Homepagina » Buitenland » ‘Gesponsorde’ rellen: Anti-Trump-protesten gelinkt aan miljardair Soros
'Gesponsorde' rellen: Anti-Trump-protesten gelinkt aan miljardair Soros

‘Gesponsorde’ rellen: Anti-Trump-protesten gelinkt aan miljardair Soros

De anti-Trump-protesten in de Verenigde Staten zijn georganiseerd door groepen die gefinancierd worden door Clinton-sympathisant en miljardair George Soros.

Dat blijkt uit e-mails van Clintons campagnemanager John Podesta, die gelekt zijn door klokkenluiderssite WikiLeaks.

MoveOn.org, een organisatie die door Soros wordt gesponsord, publiceerde woensdag een persverklaring over de protesten.

Revolutie

Daarin stond onder meer dat die dag duizenden Amerikanen de straat op zouden gaan om te protesteren tegen de overwinning van Donald Trump.

“Veel van de opstokers werken voor organisaties van Soros en vertellen die onschuldige betogers, of misschien niet zo onschuldige betogers, dat Trump een gevaar vormt, terwijl Trump sinds zijn overwinning steeds oproept tot eenheid,” zei de Brits-Servische politiek analist Marko Gasic.

Hij merkte op dat de elites tijdens de verkiezingen alle media, alle macht en al het geld in handen hadden, maar alsnog verloren.

En nu proberen ze een revolutie te ontketenen, aldus Gasic. Hij denkt echter niet dat ze zomaar verlost zullen zijn van Trump.

Oorlogen

“Ze willen hem intimideren zodat de elites hun oorlogen in het buitenland kunnen blijven voeren,” voegde hij toe. “Ze willen dat hij net als zij een neocon wordt.”

Na de overwinning van Trump braken overal in de Democratische bolwerken protesten uit. Op dinsdag gingen meer dan 4000 mensen de straat op in Portland.

Volgens Gasic wordt er duidelijk onrust gezaaid omdat verkiezingsresultaten in Amerika normaal gesproken gewoon worden geaccepteerd.

Verraad

“Soros zit achter veel kleurenrevoluties in andere landen en nu financiert hij een semi-kleurenrevolutie in de VS,” zei hij, waarbij hij onder meer verwees naar de Oranjerevolutie in Oekraïne.

“Ik weet niet of dit valt onder verraad, maar hij opereert zeker in de schaduw,” ging hij verder. “De persoon achter dit protest is tegen legitieme, vrije verkiezingen.”

In 2004 onthulde de Wasington Post dat Soros en zijn vrouw Susan Weber Soros 1,46 miljoen dollar hadden gedoneerd aan MoveOn.org.

[RT]


Vond je dit artikel belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Die man is puur gif …. alles wat hij aanraakt gaat ten gronde.

  Hij sponsort vele organisaties of richt ze zelf op om landen , regeringen, munten …. te verwoesten of in een oorlog of revolutie te storten.

  Hij ligt ook aan de wieg van de Oekraïne revolutie waardoor er nu een WW 3 dreiging is.
  Hij is niet vies van moorden ( heeft hij zijn mannetje voor , CIA )

  Het zou een grote stap in de goede richting zijn als deze man snel sterft.

  23 likes
  • Klopt, en Hans van balen en Guy verhofstad stonden de boel op het maidan plein op te stoken. Vvd is een open society bondgenoot. Ook in ons land heeft deze octopus zijn tentakels.

   7 likes
  • “om landen , regeringen, munten …. te verwoesten of in een oorlog of revolutie te storten.”

   Dat doet zowel links als rechts…

   2 likes
   • Dat doet alleen rechts. Links bestaat in de politiek zo goed als niet meer; althans niet in de Nederlandse politiek.

    1 likes
    • Ze bestaan nog wel hoor, je merkt er alleen weinig van. Links trekt tegenwoordig de kar voor de elite. Massamigratie, global warming en het vermoorden van het vrije woord. Een soort globaal communisme waar stalin het schaamrood van op de kaken zou krijgen. Dat is is links anno 2016, neoliberalen in een humanistisch sausje..

     2 likes
 2. Soros is 666 de duivel himself !!

  Hij zit achter bijna alle rotzooi op aarde

  20 likes
 3. Trump en Hillary, twee gezichten, één elite. We worden compleet voor de gek gehouden met de verkiezingen. Weer een complot om de mensheid binnen de matrix te houden. Waarom houden we ons nog bezig met deze onzin?

  8 likes
 4. En in dit land verzieken ze kinderfeestjes. Kijk maar goed naar de VS, onze toekomst als we geen grenzen stellen aan immigratie en giftige identiteitspolitiek. Links is altijd vol van tolerantie en democratie totdat men verliest. Soros is een joodse extremist die blanken haat, zo hebben wij er ook een dozijn in de politiek. In amerika gebruikt hij illegalen als stormram en in europa “vluchtelingen”. In de sorosleaks kan je precies zien welke nederlandse partijen met hem in bed liggen(d66, Gl, vvd).

