Buitenland

‘Gesponsorde’ rellen: Anti-Trump-protesten gelinkt aan miljardair Soros

Help mee door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De anti-Trump-protesten in de Verenigde Staten zijn georganiseerd door groepen die gefinancierd worden door Clinton-sympathisant en miljardair George Soros.

Dat blijkt uit e-mails van Clintons campagnemanager John Podesta, die gelekt zijn door klokkenluiderssite WikiLeaks.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

MoveOn.org, een organisatie die door Soros wordt gesponsord, publiceerde woensdag een persverklaring over de protesten.

Revolutie

Daarin stond onder meer dat die dag duizenden Amerikanen de straat op zouden gaan om te protesteren tegen de overwinning van Donald Trump.

“Veel van de opstokers werken voor organisaties van Soros en vertellen die onschuldige betogers, of misschien niet zo onschuldige betogers, dat Trump een gevaar vormt, terwijl Trump sinds zijn overwinning steeds oproept tot eenheid,” zei de Brits-Servische politiek analist Marko Gasic.

Hij merkte op dat de elites tijdens de verkiezingen alle media, alle macht en al het geld in handen hadden, maar alsnog verloren.

En nu proberen ze een revolutie te ontketenen, aldus Gasic. Hij denkt echter niet dat ze zomaar verlost zullen zijn van Trump.

Oorlogen

“Ze willen hem intimideren zodat de elites hun oorlogen in het buitenland kunnen blijven voeren,” voegde hij toe. “Ze willen dat hij net als zij een neocon wordt.”

Na de overwinning van Trump braken overal in de Democratische bolwerken protesten uit. Op dinsdag gingen meer dan 4000 mensen de straat op in Portland.

Volgens Gasic wordt er duidelijk onrust gezaaid omdat verkiezingsresultaten in Amerika normaal gesproken gewoon worden geaccepteerd.

Verraad

“Soros zit achter veel kleurenrevoluties in andere landen en nu financiert hij een semi-kleurenrevolutie in de VS,” zei hij, waarbij hij onder meer verwees naar de Oranjerevolutie in Oekraïne.

“Ik weet niet of dit valt onder verraad, maar hij opereert zeker in de schaduw,” ging hij verder. “De persoon achter dit protest is tegen legitieme, vrije verkiezingen.”

In 2004 onthulde de Wasington Post dat Soros en zijn vrouw Susan Weber Soros 1,46 miljoen dollar hadden gedoneerd aan MoveOn.org.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
7 jaren geleden

Soros is 666 de duivel himself !!

Hij zit achter bijna alle rotzooi op aarde

Rose
Rose
7 jaren geleden

Die man is puur gif …. alles wat hij aanraakt gaat ten gronde.

Hij sponsort vele organisaties of richt ze zelf op om landen , regeringen, munten …. te verwoesten of in een oorlog of revolutie te storten.

Hij ligt ook aan de wieg van de Oekraïne revolutie waardoor er nu een WW 3 dreiging is.
Hij is niet vies van moorden ( heeft hij zijn mannetje voor , CIA )

Het zou een grote stap in de goede richting zijn als deze man snel sterft.

Johan
Johan
7 jaren geleden

Hoe meer Trump wil veranderen, hoe meer hetzelfde blijft.
Hij heeft een karakter dat zeer slecht is voor een leidersfiguur.

Bovendien zijn het niet de regeringen die de wereld regeren, maar de grootkapitalisten. Dit is al tientallen jaren zo en Trump kan daarin geen verandering brengen met zijn bouwvakkerstaal.

HempWarrior
HempWarrior
7 jaren geleden

Trump en Hillary, twee gezichten, één elite. We worden compleet voor de gek gehouden met de verkiezingen. Weer een complot om de mensheid binnen de matrix te houden. Waarom houden we ons nog bezig met deze onzin?

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x