Great ResetBuitenland

Kijk eens met wie president Zelenski de handen ineenslaat

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

De Oekraïense president Zelenski heeft aangekondigd dat hij een overeenkomst heeft gesloten met niemand minder dan BlackRock-directeur Larry Fink. Ze gaan afspraken maken over de financiering van de wederopbouw van Oekraïne. What could possibly go wrong?

BlackRock, de grootste vermogensbeheerder ter wereld, adviseert de Oekraïense overheid hier al enkele maanden over, valt te lezen op de website van Zelenski.

Zelenski en Fink gaan de wederopbouw van het land op korte termijn coördineren. Ze richten zich daarbij vooral op de meest relevante en impactvolle sectoren van de Oekraïense economie.

den
Foto: Zelenski in gesprek met Fink (www.president.gov.ua CC BY-NC-ND 4.0)
Dit is jullie geld

Het is de bedoeling dat een aantal hoge bazen van BlackRock in het nieuwe jaar een bezoek brengen aan Oekraïne.

Voormalig hoofdstrateeg in het Witte Huis Steve Bannon wees erop dat de miljarden dollars die Oekraïne samen met BlackRock gaat beheren, afkomstig zijn van de Amerikaanse belastingbetaler. En dus ook van de Nederlandse belastingbetaler. “Dit is jullie geld. Jullie geld,” schreef Bannon op Gettr.

Great Reset

De Wereldbank, Europese Commissie en Oekraïense overheid hebben eerder dit jaar een rapport opgesteld waarin ze schrijven dat de wederopbouw van Oekraïne tot wel 349 miljard dollar kan gaan kosten.

Volgende maand neemt de Oekraïense regering deel aan het World Economic Forum van Klaus Schwab in Davos. BlackRock, een partner van het WEF, speelt een belangrijke rol bij de Great Reset.

4.9 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
MartinRimas
MartinRimas
2 maanden geleden

Alles volgens hun plan . Alleen Rusland staat in de weg.

Anton
Anton
2 maanden geleden

Dit is het logische vervolg op de greep die deze mega kapitalistische organisatie maakt. De duizelingwekkende vermogensstructuur van BlackRock is alleen nog maar af te breken door een revolutie of nationalisering van immense omvang. Maar inmiddels zijn al zoveel corrupte instanties en personen gelieerd aan deze enge organisatie dat er bijna geen ontkomen meer aan is. Voor een duidelijke uiteenzetting van deze organisatie zie de interessante documentaire van Tim Gielen op Telegram die dit haarfijn heeft uitgezocht. https://t.me/timgielen/52 Zie ook zijn overige artikelen.

Christien
Christien
2 maanden geleden

Wij moeten rutte op voorhand stoppen.
Zorg eerst maar dat Nederland op orde is.

Hier alles afbreken en wie zorgt er voor ons.

Mell
Mell
2 maanden geleden

grappig hoe ze denken “even op bezoek” te kunnen gaan in Oekraine , of rustig plannen te kunnen maken om nieuwe lantaarnpalen te plaatsen in een land wat op het punt staat om letterlijk de grond in getampt te worden door de grootste militaire macht ter wereld.
verbazingwekkend hoe die mensen werkelijk in een parallelle wereld blijken te leven die haaks staat op de onze.
maar he , hypersonische raketten terugkoppen is de nieuwe norm., veel succes !!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

124
0
We lezen graag je reactie!x