Homepagina » Het Complot » Meest trending video op YouTube suggereert dat overlevende schietpartij Florida een crisisacteur is. Oordeel zelf
Meest trending video op YouTube suggereert dat overlevende schietpartij Florida een crisisacteur is. Oordeel zelf

Meest trending video op YouTube suggereert dat overlevende schietpartij Florida een crisisacteur is. Oordeel zelf

Een video over een complottheorie rond een overlevende van de dodelijke schietpartij op een middelbare school in Florida, stond gisteren bovenaan de lijst van trending video’s op YouTube.

Kort daarop werd het filmpje, een kopie van deze video, verwijderd.

De video, waarin is te zien hoe een vriend van David Hogg het aan de stok krijgt met een strandwacht, suggereert dat de leerling een crisisacteur is.

Betaalde crisisacteurs

De persoon die het filmpje heeft geplaatst, ene ‘mike m’, schreef: “David Hogg de acteur.”

De 17-jarige Hogg is momenteel het middelpunt van een aantal complottheorieën die zijn ontstaan na zijn media-optredens.

Sommigen zeggen dat Hogg wordt gebruikt door de FBI, omdat zijn vader een ex-FBI-agent is, terwijl anderen stellen dat de leerlingen betaalde ‘crisisacteurs’ zijn.

Veel mensen leken het eens te zijn met ‘mike m’. “Crisisacteur,” schreef Ggroflhax312. Agentscarface voegde toe: “David Hogg is een crisisacteur.” En Eder EF zei: “Word wakker, de overheid liegt tegen ons.”

Verkeerde categorie

In een verklaring zei YouTube dat het systeem de video in de ‘verkeerde categorie’ had geplaatst en dat het filmpje nooit in de lijst van trending video’s had mogen verschijnen.

Toen het filmpje was verwijderd verschenen video’s over complottheorieën rond de schietpartij alsnog bovenaan in de zoekresultaten.

Helemaal bovenaan verscheen een filmpje waarin Hogg claimt geen crisisacteur te zijn terwijl Trumps zoon een ‘complottheoreticus’ wordt genoemd.

Ontslagen

Een tweede filmpje ging over een link tussen Hogg en de FBI en Project Mockingbird en een derde filmpje, met als titel ‘David Hogg kan zijn tekst niet onthouden tijdens tv-interview’, werd geplaatst door Alex Jones.

Ook Benjamin Kelly, tot gisteren medewerker van de Republikeinse politicus Shawn Harrison, claimde dat de overlevenden van de schietpartij acteurs zijn.

Hij zei dat twee van de overlevenden ‘geen leerlingen van de school zijn, maar acteurs die worden ingezet tijdens crises’.

Kelly werd na zijn uitspraken gelijk ontslagen.


Foto: MB298 Wikimedia Commons

[Huffington Post]


Vond je deze info interessant? Deel het dan met je kennissen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Mensen, dit gaat maar om 1 ding en dat is de mensen zover krijgen dat er geschreeuwd gaat worden om een vele strengere wapenwetgeving en het inleveren van de wapens welke in het bezit zijn van burgers.

  Hier is het vroeger gelukt om mensen zo gek te krijgen, helaas, dit is in de VS iets moeilijker en vandaar deze spelletjes welke door de overheid en hun geheime diensten volledig geregisseerd worden.

  Geen tijd in steken, is verknoeide tijd, en we kunnen er toch niets aan doen. Het heeft namelijk allemaal nog een bijkomende functie, en dat is om ONS af te leiden van de werkelijk enge gebeurtenissen, zoals de medezeggenschap in van alles en nog wat tot een nulpunt te reduceren, nóg meer camera’s voor ONZE veiligheid nietwaar (laat me niet lachen, als je beelden nodig hebt om misdadigers te zien erop dan stonden ze net eventjes uit….toch….wordt wakker, wakker, wakker!!) én niet te vergeten politieagentjes met nog meer én harder wapentuig door de straten natuurlijk ook voor onze veiligheid nietwaar, en ook hier weer, laat me niet lachen!!

