Mens en Dier

Kamerlid Fleur Agema maakt zich boos: ‘Een prikplicht? Bizar!’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele ministeries pleiten voor een onderzoek naar een vaccinatieplicht. Ze wijzen erop dat lockdowns ‘gigantisch’ schadelijk en ook vrijheidsbeperkend zijn. Sinds kort sluiten Rutte en De Jonge een prikplicht niet langer uit.

“Wat ik wel weet is dat het virus met mijn stelligheid niet zo gek veel rekening houdt en dat betekent inderdaad dat ik zeg: het is niet aan de orde, ik ben niet voor een vaccinatieplicht, maar ik kan gewoon niks uitsluiten,” zei De Jonge tegen Hart van Nederland.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Op korte termijn

De ministeries van Financiën, Economische Zaken en Klimaat en Sociale Zaken en Werkgelegenheid pleiten voor ‘scherpere keuzes in het vaccinatiebeleid’, valt te lezen in een brief die De Jonge zaterdag aan de Kamer heeft gestuurd.

De ministeries laten aan het Nederlands Dagblad weten dat ‘op korte termijn de voor- en nadelen in kaart moeten worden gebracht van manieren waarop mensen gestimuleerd of verplicht kunnen worden tot een vaccinatie en booster’.

Valse en niet kloppende tegenstelling

“Een prikplicht? Met een vaccin dat werd gemaakt voor de wuhan-variant?” vraagt Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV). “En per dominante variant – Groot-Brittannië, India en Zuid-Afrika – steeds minder goed werkt? Bizar!”

Waterbouwkundige Auke Terlouw reageert: “Prikplicht of lockdown. Dat is gewoon een valse en niet kloppende tegenstelling.”

4.9 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
It's me
It's me
2 jaren geleden

Ik doe hier hoe dan ook nooit niet aan mee en mocht het echt zover komen dan stop ik ermee want die troep komt never en nooit niet in míjn lichaam. Jullie komen voor het gerecht, dat kan niet missen want jullie zijn gewoon misdadigers van de ergste soort en die horen achter de tralies . In jullie geval in een gesloten inrichting voor psychisch gevaarlijk gestoorde gasten. In 1 woord : Oprotten nu!!!!!

Jacky
Jacky
2 jaren geleden

Spring nog liever van mijn dak af dan dat ik me laat prikken, Prick de Jonge!

Rick
Rick
2 jaren geleden

Lockstep is dit.. steeds een beetje meer.. kijken tot waar de “schaapjes” gehoorzamen.

Prik plicht? laten ze dat nou maar uit hun hoofd zetten, want anders is het oorlog.

Dus nooit niet – mijn lichaam & mijn keuze – wat de samenleving schaad zijn de keiharde leugens en illegale, maatschappij ontwrichtende maatregelen van Rutte en Dejonge.

Levensgevaarlijk deze 2 WEF “great reset” lakeien.

Henri
Henri
2 jaren geleden

Rechten van de Mens?
met welke onderbouwing kan of mag men deze rechten aan de kant zetten?

Back to top button
151
0
We lezen graag je reactie!x