Great ResetBuitenland

Kijk eens met wie president Zelenski de handen ineenslaat

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

De Oekraïense president Zelenski heeft aangekondigd dat hij een overeenkomst heeft gesloten met niemand minder dan BlackRock-directeur Larry Fink. Ze gaan afspraken maken over de financiering van de wederopbouw van Oekraïne. What could possibly go wrong?

BlackRock, de grootste vermogensbeheerder ter wereld, adviseert de Oekraïense overheid hier al enkele maanden over, valt te lezen op de website van Zelenski.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Zelenski en Fink gaan de wederopbouw van het land op korte termijn coördineren. Ze richten zich daarbij vooral op de meest relevante en impactvolle sectoren van de Oekraïense economie.

den
Foto: Zelenski in gesprek met Fink (www.president.gov.ua CC BY-NC-ND 4.0)
Dit is jullie geld

Het is de bedoeling dat een aantal hoge bazen van BlackRock in het nieuwe jaar een bezoek brengen aan Oekraïne.

Voormalig hoofdstrateeg in het Witte Huis Steve Bannon wees erop dat de miljarden dollars die Oekraïne samen met BlackRock gaat beheren, afkomstig zijn van de Amerikaanse belastingbetaler. En dus ook van de Nederlandse belastingbetaler. “Dit is jullie geld. Jullie geld,” schreef Bannon op Gettr.

Great Reset

De Wereldbank, Europese Commissie en Oekraïense overheid hebben eerder dit jaar een rapport opgesteld waarin ze schrijven dat de wederopbouw van Oekraïne tot wel 349 miljard dollar kan gaan kosten.

Volgende maand neemt de Oekraïense regering deel aan het World Economic Forum van Klaus Schwab in Davos. BlackRock, een partner van het WEF, speelt een belangrijke rol bij de Great Reset.

4.9 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
MartinRimas
MartinRimas
1 jaar geleden

Alles volgens hun plan . Alleen Rusland staat in de weg.

Anton
Anton
1 jaar geleden

Dit is het logische vervolg op de greep die deze mega kapitalistische organisatie maakt. De duizelingwekkende vermogensstructuur van BlackRock is alleen nog maar af te breken door een revolutie of nationalisering van immense omvang. Maar inmiddels zijn al zoveel corrupte instanties en personen gelieerd aan deze enge organisatie dat er bijna geen ontkomen meer aan is. Voor een duidelijke uiteenzetting van deze organisatie zie de interessante documentaire van Tim Gielen op Telegram die dit haarfijn heeft uitgezocht. https://t.me/timgielen/52 Zie ook zijn overige artikelen.

Christien
Christien
1 jaar geleden

Wij moeten rutte op voorhand stoppen.
Zorg eerst maar dat Nederland op orde is.

Hier alles afbreken en wie zorgt er voor ons.

Mell
Mell
1 jaar geleden

grappig hoe ze denken “even op bezoek” te kunnen gaan in Oekraine , of rustig plannen te kunnen maken om nieuwe lantaarnpalen te plaatsen in een land wat op het punt staat om letterlijk de grond in getampt te worden door de grootste militaire macht ter wereld.
verbazingwekkend hoe die mensen werkelijk in een parallelle wereld blijken te leven die haaks staat op de onze.
maar he , hypersonische raketten terugkoppen is de nieuwe norm., veel succes !!

Back to top button
124
0
We lezen graag je reactie!x