BinnenlandCorona

Gelekt beleidsplan onthult hoe overheid ons misleidt over corona: ‘Confronterend’

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De overheid voedt doelbewust de angst voor corona zodat mensen de coronamaatregelen blijven volgen. Robin Fransman stuitte op een uitgelekt beleidsplan van de Duitse regering waarin beschreven staat hoe dat gedaan wordt. Robert Jensen behandelde dit document eerder in één van zijn shows.

“Dit is inderdaad ook een emotionele crisis. Je ziet dat overheden en media heel veel gebruikmaken van emoties om hun beleidsdoelstellingen te bereiken,” zei Fransman in het radioprogramma dr Kelder en Co.

Gehoorzaamheid afdwingen

“Angst is echt wel een communicatie-instrument. In Duitsland is een interne beleidsnotitie van het ministerie van Binnenlandse Zaken gelekt en daar staat dat gewoon expliciet in. Wat de mediastrategie is en dan vooral anekdotisch bewijs over ernstig zieken of doden, en dat zo hard mogelijk opblazen omdat dat de manier is om gehoorzaamheid aan de regels af te dwingen,” vervolgde Fransman.

“Een overheid die bewust angst creëert in plaats van de bevolking geruststelt,” reageert Fleur. En Fi voegt toe: “Niet onverwacht, maar wel confronterend.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne
jenne
2 jaren geleden

Doet me denken, van het Oostelijke front geen nieuws, en dan Londen Calling de Duitsers zijn verslagen en op de terug tocht, dit was in de oorlog op een cristal ontvanger !

sjef smeets
sjef smeets
2 jaren geleden

Heeft iemand dat interne stuk waar ze het hier over hebben, lijkt me zeer waardevol.

GEEN Schaap
GEEN Schaap
2 jaren geleden

Angst is het middel om de bevolking onder controle te houden. Ik durf te beweren dat het virus allang weg is.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
2 jaren geleden

Het coronavirus en alle virussen zijn gewoonweg niet aan te tonen, niet te isoleren, zelfs niet met een elektronenmicroscoop aan te tonen en alleen met infantiele animatietekeningen en -films wekt de media, de industrie en overheid de indruk dat virussen werkelijk bestaan. Gooi er nog een vette saus daarnaast overheen van wetenschappers die voor een dik salaris op de loonlijst staan van de farmaceutische industrie en de corrupte overheid en preek en dram (tegen goede overheidsvergoeding) het virusgeloof via de beeldscherm in iedere huiskamer en je hebt, helaas, miljarden gewillige religieuzen die slaafs het woord van het goddelijke Virus ontvangen en er domweg achteraan lopen.

Virussen bestaan niet!

Jammer, voor de gelovigen, maar helaas waar. Jullie Virus God bestaat slechts op papier en in de fabeltjeskrant van heel slechte mensen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x