  En voor degene die geloofd dat stemmen op poppetjes nog enige zin heeft daag ik bij deze uit om mij eens aan te tonen wanneer er ooit in de geschiedenis ook maar IETS is verandert ten voordele van de BURGERS…………..maar, ga maar niet zoeken want u zult nooit of te nimmer ook maar iets kunnen vinden in deze richting!

  Alles maar dan ook alles is voorgeprogrammeerd en psychopaten hebben de macht over ons. En kom me nou niet met het achterlijke woord DEMOCRATIE want wie echt weet wat dit betekend die weet dat we hier niet in leven!!!

  Maar, binnenkort, ik schat een jaartje of 3-5 gaat hier stilletjes aan de shariawetgeving een feit worden en dan hoeven we niet meer te klagen want……………..zouden we dat dan doen dan gaat ons koppie eraf!!

  Zo, en nu maar snel naar jullie warme bedjes en denk eraan, oogjes dicht én snaveltjes TOE!!!

  Gladiator

  24 likes
  • gladiator ik moet hier toch eventjes op reageren wat je hier zegt :
   **én niet te vergeten politieagentjes met nog meer én harder wapentuig door de straten natuurlijk ook voor onze veiligheid nietwaar, **

   Dit is absoluut niet waar, in mijn familie zit een politie agent, deze is mijn vader, Als de politie meer en harder wapentuig zou krijgen dan zou mijn vader zich veiliger op de straat voelen, maar de wapens wat de politie heeft zijn echt niet wat u zegt ! de politie voelt zich zelf al vaak onveilig op straat !

   Ik zou zeggen ken uw feiten voordat u online dingen loopt te roepen.

   En dat hier zogenaamd de sharia wet in zou gaan ?
   Kijkt u nog wat meer complot videos op youtube !

   6 likes
   • @nietzoslimdieamis,

    Voor wat betreft de Shariawetgeving moet u toch heel eventjes kijken naar Zweden, daar is deze reeds gedeeltelijk van toepassing. Ook vwb het niet bestraffen van asielzoekers, de zgnd cultuurverrijkers, zijn speciale regels van kracht o.a. in het NRW bij onzer buren, Duitsland en in Berlijn is de situatie reeds zover dat niet de politie het voor het zeggen heeft maar de Afrikaanse misdaad!!!!

    In Zweden, Malmö welteverstaan zijn ongeveer 65 NO GO zones!! Neem aan dat u weet wat deze betekenen!!

    In en om Parijs, de eens zo mooie wereldstad zijn al ongeveer 90 NO GO zones!!

    En dan voor de goede orde verwijs ik u naar een artikel op een blogsite “Xandernieuws” met als titel “Iraanse politicoloog waarschuwt Europa voor plotselinge overname door islam”, gewoon eventjes LEZEN!!! Niks complot, niks onzin, net zoals de achterlijke ezels vlak voor WOII, Colijn, gaat u rustig slapen oh ezels, uw regering “waakt” over u!!! Nou, we hebben gezien wie er gewaakt heeft!!!

    En dan de wapens van de politie!
    Beste, ikzelf ben wapendrager geweest én heb op straat gestaan. Echter, er is nogal verschil in opleiding én hanteren van een wapen, techniek ervan en beheersing.
    Ook op de hoogte zijn van de bevoegdheden ZONDER te twijfelen is erg belangrijk!!!

    Feit is dat politieagenten er op dit ogenblik heel anders uitzien dan pak hem beet 25 jaar geleden. Het zijn net gepantserde maanmannetjes die er op een gegeven moment als idioten tegenaan gaan zonder na te denken over de gevolgen!!! Dit is terug te zien in hun resultaten welke keer op keer in het nieuws komen met alle gevolgen van dien!!!
    Ik durf te stellen dat u niet weet waar u over praat, en daarbij, als ik met een doorgeladen pistool met daarin 8 patronen rondloop + een reservemagazijn dan garandeer ik u dat ik voor niemand, nobody bang ben, echter het geheel valt of staat met de schietvaardigheid én zekerheid en dat is hetgeen er bij de politie aan schort en ik ben ervan overtuigd dat uw vader mij daarin gelijk zou geven!!! Ik heb hier namelijk PERSOONLIJK nogal behoorlijk veel mee te maken gehad zonder verder in detail te treden!