  8 likes
 5. Dat die man nog vrij rondloopt.

  5 likes
 6. Zo is hij ook de ongekroonde Koning geworden in Kiev. Zijn hele ‘Regime Change’ apparaat creert nu de kansen cq. riots in de VS.
  Hij alleen al stak 11 mlj. in Clinton. Maar met Trump is hij ook erg blij – doorgestoken kaart. De verkiezingen zijn ‘rigged’, al decennia is dat gaande. 2 Partijen die allebei aan het infuus van dezelfde grootbedrijven hangen.
  Trump was de ideale man, ‘zo gewoon’ [sarcase, big time!].
  Niémand maakt het in de Casino’s zonder in bed te liggen met de mafia.

  Alles wijst op ‘Regime Change’ chaos, in december. 1928-scenario; beurzen klaten klappen, € en $ intrekken; de grote systeem ‘reset’. Wie protesteert, wordt opgesloten. Ontwapen van de eigen burgers staat dan ook hoog op de agenda van de globalisten.
  Of je wordt gek verklaard; verward is ook zo’n ‘Mengele’ benadering van de burgers – met CETA kan Big Pharma niet meer buiten de deur worden gehouden om u een spuitje te geven:

  Obama Quietly Signs Executive Order To Advance Global Vaccination Agenda
  November 12, 2016 renegade By Vin Armani
  Last Friday, November 4th, Obama quietly signed an Executive Order titled Advancing the Global Health Security Agenda to Achieve a World Safe and Secure from Infectious Disease Threats.

  Tel dit hierbij op: journalisten werd belet verslag te doen van de rellen (BLM) afgelopen zomer.;
  ook in Canada wordt censuur duidelijk opgeschaald:
  Canada: B’nai B’rith War on Free Speech at Campuses Posted on November 11, 2016 Several Canadian academic criticized Dr. Michael J. Mahon, president University of Lethbridge over caving-in to the B’nai B’rith https://rehmat1.com/2016/11/11/canada-bnai-brith-war-on-free-speech-at-campuses/
  Erdogan slaat nu helemaal door – met (stilzwijgende) instemming van Rutte, Merkel e.d. landverraders.
  Hier mag Sinterklaas dan ook zijn zwarte Piet niet meer meebrengen. Alles is goed, als de huid maar niet zwart is. Racisme wordt een gebod!
  Trump heeft – niet toevallig – alleen maar belanghebbende van Walls Street e.o. gekozen voor zijn Kabinet. Trump heeft ook NIKS te vertellen; De CFR runt het land, en de CIA let erop dat de president niet buiten de lijntjes kleurt.

  Dit bericht is dan ook opmerkelijk:
  Donald Trump, America’s first Jewish president DAVID PEYMAN November 6, 2016, The Times of Israel Sunday, November 13, 2016 David Peyman is senior advisor and National Director of Jewish Affairs and Outreach for the Trump-Pence Campaign .
  http://blogs.timesofisrael.com/donald-trump-americas-first-jewish-president/

  Trump is dus ook een ‘in het pak genaaide’ volksmenner. Iemand die de media kan bespelen, en de mensen om zijn vinger kan winden.
  Zijn oorlogsretoriek is reeds een aantal malen agressiever dan Obama ooit.
  We moeten maar vast jodium-tabletten inslaan; de VS wordt door psychopaten gerund.
  Trump kán niks wat de bankiers niet willen. Hij heeft geen geld in kas, en gaat er niet over. Zegt die l%l, meer geld naar het leger, en de NAVO (VN). Hij is dan wel ‘Commander-in-Chief’, maar de CIA runt de show.
  Trump is ingehuurd, af te maken – wat Obama is begonnen – afbraak van de VS; de welvaart, vrijheid, cultuur, én democratie.
  Bilderberg, Davos, VN, en het Vaticaan hebben de routekaart uitgestippeld naar de Technocratie. Vrijwillig gaat u daarmee niet instemmen, dus geweld en misleiding is de aanpak die is gekozen.

  We hebben zo’n volkslied. Iets met de Koning van Spanje, en tot in de(n)dood.
  Dat laatste kan wel eens heel snel bij ons op de stoep staan, ahw. Al die wapens, gesubsidieerde Global Terror, kernwapens – – ziet er niet goed uit. zacht gezegd,
  ‘Wo ist dann doch der Keunig?’; iets met vaderland en souvereiniteit waarborgen/verdedigen. Is ue al vooruit voor betaald. Niet wènig!

  4 likes
 7. Hij , Soros en consorten maken nog een derde deel uit van elitecabaleluminati.
  Dat is nog teveel macht maar ook te weinig om het vredestij te keren.
  Trump heeft heus wel veel steun om escalatie te voorkomen , de oorlogen te stoppen.
  En werkelijke vrije verkiezingen te organiseren over 4 maanden.
  Maar eerst moet cloon hilarie instorten. Inclusief alle reserve cloontjes van deze Mw.
  Dat maakt ook haar weer vrij.

