Homepagina » Het Complot » Hoe de Rothschilds het moderne bankwezen creëerden en een onvoorstelbaar fortuin wisten te vergaren
Hoe de Rothschilds het moderne bankwezen creëerden en een onvoorstelbaar fortuin wisten te vergaren

Hoe de Rothschilds het moderne bankwezen creëerden en een onvoorstelbaar fortuin wisten te vergaren

Bij de naam ‘Rothschild’ denken veel mensen aan rijkdom, macht en complottheorieën. De familie stond aan de wieg van het internationale financiële systeem. Nieuwssite Business Insider legt uit hoe de dynastie zijn gigantische fortuin kon vergaren en behouden.

Mayer Amschel Rothschild kan worden gezien als de uitvinder van het moderne bankwezen. Hij is door Forbes genoemd als de op zes na invloedrijkste zakenman aller tijden. “Maar hoe konden de Duitse straathandelaren van de ene op de andere dag de grondleggers worden van het moderne kapitalisme, de beschikking krijgen over een immense hoeveelheid politieke macht en de rijkste familie in de geschiedenis worden?” vraagt historicus Niall Ferguson zich af in zijn boek The House of Rothschild.

Mayer Amschel werd in 1744 geboren in een gettowijk in Frankfurt. Hij woonde samen met 30 familieleden in een kamer boven een winkel. Zijn vader, Amschel Moses, werkte als geldwisselaar en zijdehandelaar en had prins Willem van Hessen als klant.

Mayer verloor op 12-jarige leeftijd zijn beide ouders. Hij reisde af naar Hanover om er te leren over financiën. Hij ging in de leer bij Wolf Jakob Oppenheimer, die zich bezighield met internationale handel.

Net als zijn vader onderhield Mayer contact met prins Willem. Hij verdiende geld met het verzamelen en verkopen van zeldzame munten. De verkoop van antieken stond volgens Ferguson aan de basis van het fortuin van Rothschild.

In 1770 trouwde Mayer met Gutle Schnapper. De twee kregen vijf zonen en vijf dochters. In zijn testament liet Mayer strikte, controversiële richtlijnen opstellen over huwelijken van de Rothschilds.

Toen Mayer overstapte van antieken naar het bankwezen, schoot zijn belastbare inkomen omhoog van 4000 gulden in 1795 naar 60.000 gulden in 1796. Tijdens de Franse Revolutie werd Mayer rijk door het Oostenrijkse leger te voorzien van wapens. Na de industriële revolutie importeerde hij Brits textiel. Hij breidde zijn activiteiten al snel uit naar Engeland en de rest van de wereld.

Hoe de Rothschilds hun onvoorstelbare fortuin vergaarden en behielden

Wapenschild van de familie Rothschild

Het wapenschild van Rothschild bevat een vuist met vijf pijlen, die verwijzen naar Mayers vijf zoons. Hij stuurde zijn zoons aan het begin van de negentiende eeuw naar Frankfurt, Napels, Wenen, Parijs en Londen om daar banken op te richten. De vijf pijlen symboliseren de kracht van eenheid en markeren het begin van de internationale bankiersdynastie.

Om te voorkomen dat het fortuin verloren zou gaan, liet Mayer erfenissen voor vrouwelijke nazaten verbieden. Dit leidde tot huwelijken tussen familieleden; vier van zijn kleindochters trouwden met kleinzoons en één kleindochter trouwde met haar oom.

Hoe de Rothschilds hun onvoorstelbare fortuin vergaarden en behielden

Carl von Rothschild

In Napels richtte Carl von Rothschild CM de Rothschild & Figli op. Hij onderhield daar nauwe banden met de beruchte en machtige familie de’ Medici. Zijn dochter Charlotte trouwde met zijn neef Lionel, de zoon van Nathan Rothschild.

Hoe de Rothschilds hun onvoorstelbare fortuin vergaarden en behielden

Salomon von Rothschild

Salomon von Rothschild richtte in Wenen SM von Rothschild op. Hij financierde de Nordbahn, een netwerk van spoorlijnen in Oostenrijk en Duitsland, en was een fervent kunstverzamelaar. Tijdens de Revolutie van 1848 raakte Salomon in opspraak, waarna hij de bank doorgaf aan zijn zoon. Zijn dochter Betty trouwde naar familiegebruik met zijn broer James.