    Met groet,

    Gladiator

    13 likes
    • Je vindt jezelf nogal belangrijk, begrijp ik uit je verhaal. Voor de rest kan ik er geen touw aan vastknopen.
     Heb je persoonlijk al die NO GO zones geteld?
     Hoe zien gepantserde maanmannetjes er uit?
     Stond je als wapendrager in de arena?
     Gaat het verder wel goed met je?

     5 likes
     • @pollie

      Het is toch zo simpel en goedkoop om op de man te spelen en het zegt vooral iets over jezelf. Jullie soort zijn mensen die het vertikken te begrijpen dat de wereld reeds in brand staat en kapot en failliet is en iedere straat in Europa bijna een no-go area is geworden.

      Als binnen nu en twee jaar de financiële collaps komt in de vorm van hyperinflatie en ineenstortende beurzen of iets soortgelijks met een WOIII en de burger op straat nu al niet meer veilig is, dan begrijp jij tenminste waar het toen over ging. Doe jij dan even het licht uit?

      4 likes
     • @weg met ons
      Gladiator zegt allemaal dingen waar ik hem vragen over stel. Dat is niet op de man spelen, dat is gewoon reageren op een hoop grote woorden.

      ‘Iedere straat in Europa bijna een no-go area is geworden’? Stel je niet zo verschrikkelijk aan!

      2 likes
 2. Ach er verandert niet veel in de wereld, waarom niet ?? Omdat de mens zelf niet wil veranderen ….Gladiator. , heb jij niet net als ik gedemonstreerd ,,voor vrede (Peace) ,, toen we nog heel jong waren?Nou kijk heeft dus niet geholpen ….sterker nog, het is veel erger geworden , materialisme en egoischme………Pas als mensen zelf op het idee komen om alle wapen wedloop en oorlogen te stoppen, dan is er nog hoop…… Ik kom nog wel een keer terug (incarneer) als onze prachtige planeet een beetje beter bewoonbaar is ………Jij wordt vast een meisje ( jawel je moet je zachte kant nog ontwikkelen ) en ik word weer een jongen…..haha, tja ik heb wat mannelijke trekjes………..Humor verovert alles…

  3 likes
  • @Louise,

   Nee geachte Louise, ik heb nooit 1x gedemonstreerd want ook toen wist ik al dat dit absoluut niets oploste!!!
   En mijn zachte kant……ben ik mee bezig, ben pantserplaten aan installeren voor als TSHTF….

   Weet je Louise, het rottige is, als je gewoon zeker weet dat het fout gaat en dan ziet dat nagenoeg iedereen nog slaapt, en niet een beetje ook, dan word je gewoon wanhopig!!

   Wisten de mensen maar hoe groot het probleem TV is. Die moet uit en uitblijven want hetgeen dit ding doet is met geen pen te beschrijven.

   Maar oké, ik blijf gewoon op de trom slaan en blijf gewoon doorgaan met her en der mensen proberen te wekken, maar het is hoe je het ook went of keert, 1 seconde voor 12 en elke dag wordt het moeilijker.

   Dit is niet meer op een gewone manier goed te krijgen. Je hoeft alleen maar te kijken wat er voor verschrikkelijke wandaden om je heen gebeuren én……het komt echt steeds dichterbij en dat heb ik afgelopen jaar aan den lijve mogen ondervinden, vandaar…….nou ja….

   Gegroet,

   Gladiator

   14 likes
   • Beste Gladiator, is op de trom slaan ook niet een beetje demonstreren?

    2 likes
    • @Pollie,

     Heel kort…..NEE,
     Ik weet niet of men echt wel weet wat er ECHT aan de hand is hier in de EU…kijk eens wat YT filmpjes over het tomeloze en vooral ONGESTRAFTE geweld welk er TEGEN de oorspronkelijke EU burgers gebruikt wordt en hoe wij in ONZE landen letterlijk gediscrimineerd worden.

     Om te janken gewoon.

     Maar de tijd van de laatste wet komt er met rasse schreden aan ook al slapen de meesten dan nog, het rottige is dat ze dan uit een horrorachtige droom wakker worden.

     En vwb de laatste wet…….het recht van de sterkste!!

     En dan sta ik er gelukkig niet zo belabberd voor als de meesten…

     Maar, droom maar gerust verder!!

