Homepagina » Binnenland » Gelekt beleidsplan onthult hoe overheid ons misleidt over corona: ‘Confronterend’
corona

Gelekt beleidsplan onthult hoe overheid ons misleidt over corona: ‘Confronterend’

De overheid voedt doelbewust de angst voor corona zodat mensen de coronamaatregelen blijven volgen. Robin Fransman stuitte op een uitgelekt beleidsplan van de Duitse regering waarin beschreven staat hoe dat gedaan wordt. Robert Jensen behandelde dit document eerder in één van zijn shows.

“Dit is inderdaad ook een emotionele crisis. Je ziet dat overheden en media heel veel gebruikmaken van emoties om hun beleidsdoelstellingen te bereiken,” zei Fransman in het radioprogramma dr Kelder en Co.

Gehoorzaamheid afdwingen

“Angst is echt wel een communicatie-instrument. In Duitsland is een interne beleidsnotitie van het ministerie van Binnenlandse Zaken gelekt en daar staat dat gewoon expliciet in. Wat de mediastrategie is en dan vooral anekdotisch bewijs over ernstig zieken of doden, en dat zo hard mogelijk opblazen omdat dat de manier is om gehoorzaamheid aan de regels af te dwingen,” vervolgde Fransman.

“Een overheid die bewust angst creëert in plaats van de bevolking geruststelt,” reageert Fleur. En Fi voegt toe: “Niet onverwacht, maar wel confronterend.”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne
jenne
4 maanden geleden

Doet me denken, van het Oostelijke front geen nieuws, en dan Londen Calling de Duitsers zijn verslagen en op de terug tocht, dit was in de oorlog op een cristal ontvanger !

sjef smeets
sjef smeets
4 maanden geleden

Heeft iemand dat interne stuk waar ze het hier over hebben, lijkt me zeer waardevol.

Markush
Markush
Reactie op  sjef smeets
4 maanden geleden

https://globalriskcommunity.com/profiles/blogs/german-official-leaks-ministry-of-interior-report-denouncing Klein beetje naar beneden scrollen.. of het echt is weet ik overigens niet.. daar ben ik dan weer benieuwd naar..peace

GEEN Schaap
GEEN Schaap
4 maanden geleden

Angst is het middel om de bevolking onder controle te houden. Ik durf te beweren dat het virus allang weg is.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
4 maanden geleden

Het coronavirus en alle virussen zijn gewoonweg niet aan te tonen, niet te isoleren, zelfs niet met een elektronenmicroscoop aan te tonen en alleen met infantiele animatietekeningen en -films wekt de media, de industrie en overheid de indruk dat virussen werkelijk bestaan. Gooi er nog een vette saus daarnaast overheen van wetenschappers die voor een dik salaris op de loonlijst staan van de farmaceutische industrie en de corrupte overheid en preek en dram (tegen goede overheidsvergoeding) het virusgeloof via de beeldscherm in iedere huiskamer en je hebt, helaas, miljarden gewillige religieuzen die slaafs het woord van het goddelijke Virus ontvangen en er domweg achteraan lopen.

Virussen bestaan niet!

Jammer, voor de gelovigen, maar helaas waar. Jullie Virus God bestaat slechts op papier en in de fabeltjeskrant van heel slechte mensen.

Martin
Martin
Reactie op  Het leugentijdperk
4 maanden geleden

Ik denk dat je nu te kort door de bocht gaat. Virussen bestaan wel alleen werken ze niet zoals men ons wil doen geloven. Ja inderdaad Corona hebben ze nog niet geisoleerd.
Maar als ze het isoleren kunnen onafhankelijke wetenschappers ontdekken dat het in een lab gemaakt is.
Wou jij soms beweren dat Ebola ook niet bestaat?
Of het Marburgvirus, of hantavirus.
Ik snap je sentiment
maar we moeten ons aan de feiten houden. Verder ben ik het met je eens dat de hele farmaceutische industrie heel goed aan die vaccines verdienen. Net zoals de heer Gates.
En Ab Osterhuis bij ons weet je nog met de mexicaanse griep? Sommige die gevaccineerd werden kregen de slaapziekte narcolepsie er gratis bij.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Martin
4 maanden geleden

Hallo @Martin,

Liever heel kort door de bocht dan af laten maken met een killervaccin.

Zolang virussen niet zijn aan te tonen, hoe uit naam van het gezonde verstand zou iemand dan willen aannemen dat virussen werkelijk bestaan?

Ebola en andere virussen is ook zo’n vreselijke zwendel en angstvirus waaraan veel macht en geld is ontleend, vooral door de VS en vooral door het geloof in virussen.

Neen, geen virussen, wel een massieve leugen die al veel mensen de afgelopen honderd jaar de dood ingejaagd en veel ellende heeft gebracht en nog veel meer ellende en dood gaat bezorgen dan ze nu al doet met deze mondiale corona zwendel.

