Homepagina » Gezondheid » Gezonde mensen worden blootgesteld aan zinloze interventies die een risico op ernstige bijwerkingen hebben. Arts ageert tegen griepprik
Gezonde mensen worden blootgesteld aan zinloze interventies die een risico op ernstige bijwerkingen hebben. Arts ageert tegen griepprik

Gezonde mensen worden blootgesteld aan zinloze interventies die een risico op ernstige bijwerkingen hebben. Arts ageert tegen griepprik

Er zijn geen wetenschappelijke bewijzen voor de werkzaamheid van de griepprik. Dat betoogt arts-epidemioloog Dick Bijl.

De belangrijkste reden om tegen griep te vaccineren is het verminderen van complicaties en overlijden.

Velen gaan ervan uit dat er minder complicaties en sterfgevallen zijn als minder mensen griep krijgen. Daar is geen wetenschappelijk bewijs voor, stelt Bijl.

Zinloze interventies

Hij merkt op dat niet-deskundige politici, artsen met belangenverstrengelingen en een falend overheidsbeleid de discussie over de griepprik domineren.

“Het is verontrustend hoezeer de adviezen van de huidige deskundigen en politici getuigen van een groot gebrek aan wetenschappelijk en helder denkvermogen,” klinkt het.

Gezonde mensen worden blootgesteld aan zinloze interventies die bovendien een risico op ernstige bijwerkingen hebben.

Toenemende vaccinatieafwijzing

De overheid wordt geconfronteerd met toenemende vaccinatieafwijzing in de bevolking, een ontwikkeling die door de huidige ondeskundige Kamerleden niet kan worden omgebogen omdat zij zich baseren op onderzoeken van artsen met belangenconflicten, merkt Bijl op.

Kamerlid Raemakers spande toch wel de kroon: hij dacht dat haardimmunisatie zoiets was als haatzaaien.

Vergroten

Sommige artsen en politici willen vaccinaties verplicht stellen, maar dat zal het wantrouwen van de bevolking vermoedelijk alleen maar vergroten, aangezien er nog steeds geen wetenschappelijke bewijzen voor de werkzaamheid van de griepprik zijn, stelt Bijl.

Om een einde te maken aan de huidige situatie moet de overheid volgens hem open zijn over belangenverstrengelingen en daar afstand van nemen.

[Huisarts en Wetenschap]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eksegese
Eksegese
2 jaren geleden

Haha, een overheid die open moet zijn en afstand moet nemen van belangenverstrengeling. Droom lekker verder, dat gaan ze never nooit doen op basis van vrijwilligheid. Het volk zal ze op de knieën moeten dwingen door domweg niet mee te werken aan hun smerige plannen. Dat is onze morele plicht in feite

Rikk
Rikk
2 jaren geleden

Degenen die mij of de mijnen een prik (vaccinatie) in het lichaam gaan geven zonder mijn uitdrukkelijke toestemming, zullen van een koude kermis thuiskomen. Dat is zeker.

jolo
jolo
2 jaren geleden

Zie maar op te boksen tegen de medicijnenlobby dar win je nooit van?

Eksegese
Eksegese
Reactie op  jolo
2 jaren geleden

@jolo,dat lukt inderdaad alleen als er veel mensen tot een beter en reëler inzicht komen en in staat zijn door de groots opgezette en gewiekste propaganda heen kunnen kijken. De meeste antivaxers zijn dan ook hoger opgeleid. Een doorn in het oog van de big pharma !

Straalmans
Straalmans
2 jaren geleden

Op allerlei producten heb je een garantie. Als het niet (goed) werkt, kun je het terugsturen en je geld terugkrijgen of soms een vervangend middel. Behalve bij medicijnen. Eenmaal ingenomen, ben je zelf verantwoordelijk voor het resultaat en als je bij de arts gaat geeft die je nog een trap na door te zeggen dat als je twijfels had, had je het niet moeten innemen. Terwijl een hele hoop artsen ook twijfels over de werking van de griepprik hebben, maar wel braaf een brief sturen om het te halen.