Hoe de Rothschilds hun onvoorstelbare fortuin vergaarden en behielden

James de Rothschild

James de Rothschild richtte in Parijs De Rothschild Frères op. Vanwege het goede contact tussen James en koning Lodewijk Filips groeide het kantoor in Parijs uit tot één van de meest succesvolle ondernemingen van de familie. De woning waar de kinderen van James opgroeiden is nu onderdeel van de Amerikaanse ambassade. Hij kocht Château Lafite Rothschild, een kasteel en wijngoed in de Bordeaux. Het domein is niet meer uit handen van de familie geweest. Rothschild is ook eigenaar van een aantal andere grote wijngoederen in Frankrijk en verschillende projecten lopen in Chili, Portugal, Argentinië en sinds 2008 in China.

Prins Willem van Hessen, die zaken deed met zowel Amschel Moses als Mayer, vluchtte na de inval van Napoleon naar Denemarken en vertrouwde Mayer een groot deel van zijn fortuin toe. Rothschild sluisde het geld door naar Nathan in Engeland.

Hoe de Rothschilds hun onvoorstelbare fortuin vergaarden en behielden

Château Lafite Rothschild in de Bordeaux

In 1806 trouwde Nathan met Hannah Cohen, de dochter van een vooraanstaande diamanthandelaar. Hij opende NM Rothschild & Sons in 1811. Nathan bedacht een ingenieuze strategie: hij leende aan overheden in tijden van oorlog, om na afloop te verdienen aan de schuld.

De Slag bij Waterloo leverde hem een fortuin op. In 1814 financierde hij het leger van Wellington. Het vermogen van de Rothschilds steeg van 500.000 pond in 1818 naar 4.330.333 pond een decennium later. Ook in andere landen werd de tactiek succesvol toegepast. In de 150 jaar erna werd dan ook bijna onophoudelijk oorlog gevoerd.

Gedurende het grootste deel van de negentiende eeuw was NM Rothschild onderdeel van de grootste bank ter wereld. Stel je een fusie voor tussen Merrill Lynch, Morgan Stanley, JP Morgan, Goldman Sachs en het Internationaal Monetair Fonds (IMF), en je hebt een beetje een idee hoe machtig en invloedrijk de Rotschilds in die periode waren.

[Business Insider]


Vind je dit artikel waardevol? Deel het dan met anderen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Je innerlijk geluk bepaald de mate van je rijkdom,
  materiële bezittingen geven je een vals gevoel van rijkdom.

  Het artikel kan worden geclassificeerd als een propaganda stukje voor de familie
  Rothschild. In mis het stukje over de enorme aantallen onschuldige doden die
  deze familie op hun naam hebben staan als gevolg van hun medeplichtigheid
  aan het creëren van oorlogen via fals flag operaties.
  Rothschild, een luciferiaanse incestueuse misdaadorganisatie.

  45 likes
  • Bert S,

   Hoezo innerlijk geluk bepaald je mate van rijkdom?
   Deze mensen hebben niets anders dan slinkse woekerwurgcontracten aan landen aangeboden. Geprofiteerd van onderdrukking en de hele wereld bevolking leeg gevreten. Armoede bestaat door hun.
   Maar je hebt gelijk dat deze mensen over lijken gaan om hun onverzadigbare hebzucht nog verder uit te breiden. Zelfs het verraden van hun eigen volk in 40/45 ging ze nog niet ver genoeg. Kijk wat er gebeurd is met landen als Libië, Irak en nu Syrië die nog geen Centrale Bank hadden en zijn aangevallen onder de noemer “dictators”. Ja zelfs vazalstaat Nederland doet aan die smerige spelletjes mee, zonder dat onze eigen bevolking de waarheid kent.

   Maar gelukkig is de tijd daar dat de Khazaarse maffia aan alle kanten zware deuken op loopt en terrein begint te verliezen omdat mensen wakker beginnen te worden, zij het met enige hulp van buiten af.

   16 likes
   • Bert bedoeld dat er geen materiële rijkdom nodig hebt om echt gelukkig te kunnen zijn, ofwel, geld maakt niet gelukkig (het is alleen handig en een zorg minder).

    7 likes
  • Beste Bert,

   Met je betoog over innelijk geluk versus rijkdom is deze familie het niet eens.

   Daarom zal deze familie je als naief beschouwen en niet ter zake doende en gaan door met de praktijken waar deze familie mee opgevoed is.

   4 likes
 2. Misschien kan iemand mij deze vraag beantwoorden?

