Homepagina » Mens en Dier » ‘Mensen zijn het pestbeleid van paniekpremier Rutte helemaal zat’
rutte
Foto: Mark Rutte en Mike Pompeo (U.S. Department of State CC0)

‘Mensen zijn het pestbeleid van paniekpremier Rutte helemaal zat’

Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu (Denk) heeft hard uitgehaald naar demissionair premier Rutte. “Hij pakt Nederlanders hun vrijheid af. Hij sluit mensen na 21.00 uur op in hun huis. Ondernemers worden in de ellende gestort. Hij zorgt voor eenzaamheid en depressie onder jongeren. Hij houdt Nederland in een houdgreep,” zei hij tijdens het coronadebat.

Rampzalig beleid

“Mensen zijn het pestbeleid van deze paniekpremier helemaal zat,” riep Kuzu, die Rutte eerder de dictator van de Lage Landen noemde.

“Maar deze premier gaat gewoon door met zijn rampzalige beleid. Hij verlengt de onnodige en kwaadaardige avondklok tot 30 maart. Van deze premier moeten mensen tot 30 maart opgehokt blijven in hun huis, terwijl hij beloofde dat de avondklok er als eerste uit zou gaan. Rutte is echt de enige Nederlander die het voor elkaar krijgt om meer beloftes te breken dan hij beloftes doet, en die in de tussentijd heel droog beweert dat andere politieke partijen geen beloftes mogen doen.”

Coronawurggreep

Kuzu vervolgde: “Rutte en zijn avondklokcoalitie van D66, GroenLinks, SP, PvdA, CDA en VVD koersen nu ook af op coronapaspoorten, testbewijzen en vaccinatiepaspoorten. Hiermee worden de privacy en het zelfbeschikkingsrecht van Nederlanders aangetast en zit Nederland in een coronawurggreep.”

“Denk is het bangmaakbeleid met disproportionele maatregelen van Rutte echt helemaal zat. Denk is de speculatie met doemverhalen over de Britse variant ook zat. Inmiddels zijn er 12.000 varianten van het coronavirus. Als we hysterisch zouden doen over elke variant, dan zijn we echt ver van huis. Nederland moet niet meer bang gemaakt worden met verhalen en spookmodellen van het RIVM. Nederland verdient het om de vrijheid terug te krijgen,” benadrukte het Kamerlid.

[DENK TV]
4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
161 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gerrit Lelystad
Gerrit Lelystad
1 maand geleden

Kuzu :vriend.

Dubito
Dubito
Reactie op  Gerrit Lelystad
1 maand geleden

Kuzu: Lammetje

Jopie
Jopie
1 maand geleden

Als ik zou gaan stemmen ( doe ik niet ) , dan zou ik Denk een kansje geven !

Dubito
Dubito
Reactie op  Jopie
1 maand geleden

Blij dat je niet gaat stemmen dan.

Nina
Nina
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Hij heeft ook gewoon voor handhaving van de regels gestemd, kort geleden.
Hij stipt het wel aan, maar niet volledig.

Rob
Rob
Reactie op  Nina
1 maand geleden

Dat is dus de misleiding. In het algemeen mooi praten maar intussen toch VOOR allerlei maatregelen stemmen. Vroeger werd er al gezegd dat je niet moet luisteren naar wat ze zeggen maar kijken naar hoe ze handelen. Ook de FvD heeft voor zaken gestemd die het slechter voor het volk maken terwijl ze mooie praatjes verkopen. Het Binnenhof is een theater waar toneel wordt gespeeld en iedereen speelt daar zijn rol in anders zaten ze daar niet.

THE JOJO
THE JOJO
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Vertel er dan wel even bij dat de FVD, net als iedereen misleid zijn als of het een verschrikkelijk virus was, toen het de FVD bekend werd dat het bij langena niet om een killervirus ging, hebben zij hun standpunten als enigste partij direct aan gepast! En vertellen zij nu als enigste partij al maanden de keiharde waarheid!
Hoe triest is het dat er ondanks dat de griep misbruikt wordt om de mensheid uit te roeien naar 500.000.000 afgerichte slaven met een daarvoor ontwikkelde gen therapie er nog steeds mensen zijn die het FVD onderuit halen, tewijl zij de enigste partij zijn die onze kinderen van de HEL op aarde kunnen en willen bevrijden, Rob ik vraag mij af of jij weet wat er echt aan de hand is en wat de werkelijke toekomst wordt als wij niet allemaal op de FVD gaan stemmen! Het is potdorie onze enigste kans!
KIJK NAAR DE HEL IN ISRAËL!
EN DAT IS NU NOG BIJLANGE NA NIET WAT DE WERKELIJKE HEL GAAT WORDEN!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  THE JOJO
1 maand geleden

De manier waarop dit virus, en al de toestanden er om heen, aan de man is gebracht, is van hoog niveau en tevens heel doortrapt.