Ron
Ron
2 jaren geleden

Enkele tekenen aan de wand PFIZER (te Puurs) verhoogt zijn capaciteit van 100 000 000 vaccines naar 400 000 000 vaccins.
Dat er volop gelobbyd wordt om vaccinaties verplicht te maken door de FARMA maffa en dat het er op lijkt dat het zo zal lopen heeft er alle schijn naar. Nu al worden volop horror verhalen ingezet om politici en bevolking op één lijn te krijgen. Nochtans zou het zo moeten zijn dat de GEVACCINEERDEN GEEN ANGST MOETEN HEBBEN ZE ZIJN TOCH IMMUUN? Over de immuun boosters valt ook iets te zeggen. Vaccinaties worden geschud voor ze ingespoten worden. Iedere homeopaat weet dat je die stoffen dynamiseerd door schudden. Als je nu het psychisch beeld van AL en Hg bekijkt zie je direct waarom deze wereld nu in chaos verkeert.Aluminium heeft verwarring en tegelijkertijd een enorme inwendige onrust. Omdat ze hun interne haast niet bij kunnen houden, worden ze prikkelbaar.
Alumina is echter niet vatbaar voor paranoia en ontwikkelt geen achterdochtigheid. Zijn houding is afwijzend en negatief omdat hij zijn plaats in deze wereld nog niet heeft gevonden en de ontwikkeling van zijn ego is nog niet voltooid.
De interne haast en de uitvoerende traagheid in Alumina creëert angst en verwarring, later bedroefdheid en depressieviteit. Hij voelt dat er iets mis is, maar hij beseft niet waar het probleem ligt. Omdat hij het niet in zichzelf kan vinden, zoekt hij naar een omstandigheid of een persoon als externe oorzaak van zijn onbalans. Door iemand of iets verantwoordelijk te maken voor hun probleem, kan Alumina eindelijk zijn frustratie concentreren op iets echts. Nu begint hij zich (mogelijk tegen betere kennis) als een slachtoffer te voelen, maar hij is te realistisch om te overacten en te beleefd om onvriendelijk te zijn – nog steeds is hij boos op zichzelf en de wereld. Hij wordt “Peevish and whining”.
Kwik vernietiging , ongrijpbaarheid en rusteloosheid zijn 3 grote kenmerken van Hg.
Strijd is een actief proces. Ze willen zich aan de macht houden tegen elke prijs, maar ze hebben het gevoel dat ze worden bedreigd. Dit maakt ze overreageren in een poging om de controle te behouden. Ze worden dictatoriaal en tolereren geen tegenspraak of belediging. Ze voelen dat ze de enige zijn die in staat is om dit op te nemen en ze durven niet aan iemand anders over te dragen uit angst dat het allemaal mis kan gaan. Hun overdreven controle en dictatoriaal gedrag maakt hen niet erg populair. Er zijn overal vijanden en ze weten niet meer wie ze kunnen vertrouwen. Ze proberen andere mensen te misleiden zodat ze de baas kunnen blijven. Verraad is het sterke thema van kwik .
Je ziet dus het totaalbeeld van de wereld op deze moment. Klimaat activisten op kop.

Pjoter
Pjoter
2 jaren geleden

@Eksegese, Deze leider, de antichrist zal het betaalverkeer drastisch wijzigen, door bij mensen verplicht een chip (zeer waarschijnlijk) onderhuids te laten injecteren. Die chip zal bij voorkeur op de bovenzijde van je hand geplaatst worden, of op je voorhoofd. Betaalpassen zullen daarmee overbodig worden.

‘Verder liet het bij alle mensen, jong en oud, rijk en arm, slaaf en vrije, een merkteken zetten op hun rechterhand of op hun voorhoofd. Alleen mensen met dat teken – dat wil zeggen de naam van het beest of het getal van die naam – konden iets kopen of verkopen. Hier komt het aan op wijsheid. Laat ieder die inzicht heeft het getal van het beest ontcijferen; er wordt een mens mee aangeduid. Het getal is zeshonderdzesenzestig. Met dit symbool/chip kies je via het systeem oor volledige controle (lees: slavernij) over je leven en daarmee dus aan het slavernij aan de antichrist (Gods grote tegenstander).’
De bijbel Openbaringen 13: 16-18

Zie ook; https://www.youtube.com/watch?v=K7bQ2Mxica8
https://www.youtube.com/watch?v=ZPfBqW4K9bc

Margie
Margie
2 jaren geleden

Geduld…werkt, het loont ook!

x

Check Also

vaccin

Menselijke proefkonijnen: ‘Dieronderzoek coronavaccins werd overgeslagen omdat de dieren doodgingen’

Kinderarts Angelina Farella uit Texas heeft in ...

vaccin

Overal in Amerika blijven massa-vaccinatiecentra leeg: ‘Geweldig om te zien’

In Amerika is bijna 36 procent van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x