  Als 1 Folkert van der G bij het minste geringste Pim Fortuyn al afslacht omdat hij denkt dat die niet goed voor ons is, waarom heeft dan op een wereldbevolking als de huidige nog niet 1 iemand(op een veel gigantischer tijdbestek dan Pim aanwezig is geweest) een Rothschild (of voor mijn part een Bush, Cheney, Kerry, Bankdirecteur, crimineel van IMF/CFR/Bilderberg/Brussel/Washington en vooral niet te vergeten volksverraders in den Haag) afgeslacht?

  Trek dit parallel, vul hem filosoferend volledig in en constateer verbazende feiten. Is dit niet alleen al (helaas indirect)bewijs dat er veel meer achter Volkert van der G zit?

  Erg jammer dat dit niet gebeurt gezien je kwaad niet kunt oplossen, je kunt het hooguit uitroeien. Dit soort psychopathische fascisten hoef je ook geen medelijden mee hebben lijkt mij! De geringste vorm van empathie lijkt mij aan dit soort narcistische parasieten niet besteed.

  Als je de zaken vanuit dit perspectief bekijkt dan is het toch ook zeker een wereldwonder dat Joris Demmink(laat staan zijn clientèle) nog recht overeind staat?

  Volkert van der G’s bestaan dus blijkbaar helemaal niet, hoe kunnen wij dan in godsnaam een Volkert van der G vast hebben zitten?

  14 likes
  • @kees. Pim verkondigde een politieke mening in het openbaar, hij was een
   publiekelijk figuur. Op de een of andere manier trekt dit moordlustige types
   aan of wil de zittende elite deze mensen wel even opruimen. Mensen met ontzettend
   veel geld en macht hebben ten eerste een goede persoonlijke beveiliging, ten tweede
   geven ze zelden een uitgesproken mening over politieke zaken, Donald Trump
   uitgezonderd, vandaar dat ik ook niet zal schrikken als die straks het loodje legt, en
   ten derde zijn er dus niet veel burgers die de behoefte hebben om dit soort mensen af te
   slachten.
   Je laatste opmerking over Volkert begrijp ik niet helemaal, een persoon vermoorden om
   zijn mening lijkt mij een doodstraf waardig.

   Om de Rotschilds en consorten te raken is niet moeilijk. Haal al je geld bij de bank vandaan
   en het hele systeem flikkert in elkaar, even door de zure appel bijten en dan weer mooi
   overnieuw beginnen, waarom niet? Is tenminste een humanere oplossing dan ze allemaal
   maar af te slachten.

   8 likes
   • Allemaal het geld van de bank halen heeft geen zin doch is natuurlijk wel van toegevoegde waarde, al het geld van de gewone burgers bij elkaar is een fractie van wat deze klootzakken hebben. Daar schoffel je een paar banken onderaan de ketting mee weg maar dat is alvast een wat natuurlijk. Wat meer zin heeft is massaal producten van VS bedrijven boycotten. Geen apple kopen maar samsung, geen HP maar NEC etc.. Zo snijd je ze van hun geldstroom af en moeten ze interen op wat ze hebben. Dan kun je wel roepen maar ze hebben zoveel. Klopt maar ze hebben ook veel meer vaste lasten dan u en ik.

    Wat de rest van je opmerkingen betreft, ik denk dat ik ietsjes rechtser ben dan jij. Als Jorris Demmink aan mijn dochter had gezeten dan had ik hem niet dood gemaakt, ik had hem dood gemarteld en dat had ik tergend langzaam gedaan.
    Ik denk dat vele vaders dit gedachten goed wel delen als het om hun dochters gaat. Probeer je eens voor te stellen dat deze satans aanhangers duizenden zo niet miljoenen dochters op hun geweten hebben.