Tony
Tony
Reactie op  Het leugentijdperk
4 maanden geleden

Volgens mij is het zo, dat wat de meeste mensen als virus beschouwen (dus de foute aanname) is in veel gevallen HIV, SARS, EBOLA, vogelgriep, etc. en ook Corona in al zijn varianten, een vergiftiging. De symptomen zijn daar het bewijs voor.

Martin
Martin
Reactie op  Het leugentijdperk
4 maanden geleden

Hallo leugentijdperk
https://www.quest.nl/mens/gezondheid/a32062692/tien-dingen-die-je-nog-niet-wist-over-virussen/
In denk in het geval van corona aan biologische oorlogsvoering om agenda21 uit te voeren om wat op de Georgia guidestones staat beschreven reduce the population to 500 million. Bill Gates zei het een keer anders bij Ted talk zoiets als: if we do a really good job with vaccines we could lower the population bij 10 to 15%
Ik las dat die Fauci het Wuhan lab paar geleden heeft gesponsord met paar miljoen ten tijde van de Obama administratie.
Fauci is de Amerikaanse Jaap v Distel.
Zoek maar eens naar dr. Judy A Mikovits
Wat die allemaal vertelde over Fauci en co dan sla je stijl van achterover.

berry
berry
Reactie op  Martin
4 maanden geleden

Het schijnt dat iedereen virussen bij zich draagt waaronder ook ebola, heel normaal. Bij een persoon met een redelijk afweersysteem kan dit geen kwaad. Corona is een oud bestaand virus, vaak longontsteking veroorzakend, net zoals deze. Het begint met griep, en bij een gezond persoon blijft het daarbij. Ben je verzwakt dan (kun) je corona krijgen oftewel longontsteking. En daar kun je ook aan onder doorgaan zoals vaker gebeurt bij ouderen en zwakkeren.

BB
BB
Reactie op  Martin
4 maanden geleden

@Martin

Ebola, HIV, SARS, Covid-1984 etc. bestaan, maar zijn allen in laboratoria gecreëerd.

GeVanK
GeVanK
Reactie op  Martin
4 maanden geleden

Volgens Dr. Kaufman zijn virusen gewoon exosomen dus deel van ons eigen DNA. Als we ziek worden, bijv. kanker, griep etc, maakt ons afweersysteem extra veel van dit soort DNA deeltjes aan zoals Chromosome 18.
Er zijn meer dan 400.000 van dit soort verschillende DNA deeltjes in ons lichaam, dus het is vrijwel onmogelijk om èèn zo’n specifiek deeltje dat amper van een ander te onderscheiden is, de noemer ‘ziekmakend virus’ te geven. De foto’s van virusen die ze ons laten zien zijn gewoon photoshop verzinsels om ons bang te maken. Angst doet geloven.

Piet
Piet
4 maanden geleden

Virussen bestaan wel.

Corona is wel geisoleerd maar kennelijk doen ze moeilijk met publicatie.

Zie ook wanttoknow. Waar een artikel staat dat wetenschappers hebben aangetoond dat er gerommeld is met een natuurlijke variant.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Piet
4 maanden geleden

Beste Piet,

De gepropageerde angst maak je blind en je geconditioneerde geloof in virussen maakt dat je je eigen vijand bent geworden en daarmee ook de vijand van een vrije en gezonde toekomst. Jij en degenen die het geloof van virussen blijft aanhangen zijn de voedingsbodem van de misdadige en criminele farmaceuten, overheid en politiek. De werkelijke machthebbers zijn meer dan blij met jullie angstige en geïndoctrineerde en fout opgeleide/afgerichte mensen. Het is echt spijtig om te vermelden, maar jij en mensen die meewerken bij het in stand houden van de viruszwendel, zijn de grootste vijand en bedreiging van de mensheid en maken uiteindelijk de weg vrij naar een wereldwijde onderdrukking en het verplicht inspuiten met een giftig en gevaarlijk vaccin in gezonde lijven.

De wens die ik hierbij voor jullie soort mensen zou willen uitspreken laat ik uit fatsoen achterwege, maar zal geen medelijden tonen met mensen die zijn gewaarschuwd en ondanks alle beschikbare informatie zich toch vrijwillig ziek en dood laten spuiten en geen enkel teken van verzet hebben getoond en domweg op de blauwe ogen van de gecontroleerde en gekochte wetenschappers, farmaceuten, politiek en journalisten, zeg maar de massamoordenaars, judasvolk en betweterige naïevelingen, hebben vertrouwd.

