Buitenaards

Een vijfde Britten gelooft dat buitenaardsen aarde hebben bezocht

Help ons door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bijna een vijfde van de Britten gelooft dat buitenaardse wezens de aarde hebben bezocht, zo blijkt uit een nieuwe peiling.

Opiniepeiler YouGov, die de rondvraag uitvoerde voor de Britse denktank TaxPayers’ Alliance, liet weten dat 19 procent van de ondervraagden gelooft dat buitenaardsen de aarde hebben bezocht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Daarnaast zei 13 procent van de respondenten dat de maanlandingen in scène zijn gezet. In Groot-Brittannië is er steeds meer weerstand tegen belastingverhogingen. Slechts 12 procent zei dat de belastingen te laag zijn.

Buitenaardsen en belastingen

Wat hebben belastingen te maken met buitenaardsen zult u zich afvragen. De vergelijking werd gemaakt om te laten zien dat er meer Britten zijn die geloven dat buitenaardsen de aarde hebben bezocht dan Britten die denken dat de belastingen te laag zijn.

De helft van de ondervraagden gaf aan dat de overheid te veel uitgeeft en daardoor te hoge belastingen rekent. Slechts één op de zeven is zich bewust dat de Britse overheid van plan is de schuld verder te laten oplopen. Het is goed mogelijk dat de staatsschuld bij de volgende Britse parlementsverkiezingen zal zijn opgelopen tot 600 miljard pond (702 miljard euro).

Algemeen directeur van TaxPayers’ Alliance Matthew Sinclair zei dat politici decennialang aan het belastingstelsel hebben gesleuteld, waardoor het alleen maar gecompliceerder en ondoorzichtiger is geworden. Hij pleit voor een transparanter en eerlijker belastingstelsel zodat mensen meer geld overhouden.

Intelligent leven

YouGov vroeg respondenten nadrukkelijk of ‘buitenaardse levensvormen de aarde in UFO’s hebben bezocht’. Twintig procent zei het niet zeker te weten, 61 procent zei van niet en 19 procent geloofde er wel in.

De respondenten kregen ook de vraag of ze denken dat ‘er ander intelligent leven is te vinden in het universum’. Zestien procent geloofde hier niet in, 64 procent geloofde wel dat elders in het heelal leven is en 21 procent wist het niet zeker (aantallen zijn afgerond).

Bron: Londonlovesbusiness.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zijne Heiligheid Bif
Zijne Heiligheid Bif
11 jaren geleden

Ik geloof helemaal dat dat er meer intelligent leven in het heelal is dan alleen de mens,

ik weet het wel zeker! 🙂

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Ik weet wel zeker dat er meer leven is in het heelal, minder en meer inteligent, dan de mens,en dat er planeten zijn waar alles nog primitief is, en planeten waar ze duidenden keren verder zijn dan de mens!!Van het primitieve twee linken:http://www.ad.nl/ad/nl/4561/Wetenschap/article/detail/3381574/2013/01/23/Hoogleraar-Meteoriet-bewijst-dat-aliens-bestaan.dhtml En het pdf bestandje van het organisme:http://arxiv.org/ftp/arxiv/papers/1303/1303.1845.pdf Het kan ook niet anders als het stuifmeel voor leven rijkelijk door het heelal zweeft.

JB
JB
11 jaren geleden

Wat mij betreft wishful thinking. Aliens ver weg op andere planeten, maar schijnbaar kwamen en komen ze geregeld langs. De big bang, het onstaan van leven is volgens de wetenschap zeer zeldzaam. Zoiets gebeurd niet zomaar en dat het vervolgens een blind mechanisme is wat zich ontwikkeld is werkelijk om je te bescheuren! Bizar hoe mensen in deze kolder kunnen geloven. Naar alle waarschijnlijkheid is er een God en mochten er dan toch aliens zijn, dan zijn deze ook door God gecreëerd. Maar wanneer er werkelijk 5000 jaar geleden al aliens op aarde waren, dan is er geen enkele reden om dit toen al voor ons verborgen te houden. 5000 jaar geleden: Hey, er zijn ook wezens op andere planten. Ok prima en dan was het vanaf dat moment de normaalste zaak van de wereld en dan zullen aliens net zo normaal zijn als een kudde olifanten. Gewoon onderdeel van het leven. Als ze er echt waren dat was er allang geen ontkennen meer aan en was het allang onderdeel van de geschiedenis en het huidige leven. Alsof er 2000 jaar geleden ineens iemand op het idee kwam om het toch maar geheim te houden. Wat een onzin. Dus in 2013 nog steeds geen officieel bewijs dat er aliens zijn. De theorie dat aliens in werkelijkheid gevallen engelen zijn, is een stuk aannemelijker.

De bijbel een sprookjesboek? Nou, dan wens ik iedereen veel geluk met het aliensprookje. Ok, de zogenaamde aliens die er waren, waren de nephilim.

Slayennl
Slayennl
11 jaren geleden

Ik vind het niet zo bijster interessant dat 1 op de 5 britten gelooft dat we bijzocht zijn door buitenaardse wezens.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x