    Ik had het bijvoorbeeld ook wel geweten me die vluchtelingen crisis. Mijn oplossing is veel goedkoper, kun je kopen bij bijvoorbeeld Komatsu of Toyota, staat op rupsbanden en heet bulldozer. Al dat stomme gelul er over en voor de echte vluchtelingen heb ik wel sym/empathie maar denk ik ook heel simpel, de vs maakt die ellende daar dan laat die ze ook allemaal maar opvangen. Gewoon door sturen dus, kunnen die Turken toch ook. Dat hier zoveel moslims zijn gebleven nadat ze hier heen zijn gehaald na de tweede wereld oorlog en nooit terug gestuurd wordt van gezegd, maar we hebben ze hier zelf heen gehaald en ze hebben hier inmiddels vrienden en vriendinnen. Dan denk ik wat een onzin, mijn baas heeft mij ook aangehaald en onderhoud mij ook niet langer als die mij niet meer nodig heeft. Ze hebben werk gedaan en zijn daar voor financieel gecompenseerd en daarmee is het klaar! Vrienden en vriendinnen, leuk maar genoeg inheemse mensen kunnen ook verhuizen en zeiken daar dan ook niet over, lang leve skype en vakantie reisjes. Vriendschap is een illusie trouwens en het is er maar net wat je er voor over hebt om de illusie tot stand te houden. Ik geloof er niet in dat aanhangers van een dergelijke belachelijke ideologie ook maar iets voor ons over hebben. die komen hier alleen maar koloniseren en wij zijn zo dom we sjouwen de belastingcenten er met bakken vol naar toe en geven hun koloniseren macht status en bestaansrecht door ze moskeeën te laten bouwen. Het is duidelijk dat ze zich niet aanpassen en niet willen integreren, het schijnt tegenwoordig zelfs zo te zijn dat wij ons maar aan moeten passen. Het is toch ook heel normaal als ik bij iemand thuis te gast ben en ik begin daar gewoon alle boodschappen op te eten en doe mijn behoeftes tegen de muur en als ik dan toch al bezig ben dan rand ik de gastvrouw ook nog even aan. Gewoonste zaak van de wereld dat de gastheer/vrouw zich daar bij aanpast toch? Het grote probleem is juist al dat linkse gezeik. Dergelijke argumenten moeten we ons helemaal niet mee bezig houden. Wie in stront roert blijft in stront roeren.

    Rothschild is gewoon op straat aan te treffen, staan video’s genoeg van op youtube. Zelfs 1 van een gast die naar hem toe loopt en hem de waarheid even verteld om hem vervolgens mede te delen dat hij niet bang voor hem is. Hij had net even dat stapje verder moeten gaan.

    Diegene die hem afslacht verdient een plekje in de geschiedenis boeken als de verlosser van het menselijk ras. Laat die gene Bill Gates ook maar even aanpakken met zijn walgelijke eugenics ideeën. Hij wil miljoenen/miljarden mensen doden/levens voorkomen maar als je hem veroordeeld en zegt het wordt tijd dat hij gaat dan heb je als eerste de linkse meute klaar staan om hem de hand boven de kop te houden maar als links dan een keer zelf zijn zin ergens niet in krijgt dan plegen ze een bomaanslag. Dat zijn typisch linksen, schijnheilig en hypocriet.

    Ik zie er hooguit een oog om oog tand om tand situatie in. Zij of wij, hij of ik. Zet (hypothetisch) 2 mensen op de rand van een ravijn, richt er een pistool op en laat ze kiezen, zelf springen of die ander duwen. Tenzij geliefden met een echte diepe band zal er geen hond zelf springen, altijd de ander duwen. Dat is onderdeel van het zelfbeschermingsinstinct dat ieder mens heeft. Wij worden dusdanig gemanipuleerd dat we onze instincten negeren.

    Het na de 2de wereld oorlog groot geworden existentialisme(denkwijze) is door de overheden doodgemaakt en vervangen voor het empirisme(naive denkwijze). Een uitzondering daar gelaten maar wat betreft de massa, niemand die zelf nog het cirkeltje rond denkt en daarbij oplet dat het zowel linksom als rechtsom moet kloppen. Allemaal verworden tot empiristen die zich baseren op de informatie die de overheid via de media aanrijkt. Toen de overheid dit voor elkaar had begonnen ze begin negentiger jaren alle functies in het bedrijfsleven dure namen te geven om narcisme aan te wakkeren. De officiële cijfers zijn 9 op de 10 mensen zijn te narcistisch en 1 op de 10 heeft een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Gevolg mensen vertrouwen elkaar niet meer dus verenigen zich niet. Narcisten zijn altijd op zoek naar bevestiging en kunnen/willlen geen fout bij zichzelf zien.
    dit maakt ze extreem vatbaar voor manipulatie. Is er geen werkgever/manager etc. meer die niet een cursusje heeft gehad hoe je dit moet uitspelen.

    Dat is de realiteit waar we in leven en zolang niemand dat doorziet hebben ze ons bij de poot, melken ze ons uit en zetten ze gewoon de deur open voor ali baba en de 7 miljoen rovers. Wij zijn zo afgeleid door alle chaos die daardoor ontstaat dat Jakob Rothschild gewoon in het park kan wandelen.

