Homepagina » Mens en Dier » 8000 dollar per liter: vreemde start-up spuit tienerbloed in bij rijke elite. Wat zijn de gevolgen?
8000 dollar per liter: vreemde start-up spuit tienerbloed in bij rijke elite. Wat zijn de gevolgen?

8000 dollar per liter: vreemde start-up spuit tienerbloed in bij rijke elite. Wat zijn de gevolgen?

Steeds meer superrijken laten zich inspuiten met tienerbloed. Ambrosia, een start-up in Florida, biedt infusies met jeugdig bloed aan voor 8000 dollar per liter.

Het bedrijf telt intussen zoveel klanten, dat er een wachtlijst is ontstaan.

“Onze eerste klanten waren topmanagers uit de biotechsector,” zei oprichter Jesse Karmazin. “Nu komen ze ook uit andere sectoren.”

Wezenlijke verbetering

“Ik ben ervan overtuigd dat onze behandeling de veroudering omkeert,” vervolgde hij.

“Volgens onze statistieken is er na een maand al een wezenlijke verbetering in de werking van de organen,” klonk het.

Volgens sceptici zijn de positieve reacties niet meer dan placebo-effect.

Parabiosis

Karmazin liet zich inspireren door studies over parabiosis, waarbij bloedvaten van twee muizen met elkaar werden verbonden.

Het experiment liet zien dat de ingreep een verjongend effect had op de organen van de oudere muis, net zoals op het hart, het brein en de spieren. Ook de vacht ging meer glanzen.

Onderzoek onder 70 klanten van Ambrosia zou na een enkele behandeling al een verbetering laten zien bij patiënten die lijden aan kanker, hartziekte of alzheimer.

Ernstige bijwerkingen

Irina Conboy van de Universiteit van Californië – Berkeley waarschuwde dat de bloedtransfusies zeer waarschijnlijk lichamelijke schade aanrichten.

“Het is bekend dat bij de helft van de patiënten ernstige bijwerkingen optreden na bloedtransfusies,” zei Conboy.

“Het bloed van iemand anders wordt bij je ingespoten en het is geen match,” zei ze.

[RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • eksegese schreef:

  Zieker kan het nauwelijks worden !

  31 likes
  • frans schreef:

   Tja. het is satanisch. En extreem materialistisch, Een kluistering aan de aarde. Je komt niet meer weg hier.
   echt monsterlijk.

   14 likes
  • Louise schreef:

   Hoi eksegese , nou men is druk bezig hier om in de wet op te nemen Resomeren…. dat betekent dat je na je dood in een pot met zuur wordt gestopt dan los je op,soms krijg ik wel de slappe lag van al die menselijke oplossingen ……
   Nou gebeurt het is sommige landen al in de onderwereld maar hee het lost weer de overvolle begrafenis ondernemers problemen op en het is ook afwachten of je niet per ongeluk in die pot met zuur valt…

   6 likes
  • vladi schreef:

   ohjawel hoor…..Adrenochrome.

   fff

   3 likes
  • marcel Koningen schreef:

   De Rolling stones en dat soort artiesten deden in de jaren 70 en 80 al aan bloed doping met schoon bloed om de gevolgen van alcohol en hard drugs te verzachten.Bij muizen blijkt het inspuiten van oud naar jong negatieve ouderdoms verschijnselen bij de jonge dieren te veroorzaken anders om werkt dus ook misschien een idee voor overtollige leiders meteen inspuiten naar rotator niveau!
   mvrg,Marcel

   1 likes
 • weg met ons schreef:

  Hopelijk met afstotingsverschijnselen en daarna dood omvallen? Hoe mooi is de wereld waarbij de elite zichzelf opruimd. Idem met 5G, daar wordt niet alleen Jan met de pet op door getroffen, maar ook de hooggeplaatste voorstanders van dit Monstrom.

  Het hoopvol wachten is daarnaast op het moment dat MO criminelen en ander buitenlands uitschot in Nederland zich gaat vergrijpen aan het politieke uitschot in Den Haag of aan hun vrouw, kinderen of kleinkinderen. (klein voorbeeld: mevr. E Gullit). Het is anders zo sneu als alleen de doorsnee burger door de zwervende zandbak hyena’s en wolven op straat worden afgemaakt.

  18 likes
  • Hoop schreef:

   Valt me altijd op dat de masten altijd op flat gebouwen in de mindere buurten staan.

   17 likes
   • weg met ons schreef:

    @Hoop

    Door omstandigheden was ik een jaarlang noodgedwongen aangewezen op een appartement boven op een berg die precies horizontaal 200 meter verwijderd lag van een GSM zendmast die hardcore het appartement binnen knalde. In dat jaar heb ik mij behoorlijk waardeloos gevoeld met daarbij allerlei fysieke en mentale klachten die voor mij nieuw waren. Mede door krachtsport en mentale veerkracht heb ik mij overeind kunnen houden en door de vooruitzicht dat ik daar tijdelijk zou verblijven is het gelukt mij er doorheen te worstelen. Nu ik eindelijk op een ander nest verblijf ver van de zendmast zijn de klachten zienderogen verdwenen. Dit was hopelijk eenmalig, maar nooit meer. Ziekmakende zendmasten is door deze ervaring voor mij geen punt meer van discussie of ze ziekmakend zijn, ze zijn ziekmakend!

