UFO

‘Wetenschappers moeten taboe op UFO’s doorbreken’

Help anderen door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 59-jarige Kent Senter lijdt aan de ziekte van Kahler, een kwaadaardige woekering van een bepaald soort witte bloedcellen. Hij had nog één wens: het organiseren en financieren van een internationale UFO-conferentie.

Vandaag en morgen komen 12 sprekers uit de wetenschappelijke en militaire wereld bijeen in Greensboro, North Carolina om te spreken over UFO’s.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Senter raakte geïnteresseerd in UFO’s nadat hij er zelf tot twee keer toe had een aantal had gezien. Op 33-jarige leeftijd zag hij op een dag drie gele bollen in de lucht. Toen hij zijn zaklamp op de objecten richtte verdwenen ze plotseling. Ervoor in de plaats kwam een rechthoekig lichtgevend object, dat kort daarop ook verdween.

Groot taboe

Senter merkte al snel dat er binnen de media en overheidskringen een groot taboe heerst op UFO’s. Het frustreerde hem dat mensen die melding deden van een UFO stelselmatig belachelijk werden gemaakt. Wel kan hij rekenen op de steun van zijn gezin.

Achteraf gezien had Senter graag natuurkunde willen studeren. “Het zijn de wetenschappers die het taboe op UFO’s moeten zien te doorbreken en daarbij niet bang moeten zijn om hun baan te verliezen,” zei hij.

Tijdens het symposium in North Carolina komt ook generaal-majoor b.d. Wilfried de Brouwer aan het woord. Van oktober 1989 tot juni 1991 was er sprake van de zogeheten Belgische ufogolf. Door honderden getuigen, waaronder ook politieagenten, werd toen melding gemaakt van geluidloos vliegende zwarte of donkergrijze driehoeken die op elke punthoek en in het midden een markeringslicht voerden.

De Brouwer zette tevergeefs F-16 gevechtsvliegtuigen in om één of meerdere van deze UFO’s te kunnen onderscheppen. De Belgische luchtmacht heeft in 1990 een officiële verklaring uitgegeven over deze gebeurtenissen, waarin stond dat ze geen idee had wat de aard van deze verschijnselen was.

Officiële agentschappen

In een toenemend aantal landen, waaronder Frankrijk en Chili, zijn officiële agentschappen opgericht om onderzoek te doen naar UFO-meldingen. Xavier Passot is het hoofd van de Franse UFO-onderzoeksgroep GEIPAN, dat onder de Franse ruimtevaartorganisatie CNES valt. Hij zal vertellen wat zijn overheid weet over onbekende vliegende objecten.

Ook de Chileense overheid doet uitgebreid onderzoek naar UFO’s. Naar schatting 85 procent van de Chilenen gelooft dat UFO’s echt zijn.

Bekijk hier een overzicht van de sprekers.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Don
Don
10 jaren geleden

Mensen maar ook wetenschappers moeten spiritualiteit integreren, op het moment heeft de wetenschap dat niet en kijkt door een piepklein kokertje. Ufo’s verschijnen en verdwijnen niet spontaan, ze veranderen hun spirituele frequentie waardoor wij ze wel of niet kunnen waarnemen. Het lichtspectrum wat wij hebben is extreem klein, zo klein dat we op universeel gebied zo goed als blind zijn vergeleken alle frequenties van het bestaan. Onze 5 zintuigen leven in een 3d frequentie wat een van de meeste dichte frequenties is van het bestaan. Wij als wezen zijn multidimensionaal. Daarom kunnen bijv. spiritueel begaafde mensen dingen waarnemen en interactie hebben met entiteiten of dingen buiten de 3d wereld, je hoort ze ook vaak zeggen iedereen kan dit wat ook zo is als je het ontwikkeld.
Dit is geen new age of guru gebeuren, dit is spirituele wetenschap wat al zo oud is als het universum.

days of our lives
days of our lives
10 jaren geleden

“Senter merkte al snel dat er binnen de media en overheidskringen een groot taboe heerst op UFO’s.”

Aanvankelijk niet. Het onderwerp UFO’s werd na verloop van tijd niet meer serieus genomen vanwege de duizenden “gevallen” daarna, die allemaal nep bleken te zijn. Vele charlatans hebben ontzettend veel geld verdiend aan boeken en geven van symposia, op basis van hun eigen verzinsels of geestesziektes.

Eigen schuld, dikke bult. En ik vind dat oprecht jammer, want ik heb zelf drie keer in mijn leven iets gezien wat niet te verklaren was, waar je geen foto’s van kon maken omdat ze binnen een paar seconden weg waren. Dat zal mij mijn hele leven bijblijven, en door figuren als Adamski (en Quincey, Nancy Lieder en vele, vele anderen) is het onderwerp gedegradeerd tot niet-serieuze kroegpraat. Het zij zo.

Overheden en media zijn zò om als er sterker bewijs komt dan alleen wat schimmige plaatjes, met objecten die van alles kunnen zijn. Tot dat moment zijn dit soort conferenties verspilling van tijd en geld.

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

[quote name=”Don”]Mensen maar ook wetenschappers moeten spiritualiteit integreren, op het moment heeft de wetenschap dat niet en kijkt door een piepklein kokertje. Ufo’s verschijnen en verdwijnen niet spontaan, ze veranderen hun spirituele frequentie waardoor wij ze wel of niet kunnen waarnemen. Het lichtspectrum wat wij hebben is extreem klein, zo klein dat we op universeel gebied zo goed als blind zijn vergeleken alle frequenties van het bestaan. Onze 5 zintuigen leven in een 3d frequentie wat een van de meeste dichte frequenties is van het bestaan. Wij als wezen zijn multidimensionaal. Daarom kunnen bijv. spiritueel begaafde mensen dingen waarnemen en interactie hebben met entiteiten of dingen buiten de 3d wereld, je hoort ze ook vaak zeggen iedereen kan dit wat ook zo is als je het ontwikkeld.
Dit is geen new age of guru gebeuren, dit is spirituele wetenschap wat al zo oud is als het universum.[/quote]
het eerste wat vereist is je hart te openen voor alle mogelijkheden. En dankbaarheid te tonen voor al het leven.en het moeilijkste punt is het ego loslaten .daarna eerst geloven dat alles mogelijk is in de kosmos, en je krijgt het precies op tijd te zien of te ervaren.ontwikkelen kan maar het beste is dan in groepsverband (gekoppelde energie)maar wel met dezelfde positieve gedachten.en intentie,s

Don
Don
10 jaren geleden

[quote name=”pietje bell”]
het eerste wat vereist is je hart te openen voor alle mogelijkheden. En dankbaarheid te tonen voor al het leven.en het moeilijkste punt is het ego loslaten .daarna eerst geloven dat alles mogelijk is in de kosmos, en je krijgt het precies op tijd te zien of te ervaren.ontwikkelen kan maar het beste is dan in groepsverband (gekoppelde energie)maar wel met dezelfde positieve gedachten.en intentie,s[/quote]
Ja inderdaad. Maar dat bedoel met spirtuele ontwikkeling.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x