    3 likes
    • Beste Kees,

     Het geld van de bank halen heeft wel degelijk zin, al is het alleen
     maar om de cashloze maatschappij zolang mogelijk uit te stellen.
     Als die dag namelijk aanbreekt zijn we echt de l*l.
     Dat je iets rechtser bent is duidelijk, kwaad met kwaad bestrijden
     klinkt logisch maar genereert bijna altijd een escalatie van een
     conflict.
     Dat je linksen schijnheilig en hypocriet vindt is jammer, je gooit
     alle linksen op een hoop, je generaliseert.
     Wel moet ik je volledig gelijk geven met je opmerking dat niemand hier
     meer voor elkaar opkomt. Het is gewoon schokkend om te zien dat
     bijna niemand meer in de bres springt voor zijn buurtgenoten of
     landgenoten.
     Het is fijn om je reacties te lezen, je durft namelijk je ware mening te
     uiten. Waak er wel voor dat jouw visie niet perse de juiste visie moet
     zijn. We zijn allemaal mensen met verschillende meningen, dit moeten
     we accepteren en respecteren en maakt het mens zijn juist zo
     interessant.

     3 likes
     • Ik zeg ook niet dat geld van de bank halen geen zin heeft. Als actie alleen maar het geld van de bank halen is zeker van grote toegevoegde waarde doch is niet genoeg. Het zal zeker een grote invloed hebben. Echter denk je dat ze het toelaten? Als een handje vol mensen het doet zijn ze wakker en komen ze weer met geouwehoer om dit te voorkomen. Je blijft bezig en ze drukken ons steeds weer de kop in. Op een gegeven moet je zeggen en hier trek ik de grens en we drukken met elkaar jullie de kop in. Ze kunnen er een stokje voor steken dat we het geld van de bank halen. Ze kunnen er echter geen stokje voor steken dat we voor Samsung kiezen ipv Apple.

      Wat denk je trouwens wat er gebeurd als de massa de kop er tegen aan gooit? Heb je er wel eens bij stil gestaan dat de hele voedsel keten in handen is van een Gifmenger uit hun kamp? Met 1 druk op de knop kunnen ze regelen: “Dan eet je toch niet” Het zou mij niet verbazen.

      Je hebt gelijk, ik moet niet iedereen over 1 kam scheren m.b.t. links. Ik heb zelf betreffende sommige onderwerpen ook wel linkse opvattingen. Bijvoorbeeld als het gaat om dierenrechten en sociale voorzieningen vooral m.b.t. ouderen die we dankbaar horen te zijn(als het gaat om arbeiders, politici horen hier mijns inziens niet bij) maar als zodanig een klap in het gezicht geven door ze te beroven en als zodanig te schofferen.

      Ik ben niet per definitie altijd rechts, ik open bij voorkeur de dialoog. Echter denk ik in sommige gevallen, het heeft geen zin om met een klappertjes pistool tegenover een Abrahams MII tank te gaan staan. Je hebt te maken met moraalloze “mensen” dus in hun kamp is iedere actie gerechtvaardigd, als je daar met moraal tegenover gaat staan dan is moraal je klappertjes pistool. Als je tegenover een Tank staat dan zul je ook met minimaal iets gelijkwaardigs of liever iets heftigers er tegenover moeten gaan staan anders kun je beter thuis blijven. Ik begrijp de linkse opvatting wel. Als je echter Sun Tzu Art of the warrior er op los zou laten dan weten we al vrij vlot dat we het onderspit gaan delven. Leg voor de grap de linkse opvatting en deze filosofie maar eens naast elkaar. Voorspelt niet veel goeds, met alle respect voor de linkse opvatting.

      Verdiep je ook eens in de Babylonische Talmoed die deze kliek aanhangt. Het is gebaseerd op luciferiaanisme, pedofilie, incest en zo kan ik nog wel een paar van de ergste kreten die je je maar voor kunt stellen er tegenaan gooien. Als je deze materie hebt gelezen of deels gelezen is al voldoende want gaandeweg word je er misselijk van, dan snap je denk ik ook wel dat je deze mensen beter maar z.s.m. uit hun lijden kunt verlossen anders laten ze ons nog veel erger lijden en zijn de gevolgen niet meer te overzien.(doen ze al, kijk maar om je heen) Je hebt te maken met maffia. Kazhaarse maffia (van origine turks/ottomaans) Ze willen de wereld doen geloven dat ze joden zijn maar dit is zeker niet het geval. Ze hebben Israël gesticht louter om zich achter te verstoppen. Dit zijn mensen die zouden hun eigen moeder verkrachten en/of van het leven beroven of als het geld oplevert verkopen als hoer of slaaf.

