Buitenland

Kijk: voormalig NAVO-militair maakt gehakt van officiële verhaal over Oekraïne

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

De Britse oud-militair Joe Glenton vocht in Afghanistan en was getuige van de enorme hoeveelheid geweld die de NAVO daar gebruikte tegen het Afghaanse volk. Collega’s van hem dienden in Italië, waar ze bommen bevestigden aan NAVO-straaljagers die Libië hebben verwoest.

De Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Condoleezza Rice werd geconfronteerd met het feit dat het binnenvallen van een soeverein land een oorlogsmisdaad is. “Het is zeker tegen alle beginselen van het internationaal recht,” antwoordde ze.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Dat terwijl ze zich daar zelf ook schuldig aan heeft gemaakt en nooit verantwoordelijk is gehouden, merkt ex-militair Glenton op in een video van Double Down News. “En toch mag je dat soort dingen op tv zeggen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geen haar beter

Op dezelfde manier wordt president George Bush neergezet als een oude man die houdt van schilderen in plaats van een oorlogscrimineel. Alistair Campbell, die spindoctor was voor de Britse premier Tony Blair, schrijft op Twitter dat Poetin een vreselijke man is, terwijl hij zelf geen haar beter is.

Campbell was in aanloop naar de Irakoorlog nauw betrokken bij het opstellen van rapporten over massavernietigingswapens van Saddam Hoessein, die er niet bleken te zijn. Later bleek bovendien dat Campbell persoonlijk de opdracht had gegeven dat de inhoud van één van de dossiers overeen moest komen met de toespraak van president Bush.

“Het verbaast me dat deze mensen nog steeds op tv verschijnen,” zegt de oud-militair.

Nog ergere dingen

“De dingen die nu gebeuren in Oekraïne, zijn ook gedaan in Irak, in sommige gevallen nog ergere dingen en over een langere periode,” benadrukt Glenton.

Nu is het opeens goed en moreel gerechtvaardigd om molotovcocktails te maken, om doodsbedreigingen te uiten op social media en mee te vechten in het leger, voor de likes op Instagram.

Gebrek aan nuance

Russische bedrijven worden geboycot, voetbalclubs worden uitgesloten, mensen zijn solidair met Oekraïne. Waarom zijn die mensen niet solidair met Irak, Jemen of Palestina? Waarom zijn er geen sancties opgelegd aan George Bush of Tony Blair toen ze Irak binnenvielen?

De oud-militair beklaagt zich over het gebrek aan nuance, de misinformatie en eenzijdige media. Het is belangrijker dan ooit om onafhankelijke media en alternatieve geluiden te steunen, benadrukt Glenton.

4.8 158 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

BINNENKORT IN HET THEATER: FALSE-FLAG BIOLOGICAL-CHEMICAL ATTACK part IV

De Duivel draait nu eenmaal alles om, Waarheid wordt Leugen & Leugen de Waarheid…de Waarhrid is zo Kraakhelder, Transparant als glas & recht in hun gezicht dat de kudde Hersendode Slaven er Blind voor is…Cognitieve dissonantie, met zijn allen turend naar de door de MK-ULTRA-Mainstreammedia geprojecteerde beelden in Plato’s grot…Grab your popcorn and enjoy the show…

Yelena
Yelena
2 jaren geleden

Dit is als roepen in de woestijn. De deugmensjes willen dit toch niet geloven, die geloven alleen maar wat ze wordt verteld door de mainstream media en een Rutte en Kaag. Gelukkig zijn er ook nog mensen die zelf na kunnen denken en op onderzoek uitgaan. Dat zijn de mensen die later tegen hun kinderen kunnen vertellen, dat de grootste misdaden tegen mensen zijn begaan, door hun eigen medemensen zijn gedaan. Opgehitst door de zogenaamde leiders. Mensen zijn dom!

Jan
Jan
2 jaren geleden

Ik vestig mijn hoop dat Poetin onze bevrijding word ik word doodziek van die coodmenchen die alleen maar de staatsmedia volgen in er blindelings achter aan lopen in wel weten waar de klok hangt maar niet weet waar de klepel zit
Een ding is zeker we zijn redeloos verloren met deze landverraders in volksverraders aan de macht

Naam*
Naam*
2 jaren geleden

Waarom? Elites, politiek en media… daarom!!!

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x