Great ResetMens en Dier

Karin Bloemen als Christina Bilderberg: ‘Jullie zijn gewoon met te veel, ik zeg het maar recht voor z’n raap’

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Ruim twee jaar geleden zaten Karin Bloemen en Cor Bakker midden in een liedje toen ze opeens ruw werden onderbroken door de eerste lockdown. In de theatershow ‘Waar waren we gebleven?’ belichten ze op geheel eigen wijze de verschillende kanten van de coronapandemie. De theatervoorstelling was op maandag 26 december te zien op NPO 1.

In de show speelt Karin onder andere Christina Bilderberg. Met een sigaar in de hand en een grote, dikke bril op spreekt ze met veel dedain het volk toe. “U bent de grijze massa, het gepeupel, de goegemeente, het voetvolk, het schuim der aarde, het krapuul, dat is duidelijk.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Ik daarentegen behoor tot die beroemde 1 procent van de bevolking, de upper class, de high society, de elite, de beau monde, de crème de la crème, het neusje van de zalm, of zoals jullie wel eens zeggen de krenten in de pap. Binnen die 1 procent bestaat er ook nog zoiets als de bovenlaag: de 1 procent van die 1 procent, zeg maar de top van de top, de elite van de elite, de plus beau monde,” zegt Christina Bilderberg.

Wat wij bespreken is uiteraard top secret

“U hebt misschien wel gehoord dat de rijken alleen maar rijker geworden zijn de afgelopen twee jaar. En ik wil u daar hartelijk voor bedanken. Ik heb echt een paar hele fijne megaklappers gemaakt met wat farmavriendjes van me. Heel fijn.”

“Wij zijn met heel weinig, dus wij kennen elkaar uiteraard allemaal. Zo ben ik bijvoorbeeld heel goed bevriend met Bill Gates, Jeff Bezos, Elon Musk. Wij komen regelmatig bij elkaar en dan bespreken wij alles wat er speelt op de wereld. En wat wij bespreken is uiteraard top secret.”

“Ik kan natuurlijk wel wat dingetjes vertellen. Tijdens die lockdowns was het eigenlijk ideaal. Geen files, geen toeristen in de stad, lekker rustig en op een gegeven moment geen volle zalen, maar juist bijna lege zalen. Heel goed, want dat is uiteindelijk precies de bedoeling. Dat ongeveer de helft van jullie, het gepeupel, overblijft. Want jullie zijn gewoon met te veel. Jullie zijn de klimaatcrisis. Ik zeg het maar gewoon recht voor z’n raap, dan is het maar duidelijk.”

Het is niet de bedoeling dat jullie dat weten

“Wij, de elite, zijn verantwoordelijk voor een oplossing. Dus als wij een probleem zien, dan lossen we dat op. Zo werkt het, heel simpel. Bijvoorbeeld het opkopen van al je concurrenten zodat je een monopoliepositie krijgt. Als je die hebt, dan voer je de prijzen weer lekker hoog op en dan loop je weer binnen. Soms is dat het verkopen van al je aandelen met voorkennis. Dan stort die hele markt in en dan kun je daarna gewoon weer door. En soms los je een probleem echt goed op door te zorgen dat de wereldbevolking wordt gehalveerd. Het is een meerjarenprojectje, we liggen aardig op schema. Het gaat echt de goeie kant op.”

“Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de mensjes dat doorhebben. Dus wij checken alle conspiracy websites, alle internetsites die handelen over wat wij wel of niet zouden doen. Dat is heel interessant, bijvoorbeeld over de moord op Kennedy, over wat er precies is gebeurd bij 9/11, maar ook over de rituelen die wij houden, de reptielmensen, de Great Reset, de aliens waar we contact mee zouden hebben. Het is allemaal waar, maar het is niet de bedoeling dat jullie dat weten.”

“Dus hebben wij een oplossing gevonden voor dat kleine probleem: mensen die dit soort dingen beweren over ons, die noemen wij gewoon complotdenkers. Dat werkt ongelofelijk goed. Zodra je iemand een complotdenker noemt, neemt niemand die persoon meer serieus. Fantastisch.”

Wij plannen alles jaren vooruit

“U begrijpt, wij plannen alles jaren vooruit. Ook met dit plan zijn we al jaren bezig. De volgende stap komt eraan. We zijn nog aan het kiezen. Wat zullen we doen? Weer door met die vogelgriep? Maar dat is gewoon niet zo goed gelukt. Doen we die monkeypox, pakken we dat goed aan, zodat er weer wat te verdienen valt bij de farma? Of een derde wereldoorlog. Oorlog levert ook heel veel geld op, daar zien wij absoluut Poet in.”

“Ik moet er weer vandoor. Ik ga nu naar de familie Rothschild in Monaco. Ik vlieg erheen met m’n privéjet. Ik kan het betalen. De familie Rothschild is een ontzettend leuke, hele rijke familie. Daar heb je echt wat aan. Ik zeg altijd: ignorance is bliss.”

4.8 209 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

157 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
1 jaar geleden

🙈

Exegese
Exegese
1 jaar geleden

Fantastisch, de enige manier om dit te mogen zeggen. Soort van omgekeerde ironie.

OmaD
OmaD
1 jaar geleden

Geweldig Karin. Top👍

Annette
Annette
1 jaar geleden

Wat een GEWELDIG mens is die Karin Bloemen!

Stel je eens voor, dat niet alleen ZIJ, maar heel veel van haar collega’s met een soortgelijk programma zouden komen. En dan natuurlijk niet alleen in de theaters, maar met de regelmaat van de klok op de NPO.

Ik ben trouwens oprecht verbaasd, dat de NPO haar programma op Tweede Kerstdag heeft uitgezonden.

WAT zou de reden kunnen zijn? Er kijken TOCH niet zoveel mensen naar. Die zitten allemaal aan het Kerstdiner en laten de tv uit. Of: het merendeel van de kijkers snapt er toch überhaupt geen bal van.

Karin Bloemen is natuurlijk een “roepende in de woestijn” en DAT zal dan ook de reden zijn, waarom zij haar rustig laten roepen.

Kijk…. als zij (en de paar andere kritische theatermensen) nu eens navolging krijgen bij het grootste deel van de theaterwereld, DAN zou het (misschien) een positief effect kunnen hebben.

NU wordt het waarschijnlijk afgedaan met: Ach, moet je dat gekke wijf zien met haar complottheorieën. Daar moet je niet eens aandacht aan besteden.

Maar ondertussen slaat deze dappere dame WEL de spijker op zijn kop. Alles wat ik hierboven lees, is de WAARHEID. Daar zeg ik dan gelijk bij: de waarheid zoals WIJ, de wakkeren, het zien.

Ik heb trouwens wel even het woordje “bliss” moeten opzoeken. Ik ken de woorden happiness en blessed, maar dit woord kende ik niet. Het betekent dus simpelweg GELUK.

En dat verklaart meteen, hoe deze Christina Bilderberg erover denkt: WIJ zijn met z’n allen de onnozelen van geest en daar kunnen ZIJ, de zogenaamde hoog intelligenten, zoveel spelletjes mee spelen als zij willen. Met een heel hoge inzet: namelijk het leven van miljarden mensen.

Ik kan maar één ding zeggen: Christina Bilderberg en haar clubje monsters kunnen nog wel eens van een heel koude kermis komen. De leugens worden gelukkig door steeds meer mensen doorzien en het wachten is totdat de BOM valt. En DAT bedoel ik natuurlijk in figuurlijke zin.

Back to top button
157
0
We lezen graag je reactie!x