      Zou een escalatie van het conflict zo erg zijn vraag ik mij af? Je hebt meteen iedereen wakker, lijkt mij een fantastische eerste stap om te bereiken. Moet je nagaan 99% van de wereldbevolking komt tegenover 1% van de wereldbevolking te staan. Dit klinkt mijns inziens een stuk hoopvoller dan de situatie nu is. 1% naait de hele boel, 1% heeft het in de gaten en 98% slaapt. Mensen zijn te conservatief en zijn bang op materialistische bezittingen in te moeten boeten. Lijkt mij een kleine prijs om te betalen als daarvoor in ruil menselijkheid, hoop, liefde, saamhorigheid, begrip, geduld, moraal, ethiek en visie weer terug komt. Dat is nu helaas ver te zoeken.

      Mensen mogen daar anders over denken, dat vind ik prima. Ik zeg wel tegen deze mensen verdiep je eens in de dynamiek van narcisme. Heel erg belangrijk gezien de NWO elite via de ivy league studentenclubs gerekruteerd worden. De toelatingsrituelen die daar mee gepaard gaan zijn gestoeld op zware vernedering(zie skull en bones) en wat is daar psychologisch gezien het gevolg van? Dat is een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Vraag je zelf eens af waarom het een voorwaarde is om een erge narcist te zijn om er bij te horen. Als men zich gaat verdiepen in de wetenschappelijke bevindingen hier over dan lees je al vrij vlot dat de beste manier om een narcist aan te pakken is narcistischer zijn dan de tegenpartij. Hierbij verwijs ik even terug naar mijn Abrahams MII voorbeeld hierboven. Ander perspectief, zelfde uitkomst.(mag men anders over denken doch dan ben ik zeer benieuwd wat die gedachte dan zou moeten zijn.)

      Je kan mensen op verschillende manieren in de macht hebben. Deze kliek zorgt er voor dat ze wat dat betreft alle aspecten die daarvoor in aanmerking komen in handen hebben.

      Geld
      Angst
      Afhankelijkheid van voedsel
      Afhankelijkheid van materiële goederen
      Afhankelijkheid van gezondheidszorg
      Afhankelijkheid van energie bronnen
      en ga zo maar door.

      Vraag je eens af wat ze van plan zijn als ze doordacht er aan werken je via al deze afhankelijkheden in de macht hebben. Je hoeft eigenlijk helemaal niet weten wat ze van plan zijn. Ik denk als je het zo op een rijtje zet, dan kan een persoon met een IQ van -10 ook wel al zien dat er gehandeld moet worden, en snel!

      Ik kan mij voorstellen dat ik zo overkom dat mijn visie perse de juiste moet zijn doch dat is niet helemaal waar. Ik irriteer me dood aan wat ik zie en dan begin ik mijn gal daarover te spuwen en dan kan ik i.d.d. wat te sterk overkomen. Zo is het niet bedoeld. Mijn grootse irritatie is als ik mensen die er wel in trappen over de materie hoor spreken. Dan denk ik gooi daar eens een emmer water overheen en geeft ze een bril. Zie je wat ik bedoel? Dat is links en rechts tegelijk!

      En dan sluit ik af met een evolutionaire gedachte:

      De dinosauriërs moesten ook eerst uitgeroeid worden alvorens het zoogdier mocht gedijen.

      Dit is waar de NWO elite op dit moment heel hard aan werkt. De mens mag niet meer gedijen. (zie gates/eugenics)

      Volgens mij valt daar een eenvoudige conclusie uit te trekken!

      1 likes
     • Oeps ik was vergeten er bij te zetten dat we slechts FILOSOFISCHE PERSPECTIEVEN open en dat brengt deze discussie dus naar het hypothetische en zal het wat mij betreft ook blijven!

      0 likes
  • het duister kunnen we alleen bestrijden met licht. en dat is het ontmaskeren van hun duistere praktijken zodat iedereen bewust van het duister afweet. en hoe meer dat gebeurt des te sneller zei ¨het duister¨ geen grip meer op ons heeft. en dat weten zij en vandaar ook al die tegenwerking tegen ons is bedoelt om ons af te laten leiden voor waar het werkelijk om gaat is het contact met jezelf waar jouw unieke licht kracht zit.

   dit is wat ze continu maar aan het verbergen zijn voor jouw zij willen niet dat je die kracht je eigen maakt. zij willen die energie voor zichzelf door middel van mind control technieken, geweld, duistere technieken dus.

   ik zeg ontmasker het duister volledig ook in jezelf en ga volledig in het licht leven dat is simpelweg jezelf zijn en jouw eigen valse waarheid volgen dat is de werkeijke vrijheid

   8 likes
   • Met valse waarheid bedoel ik te zeggen eerlijkheid
    Want ieder individu in principe spreekt de waarheid. alleen is het gebaseerd op een leugen of eerlijkheid = waarheid met 2 kanten maar is hetzelfde munt.

