Gezondheid

Kinkhoest komt vaker voor bij kinderen die al gevaccineerd zijn

Help mee door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit nieuw onderzoek blijkt dat kinkhoest vaker voorkomt bij gevaccineerde kinderen dan bij kinderen die niet zijn ingeënt.

De studie werd geleid door infectieziekten-specialist Dr. David Witt van het Kaiser Permanente Medisch Centrum in San Rafael in Californië. Dat meldt persbureau Reuters.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

In 2010 was er sprake van de grootste kinkhoestuitbraak in Californië in 50 jaar. Witt verwachtte dat de meeste besmette kinderen niet zouden zijn gevaccineerd. In de meeste gevallen bleek het echter te gaan om volledig gevaccineerde kinderen.

Recordwinsten

GlaxoSmithKline heeft nooit onderzoek gedaan naar de langetermijneffecten van de vaccins nadat ze aan vier- tot zesjarigen worden gegeven, aldus een woordvoerder.

Wat is dan de reden om kinderen te blijven inenten tegen kinkhoest zult u zich afvragen? Kinkhoestvaccins houden kinkhoest in circulatie. Hoe meer kinderen worden gevaccineerd, hoe meer uitbraken er zullen zijn. Daardoor zullen nog meer mensen gaan oproepen te vaccineren, zodat er nog meer gevallen van kinkhoest komen. In de tussentijd verdienen medicijnproducenten recordwinsten en leven de ouders in angst.

Wetenschappelijke fraude

In de reguliere media zult u vrijwel nergens lezen dat kinkhoestvaccins zijn gebaseerd op wetenschappelijke fraude omdat er simpelweg te veel belangen mee gemoeid zijn.

Er wordt altijd gezegd dat je lichaam moet worden blootgesteld aan een verzwakt virus zodat je antilichamen hebt die het virus herkennen en je lichaam ertegen beschermen. Die antilichamen zou je lichaam altijd moeten houden. In het nieuwe onderzoek wordt echter geconcludeerd dat het vaccin na verloop van tijd haar werking verliest. Dus op de één of andere manier ‘vergeet’ je lichaam de antilichamen? De vaccins blijken gewoonweg niet te werken.

Gezonde kinderen

In een recent artikel stelt de Seattle Times dat het kinkhoestvaccin in 85 procent van de gevallen effectief is. Nu is dat cijfer hoogstwaarschijnlijk door het Amerikaanse Centrum voor Ziektepreventie CDC op een dergelijke manier bedacht: 1 op de 1.000 Amerikaanse kinderen krijgt last van kinkhoest, maar als je die 1.000 kinderen vaccineert (aldus de door de corporaties gefinancierde studie) krijgt slechts 0,15 op de 1.000 kinderen kinkhoest. De studie verzuimt echter te melden dat 10 tot 20 van die 1.000 kinderen last krijgen van bijwerkingen van de vaccins die kunnen leiden tot onder meer autisme.

De meest gezonde kinderen wonen op de boerderij, krijgen thuisonderwijs, worden niet gevaccineerd en eten vers voedsel.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x