UFO

Onbekende objecten en bulderend geluid boven Wisconsin (video)

Help door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Inwoners van de plaats Ripon in de Amerikaanse staat Wisconsin waren op 16 november jongstleden getuige van onbekende vliegende objecten in de lucht.

Plotseling was een bulderend geluid te horen waarna de getuigen omhoog keken en ‘vreemde brandende lichten’ zagen die ‘helder oplichtten en achter elkaar verdwenen’. Dat meldt de Ripon Press.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Politiechef van Ripon Dave Lukoski beweert dat hij getuige is geweest van de gebeurtenis en dat het ging om een militair vliegtuig. “Een luidruchtig vliegtuig vloog over ons hoofd,” legde hij uit.

Hoofd van de politie van Green Lake County Mark Putzke zei dat er op de bewuste avond geen meldingen zijn binnengekomen van onbekende vliegende objecten en dat medewerkers van de Wisconsin Air National Guard beweren dat ze rond de tijd van de waarneming bezig waren met een missie boven Ripon.

Een getuige legde het fenomeen vast op video en te zien is hoe de lichten achter elkaar uitdoven. De objecten in de video zijn geen ‘luidruchtige’ militaire vliegtuigen. Alhoewel het leger zegt verantwoordelijk te zijn voor het incident ondersteunt de video haar verhaal niet.

Afgelopen juni ging een waarneming van onbekende vliegende objecten in het Britse Bedford ook gepaard met een bulderend geluid dat niet kon worden thuisgebracht.

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd: Onbekende objecten vastgelegd boven Bedford, Groot-Brittannië (video)

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x