Homepagina » Buitenland » Israëlische politica slaakt noodkreet: ‘Het is volslagen gestoord wat hier gebeurt’
israël
Foto: Tel Aviv (Rakoon CC0)

Israëlische politica slaakt noodkreet: ‘Het is volslagen gestoord wat hier gebeurt’

In Israël is in rap tempo een gesegregeerde samenleving aan het ontstaan waarin mensen die zich niet laten inenten tweederangsburgers worden. Een bezorgde Israëliër slaakt een noodkreet.

“Het is hier in Israël heel intens. Ik weet niet hoeveel jullie zien,” zegt politica Ilana Rachel Daniel in een video die op 3 maart verscheen op BitChute. “Het is verschrikkelijk. Het is een hele, hele, hele angstwekkende situatie.”

“Ze maken een groen paspoort waarbij de helft van de bevolking niet naar bioscopen of winkelcentra en dat soort dingen mag tenzij je bent gevaccineerd. Ze voeren een medische apartheid in,” zei Daniel.

Draconische wet

Sportscholen, bioscopen, hotels, restaurants, universiteiten en middelbare scholen zijn alleen toegankelijk voor mensen met een groene pas, waarmee je bewijst dat je bent gevaccineerd. “Dit is de eerste stap terug naar een normaal leven,” zei de Israëlische minister van Volksgezondheid Yuli Edelstein.

Alleen met een groene pas krijg je toegang tot de universiteit. Mensen die zich niet laten inenten moeten online lessen volgen. Restaurants laten alleen gevaccineerden toe. Niet-gevaccineerden mogen alleen buiten eten. Overtreders krijgen een boete van omgerekend 1200 euro.

Edelstein zei dat ‘vaccins niet verplicht zijn’, maar dat mensen die een vaccinatiecertificaat vervalsen ‘naar de gevangenis moeten’. De minister zei ook dat werkgevers hun medewerkers moeten laten vaccineren of elke 48 uur moeten laten testen.

Op 24 februari heeft het Israëlische parlement een draconische wet aangenomen die de overheid in staat stelt om namen, adressen en telefoonnummers van mensen die het coronavaccin niet hebben genomen te delen met andere autoriteiten.

‘Vrijheidsband’

“Ze dwingen mensen om na een reis een enkelband – een veiligheidsband – te dragen,” zei Daniel, die verbonden is aan de partij Rappeh, wat ‘genezen’ betekent. “Het is volslagen gestoord.”

Dankzij de elektronische enkelbanden, die lijken op exemplaren die gedragen worden door gevangenen, kunnen autoriteiten kijken waar iemand precies naartoe gaat en hoeft de persoon niet in quarantaine te gaan.

“Wij noemen het een ‘vrijheidsband’ omdat we niemand opsluiten, maar mensen de kans geven om naar huis te gaan,” zei Ordan Trabelsi van SuperCom, het bedrijf achter dit surveillancesysteem.

Dit gaat overal gebeuren

“Ze censureren ons en vallen ons aan. Ze hebben de dokterslicentie van ons partijhoofd ingetrokken,” zei Daniel. Een rechter oordeelde dat de arts, Aryeh Avni, ‘een bedreiging vormt voor de openbare veiligheid en volksgezondheid’.

“Ze hebben ons verwijderd van Facebook en nu mogen de media zelfs niet eens over ons schrijven. Als ik eraan denk, moet ik huilen,” zei Daniel, waarna ze in tranen uitbarstte. “We blijven strijden, zoveel we kunnen.”

“We hebben eenieders hulp nodig omdat dit overal gaat gebeuren,” zei ze. “We strijden dus voor onszelf en voor de hele wereld.”

Flavio Pasquino sprak met haar:

[LifeSiteNews]
4.8 74 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
2 maanden geleden

Wat ik al eerder zei,dit gaat de grootste holocaust uit de hele geschiedenis worden! En tot nu toe kan niemand wat doen! Heel erg eng dat niet ieder weldenkend mens,velen tenminste,zich zo laat hypnotiseren dat ze het er ook nog mee eens zijn of liever nog strengere maatregelen. Doodeng allemaal!!

