Chemtrails

Klimaatcomplot wordt Vlaamse minister Schauvliege fataal. Dit zei ze over chemtrails

Help door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Vlaamse klimaatminister Joke Schauvliege heeft haar ontslag aangeboden aan de regering. Ze kwam onder vuur te liggen na een toespraak waarin ze het klimaatprotest van de afgelopen weken afdeed als een georganiseerd complot.

Ze zei dat de Belgische geheime dienst het complot tegenover haar had bevestigd.

Schauvliege kreeg de hele klimaatsekte over zich heen. “Het is moeilijk om op deze manier te blijven functioneren als klimaatminister,” zei ze.

In scène gezet

Ze verklaarde dat ze al enkele weken onder immense druk stond en ‘een hele hoop bagger’ over zich heen heeft gekregen.

Zaterdag bij de toespraak voor het Algemeen Boerensyndicaat nam de frustratie de overhand.

Ze zei daar dat natuurorganisaties de klimaatbetogingen in België ‘in scène hebben gezet’ in een poging haar uit het zadel te wippen.

Storm van kritiek

De uitspraken maakten zoals verwacht een storm van kritiek los. Vlaams Belang en Groen vonden meteen al dat Schauvliege moest opstappen vanwege haar ‘hallucinante uitspraken’.

De geplaagde politica blijft wel lijsttrekker. De Vlaamse ministers zouden ‘als één blok’ achter haar blijven staan.

Joke Schauvliege was bijna 10 jaar Vlaams minister en daarvoor jarenlang parlementslid. In 1994 werd ze op 24-jarige leeftijd verkozen tot jongste gemeenteraadslid.

Chemtrails

Na haar aantreden als minister in de Vlaamse regering in 2009 liet ze doorschemeren dat ze zich zorgen maakt over chemtrails, chemische sporen in de lucht achter vliegtuigen die het volk vergiftigen.

Ze zei dat chemtrails volgens sommigen een opzettelijke en systematische bedreiging voor de gezondheid vormen en een toenemend aantal burgers onrustig maken, zoals blijkt uit klachten die binnenkomen bij lokale politiediensten.

Schauvliege stelde er parlementaire vragen over, maar minister Hilde Crevits stelde dat theorieën over chemtrails ‘niet wetenschappelijk onderbouwd zijn’.

Crevits schreef: “Op het internet zijn een groot aantal websites te vinden over ‘chemtrails’, maar de foto’s die daar getoond worden zijn volgens experts van het Nederlandse Koninklijke Meteriologische (sic) Instituut (KNMI) gewone vliegtuigstrepen.”

Knap dat een minister die het woord ‘meteorologisch’ niet kan spellen ons weet te vertellen dat chemtrails niet bestaan.

[HLN]

2 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
3 jaren geleden

De veiligheidsdienst in België stond plots open en bloot in de picture. Mijn ervaring is dat de staatsveiligheid iedereen die zaken organiseerd onderzoekt. Natuurlijk mag dat niet openlijk gezegd worden en daarvoor moest zij nu geslachtofferd worden.

Lieve
Lieve
3 jaren geleden

Waarschijnlijk had ze gelijk.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Volgens mij zijn onze zuiderburen ook de weg kwijt de laatste jaren, helaas… Over het algemeen zijn de Belgen wat bescheidener en conservatiever…….Maar kennelijk is een politicus afbranden in het openbaar geen bezwaar, vreemde manier voor een politieke afrekening ….De Vlaamse kranten staan al dagen vol met het zogenaamde klimaat hysterie…
Waarom zou je een minister van klimaat nodig hebben?Ook wordt haar verweten manifest te liegen, nou moet je eens bij ons hier kijken, liegen? Hier hebben ze allemaal een Pinokkio neus, en ze zitten er nog allemaal .. En dat allemaal om het klimaat… Wat veel minder in de belangstelling kwam dat is dat de minister van gezondheid Maggie De Block overgestapt is naar de farma, ze is daar Directeur, en haar top adviseur uit haar ministerschap mevr Van haeren ( werkte bij de farma) nou weten we gelijk waarom die Belgen zo tegen alternatieve geneeskunst is….. jaja, het zijn onrustige tijden,Lieve Belgen wordt eens wakker de wereld verandert snel en mensen worden steeds mondiger……Mevr De Block overgestapt naar farma bedrijf…..www.demorgen.be. 23-1-2019

Kris
Kris
3 jaren geleden

Toch wel een heel bizarre situatie.

Een minister met heel veel ervaring en dienstjaren gaat op een bijeenkomst van een vrij groot syndicaat (boeren) in haar toespraak melden dat de Staatsveiligheid haar heeft bevestigd dat die klimaatbetogingen van de jongste tijd aangestuurd worden. Wetende dat die toespraak gefilmd wordt en wetende dat dit – zoals is gebleken – nadien een storm van protest heeft veroorzaakt met ontslag tot gevolg.

Kan mij moeilijk van het idee ontdoen dat zij niet zou geweten hebben dat dit veel reactie zou gaan ontketenen. Had zij mogelijk meer steun verwacht van haar partij en/of daarbuiten of is het te doen om haar in te dekken als later meer zou uitlekken?

Niemand of ook niemand staat ook maar 1 seconde stil dat haar uitspraken mogelijk wel eens waar kunnen zijn. Staatsveiligheid gaat natuurlijk ontkennen. Onmiddellijk in alle kranten en in de nieuwsuitzendingen en de nabesprekingen komt stante pede het woord “complottheorie” naar voren en alles is opgelost.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x