     Gladiator

     10 likes
 3. “, werd geplaatst door Alex Jones.”
  Gadver.. Alex Jones….
  Dan ben je toch snel terug bij af.

  “Mensen, dit gaat maar om 1 ding en dat is de mensen zover krijgen dat er geschreeuwd gaat worden om een vele strengere wapenwetgeving en het inleveren van de wapens welke in het bezit zijn van burgers.”
  Ja, stel je voor Gladiator de GROTE , hoe veilig het eruit zou zien als die krankzinnige wapenlobby een grens werd gezet. En dat er op Amerikaanse scholen geen labiele scholieren meer rondlopen die al te gemakkelijk aan vuurwapens kunnen komen.

  3 likes
 4. Yep. Alles is tegenwoordig nep. Slachtoffers die aan het woord kwamen zijn nu dus acteurs. De schietpartij is een inside job van de democraten om de wapenwet te doen kelderen.

  Pfff… wat is dan niet nep? Datgene wat de complotiers (in dit geval de wapenliefhebbers) bedenken en hoe straffer hun verhaaltjes hoe populairder ze worden.

  Neen. Volgens mij is het geen inside job. Het gaat gewoon over een jongeman die psychisch gestoord is en een wapenliefhebber is. En de overlevenden van die terreurdaad zijn onvrijwillige slachtoffers van hem. Dat ene geïnterviewde leerling toevallig een vader heeft die bij de FBI werkt hoeft zeker niet te betekenen dat de FBI hem heeft ingehuurd om de media van alles wijs te maken.

  Wat ik mij vooral stoort is dieje Trump. Hij zegt dat er meer bewapening moet komen in scholen. Dat leerkrachten verantwoordelijk zijn en daarom ook wapens moeten dragen om hun leerlingen te beschermen.

  Op een dag zal een leerkracht misschien een burn-out krijgen door enkele vervelende leerlingen en gaat ie schieten. Wat is dan Trump zijn volgend plan? Ook wapens toelaten aan de leerlingen om zo het evenwicht te bewaren?

  Die halfautomatische wapens verbieden is ook geen oplossing. Wapenliefhebbers zijn nu al aan het hamsteren om de verandering van de wet voor te zijn.

  6 likes
 5. Goed plan Gladiator, maar dan ook meteen alle wapens afschaffen, ook bij de bodyguards van celebrities en hoog in het zadel zittende dames en heren, ook in het leger, overal de wapens in beslag nemen.
  Niet alleen onder het volk want dan geef je dominante sujetten alle ruimte om over je te domineren, en wie wil dit nu nog in dit nieuwe tijdperk.
  Ze zijn er al over aan het onderhandelen.

  5 likes
 6. Tja, dus omdat mensen het eens zijn met een uploader dan is het waar.

  Veel mensen leken het eens te zijn met ‘mike m’. “Crisisacteur,” schreef Ggroflhax312. Agentscarface voegde toe: “David Hogg is een crisisacteur.” En Eder EF zei: “Word wakker, de overheid liegt tegen ons.”

  Dit soort dingen zie ik ook wel eens op het nieuws, RT heeft er ook een handje van, dan laten ze twitterberichten zien van mensen die ergens een mening over hebben op primetime nieuws zaken, en dan denk ik, WTF heb ik aan een opmerking van een niets zeggend persoon op twitter ????? , één burger ergens op deze aardkloot die het dan toevallig eens of oneens is over iets, wat voor waarde moet ik daar aan hechten ??? , niets meer dan kuddegedrag en monkey see, monkey do !!!

  Echt bloed en echte slachtoffers werkt veel sneller dan als het nep zou zijn, waarom in godsnaam elke keer de discussie na een shooting dat het wellicht nep kan zijn, en bovendien is dit schooting nummer 18 dit jaar op een school in Amerika, die anderen is niemand hier bekend neem ik aan.
  Het mooie aan dit alles is dat Big Brother precies kan bijhouden hoe we met z’n allen steeds dommer en simpeler worden, twitter met al z’n thought patterns laat precies op de wereld zien waar het domste volk op aarde zich bevind, en die vlekken zijn Amerika en Europa in zn geheel, en ja, daar horen we hiero ook allemaal bij.
  Mezelf daar ook bij gerekend, ik weet het in ieder geval en beken het, iedereen hier leeft in z’n eigen Truman Show, lees de verhalen maar van Gladiator die ongetwijfeld een ex-smeris is die met pensioen is en teveel naar youtube kijkt en denkt het allemaal te weten, tja, en zo worden er velen die hier vertoeven, monkey see, monkey do !!! , beste mensen, ik weet hoe het zit want ik kijk joetoeb !!

