Mens en Dier

‘Mensen zijn het pestbeleid van paniekpremier Rutte helemaal zat’

Help door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu (Denk) heeft hard uitgehaald naar demissionair premier Rutte. “Hij pakt Nederlanders hun vrijheid af. Hij sluit mensen na 21.00 uur op in hun huis. Ondernemers worden in de ellende gestort. Hij zorgt voor eenzaamheid en depressie onder jongeren. Hij houdt Nederland in een houdgreep,” zei hij tijdens het coronadebat.

Rampzalig beleid

“Mensen zijn het pestbeleid van deze paniekpremier helemaal zat,” riep Kuzu, die Rutte eerder de dictator van de Lage Landen noemde.

“Maar deze premier gaat gewoon door met zijn rampzalige beleid. Hij verlengt de onnodige en kwaadaardige avondklok tot 30 maart. Van deze premier moeten mensen tot 30 maart opgehokt blijven in hun huis, terwijl hij beloofde dat de avondklok er als eerste uit zou gaan. Rutte is echt de enige Nederlander die het voor elkaar krijgt om meer beloftes te breken dan hij beloftes doet, en die in de tussentijd heel droog beweert dat andere politieke partijen geen beloftes mogen doen.”

Coronawurggreep

Kuzu vervolgde: “Rutte en zijn avondklokcoalitie van D66, GroenLinks, SP, PvdA, CDA en VVD koersen nu ook af op coronapaspoorten, testbewijzen en vaccinatiepaspoorten. Hiermee worden de privacy en het zelfbeschikkingsrecht van Nederlanders aangetast en zit Nederland in een coronawurggreep.”

“Denk is het bangmaakbeleid met disproportionele maatregelen van Rutte echt helemaal zat. Denk is de speculatie met doemverhalen over de Britse variant ook zat. Inmiddels zijn er 12.000 varianten van het coronavirus. Als we hysterisch zouden doen over elke variant, dan zijn we echt ver van huis. Nederland moet niet meer bang gemaakt worden met verhalen en spookmodellen van het RIVM. Nederland verdient het om de vrijheid terug te krijgen,” benadrukte het Kamerlid.

[DENK TV]

4.9 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
162 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gerrit Lelystad
Gerrit Lelystad
2 jaren geleden

Kuzu :vriend.

Jopie
Jopie
2 jaren geleden

Als ik zou gaan stemmen ( doe ik niet ) , dan zou ik Denk een kansje geven !

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

In vele staten in America zijn alle maatregelen weg! Zwitserland alle maatregelen weg !! Rusland alle maatregelen weg! Straks wordt de CORONA HOAX exposed !!

En waarom sterfgevallen door coronavirusvaccins worden niet gedekt door levensverzekeringen ? Omdat prikken een ‘experimentele medische interventie’ zijn !!
COVID-19 bestaat niet !! COVID-19 is een political “tool” voor de agenda !! THE AGENDA FAILED !!

Marianna
Marianna
2 jaren geleden

Rutte heeft geen keus, hij moet…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

162
0
We lezen graag je reactie!x