Homepagina » Binnenland » Gelekt beleidsplan onthult hoe overheid ons misleidt over corona: ‘Confronterend’
corona

Gelekt beleidsplan onthult hoe overheid ons misleidt over corona: ‘Confronterend’

De overheid voedt doelbewust de angst voor corona zodat mensen de coronamaatregelen blijven volgen. Robin Fransman stuitte op een uitgelekt beleidsplan van de Duitse regering waarin beschreven staat hoe dat gedaan wordt. Robert Jensen behandelde dit document eerder in één van zijn shows.

“Dit is inderdaad ook een emotionele crisis. Je ziet dat overheden en media heel veel gebruikmaken van emoties om hun beleidsdoelstellingen te bereiken,” zei Fransman in het radioprogramma dr Kelder en Co.

Gehoorzaamheid afdwingen

“Angst is echt wel een communicatie-instrument. In Duitsland is een interne beleidsnotitie van het ministerie van Binnenlandse Zaken gelekt en daar staat dat gewoon expliciet in. Wat de mediastrategie is en dan vooral anekdotisch bewijs over ernstig zieken of doden, en dat zo hard mogelijk opblazen omdat dat de manier is om gehoorzaamheid aan de regels af te dwingen,” vervolgde Fransman.

“Een overheid die bewust angst creëert in plaats van de bevolking geruststelt,” reageert Fleur. En Fi voegt toe: “Niet onverwacht, maar wel confronterend.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne
jenne
1 jaar geleden

Doet me denken, van het Oostelijke front geen nieuws, en dan Londen Calling de Duitsers zijn verslagen en op de terug tocht, dit was in de oorlog op een cristal ontvanger !

sjef smeets
sjef smeets
1 jaar geleden

Heeft iemand dat interne stuk waar ze het hier over hebben, lijkt me zeer waardevol.

GEEN Schaap
GEEN Schaap
1 jaar geleden

Angst is het middel om de bevolking onder controle te houden. Ik durf te beweren dat het virus allang weg is.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
1 jaar geleden

Het coronavirus en alle virussen zijn gewoonweg niet aan te tonen, niet te isoleren, zelfs niet met een elektronenmicroscoop aan te tonen en alleen met infantiele animatietekeningen en -films wekt de media, de industrie en overheid de indruk dat virussen werkelijk bestaan. Gooi er nog een vette saus daarnaast overheen van wetenschappers die voor een dik salaris op de loonlijst staan van de farmaceutische industrie en de corrupte overheid en preek en dram (tegen goede overheidsvergoeding) het virusgeloof via de beeldscherm in iedere huiskamer en je hebt, helaas, miljarden gewillige religieuzen die slaafs het woord van het goddelijke Virus ontvangen en er domweg achteraan lopen.

Virussen bestaan niet!

Jammer, voor de gelovigen, maar helaas waar. Jullie Virus God bestaat slechts op papier en in de fabeltjeskrant van heel slechte mensen.

x

Check Also

journalist

Journalist: ‘Als er deze winter weer lockdowns komen, kun je toch wel stellen dat die vaccins niet de oplossing zijn’

Er is op grote schaal gevaccineerd, maar ...

document

In dit document van de Europese Commissie uit 2018 wordt al gesproken over een Europees vaccinatiebewijs

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x