Om dit plan ten uitvoer te brengen is dit plan gedurende 50 jaar tot in het kleinste detail uitgewerkt. Klaus Schwab heeft dat met zijn team in alle stilte kunnen doen.

Daarbij komt dat alle politici onder druk zijn gezet en om hun hachje te redden en zich niet mogen verzetten tegen de maatregelen, want doen zij dat wel, dan worden zij voor altijd uitgesloten van deelname aan de maatschappij en voor eeuwig opgesloten.

Zelf heb ik het idee dat FvD in dit programma (Lockstep 2010) niet benaderd is. De reden zal ongetwijfeld zijn dat de uitkomst van de verkiezing bij voorbaat al vast staat.

Alle andere partijen zijn wel benaderd, vandaar dat FvD nu zo goed als alleen staat en tegen verplichte vaccinatie is.

Het probleem zit ook in de test. Zowel de PCR-test als de vaccinatie worden gebruikt om mensen te misleiden en de afgrond in te storten, die een dodelijke afloop zal hebben.

Rob
Rob
Reactie op  THE JOJO
1 maand geleden

Dat gaat niet alleen om het virus. De FvD zit er toch niet pas sinds het virus de kop op stak? Het FvD kwam in beeld toen er steeds meer mensen gingen zien hoe de wereld in elkaar steekt. Om die mensen onder controle te houden, zodat ze niet in opstand komen, wordt er weer eens een nieuwe partij ingezet. De FvD vertelt je precies wat velen allang weten. Een nieuwe poiltieke partij is alleen maar bedoeld om de bevolking verdeeld en in het gareel te houden zodat ze niet de straat op gaan. De FvD stemde voorheen bv VOOR het extra percentage bovenop de huurverhoging, de zogenaamde verhuurdersbelasting die doorgeschoven werd en wordt naar de huurder. En dat percentage is vorig jaar ook alweer met een procent verhoogd. Voor de FvD geldt hetzelfde als voor de rest: je moet niet luisteren naar wat ze zeggen, je moet kijken naar wat de DOEN. Vroeger werd dat al gezegd. Ze handelen heel anders dan ze praten. De mooie praatjes moeten je afleiden van wat ze DOEN en hoe ze handelen. Er is nog nooit een partij geweest waar het volk beter van werd. Die hele politiek is ingericht voor en door het globalisme. Als je niet in die agenda past kom je ook niet in het Binnenhof te zitten. Denk maar aan Pim. Die liep in de weg en werd opgeruimd.

Nina
Nina
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Precies, het is belangrijker wat ze niet zeggen dan dat ze wel zeggen ( ze zeggen de helft van een zin, en slikken de rest in) Maar FVD is wel wakker, maar in eerste instantie ook misleid, net als iedereen. De rest van de politici blijft de misleiding volhouden en Denk ( gisteren gezien bij Jinek) wil alleen op een verantwoorde manier open dus met testen etc. Trap er niet in.

Karin
Karin
Reactie op  Jopie
1 maand geleden

Als je niet stemt, gaat je stem alsnog naar de grootste partij. Rutte blij

Tungsten
Tungsten
Reactie op  Karin
1 maand geleden

is rutte toch wel.. de kaarten zijn allang geschud ze spelen vals

Hydra
Hydra
Reactie op  Karin
1 maand geleden

Dus als ik VVD zou willen stemmen, (wat ik natuurlijk niet wil) dan hoef ik niet naar de stembus?

Tungsten
Tungsten
Reactie op  Hydra
1 maand geleden

de uitslag is al beslist. het maakt echt niks uit of je gaat of niet

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Hydra
1 maand geleden

Als het jou lukt dat de VVD-ers dat wijs te maken ben jij mijn held.