Edward
Edward
Reactie op  Vlinder
2 maanden geleden

Inderdaad, dit is wat massavorming met een samenleving kan doen. We leven in een gevaarlijke tijd waar de meerderheid van het volk volslagen krankzinnig is geworden. Het beleid is extreem volksvijandig en zal niet stoppen als de massa niet wakker gaat worden.

youtube.com/c/projectgoed
youtube.com/c/projectgoed
Reactie op  Edward
2 maanden geleden

Is dat alles niet reeds lang geleden al voorspeld?

Miami
Miami
Reactie op  youtube.com/c/projectgoed
2 maanden geleden

Door kerk en staat…

Rob
Rob
Reactie op  youtube.com/c/projectgoed
2 maanden geleden

Het is altijd de bedoeling geweest als ik de informatie zo na ga. Waar we nu staan is niet de eerste keer. Veel mensen zijn bekend met de 26.000 jarige cyclus. Er is al vaak gezegd dat aan het einde van vorige cycli de mensheid ook is uitgeroeid. Dat zou al vijf keer gebeurd zijn. Dit zou de zesde keer worden als het zo door gaat. Dan zijn er ook velen die al gezegd hebben dat ze ons moeten laten weten wat ze van plan zijn en dat ze dat in films weergeven. Herinner je je het derde deel van de Matrix? Daarin zegt ‘the architect’ tegen Neo dat de Matrix de zesde versie is. De oorlog zou de vrije mensen uit moeten roeien. Dat was al vijf keer eerder gedaan en ‘ze werden er aardig goed in’. Na de uitroeiïng zouden er een paar mensen over blijven (of uitgezocht worden) om weer opnieuw te beginnen.

Volgens sommigen hebben we nu een kans om het te voorkomen dat de mensheid uitgeroeid gaat worden. We weten in grote getale wat er gaande is en we weten in dit land inieder geval hoe dat kan: door geen gehoor aan de autoriteit te geven en het leven gewoon weer op te pakken, de boel open te gooien, masker weg gooien enz. Het gaat er in dit geval dus niet om wat je moet doen maar juist om wat je NIET meer moet doen.

Karel I
Karel I
Reactie op  Vlinder
2 maanden geleden

Inderdaad dit wordt (helaas) weer een groot bloedbad/holocaust. De mens leert niets als je niet naar het verleden kijkt. Zo ook het theater v/d 2 Kamer verkiezingen. Luister niet naar wat ze NU zeggen, maar kijk naar wat ze deden de afgelopen 12 maanden en check stemgedrag bij moties en wetten. Zie plaatje:
https://i.imgur.com/csEbRBe.jpg

Ludger
Ludger
Reactie op  Vlinder
2 maanden geleden

Geen 6 miljoen, maar 6 miljard. Wat overblijft zijn gechipte slaven met kunstmatige intelligentie

piet
piet
Reactie op  Ludger
2 maanden geleden

en de gehersenspoelde gevaccineerde idioot geeft weer een thumbs down…

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Vlinder
2 maanden geleden

As we speak zit ik in het ov en iedereen draagt zelfs buiten een mondlap! En maar vuil kijken naar mij. Ik ben er zó zat van en ik merk dat ik er agressief van word, al die gestoorden waardoor dit land dag kan zeggen tegen de vrijheid!

piet
piet
Reactie op  Totalottie
2 maanden geleden

ik word gestoord vanal die gehersenspoelde mensen die geen handen willen schudden…

William
William
Reactie op  Vlinder
2 maanden geleden

Atlantis is ten onder gegaan toen men met het DNA ging knoeien.. ons wacht hetzelfede lot… als we dit niet stoppen…

Inge
Inge
Reactie op  William
2 maanden geleden

Door black magic heb ik gelezen, maar kan ook een samenkomst van zaken zijn geweest.

wolfje168
wolfje168
2 maanden geleden

En zo wordt er heel wat af genoodkreed. Zonder enig resultaat overigens.

W wessels
W wessels
Reactie op  wolfje168
1 maand geleden

Mooi woord genoodkreed.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
2 maanden geleden

En, van alle volken, zijn het de israelis die als eerste de holocaust vergeten.
Misschien kan je dit ook wel als ontkennen beschouwen. Stilzwijgend dan, maar niettemin.
Uitsluiting was ook de eerste stap in de jodenvervolging.

