Buitenland

EU is blok aan ons been en strop om onze nek. Waar wachten we nog op?

Help ons door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Lidmaatschap van de EU is als een blok aan ons been, een strop om onze nek. Dat schreef FvD-voorman Thierry Baudet in De Telegraaf.

Door de open grenzen kunnen we onmogelijk greep krijgen op de ongecontroleerde immigratie, merkte hij op.

Daarnaast is de EU volgens hem ook vanwege puur economische redenen een blamage.

Eigen valuta

Zo wilde de nieuwe regering in Italië een basisinkomen invoeren, de pensioenleeftijd verlagen en de belastingen terugschroeven.

Dat zou een slordige 100 miljard euro moeten kosten. Wij mogen dat geld gaan ophoesten want in het perverse euro-systeem wordt onverantwoord financieel beleid beloond via welvaartsoverdracht van Noord naar Zuid, aldus Baudet.

Het Kamerlid vindt dat we weer onze eigen valuta moeten gaan voeren. Hij stelt dat in het verleden tientallen muntunies zijn ontbonden en dat landen die eruit stapten in alle gevallen vrijwel gelijk een sterke groei doormaakten.

Angstbeelden

Nederlanders zijn bang gemaakt met beelden over ‘isolement’ en ‘handelsblokkades’, maar niets van die angstbeelden berust op waarheid, zei hij.

Juist onze handelsambities kunnen we uitstekend realiseren buiten lidmaatschap om, vervolgde hij.

“Meer dan 10 jaar voer ik nu debatten over de EU en nog nooit ben ik zelfs maar één enkel steekhoudend argument ten faveure van lidmaatschap tegengekomen,” besloot Baudet.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lambertus
Lambertus
2 jaren geleden

Allemaal meer van hetzelfde.

Henk Azie
Henk Azie
2 jaren geleden

Immigratie? Dan verdrag van Straatsburg en EU resolutie 1743 aanpakken, maar dat doen FvD en PVV niet! Allemaal kletspraat van ze.

Willem
Willem
2 jaren geleden

Volgems mij is er niets meer aan te doen en komen er ook geen verkiezingen meer, 2020 komen er minimaal 500.000 ¨migranten¨ naar Nederland alleen al en bejaarden zieken en werklozen zullen in kampementen worden gestopt om plaats te maken voor deze lieden. Autorijden wordt verboden. Denk niet dat het niet zal gebeuren want dat dacht men voor de 2eWO ook, mensen hadden hun auto, hun winkel, werk, radio, familie, bioscoop, dansavonden enz en toen kewam er een brief, melden met een koffer kleding, alles achterlaten en daar gingen ze, op transport naar kampementen en de rest van het verhaal kennen we.

wolfje
wolfje
2 jaren geleden

Houd het klootjesvolk bang. Dat werkt altijd.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x