Gezondheid

Presentatrice: ‘Vaccins kunnen autisme veroorzaken’

Help door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De aankondiging dat actrice Jenny McCarthy het populaire Amerikaanse tv-programma The View zal gaan presenteren heeft voor nogal wat ophef gezorgd.

McCarthy maakte in 2007 bekend dat haar zoon Evan autistisch is. Ze schreef dit toe aan vaccinatie en begon in datzelfde jaar samen met andere celebrities een anti-vaccinatiecampagne.

Uit recent onderzoek is gebleken dat 24 procent van de ouders waarde hecht aan informatie over vaccins van celebrities als McCarthy. In haar boek A Mother’s Journey in Healing Autism schrijft ze dat vaccins autisme kunnen veroorzaken.

Chelatietherapie

McCarthy heeft vaak gezegd dat chelatietherapie haar zoon heeft genezen van autisme. Bij deze behandelmethode worden met een speciale infuusvloeistof overtollig calcium en zware metalen uit het bloed verwijderd. In de reguliere geneeskunde wordt chelatietherapie onder meer toegepast bij behandeling van vergiftiging met radioactieve elementen en zware metalen.

McCarthy koos voor de chelatietherapie omdat kwik in vaccins volgens haar autisme kan veroorzaken. Onderzoekers van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC schreven eerder dit jaar dat de vaccins die kinderen krijgen geen verband houden met autisme. Toch denkt ruim een derde van de ouders dat er een relatie is. Bijna één op de tien ouders vaccineert inmiddels later of helemaal niet.

BMR-vaccin

De Britse medisch onderzoeker Andrew Wakefield publiceerde in 1998 in het toonaangevende vakblad The Lancet een studie over een mogelijke verhoging van het risico op autisme na het BMR-vaccin. Het blad trok de studie uiteindelijk terug en Wakefield moest zijn dokterslicentie inleveren.

Minder aandacht was er voor professor John Walker Smith, die meende dat er een verband was tussen het BMR-vaccin, inflammatoire darmziekten en autisme. Ook zijn dokterslicentie werd afgenomen, maar het Britse Hooggerechtshof oordeelde dat dat onterecht was.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ken
Ken
9 jaren geleden

Die mensen weten niet eens waar ze t over hebben. Pure bangmakerij. Als je je kinderen niet vaccineert dan krijgen we bible belt uitbraken van mazelen en rode hond…zoals we onlangs al gemerkt hebben.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Die vaccins leiden tot rampen, weg ermee!
Mediteren is veel effectiever!

Ken
Ken
9 jaren geleden

[quote name=”Kalki”]Die vaccins leiden tot rampen, weg ermee!
Mediteren is veel effectiever![/quote]

Ja goed idee, dan gaat iedereen dood!-_- Lekker verantwoordelijk. Dat is net zo dom als: kom we gaan met zn allen bidden tot god!

Ilja
Ilja
9 jaren geleden

Ik vind het kiezen tussen 2 kwaden. Als je je kind niet laat vaccineren, loop je risico op de ziekte. En hoewel ik erg voor alternatieve geneeswijzen ben, denk ik niet dat het goed voor mijn kind is om deze ziekten door te maken.
De kans dat je kind autisme of een andere aandoening krijgt door vaccinatie, is kleiner dan de kans op complicaties bij een ziekte waartegen je kunt vaccineren. Het is gewoon hopen dat je kind er niet bij hoort.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

41
0
We lezen graag je reactie!x