Buitenland

Pro-EU-filmpje Frans Timmermans leidt tot grote ergernis. Kijk wat deze journalist over hem te zeggen heeft

Help door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een pro-EU-filmpje waarschuwt Frans Timmermans voor nationalisme, dat hij vergelijkt met alcoholisme.

In het filmpje zijn onder andere massagraven te zien, als verwijzing naar de periode waarin in Europa oorlogen werden gevoerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

AD-journalist Wierd Duk stelde op NPO Radio 1 dat Frans Timmermans zelf een veel groter gevaar is.

Ergernis

“Ik krijg hier helemaal kippenvel van ergernis van, als ik dit zo moet aanhoren,” zei hij. “Helemaal in deze tijd.”

“Hoe haalt hij het in zijn hoofd, in een tijd waarin er binnen de EU zoveel grote problemen zijn met immigratie, de islam en de strijd van Oost-Europa dat zich keert tegen Brussel en hem?”

Eerder stelde Duk dat Rusland geen dictatuur is en dat je er prima kunt leven. De Nederlandse media zijn in zijn ogen bevooroordeeld en lijden aan kuddegedrag.

Niet voor niets

“Zij gaan voor de makkelijke mening,” zei hij. Duk ziet dat ook in de negatieve houding naar Poetin en Rusland, waar hij lange tijd correspondent was.

“Poetin stelde orde op zaken na de desastreuze jaren negentig,” zei hij. “Toen was het complete chaos onder Jeltsin. De Russen hebben het nu beter dan ooit.”

Journalisten zijn volgens hem veel te subjectief. “Het is niet voor niets dat kranten niet meer worden verkocht, dat mensen niet meer naar de NPO kijken,” zei hij.

“Ze zien nauwelijks nog iets van hun eigen wereldbeeld terug.”

Heilig

Duitsland-deskundige René Cuperus reageerde ook kritisch op het filmpje:

“Hij [Timmermans] maakt alles wat in Europa of Brussel gebeurt heilig. En iedereen die zich daartegen verzet, wil eigenlijk terug naar de Tweede Wereldoorlog of wil eigenlijk Auschwitz.”

Volgens Cuperus is dat een ‘hele valse en fatale manier van redeneren, zoals ze dat in Brussel doen’.

Bekijk het filmpje hieronder:

[WNL]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
6 jaren geleden

Laat Duk maar snel in Rusland gaan wonen dan !

Dennis
Dennis
6 jaren geleden

Timmerfrans heeft een narcistische persoonlijkheidsstoornis.
Narcisten zijn gewetenloos doordat ze geen empathie hebben, gaan over lijken, kunnen geen kritiek verdragen en hebben geen zelfkritiek, hebben een plaat voor hun kop, weten altijd de situatie om te draaien in hun eigen belang, wijzen naar anderen als ze schuldig zijn, zijn meesters in het aanpraten van schuldgevoel en breken je af tot nog maar een greintje leven in je zit. Dit zijn zo een beetje de hoofdzaken van een enorm veel langere lijst nare eigenschappen. Zijn daardoor onverbeterlijk. En zijn meesters in het verschuilen van hun persoonlijkheidsstoornis. Ze komen joviaal en charmant over(of lachen alles weg). Het zijn feitelijk angstige onzekere verslavingsgevoelige zielloze hulzen met een bodemloze put. Daarom willen ze controle of een leidende rol. Naar hun “meerderen” zijn het likkers.
Aangenomen werd dat 1 % lijdt aan deze stoornis. Nieuwere studies spreken van percentages tot richting 20% een heuse epidemie.
Uiteindelijk vallen ze allemaal door de mand want ze weten van gekkigheid niet meer hoe ze hun honger naar aandacht kunnen stillen.
Omdat ze onverbeterlijk zijn, omdat het een persoonlijkheidsstoornis is, horen deze mensen thuis in een gekkenhuis en niet aan het roer van de eu of andere organisatie of een groot bedrijf. Het interesseert ze niet of er iemand lijdt of sterft door hun handelen.
Voor deze (bijna) psychopaten mensen….staan wij dagelijks in de file, wordt zo een 45 % van uw inkomen ingehouden en rechtstreeks in een bodemloze put gestort…van dat beetje inkomen dat je overhoudt betaal je de rente van hun banken, accijnzen, bpm, btw etc etc…zij voeren er oorlogen mee, schaffen camera’s aan om ons te bespieden, flitsen ons als we uit ons werk naar huis rijden, zetten overal hekken en paaltjes neer waardoor sommigen hun beroep nog amper uit kunnen voeren in de steden, of een dure vergunning aan moeten schaffen eerst etc etc etc

Alle lof voor Wierd Duk die al lange tijd het lef heeft zijn gedachten en mening weer te geven!
Zelf heb ik al een beetje moeite met reageren op een forum als dit, hij staat landelijk in de aandacht.

marcelleke
marcelleke
6 jaren geleden

Té stom om hier een mening te geven.

Louise
Louise
6 jaren geleden

Ik heb op de site van Wierd Duk ook het interview gelezen met Timmermans, allemachtig wat is die man dom, geen inzicht, geen visie, geen bewustzijn , allemaal levens gevaarlijke idioten, net als de huidige politici, ze kunnen niks en vinden zichzelf geweldig, lummelen al een halfjaar ieder voor zich, de schaamte voorbij……….Hoe is het zover kunnen komen in Nederland en de EU…….. Zou het komen dat ze allemaal teveel geld verdienen ? Geen verantwoording hoeven af te leggen aan de burger omdat die toch alles pikt……………Echt nooit gedacht dat we zooooo zouden afzakken,………..

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x