Mens en DierGreat Reset

David Icke legt in 2 minuten uit waarom we ons moeten verzetten tegen de Great Reset

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Spreker en voormalig BBC-presentator David Icke was te gast in de podcast van ondernemer Jorn Luka, die daarvoor was afgereisd naar Groot-Brittannië. De aflevering werd na een half uur van YouTube gegooid. Het duurde niet lang voordat de media en factcheckers er bovenop doken.

Dit weekend bijna vier uur beroepshalve geluisterd naar de complotfantast David Icke, aanbevolen door Thierry Baudet. Een paar hoogtepunten: het coronavirus bestaat niet – geen enkel virus trouwens. De wereld wordt geregeerd door almachtige reptielen, twittert factchecker Peter Burger.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Journalist Rudy Bouma van Nieuwsuur voegt toe: “Complotondernemer Jorn Luka sprak bijna vier uur (!) met complotgoeroe David Icke (geschorst van Twitter vanwege Covid-desinformatie). Die gelooft dat we in een door buitenaardse reptielwezens geschapen schijnwerkelijkheid leven.”

Luka reageerde gelaten: “Fakestream media weer lekker aan ’t framen. Wat laten ze zich weer heerlijk kennen.”

Totale controle

Het is een bekende tactiek: zoek naar de meest in het oog springende uitspraak die iemand doet en richt daar alle aandacht op. Maar wat zegt Icke nog meer? Afgelopen weekend gaf hij een speech tijdens een vrijheidsmars op het eiland Wight, voor de zuidkust van Engeland.

Hij waarschuwde mensen onder andere voor de Great Reset. “Je moet doen wat de overheid zegt. Als je niet doet wat de overheid zegt, krijg je het niet,” zei Icke, daarbij doelend op een toekomstig basisinkomen, iets waar hij al tientallen jaren over schrijft.

Dat is volgens hem de volgende stap: een gegarandeerd basisinkomen, totale controle. Maar om dat te realiseren, moet eerst alles kapot en moet je zien te voorkomen dat mensen toegang hebben tot werk en inkomen. En dat is de reden dat ze lockdowns instellen, aldus Icke.

Als wij ons niet neerleggen bij onze slavernij kunnen we niet tot slaaf gemaakt worden

Dat is ook de reden dat professor lockdown Neil Ferguson, die betaald wordt door Gates, en Imperial College London, betaald door Gates, computermodellen hebben gemaakt waaruit bleek dat er 2,2 miljoen doden in de Verenigde Staten en een half miljoen doden in Groot-Brittannië zouden vallen: om de lockdown te rechtvaardigen, zei Icke.

Hij voegde toe dat de lockdown een essentiële rol speelt in het plan om de wereldeconomie te verwoesten. Mensen beginnen het te begrijpen. Ze beginnen te beseffen dat ze worden gevangen met een lasso. En we beginnen ons nu te verzetten, sprak Icke.

En als wij ons niet neerleggen bij onze slavernij kunnen we niet tot slaaf gemaakt worden, benadrukte hij. “Wat bedrijven zouden moeten doen tijdens lockdowns is weigeren om hun deuren te sluiten.”

4.8 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hemmo
Hemmo
2 jaren geleden

Hoe harder ze roepen dat het fakenieuws is, des te geloofwaardiger is het nieuws. Kijk maar terug naar de beweringen van deze zogenaamde factcheckers. Walgelijke lui.

Vrijheid2022
Vrijheid2022
2 jaren geleden

al die figuren die zich nu laten inspuiten met de zoveelste prik in een jaar, die zouden ook gelijk met een chemokuur starten zonder dat ze de diagnose kanker hebben, alleen maar omdat het hun verteld wordt dat het misschien helpt, zelf nadenken is er voor een hele grote groep, jammer genoeg niet meer bij!!

Marrob BE
Marrob BE
2 jaren geleden

Goed gezegd.
Gaat in Nederland ook niet goed met boosteren.
Velen voelen zich belazerd en nemen geen booster.
Zometeen 6 à 7 miljoen ongevaccineerden.
Tenminste de QR code werkt niet meer zonder booster.
Dat is wat het WEF onder aanvoering van Kaag en Rutte wil.
Standrechtelijk executeren schijn te helpen, anders ga je zelf.
Opstand graag tegen die satanische boevenbende.

Fr3bzY
Fr3bzY
2 jaren geleden

Humankind…Get of your knees!

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x