Chemtrails

Kristen werkte 9 jaar bij de luchtmacht en doet nu een boekje open over vliegtuigsporen: ‘Het is verschrikkelijk’

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Kristen Meghan was negen jaar werkzaam bij de Amerikaanse luchtmacht en luidde de noodklok over geo-engineering. Ze werkte voor een tak van de luchtmacht die Bioenvironmental Engineering wordt genoemd.

Ze vond het ‘gestoord’ dat we zoiets zouden doen: het weer manipuleren door gevaarlijke stoffen in de atmosfeer te sproeien. Toen ze het fenomeen probeerde te debunken, kwam ze tot de ontdekking dat haar afdeling er betrokken bij was. Meghan keurde namelijk de chemicaliën goed die voor deze operatie worden gebruikt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Ze heeft veel onderzoek gedaan, de noodklok geluid en de luchtmacht de rug toegekeerd. “Dit bestaat echt, ze hebben het openlijk toegegeven en er zijn meerdere vormen van weersbeïnvloeding,” zei Meghan in Genève in gesprek met Kla.tv.

Giftig

Het doel van geo-engineering is officieel het ‘tegengaan van klimaatverandering’. Daar heeft het niets mee te maken, benadrukte ze.

Op de vraag wat ze in de atmosfeer sproeien, antwoordde Meghan: sulfaten, aluminium, barium en strontium. Toen ze vragen begon te stellen over de veiligheid van deze stoffen, werd ze gedemoniseerd. Ik besefte op dat moment dat ik mijn neus in een wespennest had gestoken, aldus Meghan.

Deze metalen zijn giftig voor mensen en komen terecht in de bodem en ons voedsel. Zuiveringsinstallaties kunnen ze er niet uit filteren, vertelde de klokkenluider. “Het is verschrikkelijk.”

Zeker niet het enige land

Ze wees erop dat het aantal mensen met neurodegeneratieve aandoeningen zoals alzheimer enorm is toegenomen en dat mensen met astma er ook veel last van hebben. “En mensen vragen zich af waarom ze het hele jaar door 24 uur per dag last hebben van allergieën.”

De VS zijn zeker niet het enige land dat aan geo-engineering doet, zei Meghan nog. Er is volgens haar ook een link met HAARP.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 267 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pietje Bell
Pietje Bell
17 dagen geleden

Hoe noem je dit soort “mensen” die dit over ons heen strooien.
Ik weet het eerlijk gezegt niet, duivels misschien?

Kiekedief
Kiekedief
17 dagen geleden

Voor diegene die opdracht geeft krijgt toch ook ergens last van?
Eigenaardig ,wat moeten we geloven.

Geen schaap
Geen schaap
17 dagen geleden

In de tijd dat ik lading inspectie uitvoerde, zag ik op de manifesten wekelijks vele tientallen containers met barium sulfaat naar USA verscheept worden. Ik wist toen al genoeg.

Kans
Kans
17 dagen geleden

Het wordt gewoon tijd dat wij allemaal opstaan tegenover onze overheden en eisen dat zij hier mee ophouden, zo niet, volgt er strafvervolging 🫵🏽

Back to top button
138
0
We lezen graag je reactie!x