Binnenland

Zo verplicht het kabinet boeren om hun land aan de overheid te verkopen: ‘Grondrechten geschonden’

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

Boerenbedrijven worden opeens als ongewenst en onrechtmatig beoordeeld. Jij moet weg. Jij moet wijken, want wat jij doet, dat deugt niet. Terwijl de wetenschap de manier waarop Nederland aanneemt dat boeren de reden zijn dat er een stikstofoverschot is, afkeurt, zegt Sieta van Keimpema, secretaris van Farmers Defence Force, in een vlog.

De wetenschap is duidelijk over Aerius en KDW (kritische depositiewaarde): ze zijn niet geschikt en je kunt ze zo niet gebruiken. Slechts onze overheid, Rutte 4, heeft ze in wetgeving gegoten en daarmee hun eigen onrechtmatigheid een wettelijke status gegeven, aldus Van Keimpema.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Sinds januari hebben we een nieuw kabinet: Rutte 4. Een voortzetting van Rutte 3. Ook een voortzetting van het liegen en bedriegen, wat het vorige kabinet ook al deed, zegt ze.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Politieke onwil

“Op LNV hebben we twee nieuwe ministers gekregen. Staghouwer was in september al vertrokken, Van der Wal zit er nog steeds en heeft het credo van dit kabinet – liegen tot je erbij neervalt – volgehouden tot de laatste parlementaire dag van dit jaar.”

Die manier van politiek bedrijven, is er de reden van dat dit afgelopen jaar het hele land is volgehangen met omgekeerde vlaggen en dat vele auto’s versierd werden met een rode zakdoek. Nederland heeft genoeg van dit kabinet en waar ze voor staan, benadrukt Van Keimpema.

Ze wijst erop dat FDF actief heeft meegeholpen aan het bedenken van een oplossing voor het door de overheid zelf gecreëerde stikstofprobleem. “We hebben de stikstofdepositiewaarde gepubliceerd, een programma waarmee Nederland eigenlijk direct van het stikstofslot af kan. Er is juridisch geen deuk in te slaan en de reden dat er tot nu toe niets mee wordt gedaan, is politieke onwil.”

Wanneer is het jouw beurt?

“Dit kabinet is uit op de grond van de boeren. Daarvoor creëert ze nu ook een grondbank, om boeren te verplichten het land aan de overheid te verkopen. De grondrechten van Nederlanders, van boeren, worden geschonden,” stelt ze.

“Met deze partijen worden mensen vermorzeld. De boeren zijn niet de eerste groep, er waren al hele bevolkingsgroepen voor ons die ook zijn vermorzeld. En wanneer is het jouw beurt?” vraagt Van Keimpema.

4.9 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

144 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
roro 237
roro 237
1 jaar geleden

Om de strijd tegen het Nederlandse volk aan te gaan heeft de VVD besloten dat het voedsel en energie heel duur moet gaan worden!
Van der Wal is door de VVD ingezet als stikstofwapen gericht tegen het Nederlandse volk…….maar wel een wapen met leugens en heel erg onzeker!😆😆😆

Annette
Annette
1 jaar geleden

Sieta van Keimpena heeft volkomen gelijk met haar bewering, dat de boeren vermorzeld worden.

En wat IS het jammer, dat er zo ongelooflijk veel mensen zijn, die zich daar helemaal niet mee bezig houden en, erger nog, het wel prima vinden als alle boeren verdwijnen.

Maar een veel te kleine groep houdt zich hier WEL mee bezig en die groep laat ook regelmatig van zich horen.

Toevallig hoort daar OOK mijn zus toe, die aan de andere kant van Nederland woont. Zij is een ECHTE strijdster van het eerste uur, toen ik hier nog helemaal niet mee bezig was. Zij deed weer mee met een bordenactie.

Waarom ik dit speciaal noem: terwijl mijn hele familie zich van mijn man en mij heeft afgewend, heeft mijn jongere zus hetzelfde standpunt als wij. Dat zal dan toch wel wat met genen te maken hebben. Wij zijn allebei strijdvaardig en hebben een vreselijke hekel aan ONRECHT.

En DAT is nu precies wat er al, in ieder geval sinds Mark Rutte met zijn kabinetten begon, aan de hand is.

Sieta zegt ook dat er al stilletjes hele bevolkingsgroepen zijn verdwenen. Ik kan in ieder geval er al één noemen: de visserij. Ooit een beroepsgroep waar wij Nederlanders met recht trots op konden zijn. Ze zijn verdwenen. De belangrijkste oorzaak is natuurlijk Brussel. Denk maar aan die speciale techniek, die door de Fransen in Brussel werd getorpedeerd.

Na het lezen van dit artikel was het in ieder geval voor MIJ duidelijk, dat de steun aan de boeren onverminderd door moet gaan. Hier bij ons op het viaduct boven de A7 staat nog iedere dag een klein groepje, soms wat groter, met vlaggen en boerenzakdoeken te zwaaien.

Ik heb daar tot eind oktober ook praktisch dagelijks gestaan, maar de laatste twee maanden lukt dat mij niet meer, simpelweg omdat dat mijn gezondheid kost.

Eén ding is voor mij duidelijk: Sieta heeft gelijk als ze zegt, dat NA de boeren de rest van de Nederlandse bevolking aan de beurt is.

En ZO is het maar net! HODIE MIHI, CRAS TIBI. HEDEN IK, MORGEN GIJ.

Marie
Marie
1 jaar geleden

Dit is Joseph Stalin all over again.

Tussen 1929 en 1933 maakte hij de eeuwenoude boerenbedrijven van moedertje Rusland helemaal kapot. Zogenaamde collectivisatie van boerenbedrijven.

Vissers zijn al door het regime afgeslacht.

gerritje
gerritje
1 jaar geleden

jaaa de zittende regering heeft maar n hekel aan de wetten die er voor de bevolking zijn, dat is inmiddels heel duidelijk

Back to top button
144
0
We lezen graag je reactie!x