Homepagina » Gezondheid » Het lage geboortecijfer heeft te maken met het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker, zegt deze professor
Het lage geboortecijfer heeft te maken met het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker, zegt deze professor

Het lage geboortecijfer heeft te maken met het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker, zegt deze professor

Het lage geboortecijfer in de Verenigde Staten is deels te wijten aan het HPV-vaccin. Dat zegt professor Gayle DeLong van het Baruch College – The City University of New York.

“Resultaten suggereren dat vrouwen die de HPV-prik hebben gekregen minder kans hebben om zwanger te raken dan vrouwen die de prik niet hebben ontvangen,” claimt ze in een paper dat is gepubliceerd in het Journal of Toxicology and Environmental Health.

“Als 100 procent van de vrouwen het HPV-vaccin had gekregen, zouden twee miljoen minder vrouwen zijn bevallen,” berekende ze.

Slechts 35 procent

DeLong bestudeerde gegevens van acht miljoen Amerikaanse vrouwen in de leeftijdscategorie 25 tot 29 jaar.

Ongeveer 60 procent van de vrouwen die het HPV-vaccin niet hadden gehaald, was tenminste één keer zwanger geweest, in vergelijking met slechts 35 procent van de vrouwen die wel waren blootgesteld aan het vaccin.

Autisme

Professor DeLong pleit voor verder onderzoek naar de impact van het HPV-vaccin op vruchtbaarheid.

In 2011 publiceerde ze een paper in hetzelfde tijdschrift waarin ze stelde dat er een link is tussen autisme en kindervaccinaties in de VS.

In de meeste vaccins wordt geen kwik meer verwerkt, maar er zijn ook andere stoffen die vaccins kunnen linken aan autisme, zei ze.

[J Toxicol Environ Health A.]


Vind je deze info belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Vanaf het begin dat er sprake was van HPV VACCINS, werd al gezegd dat de stofjes die in dit vaccin zitten, onvruchtbaarheud bij ratten veroorzaken. Dit was ongeveer 2013.
  Heel waarschijnlijk lag het in de bedoeling om de bevolking middels deze vaccins te reduceren. En blijkbaar, volgens het artikel, met succes.
  Er is dus gekozen voor het inenten van meisjes. Hoewel er nu ook sprake van is om ook jongens te laten enten.
  Ik denk dat hier ook weer een bedoeling achter zit. Ik heb mijn gedachten erover.
  Mannen, wat denken jullie?

  17 likes
  • @Mikkie

   Ik denk precies hetzelfde. Het zogenaamde HPV vaccin tegen baarmoederhalskanker is volgens mij ook gewoon een middel om juist de boel te ‘verkankeren’ zodat er minder of geen kinderen worden geboren. In die zin moet je het gewoon omdraaien, waar ze het tegen zeggen te gebruiken is juist bedoeld om het te veroorzaken. Het inenten van ook jongens zal dan inderdaad ook een dergelijke bedoeling zijn maar volgens mij is het daarnaast ook bedoeld om het van de meisjes te camoufleren. Als meisjes één voor één onvruchtbaar worden en jongens niet dan valt dat op. Maar als jongens er ook onvruchtbaar van worden zou het effect van die troep juist nog duidelijker moeten worden.

   14 likes
   • ALLES wordt uit de kast getrokken om de blanke mensen te vernietigen!!!!
    Van oorlogen, vnl in Europa, tot vaccinaties, tot chemtrails, tot WIFI, tot ik weet niet wat meer.

    Gooi AL DIE SUJETTEN EUROPA UIT!

    0 likes
  • Trouwens, vele jongens krijgen al sinds enkele jaren testiscarcinoom. Kanker in hun ballen, dus.
   Een vriend van mijn zoon is dit overkom en. Volgens mijn zoon komt dit veel voor. Ik denk dat de mobieltjes in de broekzakken hier veel mee te maken hebben.

   1 likes
   • Net een artikel gelezen in de Landleven:
    Kweker heeft slechte resulraten met de reguliere landbouw. Eenzijdig verbouwen, kunstmest, pesticiden.
    Hij nu roer ongegooid. Produkten hebben veel meer weerstand , geen pesticiden en dieren die tussen de boompjes lopen, halen ongeduerte en onkruid weg en bemesten tegelijk…
    Dit doe ik dus met mijn kippen in de moestuin… geen ziektes…

    1 likes
 2. weer een manier meer om de wereldbevolking te reduceren tot 500 miljoen.
  ze zullen alles aanpakken om te bewerkstelligen.
  allerlei insecten uitzetten zoals tijgermug en reuzenteek etc.
  let op het ebola virus dat misschien een explosie veroorzaakt in de eu.

  12 likes
 3. Denk dat er wel meer factoren zijn. Zoals dat mensen die hun kinderen niet laten inenten, toch al bewuster leven en dat overdragen op hun kinderen. Waardoor wellicht minder pilgebruik onder die groep. Pil legt je hele systeem plat, wat zeker bij langer gebruik, kan resulteren in moeilijker zwanger worden. Denk overigens zeker dat HPV ook schadelijk is.

  3 likes
 4. Ik heb ene lange tijd terug gelezen dat dit tot de derde generatie doorgaat deze onvruchtbaarheid. Moeders wees wijs en laat je kinderen niet inenten.

  3 likes
  • Als je naar een homeopaat gaat om dingen te ontstoren, wordt altijd gevraagd wat de vader en moeder van de patient voor entingen, ziektes ed hebben meegemaakt. Dus ja. Alles gaat generaties door.
   In de bijbel wordt melding gemaakt van: tot in het zevende geslacht. Misschien slaat dat hier ook wel op.

   0 likes
 5. Als je in Nederland geboren wordt, dan heb je al een schuld van ongeveer 25000 euro. Als er dus minder kinderen worden geboren, dan heeft een land ook minder schulden. Probleem echter is dat het systeem moet blijven draaien en daarom nemen we mensen op uit andere landen. Die kosten ook geld, maar dan heb je het probleem even gecontroleerd opgeschoven. 1de levensjaren kosten de staat ook veel geld. Denk aan kinderbijslag. Vrouw die niet werkt enz. Men krijgt van de EU ook subsidie voor vluchtelingen.
  Ja, zo denkt men echt over mensen. Als een product. Men denkt vrijwel alleen nog vanuit het systeem.
  Opmerking: Is het niet een beetje raar, dat mijn generatie(50+) en daarna, maar 1 a 2 kinderen hebben gekregen(meeste), terwijl men wist dat de babyboom veel mensen nodig heeft om die weer op te vangen.(systeem denkend).

  3 likes
 6. Wat is er raar aan het minder kinderen krijgen?
  Mijn generatie ook 50+ wist dat er milieuproblemen waren (oa zure regen en de dreiging van de atoombom) en heeft daar op geanticipeerd door minder kinderen te “nemen” Ook qua werkgelegenheid was die tijd niet zo geweldig hoor.

  2 likes
 7. So what.
  Wereld is toch al overbevolkt.

  1 likes
 8. Hoe kan je nu nog kinderen op deze wereld zetten waar regeringen, monarchen aristocratie etcetc psychopatisch zijn en onze kinderen gijzelen, verhandelen, ziekmaken etcetc

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

epidemioloog

Epidemioloog onthult: ‘Aanzienlijke kans dat het coronavaccin niet werkt’

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl is één ...

de jonge

De Jonge bombardeert Kamerbrief over coronavaccin tot STAATSGEHEIM: ‘Informatie kan ernstige schade toebrengen’

Het kabinet zet maar liefst 700 miljoen ...