Spiritueel

Man die een uur klinisch dood was: “Ik zag de hemel en ontmoette daar een overleden vriend”

Help door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een man die meer dan een uur klinisch dood was beschrijft hoe hij naar de hemel ging en daar werd herenigd met een overleden vriend.

Dr. Gary Wood was 18 jaar oud toen hij samen met zijn 16-jarige zus Sue betrokken raakte bij een auto-ongeluk.

Hoewel zijn zus ongedeerd was, werd Wood doodverklaard door de ambulancebroeders.

Verlost

Na het ongeluk voelde dr. Wood naar eigen zeggen veel pijn. Plotseling werd hij verlost van alle pijn terwijl hij stierf.

In gesprek met Sid Roth, presentator van de show ‘It’s Supernatural!’ zei Wood dat hij naar de hemel ging.

“Sterven is net als het uittrekken van je kleren,” zei hij. “Ik stapte uit dit lichaam, dit aardse pak en ging dwars door het dak van mijn auto terwijl mijn hele leven aan me voorbij flitste.”

Trechter

“Vervolgens werd ik gevangen in een soort trechter die steeds feller werd,” vervolgde hij. “Daarna kwam uit een wolk in de ruimte een enorme gouden satelliet tevoorschijn.”

Dr. Wood, die meerdere boeken over zijn ervaring heeft geschreven, zei dat hij werd opgewacht door een engel die op zijn minst ‘21 meter lang’ was en voor een ‘800 kilometer lang’ hek stond.

“Hij had een zwaard en prachtig goudkleurig haar,” zei hij over de engel. “Er was ook een engel in de stad die enkele boeken in zijn handen hield.”

Terug

Wood zei ook dat hij in de hemel zijn beste vriend van de middelbare school tegenkwam, die bij een ongeluk met een grasmaaier om het leven was gekomen.

Op aarde riep zijn zus zijn naam in de hoop dat hij weer wakker zou worden. Die schreeuw konden hij en zijn vriend naar eigen zeggen in de hemel horen.

“Toen mijn vriend me een rondleiding gaf begon Sue mijn naam te roepen,” aldus dr. Wood. “Mijn vriend zei dat ik terug moest.”

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Mooi verhaal.

Wim
Wim
5 jaren geleden

Mooi verhaal, heerlijk.

Saundra
Saundra
5 jaren geleden

Dominee Sid zal wel enkele zieltjes erbij hebben gekregen na dit gesprek.
Het is me wat. Ben je op aarde, dan wil je soms aan de mensen ontsnappen en kom je in de hemel, dan ben je er nooit alleen. Altijd is er zo’n vriend of familielid of Jezus die koekeloert wat je doet. Is dit nou verlossing en bevrijding? Is dat hetzelfde als gezelligheid?

PvD
PvD
5 jaren geleden

Als je een bijna dood ervaring krijgt, en de hemel ziet, maar je wordt teruggestuurd naar aarde dan heb je hier op aarde nog wat lessen te leren, of iets af te maken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x