UFO

Onbekende objecten en bulderend geluid boven Wisconsin (video)

Help ons door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Inwoners van de plaats Ripon in de Amerikaanse staat Wisconsin waren op 16 november jongstleden getuige van onbekende vliegende objecten in de lucht.

Plotseling was een bulderend geluid te horen waarna de getuigen omhoog keken en ‘vreemde brandende lichten’ zagen die ‘helder oplichtten en achter elkaar verdwenen’. Dat meldt de Ripon Press.

Politiechef van Ripon Dave Lukoski beweert dat hij getuige is geweest van de gebeurtenis en dat het ging om een militair vliegtuig. “Een luidruchtig vliegtuig vloog over ons hoofd,” legde hij uit.

Hoofd van de politie van Green Lake County Mark Putzke zei dat er op de bewuste avond geen meldingen zijn binnengekomen van onbekende vliegende objecten en dat medewerkers van de Wisconsin Air National Guard beweren dat ze rond de tijd van de waarneming bezig waren met een missie boven Ripon.

Een getuige legde het fenomeen vast op video en te zien is hoe de lichten achter elkaar uitdoven. De objecten in de video zijn geen ‘luidruchtige’ militaire vliegtuigen. Alhoewel het leger zegt verantwoordelijk te zijn voor het incident ondersteunt de video haar verhaal niet.

Afgelopen juni ging een waarneming van onbekende vliegende objecten in het Britse Bedford ook gepaard met een bulderend geluid dat niet kon worden thuisgebracht.

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd: Onbekende objecten vastgelegd boven Bedford, Groot-Brittannië (video)

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x