Universum

NASA verhult bewijs Nibiru al meer dan 30 jaar. Voormalige USGS-wetenschapper spreekt zich uit

Help door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ethan Trowbridge, een wetenschapper die jarenlang voor de Amerikaanse geologische dienst USGS werkte, heeft gezegd dat de NASA al meer dan 30 jaar weet dat Nibiru bestaat, maar ervoor heeft gekozen om dit nieuws in de doofpot te stoppen.

Volgens dr. Trowbridge houden de NASA en USGS het bestaan van de planeet verborgen, schrijft de International Business Times.

“USGS werd door de NASA geïnformeerd over Nibiru,” zei hij in een interview met de Britse Daily Star.

Topgeheim

“We kregen instructies om te onderzoeken of de klimaatverandering het gevolg is van de invloed van dit hemellichaam en studies toonden een verband aan,” voegde hij toe.

De voormalige USGS-wetenschapper voegde toe dat de informatie over de mythische planeet topgeheim is en dat slechts enkele medewerkers van de dienst hiervan op de hoogte zijn.

“Deze informatie is topgeheim en alle informatie wordt verdeeld over de verschillende afdelingen zodat mensen die ermee werken niet weten wat het doel ervan is,” lichtte hij toe.

Bewijs

“Ik denk dat slechts 40 of 50 medewerkers echt weten wat er gebeurt,” aldus Trowbridge.

Volgens hem zijn de zeespiegelstijging en recente aardbevingen het bewijs dat Nibiru onze planeet beïnvloedt.

Vorig jaar voorspelde de christelijke numeroloog David Meade dat de planeet de aarde zou verwoesten. Dat is tot op heden niet gebeurd.

NASA heeft in een reactie gezegd dat Nibiru een ‘internet-hoax’ is.

[IBTimes]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Teun
Teun
4 jaren geleden

U bedoelt die Niburu? Die eind 2016 al te zien zou zijn geweest? Die in afgelopen December nog duidelijker te zien zou zijn?
Ik ben al jaren een fervent amateur astronoom en tuur wekelijks de hemelen af met geavanceerde apparatuur.
Het is dan best vreemd dat ik nog GEEN enkel spoor van Niburu vernomen heb, en met mij duizenden andere astronomen over de gehele wereld.
Daarom is voor mij het hele bestaan van deze fabel planeet afgesloten, punt.

Bas2
Bas2
4 jaren geleden

Zijn er nog mensen die serieus geloven dat planeet Nibiru bestaat?

Hoe vaak is de komst van planeet Nibiru nou al niet voorspeld? In 2012 gebeurde er niets en in 2017 ook niet.

Wil
Wil
4 jaren geleden

Die planeet zou al tig keren ons vernietigt hebben, hij zou al ook binnen ons zonnestelsel zijn volgens eerdere berichten.
Dan vraag ik me toch echt af als dit geheim word gehouden door Nasa dan moeten er toch allang amateur astronomen over heel de wereld zijn die de planeet gespot hebben?

Maarten V
Maarten V
4 jaren geleden

“Volgens hem zijn de zeespiegelstijging en recente aardbevingen het bewijs dat Nibiru onze planeet beïnvloedt”.

Wat het stijgende zeespiegel betreft zou het ook kunnen zijn dat het aan de Global Warming ligt en niet aan een onzichtbare planeet. Oh ja. Global Warming is een hoax en “Nibiru” dan weer niet?

De aardbeving (de “scheur” dat doet voorspellen dat de Afrikaanse continent in de verre toekomst gaat splitsen (over zo’n miljoen jaar) heeft dan te maken met tektonische aardverschuivingen. De continenten die in een langzaam proces uit elkaar of in elkaar schuift zorgt dan weer voor aardbevingen. Door de aantrekkingskrachten van de bestaande planeten en de innerlijke aardkrachten (magnetisme, lava, vulkanen etc…) Tenzij dat dan ook weer om een hoax betreft en de aarde gewoon plat is en de god(en) met een joystick en hun gamepad de aardverschuivingen veroorzaken.

Ach. Sommige mensen draaien en keren zich in allerlei bochten om de huidige algemene wetenschappelijke onderzoeken in twijfel te trekken en hun fantasie (vaak gelinkt aan doemdenkerij of met een religieuze bedoeling) op los te laten door een oude fabel opnieuw tot leven te wekken.
In dit geval een geheimzinnige spook-planeet buiten onze zonnestelsel dat minstens even groot zou zijn als de Aarde, maar ondanks dat het ver buiten de gekende planeetbanen hangt, nog meer aantrekkingskracht zou hebben dan de zon en de grootste planeet Jupiter.

In het andere geval over dat geniaal idee dat de aarde plat is en dat we terug moeten keren naar de middeleeuwen om dat daar de wijsheid ligt van de platte aarde.

Het internet is een fantastisch ding. Maar ook een sluw en geslepen verzameling van rare gedachtekronkels die door hun “originaliteit” en hun tegendraadsheid (en vooral ook door hun eenvoud) graag gelezen zijn en uiteindelijk door sommigen als waarheid worden aanzien.
Hoe dan ook, ik vind het heel fascinerend hoe mensen er in slagen met de gekste ideeën de wereld weten te veroveren of toch die kleine groep mensen weten te veroveren die alles wantrouwen wat wetenschap-, overheid- of media-gericht is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

47
0
We lezen graag je reactie!x