Het Complot

Meest trending video op YouTube suggereert dat overlevende schietpartij Florida een crisisacteur is. Oordeel zelf

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een video over een complottheorie rond een overlevende van de dodelijke schietpartij op een middelbare school in Florida, stond gisteren bovenaan de lijst van trending video’s op YouTube.

Kort daarop werd het filmpje, een kopie van deze video, verwijderd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De video, waarin is te zien hoe een vriend van David Hogg het aan de stok krijgt met een strandwacht, suggereert dat de leerling een crisisacteur is.

Betaalde crisisacteurs

De persoon die het filmpje heeft geplaatst, ene ‘mike m’, schreef: “David Hogg de acteur.”

De 17-jarige Hogg is momenteel het middelpunt van een aantal complottheorieën die zijn ontstaan na zijn media-optredens.

Sommigen zeggen dat Hogg wordt gebruikt door de FBI, omdat zijn vader een ex-FBI-agent is, terwijl anderen stellen dat de leerlingen betaalde ‘crisisacteurs’ zijn.

Veel mensen leken het eens te zijn met ‘mike m’. “Crisisacteur,” schreef Ggroflhax312. Agentscarface voegde toe: “David Hogg is een crisisacteur.” En Eder EF zei: “Word wakker, de overheid liegt tegen ons.”

Verkeerde categorie

In een verklaring zei YouTube dat het systeem de video in de ‘verkeerde categorie’ had geplaatst en dat het filmpje nooit in de lijst van trending video’s had mogen verschijnen.

Toen het filmpje was verwijderd verschenen video’s over complottheorieën rond de schietpartij alsnog bovenaan in de zoekresultaten.

Helemaal bovenaan verscheen een filmpje waarin Hogg claimt geen crisisacteur te zijn terwijl Trumps zoon een ‘complottheoreticus’ wordt genoemd.

Ontslagen

Een tweede filmpje ging over een link tussen Hogg en de FBI en Project Mockingbird en een derde filmpje, met als titel ‘David Hogg kan zijn tekst niet onthouden tijdens tv-interview’, werd geplaatst door Alex Jones.

Ook Benjamin Kelly, tot gisteren medewerker van de Republikeinse politicus Shawn Harrison, claimde dat de overlevenden van de schietpartij acteurs zijn.

Hij zei dat twee van de overlevenden ‘geen leerlingen van de school zijn, maar acteurs die worden ingezet tijdens crises’.

Kelly werd na zijn uitspraken gelijk ontslagen.


Foto: MB298 Wikimedia Commons

[Huffington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
6 jaren geleden

Mensen, dit gaat maar om 1 ding en dat is de mensen zover krijgen dat er geschreeuwd gaat worden om een vele strengere wapenwetgeving en het inleveren van de wapens welke in het bezit zijn van burgers.

Hier is het vroeger gelukt om mensen zo gek te krijgen, helaas, dit is in de VS iets moeilijker en vandaar deze spelletjes welke door de overheid en hun geheime diensten volledig geregisseerd worden.

Geen tijd in steken, is verknoeide tijd, en we kunnen er toch niets aan doen. Het heeft namelijk allemaal nog een bijkomende functie, en dat is om ONS af te leiden van de werkelijk enge gebeurtenissen, zoals de medezeggenschap in van alles en nog wat tot een nulpunt te reduceren, nóg meer camera’s voor ONZE veiligheid nietwaar (laat me niet lachen, als je beelden nodig hebt om misdadigers te zien erop dan stonden ze net eventjes uit….toch….wordt wakker, wakker, wakker!!) én niet te vergeten politieagentjes met nog meer én harder wapentuig door de straten natuurlijk ook voor onze veiligheid nietwaar, en ook hier weer, laat me niet lachen!!

En voor degene die geloofd dat stemmen op poppetjes nog enige zin heeft daag ik bij deze uit om mij eens aan te tonen wanneer er ooit in de geschiedenis ook maar IETS is verandert ten voordele van de BURGERS…………..maar, ga maar niet zoeken want u zult nooit of te nimmer ook maar iets kunnen vinden in deze richting!

Alles maar dan ook alles is voorgeprogrammeerd en psychopaten hebben de macht over ons. En kom me nou niet met het achterlijke woord DEMOCRATIE want wie echt weet wat dit betekend die weet dat we hier niet in leven!!!

Maar, binnenkort, ik schat een jaartje of 3-5 gaat hier stilletjes aan de shariawetgeving een feit worden en dan hoeven we niet meer te klagen want……………..zouden we dat dan doen dan gaat ons koppie eraf!!

Zo, en nu maar snel naar jullie warme bedjes en denk eraan, oogjes dicht én snaveltjes TOE!!!

Gladiator

faya
faya
6 jaren geleden

Goed plan Gladiator, maar dan ook meteen alle wapens afschaffen, ook bij de bodyguards van celebrities en hoog in het zadel zittende dames en heren, ook in het leger, overal de wapens in beslag nemen.
Niet alleen onder het volk want dan geef je dominante sujetten alle ruimte om over je te domineren, en wie wil dit nu nog in dit nieuwe tijdperk.
Ze zijn er al over aan het onderhandelen.

Theo
Theo
6 jaren geleden

“, werd geplaatst door Alex Jones.”
Gadver.. Alex Jones….
Dan ben je toch snel terug bij af.

“Mensen, dit gaat maar om 1 ding en dat is de mensen zover krijgen dat er geschreeuwd gaat worden om een vele strengere wapenwetgeving en het inleveren van de wapens welke in het bezit zijn van burgers.”
Ja, stel je voor Gladiator de GROTE , hoe veilig het eruit zou zien als die krankzinnige wapenlobby een grens werd gezet. En dat er op Amerikaanse scholen geen labiele scholieren meer rondlopen die al te gemakkelijk aan vuurwapens kunnen komen.

Pollie
Pollie
6 jaren geleden

mike m. heeft altijd al gelijk gehad

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x