Buitenland

Heb je een placebo gekregen? Dan ben je in de ogen van de Britse overheid volledig gevaccineerd

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de ogen van de Britse overheid zijn mensen die tijdens klinische vaccinonderzoeken een placebo hebben gekregen volledig gevaccineerd. Dat heeft minister voor vaccins Nadhim Zahawi gezegd in het Britse parlement. De coronapas geeft deze mensen dezelfde privileges als personen die daadwerkelijk het vaccin toegediend hebben gekregen.

De kans is klein dat de minister zich heeft versproken, aangezien hij zijn uitspraken later nog eens herhaalde. Parlementslid Rupa Huq klaagde dat enkele van haar kiezers hadden meegedaan aan het vaccinonderzoek naar Novavax en ‘nu worden behandeld als vaccinontkenners’.

Niet erkend

De minister beloofde haar dat de status van de mensen die hebben deelgenomen aan de onderzoeken zal worden gewijzigd naar ‘volledig gevaccineerd’, ongeacht of ze de placebo of het vaccin hebben gekregen.

Enkele minuten later zei parlementslid Barbara Keeley dat deze mensen nu niet in staat zijn om te reizen omdat ze geen vaccinatiecertificaat kunnen krijgen en hun vaccins niet worden erkend in de EU.

Discriminerend

“We werken samen met andere landen om ervoor te zorgen dat ze worden erkend, en in Groot-Brittannië zullen ze als volledig gevaccineerd worden beschouwd,” zei Zahawi.

De minister van vaccins noemde het digitale coronapaspoort in februari nog ‘discriminerend’, maar draaide al snel bij. In april zei hij dat vaccinpaspoorten niet discriminerend zijn als ze ook kunnen worden gebruikt door mensen die negatief zijn getest op corona.

[RT]

4.7 38 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sjefke
Sjefke
1 jaar geleden

De werking van de placebo’s is waarschijnlijk beter dan van de van de vaccins, je krijgt er in ieder geval geen nare bijwerkingen van.
Je kunt ook niet aan het internet gekoppeld worden!

Edward
Edward
1 jaar geleden

Tsja, hoeveel bewijs moet er nog komen voor de schapen wakker gaat worden. We zijn in een fascistische hel beland met als de doel de mensheid te onderwerpen aan een enkelband in de vorm van een QR code. Onze “volksvertegenwoordigers” zijn handpoppen voor het uitvoeren van deze fascistische agenda. De vrije mensheid is in extreem gevaar !

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 jaar geleden

Wanneer iemand een placebo heeft gehad en dat die persoon er er wel voor gevaccineerd doorgaat, dan maakt het dus niet uit of iemand gevaccineerd is.

Dan is er maar 1 conclusie; dan kunnen alle coronamaatregelen per direct worden opgeheven. Lijkt mij een logische conclusie en dat geldt natuurlijk ook voor Nederland.

Annette
Annette
1 jaar geleden

STAPELGEK! Dus mensen, bewezen te zijn ingespoten met een placebo, krijgen dus het zogenaamde coronapaspoort. Hiermede is dus duidelijk de totale “scam” een feit. Ze kunnen nu dus IEDEREEN gelijk dat paspoort geven. Het maakt geen flikker uit!
IK ben er ook nog eens van overtuigd, dat er vele mensen zijn die placebo’s hebben gekregen. Dat MOET wel, anders waren er veel meer mensen geweest met ernstige bijwerkingen. Ik heb mij er steeds over verwonderd, dat mensen tegen mij zeiden: Ik heb er helemaal niets van gemerkt. Ik voel mij fantastisch. Dat waren stuk voor stuk heel bange mensen en die hebben een prik tegen de angst gekregen.
ALS het niet allemaal zulke vreselijke gevolgen heeft voor velen, de tweedeling in de maatschappij. Het opzetten van haatcampagnes tegen mensen die bewust niet geprikt willen worden, dan zou je dit eigenlijk kunnen beschouwen als een klucht. Maar jammer genoeg is de schade nu al ongeëvenaard.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

43
0
We lezen graag je reactie!x