  2 likes
 8. Tja, gefaald in Europa, dan maar in de VS. Het grote probleem? Wie gaat die WO3 uitvechten? Dan maar hopen op een vacuum, als de VS zou instorten. Kansloos! De wil om te leven zal altijd groter zijn dan om te sterven, dat is leven. Punt.

  2 likes
 9. Slechte verliezers.

  2 likes
 10. Alles is 1 pot nat! Begrijp dat nu eens. Het wereldspel(NWO) werkt als stratego(verschillende puppets(hoogpriester(geloven),grootmeesters(mensen met geld) behoren bij dezelfde groep), waarbij het einddoel hetzelfde is: Totale controle. Genocide van mensen. Wij zijn de toeschouwers/offers.
  Het begin/middelpunt van de wereld; Het Sardaran Square monument. De 4 kwadranten. De 4 werelddelen, die aan elkaar vastzitten. Vier 8 puntige sterren. Kwadrant is een meetinstrument(zon) Monument is dus een zonnewijzer. (vrijmetselarij)=sterrenbeeld: Quadrans Muraklis=Bootes= in draak/ossenhoeder(herder) Het geboden monument staat in Saveh(Iran), Saveh betekent: richt hier opnieuw. Saveh=Sava=saba=sheba.(Koningin Sheba= Venus/Maria). Symbolen: de wijnstok/stierhoofd. Sheba eert alle drie de geloven(christendom/Jodendom/Islam. De drie wijzen(Jezus) werden in Saveh begraven. Het getal 8(punten ster) betekenis: Het lot, noodlot en rechtvaardigheid. Octaëder= vredesteken.
  Nieuw geboden monument/nieuw tijdperk: Guidestones in Georgia/VS. Tevens zonnewijzer.
  Wel raar, dat je al een wereld/vredes monument/NWO hebt en dat er 1 is bij gekomen.
  Gedachte: Kwadranten hebben met assen/stelsel te maken. Zie wiskunde. Als er een ompoling(menselijke toedoen(geo engeneering/haarp enz.)/natuurlijke) komt. Zou dan Georgia/VS het nieuwe middelpunt van de aarde worden?

  2 likes
  • Grappig dat mijn icoon een kwadrant is met 4 vierhoeken. Dat heeft met mijn naam te maken.(pc programma selecteert op letters/volgorde) Elise stamt af van Elisabeth. Zij die god gezworen heeft/God is mijn eed.(puur natuurlijk) Stamt af van de profeet Elia. Hij die redt/waarschuwt. Elisa was zijn opvolger. Hij vond de god Baal/Donar/Thor enz.(donder/storm/oorlog) eren niet goed. Daar ben ik het absoluut mee eens. Vooral als het om geo engeneering gaat. Ik sta voor eerlijk en openheid. En ja, ik begrijp ook wel dat veel mensen zo heten.

   0 likes
  • Of: Als je mensen wilt opruimen, dan ben je een valse god. Dus kan het monument vals zijn. Een false flag monument.(half) En gaan er veel mensen in Amerika eraan. Fema kampen met doodskisten. Op oude kaarten was Euro Azie en Afrika al 1 stuk.(incl. Amerika, nu los) Dus bij een ompoling zal dat niet veel veranderen. Blijft Iran(wereld vrede monument) gespaard.

   0 likes
 11. Hoe meer Trump wil veranderen, hoe meer hetzelfde blijft.
  Hij heeft een karakter dat zeer slecht is voor een leidersfiguur.

  Bovendien zijn het niet de regeringen die de wereld regeren, maar de grootkapitalisten. Dit is al tientallen jaren zo en Trump kan daarin geen verandering brengen met zijn bouwvakkerstaal.

  1 likes
 12. Denk aan je gezondheid, Donald !!!!

  1 likes
 13. Dat de protesten gesponsord werden zat er dik in. Amerikaanse overheid en elite is zieker als de zwarte pest.

  1 likes
 14. Schiet nou maar gewoon op! Waarom dat lijden. Wat valt er nog te winnen. Gooi die bom nou maar gewoon, klaar ermee nou. Aan degene die de aarde erven, laat even in de geschiedenisboekjes opnemen dat de homo sapiens best goede intentie had, alleen door ouderwets geloof en bijgeloof zich liet polariseren tot marionet van de eigen angsten en die van anderen. Weet niet welke genoom dat is en jullie zullen ‘m vast niet hebben, maar moest toch even gezegd worden. Cheers

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

minneapolis

Wat een Democratische senator te maken heeft met de chaos in Minneapolis

De Amerikaanse stad Minneapolis staat in brand. ...

trump

Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag ...