Homepagina » Natuur en Milieu » Mysterieuze paarse bollen gevonden in de woestijn (video)
Mysterieuze paarse bollen gevonden in de woestijn

Mysterieuze paarse bollen gevonden in de woestijn (video)

In Vail in de Amerikaanse staat Arizona zijn duizenden paarse bolletjes gevonden. Geradine Vargas zag ze glinsteren in het zonlicht terwijl ze een wandeling maakte.

Ze leken vloeibaar en sommige waren geheel doorzichtig. Vargas had zoiets nog nooit gezien. Ze stond versteld en wilde antwoorden.

Ze e-mailde een zoöloog, maar die herkende de bolletjes niet. Vervolgens stuurde ze foto’s naar het televisiestation ABC9. De kleverige knikkers rollen, glinsteren en zien er vreemd uit, aldus de zender.

Een lokale plantkundige zei dat het slijmschimmel zou kunnen zijn indien de bollen van nature voorkomen in het gebied. Kijkers denken aan Deco Beads, kleine gekleurde bolletjes met water die worden gebruikt om planten te voeden. Voor nu kan niemand met zekerheid zeggen waar de bolletjes vandaan komen of wat het zijn.

Bron: Kgun9.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. T zijn eitjes, als ze maar niet uitkomen !

  0 likes
 2. Jaaaa, kom, laten we nieuwszenders onderzoek doen naar allerlei zaken dat zal zeker helpen. Ongelofelijk, ze proberen zelfs iemands man als autoriteit op dat gebied te gebruiken.
  En hoezo gedragen die presentators zich altijd zo raar als het over aparte dingen gaat?

  0 likes
 3. Trifid’zaadjes? Hetziet er te uniform uit voor een soort schimmel. Misschien wat die ene dame becommentarieerde, een lucht verversing jelly die uit een wagen werd gegooid, . met de nacht vochtigheid krijg je ze uiteindelijk vol water.
  Soms zie je een gevallen pamper luier op straat heel erg opgeblazen door het regen.

  0 likes
 4. spermazoiden van aliens / weggewaaid schuim uit de afwasmachine van een ufo / ontsnapte ideeen uit onze holle aarde / vervroegde 1 april mop van Arizonaans Tourist Office / vele onbekende miniplaneten plegen zelfmoord / tranen van Deva’s vanwege mislukking 21 12 12 / gereincaneerde jeweetwels / prima fop van photoshop / wegens gebrek aan echt nieuws / wanhopige actie Bildenberg groep / etc

  0 likes
 5. Hier hoor je zoals gewoonlijk nooit meer wat over terug, en als ze ontdekken dat het mischien echt iets buitenaards is dan komen ze wel met een of ander lulverhaal over een onschuldig schimmeltje oid.

  Agjah je raakt er aan gewend om voor de gek gehouden te worden .. zucht.

  0 likes
 6. Geen schimmel, Deco Beads lijken me een betere verklaring.

  0 likes
 7. De engelen hebben een ballenbak, en soms valt er wat naar benee;-)

  0 likes
 8. Soms zie je een gevallen pamper luier op straat heel erg opgeblazen door het regen.[/quote]

  LOL

  0 likes
 9. [quote name=”de Willie”]spermazoiden van aliens / weggewaaid schuim uit de afwasmachine van een ufo / ontsnapte ideeen uit onze holle aarde / vervroegde 1 april mop van Arizonaans Tourist Office / vele onbekende miniplaneten plegen zelfmoord / tranen van Deva’s vanwege mislukking 21 12 12 / gereincaneerde jeweetwels / prima fop van photoshop / wegens gebrek aan echt nieuws / wanhopige actie Bildenberg groep / etc[/quote]
  U beschikt over veel fantasie dat moge gezegd worden.Ik zit meer te denken aan een persoon die graag in de schijnwerpers wil staan, en deze balletjes opzettelijk om naamsbekendheid te verkrijgen, op slechts een zeer klein plekje heeft uitgestrooid.

  0 likes
 10. Toen ik in Duitsland was stonden er vazen op tafel gevuld met vocht houdende bolletjes( hierin stonden bloemen ),zelfde als ik nu zie, in pempers zit het zelfde materiaal maar dan zijn ze gebroken,je kan ze ook kopen als bodem verbeteraar ,

  0 likes
 11. Kan het zijn dat daar kikkers voorkomen?

  0 likes
 12. Dit zijn hydrokorrels zoals wel eens in vazen worden gedaan Als je ze in water legt worden ze 150 x zo groot. Leuke grap. Je hebt ze in allerlei kleurtjes. Met een zakje maak je zo een hele berg van deze ” eitjes “.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

organisator

Organisator coronaprotesten krijgt politie aan de deur: ‘Ze pakken m’n kinderen af als ik doorga’

Youri Plate, de organisator van een aantal ...

huisarts

Huisarts loopt leeg over Hugo de Jonge. ‘U hebt nog maar één taak: vertrekken!’

Op zaterdag verscheen er een onthullend interview ...