Trek eens aan mijn vinger?
Trek eens aan mijn vinger?
Reactie op  Karin
1 maand geleden

Daarom jezelf autonoom laten verklaren en ga onder voorbehoud stemmen….maak een foto van stembiljet met brief van atonoom verklaring dat we geen keus meer hebben
https://www.youtube.com/watch?v=uVDtYGNtyqc

https://www.youtube.com/watch?v=JvkjyjyWEjs

Tungsten
Tungsten
Reactie op  Jopie
1 maand geleden

Haha kuzu maakt denk knuffelbaar… daar is dit toneelstuk voor opgezet om juist denk hard te laten uithalen.

Emmy
Emmy
Reactie op  Tungsten
1 maand geleden

Ik Denk het ook!
Zo is er geen ruimte meer om in vrijheid erdogans dictatuur in vrijheid onderhuids en ondergronds te preken.
Kijk maar eens hoe ze werkelijk zijn en reageren op een journaliste met een vrijer denkbeeld.
Denk dat ons vrijheidbeginsel daarvoor misbruikt word en in dat kader behouden moet worden.
Geen dictatuur van Rutte en niet slinks via erdogan!
Of zijn ze daarom juist vrienden??
Zou me niet verbazen

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

In vele staten in America zijn alle maatregelen weg! Zwitserland alle maatregelen weg !! Rusland alle maatregelen weg! Straks wordt de CORONA HOAX exposed !!

En waarom sterfgevallen door coronavirusvaccins worden niet gedekt door levensverzekeringen ? Omdat prikken een ‘experimentele medische interventie’ zijn !!
COVID-19 bestaat niet !! COVID-19 is een political “tool” voor de agenda !! THE AGENDA FAILED !!

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Joyce, kan je meer info geven waaruit blijkt dat de Hoax exposed wordt en waarom de agenda mislukt is? Ik wil je graag geloven. Bedankt!

bart
bart
Reactie op  PowerFlower
1 maand geleden

Joyce doet wel vaker uitspraken die niet (zichtbaar) uitgekomen zijn. Je moet oppassen dat je mensen geen valse hoop geeft, want dan ben je net zo slecht als het kwaad.

Miami
Miami
Reactie op  PowerFlower
1 maand geleden

Klopt helaas niet…in o.a. Texas, Florida, div andere Staten, Rusland en Zwitserland alles nog steeds zoals het al was.

Niet alles geloven wat je leest Joyce en gelijk roeptoeteren als een toesenbordridder, kwalijke zaak in het geheel.
Het is niet de 1e keer

bart
bart
Reactie op  Miami
1 maand geleden

Nog steeds leest men Q en Nesara. Zij komen met positieve ontwikkelingen, terwijl de werkelijkheid anders is. Er is daadwerkelijk niets, maar dan ook helemaal niets positiefs te melden. Het wordt alleen nog maar erger.

Rogue
Rogue
Reactie op  Miami
1 maand geleden

Niet correct: in Zwitserland is alle horeca gesloten zo ook publieke instellingen zoals museum, pretparken, bioscopen, etc. Voor buitenlanders die het land in willen, moeten negatieve test kunnen aantonen of in quarantaine

Dubito
Dubito
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

VS: natuurlijk maatregelen weg, want Trump is weg. Eén van de hoofdmotieven om die corona-hoax kort voor de presidentsverkiezingen te lanceren. Hoe doorzichtig wil je het hebben? De WHO gaf het startsignaal en heeft nu op de stopknop gedrukt door de pcr-test ongeschikt te verklaren.
Op naar de climate-change haox met CO2-lockdowns. En dan: Zzze kreet riezzzzettt! Lang leve Biden! Lang leve Klaus! Lang leve Bill! Lang leve Mark! Hoera voor Kaag! Oorlog is vrede! Gezond is ziek! Vrijheid is bek dicht!

En blijf thuis.

Iemand
Iemand
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

En zet je beklap op… 😉

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Eens

Nina
Nina
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Californië extreme maatregelen en een paar staten zijn ze van de maatregelen af.

THE JOJO
THE JOJO
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

KIJK DIT IS DE TAAL DIE IN GENOCIDE TEGEN DE MENSHEID GESPROKEN HOORT TE WORDEN! EEN DIEPE BUIGING EN EEN HELE VETTE KNUFFEL VOOR JOU JOYCE, DANK JE WEL MEID!

