Mens en Dier

Kijk: VVD’er reageert hoofdschuddend op bulderspeech Marcel de Graaff in EU-parlement

Help anderen door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Europarlementslid Marcel de Graaff (FVD) gaf woensdag tijdens het debat over de recente ontwikkelingen in Oekraïne en Rusland een pijnlijke opsomming van de misdaden waaraan Oekraïne zich schuldig maakt. Dit tot zichtbaar ongenoegen van VVD-Europarlementariër Malik Azmani.

“Oekraïne is geen democratie. Oppositiepartijen zijn er verboden, oppositieleiders zijn vermoord, verkiezingen behoren tot het verleden,” zei De Graaff.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

VVD’er schudt zijn hoofd

“Oekraïne is een land dat wordt geleid door oorlogsmisdadigers die gevechtsposities opzetten in ziekenhuizen en scholen, die flatgebouwen en winkelcentra bombarderen, die krijgsgevangenen martelen en vermoorden, die kerken plunderen en priesters opsluiten,” bulderde De Graaff, terwijl Azmani zijn hoofd schudde.

Zoals dit Parlement vaak genoeg heeft benadrukt, is Oekraïne bovendien door en door corrupt. Zelensky en zijn kliek sluizen honderden miljoenen weg uit de internationale hulpgelden, voegde hij toe.

Welvaart en vrede

“Deze politieke keuze voor Oekraïne heeft geleid tot sterk toegenomen Oekraïense orgaanhandel, kinderhandel, wapenhandel en honderdduizenden migranten, tot onbetaalbare energie en boodschappen voor onze burgers, tot de financiële afgrond van honderdduizenden gezinnen in de EU.”

“De burgers betalen de prijs en daarom moet de EU onmiddellijk stoppen met deze oorlog in Oekraïne en de EU-gelden gebruiken voor welvaart en vrede voor onze burgers,” benadrukte de Europarlementariër.

4.8 273 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
10 maanden geleden

Het is de hoogste tijd. De vvd is een terroristische organisatie punt

Margie
Margie
10 maanden geleden

Marcel de Graaf. Je hebt het grootste gelijk van de wereld. 👍👍👍👍👍♥️♥️♥️♥️♥️ En die snuifduif …… Daar wordt nog wel mee afgerekend. Ik hoop er elke dag op. Gefrustreerde worm,niet meer en minder.

Daan
Daan
10 maanden geleden

Kom je wat laat mee, wist het een jaar geleden al! Die snuifduif van een zelensky dit het alleen maar voor eigen eer, tis niet voor niks een komiek 🤮🤮

Hugo
Hugo
10 maanden geleden

Azmani (VVD) is ook zo omhoog gevallen misbaksel. Toen hij in de 2e kamer zat kletste deze VVDer ook al onzin uit. Azmani trek je militaire kleding aan en ga naar de nazi,s in de Oekraine en gaat niet aan de zijlijn staan hoofdschudden dat is laf en hypocriet. maar ja VVD dan weten we het wel.

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x