    6 likes
  • juan smith schreef:

   ach wat is het een ellende om jou te zijn, doorsnee burgertje. het valt zkr niet mee met al die aliens om je heen, ik neem aan dat je dat bedoelt met zwervende zandbak hynea’s. sluit je deuren en je ramen en wacht op de volgende verkiezingen… kan je weer gaan stemmen op het uitschot in den haag, je moet een keer lukken toch?

   maar OT, dit is zo oud als de mensheid. wordt nu gewoon mainstream. hier kan en mag alles

   2 likes
   • Hoop schreef:

    Google even op “kopschoppers spijkenisse” denk dat wegmetons dat bedoeld met hyena’s.

    5 likes
    • weg met ons schreef:

     @Hoop

     Reken maar, het is oorlog in Nederland en dat dankzij het Haagse politieke uitschot. Het geval Spijkenisse is een boodschap aan Nederland dat autochtonen niets meer hebben te verwachten in eigen land. De zandbak hyena’s en wolven worden door se overheid gestimuleerd om vooral zo door te gaan, ze worden zelfs voor het afmaken van NL burgers gul beloond.

     11 likes
 • Louise schreef:

  Ik had het artikel al gelezen en dacht gelijk, kannibalen ,perverse zooi die mensheid en door de overheden word je gestript nog voor je dood bent…….
  Ze blijven maar experimenteren ….. Het menselijk lichaam is uniek daarom stoot het organen af in eerste instantie , maar door middel van zware medicijnen blijft de mens op de been…Angst voor de dood en pijn….daar wordt driftig misbruik van gemaakt door de medische wereld…..Ach ja de onwetende mens verblind door uiterlijk en geld..
  Ledigheid is des duivels oor kussen…..

  29 likes
 • Cornelis schreef:

  Jaja adenochrome wordt net als pedofilie mainstream en straks normaal gevonden want ja over 50 jaar is islam overheersend in ons lage landje…en worden de vrouwen en kinderen verhandeld op de hoek van de straat…

  12 likes
  • Louise schreef:

   Nou @ Cornelis je zit dichter bij de waarheid dan je denkt , ik las in een Belgische krant onlangs ,, waarom is het incest als twee volwassen mensen al is het familie sex met elkaar willen ,, tja en nu weet ik het ook allemaal even niet meer………

   5 likes
  • vladi schreef:

   de kennis van adrenochrome reikt over duizenden jaren.
   demonisch is het.

   fff

   5 likes
 • Audrey schreef:

  Hoe gestoord kan je zijn. Komt vast door die vliegtuigsporen. Er komen steeds meer gekken bij sinds er gesproeid word.

  13 likes
  • Motu schreef:

   hier komen anders ook aardig wat gekken. Al die achterdocht.. daar word jezelf steeds gekker van als je daar mee bezig blijft. Even on topic, als die mensen graag een bloedtransfusie willen.. laat ze toch..

   1 likes
   • vladi schreef:

    dus jij bent 1 van de weinige niet gekken?
    wat kunnen we dan maar van geluk spreken dat we jou op deze site mogen lezen met zeer goed onderbouwde informatie.

    bedankt dat je de last draagt om ons te behoeden voor alle leugens van social media.
    en bedankt dat je ons weer laat geloven in de meest betrouwbare informatiebron….MSM.

    3 x ura voor motu

    fff

    4 likes
   • Willie schreef:

    Onder welke steen kom jij vandaan gekropen? Tsssss, haal de modder uit je ogen en strek je ledematen en wordt wakker; is wel schrikken dan!

    2 likes
 • Plato schreef:

  Moderne vorm van vampirisme?

  11 likes
 • Aradhel schreef:

  Het werkt, ik heb het gezien bij de broer @acute bloedarmoede, van mijn hubby. Hij kon daar hooguit een week mee vooruit. Maar het is maar tijdelijk, dus moet je regelmatig terug aan het infuus. Je kan ook geholpen worden door een bloedtransfusie van eigen bloed, dan is dat weer stuurstofrijk gemaakt. Deze vreemde start-up is niets meer of minder dan, believe it or not, een deftiger manier van Androchrome harvisting.. https://themikerothschild.com/tag/adrenochrome-harvesting/

  6 likes
 • Kees schreef:

  Mensen, kijk even waar het gebeurt…. Florida….de VS….. het is mij inmiddels wel duidelijk dat de mensen in de VS compleet van het pad af zijn…. het verbaast me totaal niet dat dit daar gebeurt.

  2 likes
  • Willie schreef:

   Wat we straks krijgen en misschien wel binnen afzienbare tijd is, dat de mensen gehouden gaan worden als “vee” om afgetapt te worden als men doet bij rubberbomen. Een van de redenen dat er zo ontzettend veel kinderen worden vermist; heb nog niet zolang geleden het jaarlijkse aantal gelezen en dan vraag ik mij toch af……….

   2 likes
 • ChiXiStigma schreef:

  Het gaat hier om plasma, dus het bloed is al bewerkt, lijkt mij niet dat het afgestoten wordt. Vraag mij af wat die tieners ervoor krijgen, mooie bijverdiensten.

  4 likes
 • Denker schreef:

  Laat ze lekker weten niet waar ze mee bezig zijn, heb zelf regelmatig een bloedtransfusie en weet dat het bloed wat word toegediend specifiek voor mij is kan behoorlijk ziek worden van verkeerd bloed ach misschien ruimt het wel lekker op de arrogantie van ik kan dit wel en jij kunt het niet betalen succes ermee.

  0 likes
 • michel de la rie schreef:

  Misschien helpt het om van deze kwaadaardige gezwellen, die zich elite noemen af te komen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  overheid

  ‘Overheid maakt ons monddood. Dit is onderdrukking in zijn zuiverste vorm’

  Premier Rutte had gisteren een advies voor ...

  wilders

  Wilders strijdbaar: ‘Nederland is een corrupt land geworden’

  PVV-voorman Geert Wilders is schuldig bevonden aan ...

  >