CoronaBuitenland

Explosieve nieuwe studie over coronavaccin binnen 24 uur verwijderd, hier nog te lezen

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!

Het medisch-wetenschappelijke tijdschrift The Lancet heeft een explosieve studie over het coronavaccin binnen 24 uur verwijderd van haar preprint-server.

Artsen Peter McCullough, Harvey Risch, Roger Hodkinson en collega’s hebben gespeurd naar alle gepubliceerde autopsierapporten over coronavaccinatie tot 18 mei 2023. Uit 325 gedocumenteerde autopsiegevallen bleek dat 240 (73,9 procent) sterfgevallen waren veroorzaakt door het vaccin.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Het onderzoek werd massaal gelezen, totdat The Lancet het plotseling van haar preprint-server haalde. Volgens het tijdschrift ‘worden de conclusies niet ondersteund door de onderzoeksmethode’.

Binnen een week

McCullough wijst erop dat het gaat om een standaard zoekmethode. “En het betreft autopsies. De resultaten spreken voor zich.”

De mensen stierven gemiddeld 14,3 dagen na vaccinatie. De meeste sterfgevallen zijn binnen een week na het laatste vaccin geregistreerd.

In onderstaande video bespreekt McCullough de studie met journalist Naomi Wolf van Daily Clout:

De studie kan hier en hier nog worden gelezen.

Ook andere onderzoeken geweigerd

Eerder weigerde The Lancet een onderzoek van professor Spiro Pantazatos van de prestigieuze Columbia-universiteit over het verband tussen oversterfte en de vaccins te publiceren. “Correlatie is niet hetzelfde als causatie,” kreeg hij te horen.

Professor Pantazatos schat dat er tussen februari en augustus 2021 alleen al in de Verenigde Staten tot wel 187.000 mensen zijn gestorven door het vaccin.

The Lancet weigerde ook een groot Deens onderzoek naar mondkapjes en of ze helpen om de verspreiding om corona te voorkomen. De onderzoekers weten wel hoe dat komt: de resultaten zijn ‘een bedreiging voor de status quo’.

Groot deel van de wetenschappelijke literatuur klopt niet

Hoofdredacteur van The Lancet Richard Horton schreef eerder in een opiniestuk over studies die wél worden gepubliceerd: “Een groot deel van de wetenschappelijke literatuur, misschien wel de helft, klopt simpelweg niet.”

Dit komt volgens hem onder meer door belangenverstrengeling en een obsessie om dubieuze modetrends te volgen. “De wetenschap is een duister pad ingeslagen,” zei hij.

Horton sprak van een ‘alarmerende trend’ en schreef ook dat wetenschappers vaak hun gegevens manipuleren.

4.8 266 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jessie nameles
jessie nameles
1 jaar geleden

het lijkt wel op de oscar uitreiking waar niemand naar kijkt omdat ze in de film industrie alle realiteit verloren hebben. zelfde in de M S M!!!!!!!!!!!!!!

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Schandalig, gewoon moord met voorbedachte raden. Criminelen aan de macht.. van de WEF wetenschappers. Ik weet wel een manier om dat narratief probleem op te lossen.

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

The Lancet bevindt zich inmiddels op het niveau van roddelblaadjes als de Privé.

Inhetmeer
Inhetmeer
1 jaar geleden

Ah…helder. Laat maar viraal gaan.

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x