  4 likes
 7. (@Theo,
  Beste Theo,………ehhhh, je hebt gelijk,
  I rest in my case!!!
  Gladiator)

  Wat is dat nou voor een reactie Gladiator 🙂
  Heb je nog een reactie op eenvoudige logica?
  Volgens mij heb je grote moeite met autoriteit überhaupt,
  maar het wereldtoneel is van dien aard dat er toch een aard gezag moet zijn.

  Ben je alleen maar op je eigen hoorngeschal bezig,
  of bekijk je ook de beelden van de protesterende kids in de US?
  Waar hebben die kids dan ongelijk?
  Nee, een eerlijke reactie.

  Vroeger was er af en toe een knokpartij op scholen,
  waar is de goeie ouwe tijd, of zoiets….

  1 likes
  • Gladiator is veel te druk bezig met zijn trom te slaan om om zich heen te kijken en zijn wereldbeeld een beetje aan de realiteit te kunnen aanpassen. Hij gebruikt grote woorden maar het heeft allemaal weinig inhoud inderdaad

   0 likes
  • Ik zou ook niet meer reageren als ik gladiator was.De meeste schietpartijen zijn tot nu toe gearrangeerd dus waarom deze niet? De burgers hebben nog steeds niet hun wapens ingeleverd en zijn tegen een verbod wet en zodoende voeren ze de show op ,en de slachtoffers zijn calloteral damege .En wat heeft het voor nut om te blijven praten tegen struisvogels die hun kop in het zand steken ,zonde van zijn energie

   0 likes
 8. Ja, stel je voor Gladiator de GROTE , hoe veilig het eruit zou zien als die krankzinnige wapenlobby een grens werd gezet. En dat er op Amerikaanse scholen geen labiele scholieren meer rondlopen die al te gemakkelijk aan vuurwapens kunnen komen.

  Nou, via hypnose, mind-control en vele andere methoden is het voor schaduwmachten niet moeilijk om een zaadje/gedacht/wens bij iemand in te planten/suggereren. Ze laten iemand moorden met als doel ervoor te zorgen dat burgers tegen wapens zijn en geen wapens meer kunnen kopen/dragen. Maar degene met geweldsmonopolie (overheden), mogen uiteraard wel de enige zijn die wapen mogen gebruiken.

  Gevolg? De makke burgers zijn ontwapend. Maar hoeft dat echt in een wet want de criminelen die zich niets aantrekken van wetten, hebben wel nog wapens. We laten ons steeds meer en meer vastbinden en afhankelijk maken van vadertje staat (die ons trouwens niet als een goede huisvader opvoedt).

  1 likes
 9. mike m. heeft altijd al gelijk gehad

  0 likes
 10. Als je ergens tegen bent, richt je energie dan op wat je wilt bereiken. Demonstreer niet tegen oorlog maar demonstreer voor de Vrede. Daar waar de aandacht op gericht is neemt toe.

  Verder is alles op deze planeet “meer van hetzelfde”. Alles vecht voor zichzelf (lagere zelf). Als je daar bovenuit stijgt en naar he werkelijke (hogere) zelf luistert handel je sowieso vanuit Vrede.

  Richt je dus vooral op je Zelf i.p.v. op alles om je heen en laten we dat vooral massaal doen.

  Namasté,
  Gnosie

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

deep state

Deep State verkeert in paniekmodus. Ex-CIA-agent onthult wat er achter de schermen gebeurt

De Amerikaanse oud-minister van Justitie Eric Holder ...

journalist

George Soros zit achter FBI-complot tegen Trump en misbruik van de FISA. Journalist doet beangstigende onthullingen

Glenn Beck besprak met journalist Bill O’Reilly ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.