Harry
Harry
Reactie op  Rob Bentvelzen
2 maanden geleden

Holocaust heeft er niet zoveel mee te maken natuurlijk. Alleen de vergelijking dan. Vraag me wèl af waarom juist Israël als eerste land dit moet ondergaan. De rest zal spoedig volgen wanneer we nu niks doen. Niks doen is geen optie meer.

Exegese
Exegese
Reactie op  Harry
2 maanden geleden

Hier wordt de trend gezet. Wereldwijde apartheid op basis van een niet aangetoond virus. En de meesten trappen er met open ogen en volledig vrijwillig in !

Moeder de Gans
Moeder de Gans
Reactie op  Exegese
2 maanden geleden

Vrijwillig natuurlijk niet. Gebrainwasht wel, m.b.v. smartphone-verslaving en niet aflatende MSM-propaganda.

Ruud
Ruud
Reactie op  Moeder de Gans
2 maanden geleden

het probleem lijkt te liggen in de geraffineerde hypnose. Oftewel de vatbaarheid ervoor. Gelukkig is niet iedereen even vatbaar. Dat blijkt uit veel van de reacties hier: de grote lijn is dat men dat geleidelijk aan begint te doorzien. Je kunt je afvragen, waar wordt die vatbaarheid door bepaald? TVkijken? Instantmaaltijden? en ga maar door…de moderne levensstijl in veel opzichten

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Ruud
2 maanden geleden

Ik denk verleden. Ik ben al als kind en jongvolwassene door al die fases heen gegaan waar de meeste mensen nu nog doorheen moeten. Heb je alleen maar liefhebbende ouders gehad en ben je op school nooit gepest, dan valt dit vandaag de dag aardig zwaar op de borst.

piet
piet
Reactie op  Exegese
2 maanden geleden

voor de thumbs down medelander, gelieve dit te lezen: https://andrewkaufmanmd.com/sovi

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Harry
2 maanden geleden

Oké, kom eens met een voorstel! Wtf kunnen we doen? Je word meteen bekeurd zodra je je niet ad regels houd en als ik er het geld voor had kon het me aan mijn reet roesten maar helaas. De enige way out is ofwel de Fwd aan de macht of een massael volksopstand.

Ruud
Ruud
Reactie op  Harry
2 maanden geleden

In Opstand komen doen wij toch niet dat is nu wel gebleken!
Daar hebben wij de ballen niet voor.
Teveel mensen zijn afhankelijk van Overheidsgeld en Inkomen.
Deze mensen zullen nooit in opstand.
Erger nog deze mensen zullen alle maatregels blijven accepteren en alle vrijheid vrijwillig inleveren. en ze zullen zich laten vaccineren om privileges te krijgen.
Zodat men op vakantie kan e.d.
Geen Burgeropstand tegen Corrupte Adolf Rutte en de compleet gestoorde doorgesnoven Hugo Holocaust betekent letterlijk.
Einde Oefening.

Inge
Inge
Reactie op  Harry
2 maanden geleden

Waarom Israël? mogelijk omdat Israël het centrum van de nieuwe wereldorde zal worden en daarom als voorbeeld moet gelden voor de rest van de wereld.

Peter
Peter
2 maanden geleden

Er is maar een manier om dit te stoppen met ons allen de straat op demonstratie

Steven
Steven
Reactie op  Peter
2 maanden geleden

Demonstreren zal je echt niet helpen. Het enige wat nog helpt is als iedereen testen en vaccinaties gaan weigeren en zich niet meer aan de opgelegde maatregelen gaan houden. alleen dan is het spel over voor de elite!

salvar
salvar
Reactie op  Steven
2 maanden geleden

steven dat is een illusie , ondanks dat je volkomen gelijk heb.
de geluiden die ik hoor zijn oke dan kan ik alles weer en werkelijk dat denken ze.
als ze na een tijdje dood neervallen of dat toch met een muilkorf moeten rondlopen etc. worden ze wakker alleen zal het dan te laat zijn.
maar ik denk met je mee misschien heel misschien gaat het gezonde verstand nog werken.

