Gezondheid

Er moet iets gebeuren: natuurgenezeres zit al twee jaar vast. Is ze het slachtoffer van een complot?

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Natuurgenezeres Sara Glatt uit Kockengen behandelde tussen 2006 en 2011 ongeveer 780 mensen, vooral verslaafden, met het Afrikaanse plantenextract ibogaïne.

Ze zit nu vast op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een Zweedse vrouw. Glatt zou de vrouw hebben behandeld met ibogaïne, dat gebruikers een roes kan geven en hallucinaties kan veroorzaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ratten die verslaafd waren aan morfine, cocaïne en alcohol na toediening van ibogaïne veel minder gebruikten.

Enige bekende remedie

Ook bleek dat de ontwenningsverschijnselen minder werden.

Vrienden van Sara suggereren nu in een open brief dat Big Pharma en de Nederlandse overheid tegen haar samenspannen.

“Ibogaïne is de enige bekende remedie tegen verslaving in de wereld,” schrijven ze. “Dat is een probleem voor de farmaceutische industrie, omdat verslaafden die zijn genezen met ibogaïne in de toekomst niet afhankelijk zijn van hun producten.”

“Big Pharma en de Nederlandse overheid hebben zich verenigd in een informele lobby om het gebruik van ibogaïne in Nederland te voorkomen,” vervolgen ze.

Onmogelijk

Deze lobby is krachtig en is er verantwoordelijk voor dat Sara nu al twee jaar lang in voorarrest zit zonder rechtspleging, klinkt het.

“Men neemt aan dat ibogaïne een rol speelde bij de dood van de persoon, maar dat is niet bewezen.”

Ibogaïne is net als cannabis en ayahuasca geen giftige stof en het is onmogelijk om een overdosis te nemen, benadrukken ze.

Ze wijzen erop dat er vele opiniestukken zijn geschreven door de anti-ibogaïne lobby om het gebruik ervan, zonder klinisch bewijs, in diskrediet te brengen.

Actie

Mensen die na het gebruik van ibogaïne zijn overleden, hadden daarvoor al een bestaande medische aandoening, zoals hartproblemen, schrijven Sara’s vrienden.

“Daarentegen sterven jaarlijks miljoenen mensen als gevolg van farmaceutische medicijnen, vaccinaties, chemotherapie, radiotherapie en giftige stoffen in voedsel en drank,” zeggen ze.

“Toch belandt niemand van Big Pharma in de gevangenis,” voegen ze toe.

De vrienden van Sara roepen mensen op om actie te ondernemen tegen de invloed van de farmaceutische industrie en tegen overheden die burgers het recht ontzeggen om te genezen met het medicijn van hun keuze.

Je kunt Sara helpen door hier een petitie te ondertekenen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marcel Koningen
marcel Koningen
5 jaren geleden

Als het net als met cannabis gaat wordt het als volgt:eerst pathologisch liegen over gevaar en schadelijkheid voor gezond heid,dan iedereen de pioniers en de wetenschappelijk voor uitstrevende intellectuelen gaan vervolgen die er een boterham mee verdienen de ontwennings klinieken die er gebruik van maken in mexico hebben bijna wachttijden voor cliënten van wegen de uitzonderlijke werking om af te kicken,dan komt er een wetgeving en verbod en zware criminalisatie en om vervolging schreeuwende kranten koppen en dan wordt er een vergunning gegeven aan iemand die nog nooit er van gehoord had maar stomtoevallig een familie lid is van een leidend figuur in de vervolging en criminele zwart making van het geneesmiddel dat al duizenden jaren gebruikt wordt en die maakt er een beurs genoteerd bedrijf van zodat iedereen die bij de vervolging betrokken is nu legaal aandelen kan kopen desnoods in een anonieme structuur klaar.
De ecconomische piraten families hebben vaker deze methode gebruikt in de laatste eeuwen daar om groeit hun kapitaal en het onze niet dat krimt.
En nu koffie.
Mvrg,Marcel

pleiadian
pleiadian
5 jaren geleden

Het gebruik van ibogaine is niet verboden, het is erkend als geneesmiddel waardoor het ook onder de geneesmiddelenwet valt.
Deze mevrouw was eerder betrokken bij een geval waarbij een man een hartstilstand kreeg en blijvend invalide is geraakt. De dood van de Zweedse vrouw is het tweede voorval, terwijl de proeftijd van haar eerste veroordeling nog liep.

Jozef
Jozef
5 jaren geleden

Ibogaïne , de boom der doden, is een zeer sterk en gevaarlijk hallucinogeen. Zelfs voor ervaren psychonauten als ondergetekende is het een stof waar je beter vanaf kan blijven. Het neemt de gebruiker mee in een trance naar het rijk van de doden hetgeen omschreven wordt als een vreselijke reis. Het is een stof die gebruikt moet worden onder begeleiding van zeer ervaren sjamanen en zelfs dan is het dermate gevaarlijk dat gebruik afgeraden wordt. Dit is geen praatje van Big Pharma maar is afkomstig van ervaren gebruikers van hallucinogenen. Het is dan ook zeker geen stof die je aan mensen toedient die weinig tot geen ervaring hebben met innerlijke reizen. Wat die mevrouw gedaan heeft is onverantwoord, extreem gevaarlijk en de gevolgen zijn zichtbaar geworden bij de onprofessionele behandelingen die deze mevrouw aanbood. Verder is de Zweedse vrouw niet het enige slachtoffer, eerder is mevrouw al veroordeeld voor de dood van een heroïne verslaafde man en het toe brengen van ernstig letsel bij een andere man omdat ze toen zijn trip verkeerd ging het verstandig vond om weg te gaan en hem aan zijn lot over te laten. Waarna hij in volledige paniek onder een vrachtauto terecht is gekomen. Deze mevrouw heeft geprobeerd snel geld te verdienen met zaken waar ze geen verstand van had. Ik voel geen medelijden en hoop dat ze het zwaar heeft achter de dikke deur. Karma heet dat. Als laatste waarschuwing, gebruik dit medicijn niet, zeker niet zonder ultra professionele begeleiding.

freddy
freddy
5 jaren geleden

of de nederlandse overheid met big pharma samenwerkt is nog maar de vraag. ze is juist bezig de hoge prijzen van sommige medicijnen aan te vechten en te verlagen om de toegankelijkheid tot deze medicijnen te vergroten. het is niet zo eenzijdig als marcel het stelt.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x