Great ResetBinnenland

Wat is het World Economic Forum van plan in Nederland? ‘Dit is het einde van onze vrijheid’

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Er is sprake van een wereldwijde samenzwering tegen het volk. Die samenzwering wordt gedomineerd door een contract, de Agenda 2030, stelt advocaat Arno van Kessel in een video van De Vrije Omroep.

De Agenda 2030 is in 2015 door Mark Rutte ondertekend in New York en is vervolgens niet aan het Nederlandse parlement voorgelegd, weet Van Kessel. “Het Nederlandse volk is dus formeel onwetend. Dat is ernstig, want de Agenda 2030 heeft een enorme impact op ons leven.”

In 2030 moeten de ondertekenaars voldoen aan 17 zogeheten duurzame ontwikkelingsdoelstellingen, die niet ten bate, maar ten koste zijn van ons. “Het gaat ons 100 procent beperken en het gaat ons 100 procent onze vrijheid kosten.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Heel belangrijk

De agenda is ook gekoppeld aan het boek van Klaus Schwab uit 2017, getiteld ‘De Vierde Industriële Revolutie’. Onderdeel van de agenda is een vaccinatiepaspoort voor EU-burgers. De Europese Commissie wil dit jaar iedere EU-burger voorzien van zo’n vaccinatiepaspoort. Dit is de indirecte vaccinatieverplichting, aldus Van Kessel.

De advocaat zegt verder dat zorgminister Ernst Kuipers in mei naar Davos vliegt om twee contracten te ondertekenen: één met de Wereldgezondheidsorganisatie en een contract met de Europese Commissie. Hij gaat daar aangeven dat Nederland geen bezwaar heeft tegen het Europese vaccinatiepaspoort, zegt Van Kessel.

“Heel belangrijk. Dit is het einde van onze vrijheid,” benadrukt hij.

Dit zijn geen complottheorieën

Daarnaast is men in 2018 begonnen met het plaatsen van 5G-masten, ter voorbereiding op het internet der dingen. “Alles wordt aan het internet gekoppeld via het 5G-netwerk en ze zijn al bezig met 6G,” licht de advocaat toe.

Van Kessel wijst erop dat wetenschappelijk is bewezen dat grafeenoxide één van de hoofdbestanddelen van de coronaprikken is. “Grafeenoxide is een supergeleider en communiceert met 5G en je smartphone. Dit zijn geen complottheorieën.”

Hij verwijst naar een patent dat gaat over de transformatie van ons als vrije mens naar een transhumaan wezen middels vaccinaties. Dit klinkt bizar, maar je kunt gewoon lezen wat ze van plan zijn, zegt Van Kessel.

Blijf hier ver vandaan

Volgens het patent moeten politieagenten, brandweerlieden, zorgmedewerkers en ambtenaren met voorrang ingeënt worden. Waarom? “Er wordt gesproken over gehoorzaamheid, dus zij dienen kennelijk te gehoorzamen aan het systeem.”

Het patentrecht beschrijft exact wanneer er een boosterprik moet worden toegediend. Die boosterprik wordt toegediend op basis van een signaal dat jouw lichaam geeft aan de smartphone, de smartphone zendt het naar het 5G-netwerk en vervolgens wordt er een afspraak voor je gemaakt. “Dit klinkt bizar, maar de feiten liegen er niet om. Dit is hele serieuze stof.”

“Word alsjeblieft wakker en blijf hier ver vandaan.”

4.8 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
176 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter1
Pieter1
1 jaar geleden

Iemand een idee hoe deze WEF slaven trein te stoppen?

Suzy de Wit
Suzy de Wit
1 jaar geleden

Ik ben meer dan wakker maar hoe hier ver vandaan te blijven vraag ik mij af als alles word ‘geregeld’ voor het volk??? Nooit zal ik me laten prikken, ik ga nog liever van deze aardbol af dan dat ik mee ga doen aan deze zieke, satanische spelletjes van een paar mensen die denken dat zij controle uit kunnen oefenen over de mensheid.

H.J
H.J
1 jaar geleden

Bedankt kiezers op de partijen van het Rutte Kartel.
VVD, D’66, CDA, CU, PvdA, Gr Links, Volt, dankzij jullie is de Nederlandse bevolking hun vrijheid kwijt.

RUTTUP en NEXIT.

Natasja
Natasja
1 jaar geleden

En natuurlijk weer sprakeloos ! Wat moeten wij hiermee ? Massaal stoppen met gehoorzamen ! Enigste uitweg ! Niet mee werken ! Denk toch wel dat nu wel het merendeel niet meer spuitjes willen hoor ! T is nu na een pauze Corona straks dat de mensen niet meer terug willen naar het NIEUWE SWAAB NORMAAL

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

176
0
We lezen graag je reactie!x