Edward
Edward
Reactie op  salvar
2 maanden geleden

De massapsychose moet van tafel en dat gaat alleen door bewustwording. De NPO kijkers worden dagelijks gehersenspoeld en in hun angst gehouden. De angst is een extreeem krachtig middel om autoritaire en totalitaire systemen te implementeren.
Ik vrees dat we weer voor onze vrijheid moeten vechten tegen de onderdrukkers.

salvar
salvar
Reactie op  Edward
2 maanden geleden

juist het moet van de grond komen.
we zullen moeten vechten tegen psychopaten die bijzonder gehaaid zijn.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  salvar
2 maanden geleden

Ijdele hoop.

Ruud
Ruud
Reactie op  Totalottie
2 maanden geleden

Waarom? er kan meer dan je denkt en wanhoop werkt nooit goed uit

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Steven
2 maanden geleden

Ja en ik doe dat al door de muilkorf niet te dragen en de avondklok te negeren maar ik ben wel bang om beboet te worden want ik kan geen 95,- missen.

Rudi
Rudi
2 maanden geleden

Wie niet meedoet is af..

salvar
salvar
Reactie op  Rudi
2 maanden geleden

inderdaad het is een spel van de elite.
ze vervelen zich kapot met al het geld wat ze hebben.

Stay Positive
Stay Positive
2 maanden geleden

Het blijft raar, een niet gevaccineerde die een gevaar is voor een niet gevaccineerde. Wat een wereld leven wij op dit moment. Ik kan niet wachten op de dag dat er arrestaties plaatsvinden onder de elites.

Arnold
Arnold
Reactie op  Stay Positive
2 maanden geleden

incl. Netanyahu

Dubito
Dubito
Reactie op  Arnold
2 maanden geleden

Die probeert juist als kampioen prikken zetten aan de macht te blijven bij de komende verkiezingen, anders is hij zijn politieke immuniteit kwijt en draait hij de bak in wegens corruptieaanklachten. Daarom zal hij ook iedere criticus de mond snoeren en ieder negatief vaccinatienieuws wegstoppen.
Dat lukt hier w.b. de msm heel goed: die prijzen zijn beleid de hemel in en willen dat het liefst morgen hier ook uitvoeren.

jaak
jaak
Reactie op  Stay Positive
2 maanden geleden

Dit virus gaat nooit meer weg, zomin als het verkoudheidsvirus nog ooit weggaat. We moeten ermee leven. De samenleving ervoor kapot maken is misdadig. Jammer genoeg gaan de meeste ogen veel te laat open.

doornbos
doornbos
2 maanden geleden

” ‘s Gravenhage ” kan niet wachten tot het ‘eindelijk’ ook bij ons zover is. Een jaar lang zeveren over iets dat niet kan worden aangetoond. Zeg gewoon wat je wil. WOII was een oefeningetje, toch? We gaan nu voor het echte werk. Werkt u even mee? Nee? Niet erg hoor. Dood gaat u toch. Voorlopig afleiding genoeg: ‘verkiezingen’. Er valt veel te kiezen. Ja, ik denk het ook. Ahum.

Nathalie
Nathalie
2 maanden geleden

In en in triest!! Kan.me bijna niet voorstellen dat dat hier gaat gebeuren, maar dus toch the Great Reset?!

Dubito
Dubito
Reactie op  Nathalie
2 maanden geleden

Ja.

Rudy
Rudy
Reactie op  Nathalie
2 maanden geleden

Pareren met THE great RESIST !!!

Chantal
Chantal
2 maanden geleden

Angstwekkend.

Willen Wever
Willen Wever
2 maanden geleden

ze doen daar in Israel zowiezo niet zo moeilijk over mensen als tweederangs ‘wat dan ook’ te behandelen..

x

Check Also

cahill

Professor Cahill waarschuwt globalisten: ‘Het spel is voorbij’

De Ierse professor Dolores Cahill, die al ...

prik

Anesthesieassistent maakt zich zorgen: ‘Deze prik is recept voor auto-immuunellende, meiden doe het niet!’

Enkele weken geleden plaatste anesthesieassistent Lynn Casotti, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

117
0
We lezen graag je reactie!x