    4 likes
   • Mooi verhaal, de nobele wijze is altijd beter natuurlijk.

    Hoe had je dat willen doen dan. Valt dit te verwezenlijken naar individuen die je duizenden stappen voor zijn en 1.000.000.000% meer middelen in de handen hebben. Komt bij een narcistisch volk in de macht van uber narcisten zijn niet wakker te krijgen. Een volk is zo goed als zijn voorbeeld dat het volgt, niet waar?

    0 likes
  • Van der G zou het hebben gedaan volgens de main stream media om pelsdieren. In werkelijkheid is hij opgehitst/gebrainwashed of misschien wel onder druk gezet door MIVD/AIVD leden omdat Pim zijn mond wou opdoen over zaken waarom wij ook op dit soort sites komen. Koningshuis/Demmink/NWO en de rest wat er allemaal aanhangt…
   Pim was net zo’n gevaar voor de ‘zittende’ orde zoals JFK het toen der tijd was, ze hebben Pim gewoon een JFKtje geflikt…

   1 likes
  • mk-ultra en chantabele posities.

   fff

   0 likes
  • Welke innige band bestaat er tussen justitie en Volkert?
   Dat hij werd gefotografeerd in opdrach van justitie.
   Wat is er nu gemeten door dit ‘incident’? De volksreactie, ?
   En wat nu?

   0 likes
 3. ze moeten allemaal dood deze mensen hebben we niks aan.

  13 likes
  • ik zie ze liever levenslang in gevangenis zitten.
   wie moet volgens jou dan al die rothshilds vermoorden?

   jij?
   anderen?

   zijn het alleen de rothschilds?

   fff

   5 likes
   • De vraag is niet aan mij gericht maar:

    Follow the money en je hebt antwoord op je vraag wie.

    Wie dat moet doen? Nou ik denk dat vele mensen wel inzien dat dit de beste oplossing is. Er zijn mensen die de doodstraf hebben gekregen voor veel minder (ik praat hun acties natuurlijk niet goed) dan wat deze viezeriken op hun kerfstok hebben. Vermoord 1 iemand en je krijgt de doodstraf of levenslang. Vermoord er 1.000.000 en je bent een held. Of je krijgt een vette baan van de Amerikanen (Denk aan “mensen” als Dr. Robbert Oppenheimer)

    De meeste mensen die dit inzien zijn echter niet hard genoeg daarvoor en kunnen dat niet en dat is maar goed ook. Van de andere kant zitten er genoeg mensen in de gevangenissen die nog wat met de maatschappij goed te maken hebben die dat wel kunnen.

    Van mij mogen ze! Al die linkse argumenten m.b.t. tot menselijk zijn/humanitair gedrag. Linksen die dergelijke opmerkingen maken moeten wakker worden, je hebt niet te maken met mensen maar je hebt te maken met satan of erger.

    Heb ik ook een paar vragen voor jou:

    Wil jij zeggen dat dit soort individuen kwalificeren als mensen?
    Noem jij hun ideologie Humaan?
    Als jij zit te eten en er zit een mug op je tafel wat doe je dan?

    Om vervolgens af te sluiten met 3 quotes van grote filosofen:

    1 Madame de Stael: The more i see of men, the more i like dogs!(deze uitspraak is gedaan tijdens of na de Franse revolutie en hoeveel 100 jaren is dat geleden. Is het er beter op geworden? Rechtvaardigt dit perspectief een harde oplossing omdat er in honderden jaren geen andere kwam?)

    2 Friederich Nietsche: Moral is invented bij the superior the hold back the inferior

    3 Weet niet meer welke filosoof het was(iemand?). Het was iets in de geest van: De eerste en de tweede wereld oorlog zijn geweest. De derde wereldoorlog komt er ook(is eigenlijk al gaande doch was vooralsnog een valuta oorlog) en ook een vierde wereldoorlog zal er komen alleen deze zal weer worden uitgevochten met stokken, pijl en boog en speren. Als Rothschild gaat en daardoor wordt dit voorkomen, is dit te verantwoorden?

