Homepagina » Het Complot » Jullie, de mainstream media, willen geen aandacht geven aan 9/11. Jullie moeten ons als complotgekkies blijven wegzetten. Lees dit interview
Jullie, de mainstream media, willen geen aandacht geven aan 9/11. Jullie moeten ons als complotgekkies blijven wegzetten. Lees dit interview
Foto: Facebook/George van Houts Theatermaker Acteur Activist

Jullie, de mainstream media, willen geen aandacht geven aan 9/11. Jullie moeten ons als complotgekkies blijven wegzetten. Lees dit interview

Enkele maanden geleden zat theatermaker George van Houts aan tafel bij Jeroen Pauw om te praten over zijn voorstelling Kom Plot, waarin hij het officiële verhaal over de aanslagen op 11 september 2001 in twijfel trekt.

Hij werd tijdens de uitzending geframed en aangevallen door de andere tafelgasten.

De uitzending leverde hem veel nieuwe aanhang op. “Mensen zagen gewoon dat ik niet fair behandeld werd, dat er een foto werd getoond die totaal niet bij mijn verhaal hoorde.”

Geen aandacht

Het theatercollege trekt nog altijd volle zalen en is zo populair dat er inmiddels een tweede deel is verschenen.

“Er zijn wereldwijd zeker 100.000 mensen met 9/11 bezig. Alleen willen jullie, de mainstream media, daar geen aandacht aan geven. Jullie moeten ons als complotgekkies blijven wegzetten,” zegt Van Houts in gesprek met Het Parool.

In de tussentijd is hij ook weer te zien in de Verleiders, met de voorstelling #NiksteVerbergen.

Slachtbank

Deze nieuwe voorstelling gaat over Big Data, over de terreur van de Googles en de Facebooks van de wereld, zegt hij.

“En dat wij onszelf als makke schapen naar de slachtbank laten leiden omdat we niet beseffen wat we allemaal weggeven op dat internet,” vervolgt hij.

“Die gegevens komen allemaal in handen van de regering,” klinkt het. “Omdat overheden allemaal handjeklap spelen met grote bedrijven.”

Hetzelfde

Over Rusland en China wordt gezegd dat het totalitaire staten zijn en dat hun burgers onder de knoet worden gehouden.

“Nou, in Nederland gebeurt hetzelfde, alleen leveren burgers vrijwillig hun informatie in via social media, bestelsites of andere formulieren,” stelt Van Houts.

Sturen

Hij merkt op dat overheden het denken van hun bevolking sturen.

Zo moet ons angst aangejaagd worden voor de moslims. Na de val van het communisme had de westerse wereld een nieuwe vijand nodig, omdat de wapen- en veiligheidsindustrie anders brodeloos zouden worden, aldus Van Houts.

[Het Parool]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • EdoHamm schreef:

  Op 10 november 1989 zei papa Bush:” The next enemy of the West is the Islam”!!!
  Dat enen zinnetje geeft alles weer.

 • Louise schreef:

  Toch begrijp ik iets niet, waarom gaan mensen steeds weer bij deze uitzendingen zitten, je weet toch hoe pauw en concorten denken en als je kritisch bent weg gezet wordt……hou er mee op.
  Hetzelfde voor mensen hier op de site klagen over TV, je hoeft niet te kijken, laat het los dan heb je minder ergernis…..
  Er is op YouTube zoveel te beleven, er gaat een wereld voor je open en er is alles voor ieder wat wils……..

 • Elise schreef:

  Ik heb deze discussie regelmatig met mijn kinderen. Zij zeggen: wij weten het wel, maar we zijn er zo aan gewend. We gaan mee, want we hebben geen keuze. Zonder al die technologie kun je niet eens naar school of iets aanvragen. Mijn kids zitten niet op facebook/twitter. Nooit gezeten, vinden ze verschrikkelijk. Mijn zoon zei laatst: mam, wat ben ik blij dat ik nog elke dag buiten heb gespeeld.
  Vraag blijft dus: wat doe je eraan? Ik zit nog steeds niet aan een mobiel(heb ik niet eens geld voor)/geen internet bankieren/betaal zoveel mogelijk cash, maar het systeem duwt mij dadelijk om het wel te gaan gebruiken.
  Als mijn kinderen gaan werken(dus niet meer studeren) dan word ik gekort op de uitkering. Zij moeten mij dus gaan betalen om het huishouden draaiende te houden. Ik moet dan wel over op internet bankieren, want anders kan ik het allemaal niet meer op tijd controleren. Denk bv. ook aan vermindering huursubsidie/ik moet alles overleggen aan de dienst/zij moeten het verwerken/niet prettig als je kinderen geen vaste uren per maand werken. En zo word je langzaam in het spinnenweb getrokken en word je knettergek gemaakt, omdat het niet stabiel is. Als je al weinig geld hebt, dan zijn deze snelle veranderingen funest, omdat overzicht niet mogelijk is.
  En met dit alles, moet je “vrijwilligerswerk” gaan doen, terwijl je ziek bent.
  Krijg advies: Moet mijn grenzen beter aangeven, maar als ik dit doe, dan werk ik niet mee en word ik gekort of zelfs gedreigd dat mijn uitkering wordt gestopt. Heb al een keer aangegeven, dat ik zo niet beter kan worden. En dat als ze me willen helpen, mij als gelijke moeten gaan zien. Daar bedoel ik eigenlijk mee dat ik mens ben en geen product van het systeem.

  • weg met ons schreef:

   @Elise

   Dat is ook het probleem van de Nederlandse roofstaat en de maffiabanken die mensen niet helpen, maar dwingen richting wal en schip. Hoe fijn zou het zijn als jou kinderen hun zelfstandigheid onder jou dak zouden mogen behouden en verder kunnen bouwen en later fatsoenlijk het huis kunnen verlaten op weg naar een nieuw leven, zonder dat dit ten koste gaat van jouw (privé)leven en zelfstandigheid. Het moet een heel naar gevoel geven om afhankelijk te worden van je kinderen en je kinderen van jou.

   Een cynische opmerking: misschien is een hoofddoek en “niet verstaan, niet begrijpen” de oplossing?

   Ik wens je van harte sterkte toe en hopelijk komt het enigzins ergens toch nog goed. Dank voor je openhartige reactie.

 • Louise schreef:

  Hi Elise, tja ik begrijp je heel goed hoor, het is een waanzinnig ingewikkeld systeem.Ik heb ook een vriendin 25 jaar gewerkt maar afgekeurd i.v.m ernstige ziekte, nu minimum maar nog een kind in huis die werkt dus moet het kind ook financiël aanvullen… ik moet eerlijk zeggen dat ik het allemaal niet meer bij kan houden per jaar verandert er wel wat…Wel ligt het ook aan de gemeente waar je woont er is heel veel willekeur …….Probeer de moed erin te houden en probeer wat te mediteren en tot rust te komen als je alleen bent, lekker lezen of je huis gezellig te maken, dat hoeft niet veel te kosten, er te zijn voor je kids die hebben om deze situatie niet gevraagd , sterkte 🦋

  • Kees schreef:

   In Nederland krijf je tenminste nog wat. Er zijn ook landen waar je niets krijgt. Niet werken, geen geld. Dus misschien moet je eens gaan werken. Er is altijd wel werk. Als je maar wil.

   Cash geld? Liever niet. Digi is een stuk veiliger. En scheelt een hoop roofoverval ellende, bejaarden die beroofd worden, zwart geld van criminelen etc… Als je het allemaal digitaal maakt wordt dat een stuk veiliger. Belicht die kant eens? Je kan wel zeuren over het systeem zus en zo, maar het is een fucked up wereld met heel veel rare mensjes. Zonder systeem wordt het echt een zooitje.

 • Kalki schreef:

  De Deep State/elite/illuminati/satanisten creeren met hun censuur, sexuele pervrsies en genocide beleid een zieke en zielloze wereld en (zij) die erop uit zijn de aarde/mensheid te vernietigen, Er is nog maar 1 hoop en dat is dat de Almachtige-Vishnu-Maitreya-Jezus-Kalki-wetenschappers en aliens en superhelden uit paralellen universa met hun Ufo’s en Death Raya Mechanism al dit satanische-demonische-kwaad vernietigen en daarmee deze kostbare planeet en mensheid redden.

