Het Complot

Jullie, de mainstream media, willen geen aandacht geven aan 9/11. Jullie moeten ons als complotgekkies blijven wegzetten. Lees dit interview

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele maanden geleden zat theatermaker George van Houts aan tafel bij Jeroen Pauw om te praten over zijn voorstelling Kom Plot, waarin hij het officiële verhaal over de aanslagen op 11 september 2001 in twijfel trekt.

Hij werd tijdens de uitzending geframed en aangevallen door de andere tafelgasten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De uitzending leverde hem veel nieuwe aanhang op. “Mensen zagen gewoon dat ik niet fair behandeld werd, dat er een foto werd getoond die totaal niet bij mijn verhaal hoorde.”

Geen aandacht

Het theatercollege trekt nog altijd volle zalen en is zo populair dat er inmiddels een tweede deel is verschenen.

“Er zijn wereldwijd zeker 100.000 mensen met 9/11 bezig. Alleen willen jullie, de mainstream media, daar geen aandacht aan geven. Jullie moeten ons als complotgekkies blijven wegzetten,” zegt Van Houts in gesprek met Het Parool.

In de tussentijd is hij ook weer te zien in de Verleiders, met de voorstelling #NiksteVerbergen.

Slachtbank

Deze nieuwe voorstelling gaat over Big Data, over de terreur van de Googles en de Facebooks van de wereld, zegt hij.

“En dat wij onszelf als makke schapen naar de slachtbank laten leiden omdat we niet beseffen wat we allemaal weggeven op dat internet,” vervolgt hij.

“Die gegevens komen allemaal in handen van de regering,” klinkt het. “Omdat overheden allemaal handjeklap spelen met grote bedrijven.”

Hetzelfde

Over Rusland en China wordt gezegd dat het totalitaire staten zijn en dat hun burgers onder de knoet worden gehouden.

“Nou, in Nederland gebeurt hetzelfde, alleen leveren burgers vrijwillig hun informatie in via social media, bestelsites of andere formulieren,” stelt Van Houts.

Sturen

Hij merkt op dat overheden het denken van hun bevolking sturen.

Zo moet ons angst aangejaagd worden voor de moslims. Na de val van het communisme had de westerse wereld een nieuwe vijand nodig, omdat de wapen- en veiligheidsindustrie anders brodeloos zouden worden, aldus Van Houts.

[Het Parool]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
EdoHamm
EdoHamm
5 jaren geleden

Op 10 november 1989 zei papa Bush:” The next enemy of the West is the Islam”!!!
Dat enen zinnetje geeft alles weer.

Louise
Louise
5 jaren geleden

Toch begrijp ik iets niet, waarom gaan mensen steeds weer bij deze uitzendingen zitten, je weet toch hoe pauw en concorten denken en als je kritisch bent weg gezet wordt……hou er mee op.
Hetzelfde voor mensen hier op de site klagen over TV, je hoeft niet te kijken, laat het los dan heb je minder ergernis…..
Er is op YouTube zoveel te beleven, er gaat een wereld voor je open en er is alles voor ieder wat wils……..

Elise
Elise
5 jaren geleden

Ik heb deze discussie regelmatig met mijn kinderen. Zij zeggen: wij weten het wel, maar we zijn er zo aan gewend. We gaan mee, want we hebben geen keuze. Zonder al die technologie kun je niet eens naar school of iets aanvragen. Mijn kids zitten niet op facebook/twitter. Nooit gezeten, vinden ze verschrikkelijk. Mijn zoon zei laatst: mam, wat ben ik blij dat ik nog elke dag buiten heb gespeeld.
Vraag blijft dus: wat doe je eraan? Ik zit nog steeds niet aan een mobiel(heb ik niet eens geld voor)/geen internet bankieren/betaal zoveel mogelijk cash, maar het systeem duwt mij dadelijk om het wel te gaan gebruiken.
Als mijn kinderen gaan werken(dus niet meer studeren) dan word ik gekort op de uitkering. Zij moeten mij dus gaan betalen om het huishouden draaiende te houden. Ik moet dan wel over op internet bankieren, want anders kan ik het allemaal niet meer op tijd controleren. Denk bv. ook aan vermindering huursubsidie/ik moet alles overleggen aan de dienst/zij moeten het verwerken/niet prettig als je kinderen geen vaste uren per maand werken. En zo word je langzaam in het spinnenweb getrokken en word je knettergek gemaakt, omdat het niet stabiel is. Als je al weinig geld hebt, dan zijn deze snelle veranderingen funest, omdat overzicht niet mogelijk is.
En met dit alles, moet je “vrijwilligerswerk” gaan doen, terwijl je ziek bent.
Krijg advies: Moet mijn grenzen beter aangeven, maar als ik dit doe, dan werk ik niet mee en word ik gekort of zelfs gedreigd dat mijn uitkering wordt gestopt. Heb al een keer aangegeven, dat ik zo niet beter kan worden. En dat als ze me willen helpen, mij als gelijke moeten gaan zien. Daar bedoel ik eigenlijk mee dat ik mens ben en geen product van het systeem.

Louise
Louise
5 jaren geleden

Hi Elise, tja ik begrijp je heel goed hoor, het is een waanzinnig ingewikkeld systeem.Ik heb ook een vriendin 25 jaar gewerkt maar afgekeurd i.v.m ernstige ziekte, nu minimum maar nog een kind in huis die werkt dus moet het kind ook financiël aanvullen… ik moet eerlijk zeggen dat ik het allemaal niet meer bij kan houden per jaar verandert er wel wat…Wel ligt het ook aan de gemeente waar je woont er is heel veel willekeur …….Probeer de moed erin te houden en probeer wat te mediteren en tot rust te komen als je alleen bent, lekker lezen of je huis gezellig te maken, dat hoeft niet veel te kosten, er te zijn voor je kids die hebben om deze situatie niet gevraagd , sterkte ?

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x