CoronaMens en Dier

Van Haga onthult: ‘Ik ben door honderden artsen opgebeld die zeiden: dit klopt helemaal niet’

Help door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

Tijdens het debat over het OVV-rapport inzake de coronacrisis kwam het tot een botsing tussen D66-Kamerlid Wieke Paulusma en Wybren van Haga (BVNL). Op Twitter schreef hij dat het lezen van dat rapport een ‘hallucinante ervaring’ was. “Het is niet te bevatten dat wij tegen wil en dank als figuranten hebben opgetreden in de coronahorrorfilm.”

“Er was helemaal geen ramp. Maar er was wel een totaal gebrek aan visie en leiderschap in Nederland,” zei Van Haga. “Eigenlijk is dat de enige conclusie die je uit dit rapport kunt trekken. Dat is de enige les die wij leren van de ‘coronacrisis’: Nederland is bestuurlijk failliet. En het is zaak dat wij weer gaan zorgen voor een sterk en daadkrachtig leiderschap, met gezond verstand.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Paulusma beweerde dat hij aan het begin van de pandemie ‘ook stond te roepen om allerlei maatregelen’. “Het kwam u vervolgens beter uit om daarvan af te stappen. Nu heeft u allerlei verwijten. Ik zou meneer Van Haga willen vragen om nu ook een rechte rug te hebben en echt even te kiezen. Wat was nou uw standpunt?” vroeg ze.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nooit geschreeuwd om harde maatregelen

“Ik kan het mevrouw Paulusma niet kwalijk nemen, want zij zat toen niet in de Kamer. Ik heb nooit geschreeuwd om hele harde maatregelen. Ik denk dat u mij verwart met iemand anders,” antwoordde Van Haga.

Paulusma: “Ik zat niet alleen in de Kamer, maar toen de crisis begon, werkte ik in de zorg en werd dit het gevolg. Daarmee is het nog relevanter wat meneer Van Haga hier wel of niet in de Kamer heeft gezegd.”

Dit klopt helemaal niet

“De eerste aantijging was dat ik om hele harde maatregelen schreeuwde. Dat heb ik nooit gedaan, ik heb mij continu kritisch opgesteld tegen die maatregelen. Natuurlijk heb ik geprobeerd om naar oplossingen te zoeken. Mevrouw Paulusma werkte in de zorg, maar ik ben door honderden artsen opgebeld die zeiden: jongens, dit klopt helemaal niet, er worden hier mensen binnengereden na een auto-ongeluk, die krijgen een staaf in hun neus en worden geregistreerd als coronadoden,” reageerde Van Haga.

“Er gingen heel veel dingen mis en ik heb me daar altijd kritisch over opgesteld. En dat blijf ik doen, ook nu weer,” voegde hij eraan toe.

4.8 131 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

hebben die gasten nou nóg niet de Twitter Files gelezen/begrepen?

Anton
Anton
1 jaar geleden

Paulusma trekt dan wel een hele grote broek aan. Waarom heeft zij niets gedaan toen ze nog in de zorg werkte. Te laf om als klokkenluider te fungeren. Bah !!

Jessedepesse
Jessedepesse
1 jaar geleden

Rotwijf die Paulusma, tutje. En het lukt haar dus dat van haga zich verantwoordt.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Goed zo van Haga.

Iedereen die verbinding heeft met de gezondheidszorg of er nog in werkt weet dat er geen pandemie is geweest.

Maar dat open uitspreken kan hem of haar zijn baan kosten.

De smeerlapperij van onze overheid tijdens de gefabriceerde pandemie en besturen van overkoepelende organisatie’s en besturen van ziekenhuizen is met geen pen te beschrijven.

Voor de pandemie werd uitgeroepen hadden de WHO, WEF criminelen alles op elkaar afgestemd in afwachting van het signaal nu gaat alles los.

Het einddoel waren de ruimingsprikken.

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x