  • Winger schreef:

   Wij zijn krachtiger dan we denken. Het geheim is dat ze niet tegen liefde energie kunnen. Als de hele wereld liefdevoller wordt verliest de deep state hun macht. Vandaar dat ze doen aan false flags, verdeel en heers tactieken, probleem>reactie>oplossing tactieken, oorlogen sturen, centraal bankier parasitisme, informatie vervalsen en verzwijgen in scholing en mainstream media, via de entertainment industrie mensen ongevoelig proberen te maken. Het Systeem probeert af te leiden van liefde en licht. Onze eigen ego, arrogantie, haat en dogma houden ons laag en houden ons tegen.

   De macht die aan de top staat probeert zich te keren tegen het galactisch centraal bewustzijn genaamd God of De Bron, waar iedereen onderdeel van is.

   We hebben 2 taken als mensheid. Zorgen dat we de elite ontgroeien en nieuwe meer liefdevollere systemen in de plaats gaan maken en onze eigen karma en blockades gaan helen.

 • Harold Mulder schreef:

  ..even een correctie: deel 2 van KomPlott (met 2 ‘T’-s) is niet het gevolg van de populariteit of iets van deel 1. George heeft zelf tijdens Komplot (1) aangegeven dat er nog een deel 2 en 3 zou gaan volgen.

  Harold Mulder
  Nijmegen
  Nederland, 51e staat der VS
  Planeet Aarde

 • Bas van Stapelbergde schreef:

  Wat Erop schrijft klopt. Weet trouwens ook nog en vraaggesprek te herinneren vlak nadat de muur was gevallen waarin een professor ook aangaf dat de islam de nieuwe vijand wordt. Ga maar na de periode toen de muur nog stond en het boze Rusland de vijand was. Al die gestoorde stay behind netwerken van de NAVO die Europa van 1970 tot op de dag van vandaag de Europese samenlevingen de afgrond induwt met medeweten van onze democratische politici. Trouwens opgevallen bij het programma DWDD wordt eens de waarheid gezegd over de dictatuur waar we in zitten en hoe geheime diensten mensen bombarderen tot vijanden en heel die mainstream staat weer op zijn kop. Heks Ollongren ook opeens aan het piepen. Ze deden niets bijzonders het cabaret , ze vertelde alleen de waarheid.

 • pietje schreef:

  Ik sta telkens weer verbaasd over de kosten die dit systeem met zich meebrengt. Werkelijk ongelooflijk wat er een geld over de balk gaat voordat je ‘recht’ hebt op een uitkering. Onderzoeken door onderzoeksburo’s á 3mille, medici, reintegratieburo’s á 1500/3mnd excl. gespreken á 250, gesprekken met human resources.. ahum personeelszaken, al het onderlinge overleg van direktieleden enzenz. En duurt eea langer dan een half jaar dan opnieuw dat circuit in want dan is de rapportage inenen ‘niet meer aktueel’.
  En dan blij moeten zijn met een aalmoes die je zo weer ontnomen kan als je niet naadloos aan de bizarre verplichtingen voldoet of kan voldoen.
  Totale waanzin én totale afhankelijkheid van het rondpompcircuit icm steeds hoger wordende belastingen want ja, al die medewerkers moeten wel betaald worden natuurlijk.

  • Louise schreef:

   Ja pietje ,de Hollandse b.v is kampioen werkverschaffing …….zo overdreven dwaas dat als je al dat geld gewoon verdeeld over al die mensen dan hadden zij een leuk vrij leven zonder al die controle regimes …. Maar ja regels zijn regels en dat mag wat kosten, stel je voor dat we niet meer afhankelijk zijn van die lui, dat kan natuurlijk niet dan worden ze overbodig…….Geef een mens ( werkeloze b.v ) een uniform laat hem/ haar lekker wandelen buiten, beetje om zich heen kijken, bij onraad de politie bellen, want die heeft andere dingen te doen ( betaald) en hee je hebt er een beroepsgroep bij weliswaar met behoud van uitkering , maar ja twee vliegen in een klap , je geeft mensen het idee dat ze weer werk hebben en het kost die overheid niks, nou is dat een geweldig idee ?

 • x

  Check Also

  mondkapjes

  Verzet tegen mondkapjes op school: ‘Deze angstpandemie moet per direct stoppen’

  Sinds begin deze maand geldt voor leerlingen ...

  biden

  De familie Biden ‘is een criminele organisatie’

  Het recente e-mailschandaal rond Hunter Biden laat ...

  >