Marianna
Marianna
1 maand geleden

Rutte heeft geen keus, hij moet…

Ikke
Ikke
Reactie op  Marianna
1 maand geleden

Geen keus hij moet zijn bek houden de vuile oplichter en dat ie jullie oplicht staat boven kijf ..de elite en overheid houd jullie hardstikke voor de gek .met je geboortetrust…alleen de elite lid vd fam armbergers krijgt der 1,5 miljoen in der eigen beheer de rest vd bevolking niet .omdat de elite en overheid een smerig plan hebben opgezet met je geboortetrust. Ga er achter aan om je geboortetrust tot jezelf te maken .en niet in de handen te houden vd elite en de overheid ..het geboortetrust is nl van jou en je hebt er recht op .

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

@Ikke,

Kan je (of iemand anders hier) aub meer uitleggen over de ‘geboortetrust’?
Alvast bedankt

jannie
jannie
Reactie op  Truthandcourage
1 maand geleden

In uw persoonlijke Geboortetrust zit ongeveer 1,5 miljoen per jaar aan waarde. Geld dat u toekomt. Geld dat nu, buiten uw medeweten om, verhandeld wordt op de internationale beurzen. Omdat er bij uw geboorte een trust op UW naam is gevestigd. En dat is nog niet het enige aspect. Nóg belangrijker is, dat u voor de overheid als mens niet eens lijkt te bestaan! Waardoor u een speelbal van zakelijke belangen bent geworden. Met deze video legt Bossmaker u uit hoe dit zit. En vooral, dat u daar zélf wat aan kan doen!

https://www.youtube.com/watch?v=P3KZzr5fxKk

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  jannie
1 maand geleden

@Jannie,
Hartelijk dank voor je uitleg.
Ik zal naar de video kijken.
By the way, heb jij al iets gedaan mbt je geboortetrust?

Mvg

Eddy
Eddy
Reactie op  Marianna
1 maand geleden

Iedereen heeft een keuze!
Al zou het mijn dood worden, dan nog zou ik de maatregelen mijn medemens niet aandoen!
Maar ik ben dan ook geen psychopaat.

Tom
Tom
Reactie op  Marianna
1 maand geleden

Rutte moet helemaal niks. Als hij een geweten had, kon hij alles zomaar omkeren en Nederland bevrijden. Rutte kon ook tegengas geven in de EU en bij het WEF, maar hij doet ‘t niet.

Schrander
Schrander
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Hij is een van de allerslechtste mensen ooit.

Onze goede besnorde buur komt niet in top100. Met de WEF adepten

Lovi
Lovi
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Misschien is de man chantabel?

Nina
Nina
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Hij weet al heel lang dat hij dit moet en gaat doen, hij is er speciaal op geselecteerd.

J. D.
J. D.
Reactie op  Marianna
1 maand geleden

Die omgekochte lul heeft wel keus. Hij moet stoppen met pedofiele criminelen.

Bart
Bart
Reactie op  Marianna
1 maand geleden

Zelfs Rutte heeft een keus. De vraag is alleen waar hij voor kiest.

Petrus
Petrus
Reactie op  Marianna
1 maand geleden

Iedereen dus ook Rutte heeft een keus, maar als belangrijke satanist/cabalist staat hij volledig achter zijn criminele beleid.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Het doodvonnis voor het zittend kabinet kan op 17 maart geveld worden. Wanneer er tenminste geen Amerikaanse praktijken plaatsvinden.

Mensen die op de door Kuzu genoemde partijen stemmen verraden hun volk en zijn LANDVERRADERS en VOLKSVERRADERS.

Lies
Lies
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Nepotisme in Nederland door minister Ollongren ingehuurd bedrijf blijkt donateur van D66 campagne te zijn. Informatie DAGELIJKSESTAANDAARD

Dubito
Dubito
Reactie op  Lies
1 maand geleden

Ik zie dat toch meer als cliëntelisme. Voor wat hoort wat. Quid pro qou.
Nepotisme houdt vooral in dat je je familieleden en verwanten allemaal mooie baantjes en posities verschaft.

eric
eric
Reactie op  Lies
1 maand geleden

Zij is ook een landverrader, die vreselijke trut

Elfin
Elfin
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Leuk hoor maar denk je nu echt dat de verkiezingen eerlijk zullen gaan?!

