Het Complot

Murdoch/Rothschild betalen in het geheim Syrische ‘rebellen’ om olie te bewaken. Labour-kandidaat geschorst na kritische uitspraken

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een lokale Labour-kandidaat is geschorst nadat de Britse krant The Times de partij had gewezen op berichten die hij op social media had geplaatst over Israël en de Rothschilds.

Harry Virco, die komende maand zal meedoen aan de lokale verkiezingen in Lancashire, schreef vorig jaar op Twitter:

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Hebben Israël en het Joodse volk niets geleerd van hun vervolging onder Hitler? Jawel! Ze weten nu hoe ze andere mensen en met name kinderen moeten vervolgen.”

Neonazi-staat

In januari schreef hij: “Israël verandert zichzelf in een ‘neonazi-staat’.”

In juni 2017 schreef hij bij een artikel: “Walgelijk stel Murdoch/Rothschild […] betaalt in het geheim Syrische ‘rebellen’ om de olie van Murdoch en Rothschild te bewaken.”

Virco is geschorst door de Labour-partij. Daarnaast is er een onderzoek ingesteld. Een woordvoerder van de partij zei dat het te laat is om hem van de kieslijst te halen.

Nadat Groot-Brittannië in 2017 besloot om Syrië te bombarderen plaatste een Schots raadslid een bericht op Facebook waarin hij verwees naar de Rothschilds.

Centrale Rothschild-bank

“Er zijn nog maar negen landen ter wereld zonder een centrale Rothschild-bank: Rusland, China, IJsland, Cuba, Syrië, Iran, Venezuela, Noord-Korea en Hongarije,” schreef George McIrvine van de Labour-partij. “Is het niet grappig dat we altijd oorlog voeren tegen deze landen?”

Partijbazen werden op de hoogte gebracht van het bericht, waarna er een onderzoek werd ingesteld ‘wegens het delen van antisemitisch materiaal’.

Eerder raakte een geneeskundestudent in opspraak nadat hij op Twitter een bericht had geplaatst over de steenrijke bankiersfamilie.

Complot

Volgens Ayo Olatunji, bestuurslid van de Britse studentenvakbond NUS, is er sprake van een complot rond de familie.

Links heeft het vaak over de 1% die alle macht heeft en de rijken die de macht en het geld bezitten, maar zelden worden er namen genoemd, schreef hij op Twitter.

“Meestal is de enige verklaring die mensen tegenkomen het Rothschild-complot, wat de enige goede verklaring is,” klonk het.

[The Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anton
Anton
5 jaren geleden

Dat is niet het enige de olieprijs wordt ook nog eens sterk gemanipuleerd. De centrale macht ligt bij een te klein groepje. Willen ze de prijs omhoog dan beperken ze de winning. Wat denkt u als Coca Cola zou zeggen we maken de helft minder Cola en de prijs stijgt 50% of meer niemand of weinig mensen kopen dan Cola. Dus Coca Cola zal dat ook niet doen.

Met de olie ligt het anders deze heren profiteren van de afhankelijkheid van de wereld naar olie.
Feitelijk zou de hele wereldbevolking moeten boycotten bijvoorbeeld zaterdag en zondag de auto minder of helemaal niet gebruiken. Consequent zijn en volhouden een koekje van eigen deeg.

U financiert nu uw eigen onderdrukking de miljarden verdient aan de olie worden regeringen mee gekocht of gemanipuleerd voor meer invloed in landen met oliereserves.

Zou u bij uw buurman kopen wanneer u weet dat hij er een machtsspel mee speelt?

Jeff
Jeff
5 jaren geleden

nou, dan vinden ze vast wel een andere familie..Part of the game; you winn or loose

ruud steunassen
ruud steunassen
5 jaren geleden

De Rothschilds zijn helemaal geen semieten. Jaren geleden las ik dat een interviewer een Rothschild vroeg of hij Jood is. Hij ontkende. De grote machthebbers van deze wereld met hun slaafjes van de media zijn meteen ook de grootste leugenaars. Ze plakken hun leugen van anti-semitisme op tegenstanders en die zijn daarmee vogelvrij verklaard. Wij worden aan alle kanten gechanteerd door de leugenaars, die meestal ook nog politiek links zijn.

Godwint
Godwint
5 jaren geleden

Adolf Hitler was een Rothschild.
Adolf Hitler is de opa van Angela Merkel.
Angela Merkel is een Rothschild.

Het draait allemaal om bloedlijnen. Volg de bloedlijnen en je snapt een stuk meer van hoe de wereld werkt. Deze bloedlijnen gaan terug naar de Babylonische bloedcultus. De grenzen van Groter Israël zijn het zelfde als het Babylonische rijk.
Joden aanbidden Satan, de ‘God’ van deze wereld. Net als moslims aanbidden ze de kubus. Dat is ook de reden dat ze de Davidsster hebben geadopteerd als symbool. De Davidsster heeft 6 punten, 6 driehoeken en een 6-kantige polygoon. Dat is dus 666 met een kubus in het midden.

Joden erkennen Jezus niet als hun Messias. Er is dus geen sprake van een joods-Christelijke traditie. Of je moet het afslachten van Christenen zien als een traditie. Joden haten Jezus Christus, ze zien hem als een verrader.
Toen de joden aankwamen via de boten in New York moesten zij een kruisje achter hun naam zetten. Dit weigerden zij omdat het in hun optiek te veel leek op een Christuskruis, in plaats daarvan tekenden zij een rondje. Zo komen zij aan de bijnaam kike… afgeleid van het Jiddische kikel, wat cirkel betekend.

Omdat het bijna Pasen is raad ik de volgende docu aan.

https://m.youtube.com/watch?v=8vAvwyLG3R4

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x