waarheid zegt.
   Als CNN Trump over water ziet lopen zouden ze zeggen dat hij niet kan zwemmen.
   Die hele msm zien alles vanuit een heel bekrompen point of view.

   1 likes
 18. wanneer zullen ze Wierd door de stront trekken, want hij praat niet als de MSM dus die gaat straks in een schandaal geduwd worden en alle MSM zullen hem te gronde helpen

  2 likes
 19. Ik hou niet van de doodstraf,maar voor zulke mensen mogen ze voor mij de doodstraf weer toevoegen!

  2 likes
 20. Dit zijn naar mijn idee geen `normale` politici die PVDA`ers……….de kerk (de paus) de politiek de media en het onderwijs in het westen zijn allemaal geïnfiltreerd.
  Ze zijn er op uit zoveel mogelijk slachtoffers te maken als offer voor hun god Baäl Moloch of Molek ………….. alle oorlogen in het verleden kun je diezelfde duizenden jaren oude elite aanrekenen.

  2 likes
 21. Ik heb ff naar zijn retoriek geluisterd. Duidelijk vooral, dat hij zichzelf graag hoort oreren.
  Nog heel iets anders dan een steekhoudend verhaal overbrengen.

  Zoals bij alle leugenaars, betrap je ze heel gauw erop dat hun verhaal tegenstrijdigheden bevat.

  Nationalisme = voor de kontenkusser van EU-tsaar ‘Druncker’ gelijk aan nazisme.
  Gek genoeg vindt hij Patriotisme desondanks helemaal geweldig, een burgerplicht zelf.

  Niet gewoon patriotisme, maar zelfs ‘patriotisme’ voor een technocratische dictatuur niet eens een land zijnde.
  Het probleem met de (overbodige) Koningshuizen – hij heeft nog geen begin gemaakt met die uit zijn weg te ruimen.
  Toeval dat Franske nu net dezelfde uitdrukking kraait als in de slogan van PEGIDA? (‘PEGIDA, Patriotic Europeans’); begrijpelijk – ook hij haalt zijn opdrachten in Tel Aviv, waar hij regelmatig openlijk en trots voor uitkomt.
  Overigens, qua islamisering heeft hij de opdracht de andere flank te bewerken. Méér, méér.

  Maar we snappen ‘ons’ Franske wel. ‘t menneke is de weg kwijt geraakt bij de tank die voor hem het denken doet, het (feitelijk fascistische) Brookings Institute in D.C.. Waar hij graag zichzelf hoort spreken; onder geloofsgenoten, duidelijk.

  Franske is lid van een Billenberg partij. Dan houdt (‘t denken) op. Nazisme, dat zijzelf natuurlijk niet zo noemen. 1 happy family – dat is, onder elkaar.
  EU commissie wil nationale staten afschaffen
  https://www.klagemauer.tv/9564&autoplay=true

  “I have always prided myself in being more intelligent than most politicians. I am a suave diplomat and speak many languages. In order to maintain this image, I have often managed to “manipulate the truth in such a manner that my motives aren’t too transparent”

  In 2010 onderscheiden met de titel Ridder in de Orde van Oranje-Nassau Iedereen lijkt nu wel in de rij te willen gaan staan om deze ‘rijkscommissaris’ te onderscheiden. In 2015 ontving Timmermans een eredoctoraat van de Universiteit van Maastricht

  “Diversity, that’s where humanity is heading”
  https://www.youtube.com/watch?v=q94syUDDhxA (voordracht waarin hij dit vurig propageert!)

  ‘Diversity’ is Orwelliaanse codetaal voor ‘Open Grenzen’ cq. Islamisering/ zelfvernietiging van Europese landen, hun oorspronkelijke bewoners en cultuur.
  Niet overdreven ‘Sir’-TransAtlantic Timmermans, en zijn volgers – bruikbare idioten – een gevaar voor de samenleving te noemen.

  Staat die joker n.b. boven de graven van de gesneuvelden op de slachtvelden van en voor de globalisten in het Limburgse land het ‘Grote Plan’ vurig te bepleiten.
  De doden draaien zich om in hun graf. Hoe kwetsend ook voor de nabestaanden!
  Werkelijk, die man spuugt op hen die zijn gevallen om de landen te bevrijden van de globalisten en hun duivelse bedoelingen.
  De ideologie die Europa in zijn greep houdt:
  http://curiales.nl/2015/10/24/coudenhove-kalergi-eu/

  De EU is een sterfhuisconstructie voor de EU-lidstaten, hun oorspronkelijke bevolking, Christendom, en hun cultuur. Stap voor stap, tot er geen weg terug meer is. Een routeplan naar een collectivistische planeconomie:
  EU-China 2020 Agenda; “Towards a one planet economy in Europe” 2050:

  “State owns goods of society, paying “living wages” to everybody, severely taxes people who earn more. Very expensive energy prices, and water costs 8 euro per m3. Flights for ordinary people “unnecessary” – very small differences in standard of living. Electro-cars can be rent. Shared housing. People forced to be very frugal – concentrating on immaterial values.”
  Did any one say the GDR/USSR? (Which in a dechristianized society?). It is the EUSSR. (Vladimir Bukowsky).

  Now EU Council President, van Rompuy, kindly explains what awaits us
  Here is his praise to the Chinese government for forcing 250 million peasants away from their homes into megacities (The New York Times 15 June 2013) of up to 42 million inhabitants.
  The following will show that this is the model of our future for an enthusiastic EU Council President!

  The European Council 21 Nov. 2013, Speech by Pres. van Rompuy at the closure of the EU-China Urbanization Forum
  http://euro-med.dk/?p=31525 https://www.youtube.com/watch?v=l1qTPvugqgg&feature=player_embedded

  De normen en waarden uit dat duivelse plan, verheerlijkt neo-con Franske. Rot dan op naar je States, lekker kronkelen in je slangenkuil. Nederlanders niet de hersenloze kameraden die je nodig hebt voor je Grote Plan. Ondervonden de Romeinen, Spanjaarden, Fransen én Duitsers al. Worstelen, als dat nodig zou zijn – wel bovenkomen, wat er ook gebeurt.

  2 likes
 22. Gewoon met zen alle geen belasting meer betalen , 3 maanden volhouden en het is gedaan
  ,kunnen we opnieuw beginnen maar dan wel goed met verstandige leiders en echte democratie .
  gr aan u alle

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

baudet

Ik ben hier gekomen om jullie te verslaan. Kijken: Baudet zet zich af tegen machtige elites

In Nederland en alle andere ontwikkelde democratieën ...

timmermans

In West-Europa zijn elites aan de macht die helemaal van lotje getikt zijn. Hoe Timmermans via de Green Deal de totale controle pakt

Eurocommissaris Frans Timmermans wil met zijn Green ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 19 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.