Tungsten
Tungsten
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

neen

J. D.
J. D.
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Maak een foto van je stembiljet. Want hij is al 10 jaar corrupet bezig. We moeten ook van d66 af met zijn corrupte rechters. rutte en de jonge moeten vervolgd worden voor moord met voorbedachte rade.

Tungsten
Tungsten
Reactie op  J. D.
1 maand geleden

foto van stembiljet.. als iedereen dat deed en iemand daarmee de boel ging aanvechten zou het wat zijn.. maar dan zeggen ze dat de foto’s gephotoshopped zijn. ze verzinnen wel wat.. recht is geen recht meer.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
1 maand geleden

DENK snapt de Bijbel kennelijk beter dan de CU en het CDA. Je laat je nooit met geaborteerde menselijke baby cellen injecteren. Vrijheid eerst dan pas de rest.

locke
locke
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

De handel die achter de schermen miljarden in de la brengt voor de bloedzuigers. Tussen de 45/50 miljoen abortus gevallen per jaar, Corona? De kippen zonder kop en de hanen zonder verstand vullen hun adrenochrome flesjes.

https://www.worldometers.info/

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  locke
1 maand geleden

Precies Locke!
Daarom zitten de Gates bovenop de aanvoer van foetusweefsel met hun eufemistisch genoemde Planned parenthood.

Er is in meerdere ringen van de hel een warm plekje voor deze lieden. De 4e, 7e en de 8e!

Miami
Miami
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

Denk heeft vast

Miami
Miami
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

Denk heeft vast de rapporten van pro life gelezen
Doet goed zo vlak voor 17 maart, ook zieltjes nodig zeker net als de rest

https://www.lifesitenews.com/news/women-doctors-pro-life-leaders-demand-stop-to-justifying-use-of-abortion-tainted-vaccines

Max
Max
Reactie op  Miami
1 maand geleden

beetje onzin wat je daar zegt.. zoals velen die Denk bekritiseren… Wellicht kun je het aan mijnheer Van Haga vragen en legt hij je wel uit dat denk een van de twee partijen is die het snel doorzag en voor onze vrijheid opkwam… En mensen die gaan tetteren over stem gedrag doen er goed aan om daadwerkelijk een keer door te nemen in de enige en officiële lijsten wat het stemgedrag betreft… Denk dat je raar zult opkijken dan, i.p.v. dingen gaan roepen omdat zijn kleurtje je niet bevalt!

Karel I
Karel I
Reactie op  Max
1 maand geleden

Precies. Check stemgedrag partijen 2e Kamer afgelopen 12 maanden:
https://i.imgur.com/csEbRBe.jpg

Edward
Edward
Reactie op  Karel I
1 maand geleden

Mooi overzicht, VVD, CDA en D66 zijn de gevaarlijkste partijen.

Vitae
Vitae
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

De Bijbel is een door mensen samengeraapt zooitje onzin. Net als die verzonnen geaborteerde menselijke babycellen. Zoveel abortussen zijn er nou ook weer niet.

Hen
Hen
1 maand geleden

Fantastisch gesproken!

Madeliefje
Madeliefje
1 maand geleden

helemaal mee eens, einde DDR Nederland

ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

DENK is gewoon goed maar heeft wel tegen de motie van Van Haga gestemd om direct alle coronatotalitarisme op te heffen net zoals de PVV.
Maar goed, het feit dat hij Rutte een dictator noemt is gewoon een feit, sterker nog, had nog wel een schepje bovenop gemogen.

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Rutte wordt net zo als degene waar hij mee om gaat. Je ziet het gewoon gebeuren, Hij is inmiddels de Schwab van Nederland en hij is er nog trots op ook.

Rollie
Rollie
1 maand geleden

Ben het eigenlijk nooit eens met Kuzu, maar inzake deze en hoe hij gehakt maakt van dat naaktprogramma voor kinderen op NPO, geef ik hem nu groot gelijk!

x

Check Also

geld

Ons zuurverdiende geld gaat via EU naar Italiaanse maffia: ‘Rutte moet zich kapot schamen’

Italië kreeg tussen 2015 en 2020 een ...

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

161
0
We lezen graag je reactie!x