Mens en Dier

8000 dollar per liter: vreemde start-up spuit tienerbloed in bij rijke elite. Wat zijn de gevolgen?

Help door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Steeds meer superrijken laten zich inspuiten met tienerbloed. Ambrosia, een start-up in Florida, biedt infusies met jeugdig bloed aan voor 8000 dollar per liter.

Het bedrijf telt intussen zoveel klanten, dat er een wachtlijst is ontstaan.

“Onze eerste klanten waren topmanagers uit de biotechsector,” zei oprichter Jesse Karmazin. “Nu komen ze ook uit andere sectoren.”

Wezenlijke verbetering

“Ik ben ervan overtuigd dat onze behandeling de veroudering omkeert,” vervolgde hij.

“Volgens onze statistieken is er na een maand al een wezenlijke verbetering in de werking van de organen,” klonk het.

Volgens sceptici zijn de positieve reacties niet meer dan placebo-effect.

Parabiosis

Karmazin liet zich inspireren door studies over parabiosis, waarbij bloedvaten van twee muizen met elkaar werden verbonden.

Het experiment liet zien dat de ingreep een verjongend effect had op de organen van de oudere muis, net zoals op het hart, het brein en de spieren. Ook de vacht ging meer glanzen.

Onderzoek onder 70 klanten van Ambrosia zou na een enkele behandeling al een verbetering laten zien bij patiënten die lijden aan kanker, hartziekte of alzheimer.

Ernstige bijwerkingen

Irina Conboy van de Universiteit van Californië – Berkeley waarschuwde dat de bloedtransfusies zeer waarschijnlijk lichamelijke schade aanrichten.

“Het is bekend dat bij de helft van de patiënten ernstige bijwerkingen optreden na bloedtransfusies,” zei Conboy.

“Het bloed van iemand anders wordt bij je ingespoten en het is geen match,” zei ze.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Zieker kan het nauwelijks worden !

weg met ons
weg met ons
3 jaren geleden

Hopelijk met afstotingsverschijnselen en daarna dood omvallen? Hoe mooi is de wereld waarbij de elite zichzelf opruimd. Idem met 5G, daar wordt niet alleen Jan met de pet op door getroffen, maar ook de hooggeplaatste voorstanders van dit Monstrom.

Het hoopvol wachten is daarnaast op het moment dat MO criminelen en ander buitenlands uitschot in Nederland zich gaat vergrijpen aan het politieke uitschot in Den Haag of aan hun vrouw, kinderen of kleinkinderen. (klein voorbeeld: mevr. E Gullit). Het is anders zo sneu als alleen de doorsnee burger door de zwervende zandbak hyena’s en wolven op straat worden afgemaakt.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Ik had het artikel al gelezen en dacht gelijk, kannibalen ,perverse zooi die mensheid en door de overheden word je gestript nog voor je dood bent…….
Ze blijven maar experimenteren ….. Het menselijk lichaam is uniek daarom stoot het organen af in eerste instantie , maar door middel van zware medicijnen blijft de mens op de been…Angst voor de dood en pijn….daar wordt driftig misbruik van gemaakt door de medische wereld…..Ach ja de onwetende mens verblind door uiterlijk en geld..
Ledigheid is des duivels oor kussen…..

Cornelis
Cornelis
3 jaren geleden

Jaja adenochrome wordt net als pedofilie mainstream en straks normaal gevonden want ja over 50 jaar is islam overheersend in ons lage landje…en worden de vrouwen en kinderen verhandeld op de hoek van de straat…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

32
0
We lezen graag je reactie!x