Natuur en Milieu

Mysterieuze paarse bollen gevonden in de woestijn (video)

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Vail in de Amerikaanse staat Arizona zijn duizenden paarse bolletjes gevonden. Geradine Vargas zag ze glinsteren in het zonlicht terwijl ze een wandeling maakte.

Ze leken vloeibaar en sommige waren geheel doorzichtig. Vargas had zoiets nog nooit gezien. Ze stond versteld en wilde antwoorden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ze e-mailde een zoöloog, maar die herkende de bolletjes niet. Vervolgens stuurde ze foto’s naar het televisiestation ABC9. De kleverige knikkers rollen, glinsteren en zien er vreemd uit, aldus de zender.

Een lokale plantkundige zei dat het slijmschimmel zou kunnen zijn indien de bollen van nature voorkomen in het gebied. Kijkers denken aan Deco Beads, kleine gekleurde bolletjes met water die worden gebruikt om planten te voeden. Voor nu kan niemand met zekerheid zeggen waar de bolletjes vandaan komen of wat het zijn.

Bron: Kgun9.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Selwyn
Selwyn
11 jaren geleden

T zijn eitjes, als ze maar niet uitkomen !

Ben Rijk
Ben Rijk
11 jaren geleden

Jaaaa, kom, laten we nieuwszenders onderzoek doen naar allerlei zaken dat zal zeker helpen. Ongelofelijk, ze proberen zelfs iemands man als autoriteit op dat gebied te gebruiken.
En hoezo gedragen die presentators zich altijd zo raar als het over aparte dingen gaat?

Pablo
Pablo
11 jaren geleden

Trifid’zaadjes? Hetziet er te uniform uit voor een soort schimmel. Misschien wat die ene dame becommentarieerde, een lucht verversing jelly die uit een wagen werd gegooid, . met de nacht vochtigheid krijg je ze uiteindelijk vol water.
Soms zie je een gevallen pamper luier op straat heel erg opgeblazen door het regen.

de Willie
de Willie
11 jaren geleden

spermazoiden van aliens / weggewaaid schuim uit de afwasmachine van een ufo / ontsnapte ideeen uit onze holle aarde / vervroegde 1 april mop van Arizonaans Tourist Office / vele onbekende miniplaneten plegen zelfmoord / tranen van Deva’s vanwege mislukking 21 12 12 / gereincaneerde jeweetwels / prima fop van photoshop / wegens gebrek aan echt nieuws / wanhopige actie Bildenberg groep / etc

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x