Homepagina » Mens en Dier » ‘Mensen zijn het pestbeleid van paniekpremier Rutte helemaal zat’
rutte
Foto: Mark Rutte en Mike Pompeo (U.S. Department of State CC0)

‘Mensen zijn het pestbeleid van paniekpremier Rutte helemaal zat’

Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu (Denk) heeft hard uitgehaald naar demissionair premier Rutte. “Hij pakt Nederlanders hun vrijheid af. Hij sluit mensen na 21.00 uur op in hun huis. Ondernemers worden in de ellende gestort. Hij zorgt voor eenzaamheid en depressie onder jongeren. Hij houdt Nederland in een houdgreep,” zei hij tijdens het coronadebat.

Rampzalig beleid

“Mensen zijn het pestbeleid van deze paniekpremier helemaal zat,” riep Kuzu, die Rutte eerder de dictator van de Lage Landen noemde.

“Maar deze premier gaat gewoon door met zijn rampzalige beleid. Hij verlengt de onnodige en kwaadaardige avondklok tot 30 maart. Van deze premier moeten mensen tot 30 maart opgehokt blijven in hun huis, terwijl hij beloofde dat de avondklok er als eerste uit zou gaan. Rutte is echt de enige Nederlander die het voor elkaar krijgt om meer beloftes te breken dan hij beloftes doet, en die in de tussentijd heel droog beweert dat andere politieke partijen geen beloftes mogen doen.”

Coronawurggreep

Kuzu vervolgde: “Rutte en zijn avondklokcoalitie van D66, GroenLinks, SP, PvdA, CDA en VVD koersen nu ook af op coronapaspoorten, testbewijzen en vaccinatiepaspoorten. Hiermee worden de privacy en het zelfbeschikkingsrecht van Nederlanders aangetast en zit Nederland in een coronawurggreep.”

“Denk is het bangmaakbeleid met disproportionele maatregelen van Rutte echt helemaal zat. Denk is de speculatie met doemverhalen over de Britse variant ook zat. Inmiddels zijn er 12.000 varianten van het coronavirus. Als we hysterisch zouden doen over elke variant, dan zijn we echt ver van huis. Nederland moet niet meer bang gemaakt worden met verhalen en spookmodellen van het RIVM. Nederland verdient het om de vrijheid terug te krijgen,” benadrukte het Kamerlid.

[DENK TV]
4.9 114 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
162 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gerrit Lelystad
Gerrit Lelystad
7 maanden geleden

Kuzu :vriend.

Jopie
Jopie
7 maanden geleden

Als ik zou gaan stemmen ( doe ik niet ) , dan zou ik Denk een kansje geven !

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

In vele staten in America zijn alle maatregelen weg! Zwitserland alle maatregelen weg !! Rusland alle maatregelen weg! Straks wordt de CORONA HOAX exposed !!

En waarom sterfgevallen door coronavirusvaccins worden niet gedekt door levensverzekeringen ? Omdat prikken een ‘experimentele medische interventie’ zijn !!
COVID-19 bestaat niet !! COVID-19 is een political “tool” voor de agenda !! THE AGENDA FAILED !!

Marianna
Marianna
7 maanden geleden

Rutte heeft geen keus, hij moet…

x

Check Also

misleid

Waarom Rutte en andere kabinetsleden in alle oprechtheid kunnen liegen en misleiden

De leden van het kabinet-Rutte III zijn ...

nos

‘Waarom stelt nou niemand bij breindode NOS de vraag waarom na 2 jaar de IC-capaciteit niet drastisch hoger is?’

Ziekenhuizen moeten zich voorbereiden op een overbelasting ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

162
0
We lezen graag je reactie!x