    Denk er maar eens goed over na!

    0 likes
 4. Napoleon is ook onderdeel van deze geschiedenis, hij heeft de paus zijn macht afgenomen, sinds 1823 hebben Rothschild de financiële zaken van het Vaticaan in handen.

  Hier kan je meer lezen.

  http://www.iamthewitness.com/books/Andrew.Carrington.Hitchcock/Synagogue.of.Satan/1821-1875.htm

  3 likes
 5. De aller rijksten en zoals o.a. de Rothschild’s dienen hun geld onder de armsten te verdelen.

  2 likes
 6. Er zal in de toekomst geen macht wisseling plaats vinden.
  Rotschilds en de rest is ons te slim af.

  Groeten uit Armenie

  1 likes
  • Parev ‘vanuit Armenië’, dat is te betwijfelen met de huidige situatie. Dat het moeilijk is, klopt. Op dit moment is het niet zo dat andere landen (mensen) stilzitte. Wel heb je nog veel mensen die als een schaap volgen, helaas.

   1 likes
  • Ze zijn ons niet alleen te slim af, ze zijn ons ook duizenden stappen voor. Iemand die je alleen te slim af is kun je nog steeds aftroeven/misleiden etc. op een moment van zwakte aan zijn/haar kant. Niemand is immers perfect.

   De vraag is hoe haal je iemand in die je al 1000 stappen of meer voor is?

   0 likes
 7. Er is relatief weinig te vinden over deze familie, ze hebben lange tijd achter de schermen geopereerd. Nu er steeds meer bekend wordt over hun handelswijze en mensen steeds meer deze informatie delen lijkt het tijd voor een charmeoffensief. In dit kader schaar ik ook de schilderijverkoop aan het Rijks en Louvre. Het is nu niet zo dat ze die 160 miljoen echt nodig hebben. Verder is op youtube het aanbod erg polariserend, of het knip -en plakwerk van een plotter of een propaganda documentaire. Dit artikel lijkt mij ook uit de koker van de Rothschilds zelf, de schrijver geeft het idee dat ze vooral in de 19e eeuw op niveau meespeelde en dat zij nu een bijrol vervullen wat onwaarschijnlijk lijkt. De banken die genoemd worden zijn opgericht door mensen als Rockefeller, Morgan, Warburg, Schiff etc en werden allen gefinancierd door de Rothschilds. En ook de oprichting van het IMF is geregisseerd door deze familie.

  2 likes
 8. Kijk ff in Mein Kampf. Adolf was een van de weinigen die “ZE” doorhad. Ook nu weer wordt NL twee schilderijen van Rembrandt voor tientallen miljoenen euro’s aangeboden door de Rothchilds .Heetten voorheen trouwen Bauer. De naam Rothchild komt van het rode schildje dat boven de deur van het pandjeshuis hing. Churchill noemde ze in 1937 de Hebreeuwse Bloedzuigers in een krantenartikel.
  Ik vraag mij wel eens af wat er in het water van de Trigris en de Euphraat heeft gezeten. De grootste truc van dat volk is om je nakomelingen als Jood te bestempelen als je uit een Joodse moeder voortkomt. Gewoon onzinverhaal. De genen worden voor het grootste deel via het mannelijke gen doorgegeven. I.v.m. de vrouwenroven toentertijd -teneinde de inteelt te beperken- werd het verhaal in de wereld gebracht. Blijf van Joodse vrouwen af, wat als niet Jood zorg toch voor Joodse nakomelingen. Heel knap bedacht.
  Het is ff wennen geachte lezers. Het Groot Joodse Rijk is al meer dan 200 jaar operationeel!

  1 likes
 9. Ze zijn hier niet sinds 1700 maar al langer dan 10 duizend jaar… They not human.

  0 likes
 10. ach geld kun je niet eten en niet meenemen als je dood gaat .en dat gebeurd hun ook .
  hoe zal het met hun ziel gaan ,,als ze die al hebben ,

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

obesitas

We worden massaal vetgemest, omdat het een schandalig verdienmodel is

Na de Tweede Wereldoorlog zijn mensen steeds ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Heeft een Chinese sonde een ruimteschip vastgelegd op de maan? Deze Schotse ufoloog beweert van wel

Amerika probeerde een atoombom tot ontploffing te brengen op de maan. Volgens deze kolonel greep ‘iemand’ in

In de jaren vijftig moest wijlen kolonel ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 28 november
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.