ikbenik
ikbenik
Reactie op  Het leugentijdperk
4 maanden geleden

Toch heb ik een vraag hierover, dat we misleidt worden lijkt me duidelijk.. ik snap de rest van de wereld niet die het wel geloven. maar dat er geen virussen bestaan is nieuw voor mij. waar overlijden de mensen dan aan bij een virus? En normaal gesproken regelt de natuur zichzelf (het klimaat bijvoorbeeld) waarom zouden er dan geen virussen bestaan? dan heeft de mens geen natuurlijke vijand? maar dan klopt de balans op de wereld toch niet?
Graag meer info erover (en niet alleen voor mij)

Tony
Tony
Reactie op  ikbenik
4 maanden geleden

Sinds de ontwikkeling van de farmaceutische industrie, is geld verdienen het grootste belang van die industrie geworden. Helaas is dat met deze crisis ook zo, maar nu is het iets dat de gehele wereld betreft en het doel is van een grootte, die niet voor te stellen is.

Daar zijn mooie documentaires over gemaakt. Wanneer je gaat zoeken Monsanto en Bayer kom je deze vanzelf een keer tegen. Vroeger hadden deze bedrijven andere namen en zijn vaak overgenomen, zoals ook onlangs Bayer Monsanto heeft overgenomen.

Rob
Rob
4 maanden geleden

Ga er maar vanuit dat onder het mom van corona zeer binnenkort de tweede lockdown afgekondigd wordt. Nog strengere ‘maatregelen’ die nog meer om zeep zullen helpen en bedrijven failliet laat gaan. AH is dit jaar al overal aan het verbouwen. Nu ook hier in de omgeving. Uiteraard verpakt in mooie verhaaltjes over vers fruit, voedsel etc. Tussen neus en lippen door wordt vermeld dat er zelfscan punten komen maar ook nog kassa waar contant betaald kan worden. Hier in de buurt is onlangs een AH XL verbouwd. Alle kassa op 3 of 4 na zijn verwijderd. Er zijn nu een grote hoeveelheid zelfscan punten en daar kun je alleen maar pinnen. Als straks de tweede lockdown wordt afgekondigd dan is het onder het mom van het ‘levensgevaarlijke virus’ simpel om de laatste paar kassa’s dicht te gooien en je kunt alleen nog maar pinnen als onderdeel van de verzwaarde ‘maatregelen’. De Jumbo in de buurt heeft nog gewoon kassa maar die kunnen straks altijd nog volgen. Ze kunnen niet alles tegelijk dicht gooien.

PREDATOR
PREDATOR
4 maanden geleden

Gelekt of niet.Komt toch niet bij de sullen onder onze bevolking aan..Wat dat zijn de slapende nieuwskijkers die ik nog steeds niet kan aanspreken over het geen..pfff….

GeVanK
GeVanK
4 maanden geleden

‘The Chinese model’ wordt het door de globalisten genoemd. Ze zien China als HET voorbeeld hoe het overal ter wereld moet gaan worden. Voornamelijk Soros zit deze agenda te pushen. Ongelooflijk dat vrijwel alle politici meegaan in deze shit. Het lijkt we alsof ze gehypnotiseerd zijn.

Tony
Tony
Reactie op  GeVanK
4 maanden geleden

Dat China is uitgekozen heeft een reden. Door het systeem van onderdrukking, dat zij heel lang hebben gehad en eigenlijk nog steeds hebben, maakt het voor Soros (zelf ook communist) veel gemakkelijker.

Vele Chinezen zijn onderdanig, want zij weten niet beter en diegenen die wel beter weten hebben Dollar tekens in hun ogen. China heeft meer dan 1 miljoen miljonairs.

Mensen zijn daar eigenlijk altijd al slaaf geweest, er was volop keuze in aanbod van goedkope werkkracht en dat werd commercieel door de producerende industrie uitgebuit. Dat zorgde dus voor het succes van China als producent van een hoop rotzooi.

Het heeft zoveel kapitaal opgeleverd, dat zij nu overal in de wereld alles wat van interesse (commercieel belang) is opkopen. Van strategische mineralen (Afrika) tot boerderijen (voor vlees) in Australie.

Geef gewone Chinezen werk, te eten en onderdak en dan hebben deze mensen het veel beter dan dat zij het ooit hebben gehad. De baas betaald in sommige bedrijven zelfs de bruiloft van zijn werknemers, indien zij als werknemer met elkaar trouwen. Het commercieel systeem wordt daar over de ruggen van de mensen uitgebuit, maar dat hebben zij zelf niet door. Blijkbaar zijn zij daar tevreden mee. Zelf denk ik dat zij niet beter weten.

x

Check Also

guterres

VN-baas Guterres: coronamaatregelen worden gebruikt om mensenrechten te beperken

Secretaris-generaal van de VN Antonio Guterres heeft ...

land

Dit land trekt zich niets aan van corona

Om het virus eronder te krijgen, moeten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x